59 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
MOSMF10 Purchased

On the Slideshow Module I want to use another Module Class Suffix instead off ‘style-line colorcaps’. Are there other Module Class Suffix available?

afmjamaluddin

Hi, I really appreciate your interest. Here we used Module Class Suffix “style-line” is for module appearance (no margin and padding) and “colorcaps” responsible for styling of the widgetkit slide show. At this time we only use this suffix, If you want to change the class declaration as your way, you can simply open “custom.css” in the directory “templates\frenzy\css” or for particular profile in the directory “templates\frenzy\styles\bottlegreen\css” and search for the CSS classes like ”.colorcaps .wk-slideshow .caption”, ”.colorcaps .wk-slideshow-default .caption h1”, ”.colorcaps .wk-slideshow-default .nav” . I hope you’ll able to change the slide caption and other appearance.

And if any other help/support just feel free to contact me via my profile page http://themeforest.net/user/afmjamaluddin along the live site link and possibly with credentials. I always feel happy when I get a chance to support my valuable client. Enjoy the theme :)

Thanks

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years
Stuart0_0 Purchased

Hi I installed the demo and I have the following error…

An error has occurred. 500 DateTime::__construct() [datetime.—construct]: Failed to parse time string (jerror) at position 0 (j): The timezone could not be found in the database

How can I set the timezone correctly?

Apache version 2.2.23 PHP version 5.3.19 MySQL version 5.0.95-community

Thanks

afmjamaluddin

Hi,

Thanks. Its may be a warning due to your php version.

Can you please open the “configuration.php” file in the root directory and find the line public $error_reporting = ‘default’; (probably in line 23) and just change it to public $error_reporting = ‘6134’;

I believe you’ll figure it out. Any further support I appreciate if you send me a request via my profile page http://themeforest.net/user/afmjamaluddin

Thanks

Default-user
Stuart0_0 Purchased

Thanks for the help. I also have a problem updating the slider. When I do this; Widgetkit -> Slideshow -> Edit Home Slide -> Save It saves a blank copy, it does not update the current slider. Do you know how I can fix it. Thanks for the support!

Default-user
Stuart0_0 Purchased

Fixed – Thanks

afmjamaluddin

You are most welcome :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
garen-es Purchased

sorry

afmjamaluddin

Hi, :) is there anything I can help you?

Thanks

Default-user
garen-es Purchased

I wrote by mistake! Good template anyway :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

I need some help to know what css file should I modify to change the icon next to a bullet paragraph. Now appears a green V icon and I would like to change that.

Thanks in advance. Regards.

afmjamaluddin

Hi, I really appreciate your interest. All of the css classes mainly in custom.css, style.css, menu.css and tools.css in the directory “templates\frenzy\css” . Can you please check them.

You will find all of the unordered list classes like unordered-1, unordered-2, unordered-3 etc in “custom.css” and some of other classes like check, zebra etc are in “tools.css”

I believe you’ll figure it out. Any further support I appreciate if you send me a request via my profile page http://themeforest.net/user/afmjamaluddin . Enjoy :)

Thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
dosdemil Purchased

the template does not display correctly in Internet explorer 8, you could give me a solution?

afmjamaluddin

Hi, Nice to hear from you. You may have a problem with the slide using IE8. There is only a slow transition in slide with ken-burn-effect using IE8, so you may use other transition in the slide. there are about 20 transition in the slide.

I do not find any other issue with IE8, but if you identify any other issue with IE8 just feel free to contact me via my profile page http://themeforest.net/user/afmjamaluddin along the live site link and possibly with credentials and details of the issue. I always feel happy when I get a chance to support my valuable client. I’ll try my best to help you.

