2745 comments found

Hi,

In the horizontal blog page, my featured images have this grey strip on the right hand side that I can’t seem to fix. Is there code I can add or something I can do to get rid of it?

Here’s the page: www.hmcc-creative.net/projects

..also, how do I justify the text in the blog excerpts

Hi, Great template also for video portfolio..however, there is the possibility to embed video from vimeo in HD? In my portfolio I can embed only video in SD mode from vimeo…thanks very much! ciao

http://www.marziotomasinimovie.com/?page_id=388

IF YOUR SLIDER ISN’T WORKING on your homepage….

Be sure to upload the photos as indicated in the documentation, if everything has been done and your slider is still not working, open up the slider options page (Add Media> Slider) You should see the list of images you have uploaded to the page there. You need to open each one of the “Show Detail” links to the right and scroll down to the last option. CLICK “Publish”. If you don’t click this box, the photo will not appear!

I’m posting this because I searched for hours within these pages for the answer only to find hundreds of people having the same issue and there was no response or answer! After a ton of frustration and a good night’s rest, I FINALLY figured it out. The problem is that from the documentation, I assumed “publish” meant the page – not each image! I hope this helps others.

Other than this one snafu, I am in love with this is a fantastic theme!!!

Hello, I was just wondering how I would go about changing an image when the mouse hovers over it? I tried adding some coding into the description to no avail….

v1.3 was supposed to be released weeks ago…

any idea when that is actually going to happen?

Hello, I am trying to modify the footer of my Fluxus theme by adding a “subscribe” box similar to the way this site did it: www.7artistsmanagement(dot)com can someone please help me to achieve this. Thank you. -Brian

Hello,

Could you please let me know how to remove the banner (with the post tittle) from the featured image on blog posts?

Im refering to the banner which appears on top of the photo once you click on any blog post.

Thank you in advance!

Horacio

Default-user

Nevermind. I figured out.

To solve this, one just needs to uncheck the option ¨Display post title over featured image on single post page¨.

You can find it just below the text area when creating a new post.

All the best! Horacio

Hi,

just bought this theme. Do you have a demo content? (xml file)

Thanks!

intheme

Hey,

thanks for purchasing. Could contact me via ThemeForest’s contact form and I’ll send you the XML file via email.

Thanks, Vilius

HI Vilius,

You mentioned you will add a to ’lock’ images so no one can ‘save as’ or drag and drop in version 2.0. When will this be available? and could you suggest a workaround in the meantime?

Thanks

Anaida Purchased

Hi Vilius , i have problems with iPad browsers , here is the screen shots http://www.browserstack.com/screenshots/f3758d0bd8344f2dbfdcc29cdd0ab7caad1379a8

What could be the problem ? and how would i solve it ?

my web is – www.signed-w.lt

intheme

Hey,

I’ve checked it with iPad 4 and everything shows up just fine. My guess is that your website is ok, it’s just an issue with browserstack.com taking the screenshot before images has a chance to load. It would still be good to take a look on actual iPad 3 or iPad Mini to confirm.

Regards, Vilius

Hello,

I am having problems with the photos in my portfolios. I keep creating new portfolios but I can’t see any of the images.

Please help!

R

Default-user

my web is www.raquelzaldivar.com

intheme

Hey,

when adding images to your projects are you using “Project Media” (looks like this http://cl.ly/image/2U0R3R3n1226) section?

Regards, Vilius

Hi, I have a question before I buy the theme. The Portfolio Grid 5×3 doesn’t seem to work. I tested it in Chrome and Firefox but I always only see a 4×3 grid. Is that a bug?

intheme

Hey,

thanks for considering. It’s not a bug, but I agree that it looks like one. The issue is that demo site has 12 projects, where 5×3 needs 15 to fill the whole screen, that’s why the right column is missing.

Regards, Vilius

Hi, I still haven’t received any replies about a previous comment requesting the .xml file:

Hi, I just purchased the theme Fluxus – Portfolio Theme for Photographers, but I need the .xml data file to install. Could you please email it to me as soon as possible? miryun8@gmail.com. Thank you!

intheme

Hey,

I’m afraid you need to be logged in as a user who performed the purchase. At the moment I can’t see the “Purchased” label next to your username.

Regards, Vilius

dimer Purchased

Hello! How disable Further reading in article? Tnx

intheme

Hey,

it can be done only if you are using a vertical blog. You’ll need to modify content.php file (wp-content/themes/fluxus/content.php) and replace:

the_excerpt();

with

the_content();

Cheers, Vilius

Default-user
dimer Purchased

thank you!

hello, how do i change the yellow color on the menu? http://screencast.com/t/CQQQTmobdxb

in my blog posts, i have grey stripes on the images, how do i resolve this? http://screencast.com/t/upOfVznho

intheme

Hey,

try adding following code to your css/user.css file:

.horizontal-posts .wrap-embed-video, .horizontal-posts .thumbnail {
  background: #fff;
}

The other solution would be to use images that are a bit wider.

Cheers, Vilius

Default-user

that fixed it! love the theme!

hello, how do i change the yellow color on the menu? http://screencast.com/t/CQQQTmobdxb

intheme

Hey,

here’s a link to FAQ section telling how to change it: http://inthe.me/documentation/fluxus/#how-to-change-accent-color-108

It will affect few other places where that particular yellow is being used, but it must be a good thing.

Cheers, Vilius

Default-user

that fixed it! love the theme!

intheme

That’s great to hear, thank you!

dimer Purchased

How to customize the output of the portfolio by the number of votes? Please help! Tnx

Hi, I can´t get any images from my portfolios to show up in my site maps..

They seem to be indexed as pages and not images.. The site map I used in Google Webmaster tools showed about 400 webpages but no images.. (I have maybe 10 pages an 300 images)

Any idea?

by
by
by
by
by
by