42 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Europe
  • Has been a member for 4-5 years
Sergiu Purchased

Hello!

I have the following problem, a bug or something, I don’t know. Whenever I’m searching for something on the website I have using your theme, the results displayed don’t have links to those certain articles.

I could use some help here.

Thanks!

templatesquare

I just check… yes it is a bug… will fix it soon… thanks for the info…

  • Bought between 10 and 49 items
  • Europe
  • Has been a member for 4-5 years
Sergiu Purchased

Sure, no problem. One more thing: can you make that all the photos inside the articles are shown as thumbnails initially and later when one clicks on them, they extend to their full size in another window?

templatesquare

To fix the result link issue, please open the search.php and change the code on line #28 with this code:

<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php _e('Permanent Link to', 'business-company');?> <?php the_title_attribute(); ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h2>
  • Bought between 10 and 49 items
  • Europe
  • Has been a member for 4-5 years
Sergiu Purchased

Alright, result link issue is now solved. Now about those thumbnails in articles linking to full-sized images? :)

templatesquare

This theme doesn’t have this feature… but you can use jquery lightbox open larger size of images in articles. thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
lynsey76 Purchased

Please I ask you again – please could you help me.

I am still waiting for answer…

“I will check again about this… I will let you know…”

IE error is:

Message: Object doesn’t support this property or method Line: 471 Char: 1106 Code: 0 URI : http://www.themeetingplacenorth.co.uk/wp-content/themes/fivecast/js/jquery-ui.js

Please why is this not working.

Thank you in advance for any help you can give.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
nyhasla Purchased

Hi! I recently downloaded this theme. It’s great in general, but I have a couple questions. I understand how to make the images show in the homepage slider, but when I tried to change the category name from “Slider” to “Featured Articles, all the pictures disappeared, even though that category was still checked within all the posts, and I changed the headline category setting to “Featured Articles”. It seems to only work when the category is called slider, but I don’t want it called that because people can see it as a listed category in the sidebar widgets. Also, I can’t figure out how to get the articles to show up below the slider! Even when I un-check “Slider” (or “featured article”, they don’t show up. Help!

templatesquare

It should no problem if you change the category name to “Featured Articles”.

Please send me a message via my profile and also include your site url…

thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
lynsey76 Purchased

I appreciate you are a busy person but I really need some direction on this – I don’t know the in’s and out’s of the Jquery Slider and I really need it to work in IE – Please help.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
lynsey76 Purchased

Wow well thanks for all your help (not) – after many many many hours I’ve finally fixed the rotating content slider.

For anybody else who is unfortunate enough to find themselves in the position of the JQuery slider not working in IE, I moved all the related Javascript to the very bottom of the header.php file.

templatesquare

Sorry for the delay in response… we have checked and don’t see the problem in our IE browser. I see you already fixed the issue…

If you need help in the future, please send a message via my profile page..

Thanks

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Turkey

do you think release this theme for buddypress?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Portugal

Just one question, i’ve installed WP-PageNavi, and i see you’ve used them on the footer, but there the navigation doesn’t appear. I’ve put in the index, but it seems ins’t work, if you select a page, example:

http://mydomain.com/page/2/

It’s always show me “Error 404 – Not Found”.

Regards

templatesquare

Please send me a message via my profile page with this questions and your site url… thanks

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi. Really like this theme. Very easy to use and customize, though not much, as it look good ‘out of the box’.

I was wondering if you can tell me how to remove the black text area on the slider. I would much prefer to just have the image and the text on the right.

Thanks!

templatesquare

Please send a message to me via my profile page including this questions/problems, your site url and theme name.

I will check and reply via email.

sunstardave

Hi Thanks for getting back to me. I’ve actually, come to the decision not to use the slider.

Another question: I’ve read through the instructions and can’t see how to to get posts to show on the page Blog I created. I’ve changes the setting in General > Reading but an not seeing any posts on that page.

Am I missing some thing obvious? I really need to go live today, so would be extremely grateful if you could get back to me ASAP .

Thanks very much. And again, great theme.

templatesquare

Please send a message to me via my profile page including this questions/problems, your site url and theme name.

I will check and reply via email.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

I sent you an email a couple of days ago and haven’t had a reply. I’ve manages to edit the layout so it fits 1024 resolution but would still like to get a proper solution to the blog page.

templatesquare

Strange, I never receive the message from you (sunstardave) ....

Have you sent the message via my profile page here http://themeforest.net/user/swalian ?

Thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
opusuno Purchased

Getting broken images in homepage slider..?

Invalid src mime type: unknown

Tried another version but no luck..

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United States
opusuno Purchased

Fixed problem by replacing timthumb script

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hello, how can I change the style of the rss feed? Firefox says theres is no linked style to the feed and the pure xml will be displayed…

thx

templatesquare

Hi,

Please send a message to me via my profile page http://themeforest.net/user/templatesquare including this questions/problems, your site url and theme name.

I will check and reply via email…

thanks

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Netherlands

Hi,

Is wordpress 3 supported?

Cheers

Marco

templatesquare

Hi,

I still not tested in wp 3 yet, but I think it can work. We will test it soon, still in queue.

thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi,

I sent you two emails last week and would like to follow up on them in case you didn’t receive them. I saw in one of the postings that it happened before that you didn’t receive an email …

I wrote to you in relation to the jQuery Slider which displays the images statically all at the same time below each other. I followed the instructions carefully and don’t think this is due to a mistake by me. I emailed you the link to my website.

I would really like to get this sorted a.s.a.p. as the website is online and looks terrible the way it is at the moment.

Thanks in advance for looking into this!

templatesquare

Hi,

I can’t open our site… I just reply your email..

thanks,

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Thanks for your reply!

This is strange, I have no problem opening the site in MS Explorer and Firefox. I sent you the link again – can you please try once more.

Thanks!

Cid

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Any luck yet?

templatesquare

Already reply your email… the host still blocked my IP… thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

You should have full access now. Would be great to get this sorted a.s.a.p.

Thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

All is working now and the theme looks great! Thanks a lot for sorting this out and for your excellent support!

templatesquare

Your welcome and thanks for the feedback :)

by
by
by
by
by
by