Sincerely, afmjamaluddin

Default-user
dosdemil Purchased

My problem is that IE8 does not display the logo and the slide does not display correctly. This also happens on your demo. You can visit my site and check http://www.dosdemil.es/3w/topcad/ with IE8 not working properly. I would like to give me a solution. Thank you.

afmjamaluddin

Hi, I’m really really sorry for my late response. Mistakenly I don’t saw your reply. Any way I saw that in your site the logo is not showing in IE8. You know currently the logo code in the module (module name “Logo” , position “logo”) is:

<span class=”logo-custom size-auto”></span>

that’s mean the logo is coming from the css class “logo-custom” & “size-auto”

Without using the above code I think you can use simply <img src=”images/logo/YOUR_LOGO IMAGE NAME” width=”150” height=”100” alt=”Logo”/>

in the current logo module. I hope it will work in all browser, if not

just feel free to contact me via my profile page http://themeforest.net/user/afmjamaluddin along the live site link and credentials I always feel happy when I get a chance to support my valuable client. I’ll try my best to solve it.

Sincerely,

afmjamaluddin

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Jamal, very well done on the theme it’s brilliant and even easy to use for Joomla newbees like me. Well done!

However, I have one issue with Firefox, but I am not quite sure whether the theme is the problem or not.

A message is triggered that there is a plug-in missing, however, Firefox cannot find a fiiting plug-in.

We were not able to find the root cause. Do you have any tipps?

Thanks a mil!

immotec

afmjamaluddin

Hi, Thanks for the appreciation. I think there should not any thing wrong with the firefox. May be something missing (any system file corrupt or other) in your firefox. Can you please un install the firefox and install the new version. I hope it will okay. If you can figure it then please let me know via my profile page http://themeforest.net/user/afmjamaluddin

Thanks

Default-user

Hi, thanks for your reply. The problem occurs on all computers. Its not only mine. Thanks

Default-user
immotec Purchased

no, unfortunately I did not yet find a solution.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

comment deleted

afmjamaluddin

I hope you have fixed it :)

Thanks

Default-user
immotec Purchased

see above, no, I did not find a solution. are there any updtaes yet? Can there be a problem with Joomly 3.xx?

Default-user
immotec Purchased

Finally, the problem only occurs on the home page. Finally, the problem only occurs on the home page.

afmjamaluddin

Hi, I’m really confused what you are facing as everything okay at my end. I updated the theme couple of day’s ago with only a minor css fix to custom.css for google chrome, nothing extra have added. So it should not occur any issue. Can you please give me your live site link so that I can take a look.

I hope everything will alright. I going to submit another cool template and thus I’m little late to response, so really sorry for my unexpected late response. I hope my new template will approve and hope I can deliver my best.

Thanks

Default-user
immotec Purchased

hi, no bother. long response times are common ;) We meanwhile found that it is a module we created because the “our,clients” widget from widgetkit did not show the logos in safari browser. still struggling with it….

afmjamaluddin

hi, I’ve requested earlier that if you can’t figure it then can you please give me an email via my profile page http://themeforest.net/user/afmjamaluddin with the live site link and credentials , I’ll definitely fix the logos issue in safari browser. I really feel happy when I get a chance to serve my valuable client like you and always expect 5 star rating from you.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, I am experiencing the following issue with widgekit lightbox. It seems it can’t open a link that is in another domain (some problem with crossdomain). ANy suggestion or alternative? Thanks in advance.

afmjamaluddin

Hi, Here is the full documentation of lightbox http://www.yootheme.com/widgetkit/examples/lightbox . Can you please check. Light box can open YouTube, Vimeo, MP4 (h.264), Swf, Inline, Iframe etc. Also you can use #wk-ID to load widgets like slideshows or galleries in a lightbox, See the documentation please. You said “It seems it can’t open a link that is in another domain (some problem with crossdomain)” , I’m not sure what you actually want, I mean if you want to open a link using lightbox with iframe then your problem will solved I think.

If you can’t figure it then feel free to contact me via my profile page http://themeforest.net/user/afmjamaluddin along the live site link and possibly with credentials. I always feel happy when I get a chance to support my valuable client. I’ll try my best to help you.

Sincerely,

afmjamaluddin

Default-user

Hi,

Many thanks for your explanations. Lightbox works perfectly with iframe.

