66 comments found

Clean and beautiful! Well done dmsumon :)

dmsumon

Thank you :)

Seems like all the fun stuff is happening in Joomla these days.

Your music reminds of the “verevki” video that went viral a while back.

(Come to think of it i think I must watch the video again just to make sure of my facts)

Here’s to a lot of sales.

dmsumon

Thank you :)

Wow Stunning Theme ! Good Luck with your sales

dmsumon

Thank you :)

Mate, it is awesooooooommmmmmmmmeeeee & fantastic – ;-) Hope u will take many sales! [ja dirshU sa tibJA kulakI] aus Berlin!

dmsumon

I also hope to get many sells Thank you :)

dmsumon,

Nice work. A client just asked me about a full-width slideshow. I’ll refer him to you. ;) Is it a custom widget?

Love to see good stuff coming up in the Joomla category. Here’s to wish you many many sales.

regards, Joel

dmsumon

Man! I am very glad to hear that from a top Joomla template author like you , I love all your designs. you are very great heart. Thank you :)

thanks

dmsumon

Thank you :)

Oh boss just awesome :D good luck with many many sales.

dmsumon

Thank you :)

Congrats dmsumon , good luck with sales. :)

dmsumon

Thank you :)

A good theme. Congrats! Good luck with your sales!

polxxx Purchased

Great job, just one question, it seems the player doesn’t work with safari.. Tested only on my macbook pro!

Have some problems on the start page :

Warning: Illegal string offset ‘mime’ in /homepages/8/d288234887/htdocs/New/libraries/joomla/document/html/renderer/head.php on line 161

Warning: Illegal string offset ‘mime’ in /homepages/8/d288234887/htdocs/New/libraries/joomla/document/html/renderer/head.php on line 163

Warning: Illegal string offset ‘defer’ in /homepages/8/d288234887/htdocs/New/libraries/joomla/document/html/renderer/head.php on line 165

Warning: Illegal string offset ‘async’ in /homepages/8/d288234887/htdocs/New/libraries/joomla/document/html/renderer/head.php on line 169

Thanks

dmsumon

Dear valued buyer, Thank you for purchasing my template “FASHION”. You haven’t informed which version of the template you have installed. I am assuming you have installed the Joomla 3 version. In a joomla installation these are very common warning messages. Even the most stable version of joomla is never free from these kinds of warnings. These are not PHP errors but PHP warning messages which are not coming from my template but from Joomla itself.. In the site of Joomla.org you will find what are the basic requirements of Joomla! installation. One of these requirements are to turn off the “PHP warning messages” But in your hosting server where you hosted your site by default showing warning messages is turned on. As a result you are seeing these messages. There are several solutions , one of the easiest is, Go to your admin control panel then go to system > Global Configuration > Server There you will see the Error Reporting is set to default. As your server default settings is to show the warnings that’s why it is showing those messages. Just from the drop down selector choose “None” then click save. That’s all. You will get rid of these weird messages. Thank you.

Thanks for your reply. Great job for your template.

polxxx Purchased

Hallo dmsumon, the player doesn’t work on safari/mac and iOS for iPad/iPhone.. How can I resolve? Thanks a lot

dmsumon

Dear valued buyer, Please follow the documentation properly. You will get your answer. If you still face problem then PM me your admin ID and Password. I myself will solve the issue for you as quick as it is possible. Thank you

Hi. . Great Template. . i have a question to the Music Button.. when i switch it of and i go to another page. . music plays again. is this a setting on the demo page?

thx & regards Mike

dmsumon

Yes you are right. Because the loading page is not based on AJAX . As a result when you go to a new page that module is loaded again. As a result the music starts from the beginning. Thank you :)

polxxx Purchased

Hi, any suggestion to change “TPL_GK_LANG_IS_LOADING” on the loading bar of GK-show.. I tried to load a en-GB.tpl_gk_templatename.ini in the laguage folder, with the text TPL _GK_LANG_IS_LOADING=”Loading..” But nothing..

dmsumon

You want to replace the line “TPL_GK_LANG_IS_LOADING” with the word “loading”? right? If yes then PM me I will tell you the solution. Thank you

Hi, great template. I cant get working the vimeo video in de 2.5 version. Do you have any suggestion.

dmsumon

Please resend the email. I haven’t get any email yet.

Default-user

Hi dmsumon

I sent you two emails through your themeforest profile and I suppose you haven’t received them. Is there another way to contact you?

Regards

dmsumon

Dear buyer we emailed you yesterday with the fix. Haven’t you got it yet?

polxxx Purchased

The same problem for me, Background disappear when open single article on portfolio, solved myself some problem with js (conflict with other modules).. But the problem on single article is alredy present. Dmsumon, I’ve send you an email with my details.. To see the link on a single portfolio item I’ve to do another menĂ¹ with a link to this article (it looks so strange..).. or the portfolio doesn’t work.

dmsumon

Dear valued buyer, sorry for the late reply. Please check your email.

Sooo happy with the team and the template!! Thank you very much!! :)

by
by
by
by
by
by