60 comments found

Looks very cool!;

Default-user

Thanks so much!

Hi Ovabig, you are right with sorting the items in backend via drag’drop in K2 item-view… I did sort the Items this way, but even reloading the page and disable the browser cache didn’t let me see the changes, because i forgot to delete the cache in joomla backend … its working now ! I mentioned it here because its maybe helpful for others …

Thank for your kind reply … !

To my second question:

When mousover the items in portfolio-section, the link says http://demo.ovatheme.com/floyd/index.php/component/k2/item/14?tmpl=component

Which is a little bit cryptic and not SEO friendly – is there really no chance to change this ?

It seems, that the name is generated with the code in line 47 in templates/ floyd/ html/ ova_layout/ portfolio.php

47

Couldn’t the code changed so that the item-title is shown direct behind the index.php ?

This would REALY be a great update for that absolutely smooth and good working template !

Thanks for your help, Martin

Default-user

oh, the code-line is not there … but you’ll find it in your_path/templates/floyd/html/ova_layout/portfolio.php

Default-user

Hi Martinberlin, Thanks for your suggestion. We will update next version. Best regards,Ovabig

PhiSte Purchased

Hi, we did not get the contact form working. After Test, no E-Mail arrives us… Just the “Message successful sent” message appears…

Default-user

Hi PhiSte, You can go to System > Global Configuration > Ope Server tab and see this link: http://awesomescreenshot.com/0e832y9e9e . If it still don’t working, please submit ticket and send your website + FTP at our fourm. Note mail only send in www environment . Thank you so much

Default-user
PhiSte Purchased

thanks, that worked;)

Default-user

You are welcome!

Having issues in Intro Slider module for the Youtube video background feature.

I entered in the youtube url. The video shows up as a background banner, but i can not play the video???

Default-user

Hi, I don’t understand your question. Please submit ticket at forum. Thanks

Default-user

Its ok, i figured it out. Thanks thought,

I have another question, the second banner on the lower half of the webpage, with the icons and moving numbers. Does not show my main banner, where do i edit to add a photo?

Screenshot :http://gyazo.com/54121cc02c5772043f0e9a1f6fd1daf3

Default-user

Hi joonkim310, This is parallax background, so you only see a part of background. To change background, please read this topic: http://ovatheme.com/support/forums/topic/change-background-number-and-what-our-clients-say-section/ . Thanks

rainer3 Purchased

Hi ovabig. I have litlle trouble. I can not change so easy think like title of categories and head text of categories (i can change only text of articles and them titles as well).

I did try it in k2 categories menu but changes does not happend. For example, when i am trying make categories unpublished, so it does not make any changes. It is look like my cache browser is not clear, but i did clear it, in joomla admin page even. Can you help me? Thanks

Default-user

Please send me your website link and an image about this error. can you submit ticket at our fourm ? It is the best way to support. Thanks so much!

Default-user
rainer3 Purchased

Hi. Thank you for quick reply. I will write to support. Thank you and by the way it is nice template..

Default-user

I’m glad to support to you. Thanks so much!

Serafif Purchased

Floyd is a great template, but a very annoying bug is visible on mac with the Safari browser. On the home at one of Our Services 4 blocks disappears randomly leaving a blank space. With my Mac Mozzila Firefox problem does not arise. Can you apply a fix for this very annoying problem on Safari? Thank you… Fred

Default-user

Hi Serafif, You can go to your_path/templates/floyd/html/ova_layout/services.php find and remove ‘hiding’ class. And you also try change effect of services. you can found effect here: http://daneden.github.io/animate.css/ I hope that this will help you.

Serafif Purchased

Hi Ovabig, Thank you very much, now it’s perfect

For info : Line 28 Before : div class=”service animated hiding” data-animation=”fadeInUp”... After : div class=”service animated hiding” data-animation=””...

And all it’s ok on Safari & Cie.

Default-user

You are welcome!

dagum Purchased

Hi ovabig. Just bought this template and I have some questions : - in the ova composer module, how can I switch the visible page in order to test different pages ? - is it possible to remove the get started button ?

Thanks. Regards, David.

Default-user

Hi, you can use default multiple language of joomla. For instance: You can create 2 ova pages and link to 2 menus with 2 different language. Thanks

Default-user
dagum Purchased

Thanks again. And one more question : i try to add some signs (+ or %) in the numbers section (for the counter) or in the contact details section and every time it disappears. I try with html entities but they’re replaced too.

Default-user

Hi dagum, Please submit ticket at our forum. and send us your website login account. I will check it. Thank you so much!

How to use recaptcha in Ova Composer contact form?

Default-user

Hi aaronitec3, I’m sorry but current the ova composer don’t support for recaptcha. We will consider this problem. Thank you so much!

Hi. The Porfolio items don’t work when I upload site to hosting server. At localhost, everything is ok. Link: proba.3bdesign.ba

Default-user

Hi kobaja , I’m sorry but I don’t see your purchased icon. Thanks

Hi ,

Was wondering if there is a shortcode list of icons available?

I am attempting to add more icons and content for the about us location. Here is a screenshot : http://gyazo.com/0ac9363bfc9204e2f2e51f7909a3f76a

Thank you!