Regards.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

I am using JCE editor to write my articles in Joomla. I would like to know how can apply the template (frenzy) to the article, using the editor. Otherwise I must copy manually (even from html code) which is time consuming.

Thanks as usual. Regards.

afmjamaluddin

Hi, When you open and article to edit with JCE editor there should be an icon named “html” or something else where you can click (it open a popup) and paste the source code of frenzy, then you update and save the article. you also can toggle the editor which should be in bottom of the editor (in TinyMCE editor) and it will give you the option when editor icon will gone and you can paste directly the frenzy source code and save.

I believe you can figure it out. Have a great day.

Thanks

Default-user

Hi,

Yes there is an icon to paste the source code. The other question is where can I get the source code of frenzy :-)

Thanks

afmjamaluddin

Hi,

Can you give you an email via my profile page http://themeforest.net/user/afmjamaluddin so that I can reply you via email with a screen shot, I hope it will help you to identify where you need to paste the code. And frenzy comes with quick demo package and there is a documentation (PART 1-demo package installation) (PART 2-one by one creating content after joomla and template installation), So if you choose PART 1, then you’ll have all the content and do not need to add code by yourself. But if you want to add one by one content creation by yourself then you may follow PART 2 , you’ll find all the source code in the PART 2 documentation, just copy and paste them in the joomla editor but to paste the PART 2 documentation source code you need to change the joomla global configuration editor setting to “No”. If you follow this way then you do not need to use JCE editor. But you can use JCE editor when you need it by joomla global configuration editor setting to “Yes”

Thanks :)

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi afmjamaluddin

I have a form with an email field that needs to be validated. When the validation fails the form rejects with the form fields populated with the previous data submitted. The problem I have is the email form field is being filled with the javascript encryption of the email address. How can I stop the email address being rewritten?

Thanks Stuart

afmjamaluddin

Hi, Nice to hear from you. May be you are using a third party extension, If so I request you to please ask the developer team of the extension to help you because its a php/javascript coded extension and I can’t help you without I have it and if you write the code by yourself then I request you to do a google search for the specific error and I hope you’ll find a solution. If this was a theme related issue I must have the capability to know the issue and I’ll must do my best for you. But as it is a different extension or your own coded thing so it is very difficult for me to identify where is the problem actually, So please do not mind because if I know the actual issue for the coded thing then I may help you

Sincerely, afmjamaluddin

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi afmjamaluddin

Question 2) The download includes the file “administrator/error_log” which comes pre-populated with errors. My server has continued to add the same error to the file. Can I get a fix for this, thanks.

afmjamaluddin

Hi, Can you please open the file with an editor and delete the line inside the file and re save it. I hope it will fix.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, I´m trying to see the impacts in the web, you know, when you enter in the article that you could see how many impacts/visits this article has, but there’s no way to see, and i’d activated it in Menus and in the article options, how can i configure it? THX

afmjamaluddin

Hi, I appreciate your question. Its very easy to set the hits option (how many times the article has visited) . When you create the menu (Single article , Category Blog, Category List ) just go to the Advance option and in article option set “Show Hits” option to to “Show” . Then you will see the hist number in front end of every article.

I believe you can figure it and if can’t figure it then feel free to contact me via my profile page http://themeforest.net/user/afmjamaluddin along the live site link and possibly with credentials. I always feel happy when I get a chance to support my valuable client. I’ll try my best to help you. Or I can provide you a screenshots.

If you like the theme spare a minute to rate it.

Thanks

Default-user
Hi, I’d already did it, and it doesn’t works, i also set the option “Show hits” in the Article Manager, and you can’t see it, it doesn’t work… http://ideasymas.es/ideas/42-ref-i0101a-mesa-ultra-plegable.html

Could you tell me something else?

Thanks

afmjamaluddin

Hi, I think it should work but why not for you I’m little confused. Can you please send me a message via my profile page http://themeforest.net/user/afmjamaluddin along the live site link and credentials. I’ll login and will try my best to help you.

