47 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Italy

Hi Kohette, I bought you Fleurdelis theme a few days ago and I encountered a lot of strange problems after activating it. My WP 3 .4.1 installations run on a Win2K8 R2 Datacenter server, at present IIS 7 .5 + PHP 5 .4.0 via FastCGI, SQL Server 2012 Express via WP Database Abstraction plug-in 1.1.3. URL rewrite is correctly configured. Many WP installations, 100% working with any other theme I installed. After activating Fleurdelis, I ran into a lot of problems. First of all, I cannot choose permalink settings other than default: you say it’s important to set other permalink settings (why is it so important?), but this leads to a 500.0 error in ANY page, both admin or site environment. This is not a a URL rewrite problem, if I remove rewrite rules I get correctly a 404 error on redirected pages, when I restore the rules PHP crashes with a 500.0 error. This happens only with Fleurdelis theme, as I stated before. The only way to restore a working site is to delete permalink setting in the DB. Widget and Theme options pages are scrambled, in different ways. Widget page is unusable with IE9 , since from “Fleurdelis Interviews slider” on widgets cannot be dragged anymore (code shows a suspect label tag nesting). This behaviour only with Fleurdelis theme activated. “Theme Options” may give some useful clues. Not only the page is totally scrambled, but left menu item icon is missing too. If I ask the properties of the missing icon, its address is sort of “http://wp.example.com/C:/inetpub/wp-site/wp-content/themes/Fleurdelis/options//img/menu_icon” (this is just a sample of the real address, of course). As you see, it’s a mix of URL and local absolute path! The same for all elements of Theme Options scrambled page: a bunch of missing items, referring to mixed URLs similar to the one before. Maybe all problems come from a response from the Windows PHP engine that return a response different than what you expect, e.g. an absolute path of theme files instead of a relative one. Can you help me? If you wish, I can give you access to the real site administration, so you can directly take note of the issues. Thanks in advance.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
MagicBob Purchased

This theme has some heavy issues with it’s source code (html, inline css and jquery). I’ve been tinkering with it now for several hours to get it somehow working and consistent.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Does the theme with iphone or not? It does not work for me when I test demo. How will it be with the support? Many of your previous themes have had many buyers who have not received any help, if you look in the comments.

Really neat and good theme but gets worried.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi, im stopping by just with little issue. The ’’Year’’ in menu bar with the time and date is not showed up for this year ’’2012’’ but actually it’s showing up that it’s year ’’7475’‘

Can you help me with this issue??? Thank you

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
johnarce Purchased

Can I get a copy of dummy contents / installation? I’m having problem with your setting up.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
pyerro Purchased

Default site style uses fonts that don’t include accented characters (for central or eastern Europe for example). Is it possible to fix this in any way?

If I switch to default old (helvetics) style another font set should be loaded from /fonts/ folder, but those files are missing. Can you include them or change CSS to reference google fonts?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
pyerro Purchased

Also on your demo site image URL’s have form like this:

http://cssbrigit.com/wpthemes/fleurdelis/img/?src=http://cssbrigit.com/wpthemes/fleurdelis/wp-content/uploads/2012/06/city-q-c-1020-763-9.jpg&w=200&h=180

On my site no images are shown. For a img src like this

http://mysite.com/img/?src=http://mysite.com/wp-content/uploads/myimage.jpg&w=200&h=180

I get only not found error. No featured images are shown, no other images (for example in ADV banner widget) are shown.

by
by
by
by
by
by