Default-user

Hi. Please read document for this. We created element for this. Thanks

Default-user

Ok found it, thanks. In case anyone else that might have the same question also. Here is the link to the list : http://fontawesome.io/icons/

Default-user

Thank you so much and Have a nice day!

Hi Ovatheme,

One question. I am getting alot of spam from the /contact page.

We are using the same form… How can we stop the spam????

Default-user

Hi joonkim310, Please unzip download package after copy from Quickstart directory. For instance Copy file from Quickstart_folder/language/en-GB/en-GB.com_ovacomposer.ini to Your_path/language/en-GB/en-GB.com_ovacomposer.ini

Default-user

thank you!

Default-user

You are welcome!

Hello, I just buy your template, congrats for your amazing job!!

I try to remove the “get started” button. I just do it :

“Go to your_path/modules/mod_intro_slider/tmpl/parallax-slider.php and delete line 35 .” but it’s not work. Is it another way, Is it possible the change just the text “get started”?

Thanks, Paul

Default-user

Hi paulcazenave, Thank for your purchase.

To deletext text: You can delete it in files: your_path/modules/mod_intro_slider/tmpl/parallax-slider.php or your_path/modules/mod_intro_slider/tmpl/pattern-background.php or your_path/modules/mod_intro_slider/tmpl/youtube-video.php

To change text: you can go to Your_path/language/en-GB/en-GB.mod_intro_slider.ini find and change MOD_INTRO_SLIDER_GET_STARTED=”GET STARTED”

Tank you very much for all…

I’ve got just a fexw other questions :

How can we translate the contact form? How can we change the button color into the portfolio’s article? its always red.

Thank a lot !

Default-user

Hi paulcazenave, Translate: Please go to your_path/language/en-GB/en-GB.com_ovacomposer.ini and modify text. Change color: You can change color primary in config template Thank you so much!

webgeeze Purchased

Sadly, I can’t go with the flow on this one. The template does look quite cool BUT it turns the user friendly nature of Joomla on it’s head and makes for an un-pleasurable user experience when authoring page content. It’s hard to use and just doesn’t suit business who need quick access to page content. It’s not for me :-(

Default-user

Thanks for your comment. Many my customers said that it is easy to use, but with you it is not. I’m sorry about that. Have a nice day!

lbase Purchased

Hi Ova Team, i get your template Floyd and used it for our new website.

It works fine with google chrome and firefox but NOT with IE 9 IE 10 and IE11. What could be the problem ?

THX for fast answer.

Greetings from germany

Andreas

Default-user

Hi, Thank for your purchase. Our demo is working in IE. You can submit ticket at our forum(http://ovatheme.com/support) at send some images about your problem. We will check it. Thank you and Have a nice day!

lbase Purchased

Hi ova Team,

thx for the fast answer. I could not log in the suport area with my acount, Why? did i Need a different user und PW ? Greetings Andreas

Default-user

Hi, Please register an user at our forum and submit ticket. Note you have to insert purchase code when you register member. Thanks

I need support. I sent a message of support for the tab and would like to know how long will be answered. I have some urgency. The video does not run on the slide when the site is opened in Google Chrome.

Default-user

Hi, Please go to line 7 of your_path/modules/mod_intro_slider/tmpl/youtube-video.php after find and remove attribute: quality: ‘highres’ .See image: http://awesomescreenshot.com/0ec3csli64 . Thanks

Default-user

Thank you very much. I waited long for support and not heard back. I wonder if you can sell me the module that is being used in the service of oswald template. Tks

Default-user

Hi Marciomarcal, unfortunately we don’t sell particular module. Thanks for your care.

Hi there!

I am very interested in this template. I have a question regarding colour styles:

What colour styles are available to choose from? My colours are grey, white and blue. Do the buttons and other controls also change colours? Are they all CSS controlled or are your controls and buttons PNG/JPG files?

Default-user

Hi, Thanks for your care. You can choose color from picker in template config.Current default color is #d95c5c (similar red), addition some buttons you have to change by css. Best regards,Ovatheme

NeptOn Purchased

Hello!

first of alla amazing theme. My question thou: I have added a extra menu as a html Module in one of my pages. im just wondering if its possible to get the Active Js to work for this menu.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/20003704/menu.jpg

Thanks!

Default-user

Hi NeptOn, Please surely you created a tag (<section id=”abc”>) like link of second menu

<a href="#abc">abc</a>

NeptOn
NeptOn Purchased

I got the sections, but it still doesn’t work :( I got one more problem with the menu: When the second menu collapses it pulls over the other one. So you can’t see the “original” menu. I tried to using the (Margin-top) css but the second menu is still over the original so you cant click the buttons!

sorry if this is a bit complicated. if u want i can send you a personal email with the link to the site!

Thanks again!

Default-user

Hi, Please register an account and submit ticket at our fourm: http://ovatheme.com/support after read this topic: http://ovatheme.com/support/forums/topic/footer-menue-in-ova-composer/ . I think it will help you.
Best regards,Ovatheme

by
by
by
by
by
by