Thanks

Default-user

Tottaly works!! GREAT, AMAZING!!!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello, can you use the theme on localhost? Thanks

afmjamaluddin

Yes, I can use and you also can use the theme in your localhost. Thanks

Default-user

And you can without problems put the whole thing online? Don’t need to reinstall the theme?

afmjamaluddin

Yes, The theme comes with demo package and proper instruction for how to setup. Don’t need to reinstall the whole thing online. If you move the whole thing from localhost to online server you just need to move the files/folder from localhost and just import the database from localhost to online php my admin. Its very easy. And obviously I’m always here for my best support

Thanks

Default-user

Thanks, very pleased with this theme!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom

Hi, great theme.

Customer loves the new website. However, she wants to add accessibility to increase/decrease font sizes on the main header. She wants it like this one www.ringwoodchamber.org.uk options at the top. Does this theme have this option, I can’t find it?

Many thanks Niki Buskell

afmjamaluddin

Hi, Great to hear from you. the example site www.ringwoodchamber.org.uk have the font sizer which is a joomla third party module (font sizer). You also can add a font sizer module like this one http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/typography/12431 (compatible with joomla 2.5), All you need to download and install it and publish in the “headerbar” or “toolbar-right” position. I hope you can figure it. Have a great day.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi there.

I’m trying to run your theme but have one minor problem.

I’m using the cyrillic language (Russian) and when I replace the demo texts on my own, I’m geeting the problem with fonts.

In original (demo) texts it’s font-family: DroidSansRegular and it’s looking very nice.

But when I use the cyrillic text it becomes very odd (not looking like the DroidSans). Do you use somekind of the font enhancer in this theme? Smth like Cufon or similar that possibly doesn’t recognise cyrillic?

Or where can I set my own fonts for menus, texts etc (I understand that it’s in CSS, but you have the Fonts folder and where should I adjust to make the theme using my own fonts)?

Thanks!

afmjamaluddin

Hi, I appreciate question. Can you please check the documentation at http://www.yootheme.com/themes/documentation/customizing/add-new-css-js-or-fonts . I believe you’ll able to add your desired fonts. If any other assistant you need just feel free to ask me :) Thanks

Default-user

Oh. It’s really easy :) Many thanks! RTFM really works, yeah :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Indonesia

Hello, I bought your template and am newbie on this kind of things.

If possible, could you please setup the demo on my site, I will give you the credentials access to my host server, through your private email..

Thank you in advance. Tim

afmjamaluddin

Sure :) I will help you in this regard. Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hey there,

I think I am just a little bit confused, but I am not able to set up an sidebar menu as you did. I´d like to have it as `accordion a´. I really appreciate any help :)

Thanks in advance!

afmjamaluddin

Hi,

Great to hear from you. Really sorry for my late response. Can you please send me a message via my profile page http://themeforest.net/user/afmjamaluddin so that I can have your email and I’ll response quickly via email with screenshots so that you can understand well.

Sincerely, Jamal

Default-user

Hi,

did send you an Email 2 days ago. Did you receive it?

Sincerely, Evi

afmjamaluddin

Yes, I’ve received the email. Don’t worry I’ll back you with proper instruction today.

Sincerely, Jamal

afmjamaluddin

Hi,

I just have send an email with attachment and proper description. Can you please check your email. Anything else just feel free to reply me via email.

Thanks :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

hi, a few days ago I bought a template and I have a problem … the documentation says that: ”... f) Our Service: ... Module Setup Our Service ... 9) add the Custom Output with this code [widgetkit id = 10] ... “

and it does not work, the page shows me message: [widgetkit id = 10] www.jdvconsulting.pl

please help

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

mindhunt3r

Download this: http://www.yootheme.com/widgetkit/downloads

Is widgetkit a component.

afmjamaluddin

Yes, widgetkit is an component. :) Can I help you with anything else?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Thanks for your reply, but I have already installed the plugin widgetkit and did everything according to the documentation

by
by
by
by
by
by