106 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
MsJaszy Purchased

Do you have plans to update the theme so that it auto generates custom color for all links including the responsive menu items?

WPExplorer

No, an option to alter link colors can conflict with the footer, sidebar, headings, plugins..etc. It’s best to define link colors via custom css.

Default-user
MsJaszy Purchased

I customized to change the color. Thanks

WPExplorer

Great!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
MsJaszy Purchased

Can you provide simple custom css to remove or turn off “Related Articles” on Portfolio pages? Possible theme option in an upcoming update?

WPExplorer

Send me a private message and I’ll add in the option to the theme panel.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

In the foxy portfolio theme, How do you remove specific social media icons from the header. In theme options > social there is no way to delete specific social media icons, there is only enable or disable. Does this have to be done within editor? If so, where in editor can i find it and what is the process? There are like 20 social media icons and i only need about 5 of them.

WPExplorer

Any option you don’t want leave the field blank. I think I added a # symbol by default just so they would display.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi there. I have been using the Foxy Portfolio theme for over a year now. It’s been awesome so far, but I’ve just run into a problem: I have just activated the ‘portfolio’ section for the first time. When I add a portfolio post, it shows up on the slider on my homepage, but when I click on it to open the post, I keep getting the good old “NOT FOUND – This is somewhat embarrassing, isn’t it?” message. I don’t know how to solve this? Any idea why it may be happening? Cheers, Jeff

WPExplorer

Hi Jeff,

Go to settings->permalinks in your WP dashboard and click the save button, it should fix it up.

Default-user

Awesome, that was easy! Thanks man.

Default-user

Hey man. Thanks for your help previously. I’m having one more issue with the portfolio section. I have loaded around 12 pieces of content into the portfolio (and hope to add many more), but when I click left or right on the slider arrows, it keeps skipping a whole bunch of the posts. I can’t seem to work out why. Any idea what I could try to rectify this? Cheers.

WPExplorer

Sorry for the delay, this is a very simple fix. If you send me a private message I’ll email you the updated file. I’ll submit the fix right now though as well. Thanks for the heads up!

Default-user

Cheers mate, much appreciated. Just sent you a private message. Jeff.

WPExplorer

Cool, replied.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi there, I’ve just started using the foxy theme and am new to website (and wordpress!), so this may be a very simple thing – if so apologies! I’ve set up three ‘blog’ pages on my site, but when i write a post I find it publishes on all three pages. Is there a way to assign a post so it just publishes on one of the three pages please? Any advice would be VERY welcome! thanks you :)

WPExplorer

Sorry for the delay. What you’ll want to do is setup categories. In WordPress the categories will be created automatically and display posts only from that category.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi there,

I noticed my font awesome icons (menu bar) and nav arrows suddenly disappeared whilst I was changing some fonts the other day. I’ve looked high and low and have not a clue as to what’s happened. Any help here? Thanks so much! Love everything else about the theme. :)

by
by
by
by
by
by