627 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
mccancem Purchased

I’ve just updated with the theme zip uploaded on 19 April and am still having problems using the page editor, which started after updating to Wordpress 3.9. I’m now able to open the elements (which initially wasn’t possible after the WP 3.9 update) but still can’t change the content of a Column element.

themewaves

Hello,

In this case you need to email us your website credentials to our themewaves at gmail dot com.

Thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hello, could you please tell how can I realize container as the” Latest Featured Works” presented in your theme?

themewaves

Hello,

Latest Work is from Portfolio Carousel and you should insert custom field.

Thanks.

Default-user

Thanks, sorry, but I mean the “Latest Works” container in homepage 2 of your theme, I prefer this style.

themewaves

Hello,

If you inserted the Dummy data then it’s so easy. Also one thing is Please watch this tutorial and i will give you our Homepage 2 code.

http://www.screenr.com/rb8N

Homepage 2 code -> http://pastebin.com/kC1HV0xq

Thanks.

Default-user
Thanks, could you please provide code for this page? http://themewaves.com/theme-selector/?theme=flatco
themewaves

Hello,

Please remove the theme selector and give us link. This link is homepage url.

Thanks

Default-user

Hello friend, thanks very much for fast reply. the link is http://themes.themewaves.com/flatco/ expect to your fast reply again. Thanks!!!!!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
modati Purchased

Hey,

Is it possible for me to make the button inactive in the navigation. And it will still hover the submenu?

Thanks!

themewaves

Hello,

Appearance -> Menu there has an Custom Link option is available and you can insert # symbol then this will not clickable but still displaying your text?

Am i understand wrong? ;)

Thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
modati Purchased

Hello, I have a problem with my images. I can’t see them on my website if I upload them. I can see the images in contentviewer, but when I reload the page I can’t see the image on my website.

For example, http://nl.tinypic.com/r/dg6nf5/8

Thanks,

Default-user
modati Purchased
I found the problem but i don’t know the answer. The website is changing the path of my images. This is the correct path: http://nl.tinypic.com/r/sbpuo3/8 But my website changed the path automatically into this path: http://nl.tinypic.com/r/24et3k3/8

Could you help me with that?

Cheers

themewaves

Hello,

Anyway we have just fixed it.

Download the http://themewaves.com/sup-files/convert_url_false2014-04-23.zip

Thanks.

Default-user
modati Purchased

Edit: I downloaded the files and i added them in my FTP, but the problem is still there. I can’t upload an image because the path to the image is incorrect.

Cheers

Default-user
modati Purchased

Thanks

themewaves

Hello,

I don’t know please clear your browser cache. Is that your wished problem has solved i have checked my local and url is not replaced.

Thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Ecuador
  • Has been a member for 2-3 years
hnavas Purchased

I updated to WP 3.9 and the theme to Flatco 3.2 but I still have problems with the Page Builder. I can edit and save the changes in the containers normally, but while I edit at the Text Tab by any absolute path, save and update, this converted to relative path.

Similarly problem with certain tags in my case with span tag that disappears when updating. I cleared the cache several times, logged out and in too but nothing works.

Additional, I can’t access to certain topics at the support forum, this tell me that I don’t have any valid Envato Purchase Codes when I entered this code in the register and now when I put the code this said that this code was already begging used.

I wrote you in Facebook, twitter and support forum and nobody answered me.

Waiting for your help.

themewaves

Hello,

Please don’t fill all of our twitter facebook email and themeforest account. You need to write only one place and we will get it and working on it.

I don’t know why span tags removed. Did you tested it up with all plugins disabled?

Also please download this patch and test it we have fixed some issue with Column Element.

http://themewaves.com/sup-files/convert_url_false2014-04-23.zip

Thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi. We’ve got the same problem that mccancem has. We’ve updated to WP 3.9 and now can;t edit any of our pages. We can change content, but can’t edit any elements.

themewaves

Hello,

Please download new version on Themeforest and update your current theme.

This will works.

Thanks.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Microlancer Beta Tester
  • Sweden
timalf Purchased

When are you going to rename “LayerSlider.zip” to “layerslider.zip” so people stop asking in the comments about why the required plugin installer fails when installing it?

/wp-content/themes/flatco/framework/plugins/LayerSlider.zip
This file has had the wrong file name for at least 10 theme versions back now…

Just saying… because every other comment here seems to be about the install failure of the Layer Slider plugin… :-)

timalf
timalf Purchased

You also need to update LayerSlider Demo Content because newer versions of Layer Slider can’t import this file anymore…

by
by
by
by
by
by