1339 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

It seems that Safari is opening the mobile version.

Astoundify

I’m not sure what you mean? Im using safari for PC and Mac and it shows the desktop design, see screen shot: http://dl.dropbox.com/u/1657501/Screenshots/7fk-95_u1966.png

Default-user

Hmm, what version are you running?

Astoundify

Latest versions on both operating systems, what version are you using?

Default-user
Chrisack Purchased

It looks like Safari 5 is the only one doing it.

Astoundify
It still looks fine to me using Safari 5 See screen shot: http://dl.dropbox.com/u/1657501/Screenshots/~o9qg0r2r3ry.png
Default-user
Chrisack Purchased

Okay I think I see what is happening. I am getting the same results now with Firefox when the window is not fit to screen. Is it perhaps based on my resolution?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Referred between 1 and 9 users

I’m very interested to buy this one. Is there a documentation on how to add in plug-in such us gateway payment and stuffs, and is it possible that the details of people crowdfunding would only be shown to specific people.

Thanks.

Astoundify

Yes, we included detailed theme documentation with Fundify, if you wish to use another payment gateway there are over 20+ payment gateways that can be used, see: https://easydigitaldownloads.com/categories/gateways/ You can not currently hide who has backed the campaign.

Default-user

Are all those plugins included in fundify already free or we still have to pay for it? thanks

Astoundify

Everything sold on Easy Digital Downloads is not included with the the theme purchase, if you want to use anything other than PayPal which is included with the plugin you will have to pay for it as its an extra option. Included is the basic PayPal gateway.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Also, is there a way supporters can name their own donation amount? And will the donations be reflected immediately on the campaigns or are they pending?

Astoundify

Custom donation amount is being released in the next update of the theme and plugin, for the second question donation amounts are shown as soon as they are pledged immediately on the frontend of the website.

Default-user

Awesome thanks. I am looking forward to it.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

$50 additional for .PSDs???? Is this true?

Astoundify

What? No that is not true, where are you seeing that? you earn points on our forum and get access to our PSD files completely FREE. :)

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • Referred between 1 and 9 users
  • United States

I’m very interested in purchasing this for our fundraising site…question though…Does each person run there own campaign? Own login etc.? (seems so) I mean is this used in conjunction of the sub-domain concept? Can a purl system work with this? is this the only design I can use or can the Crowdfunding work the same with any theme? Thanks in advance

Astoundify

Question: Does each person run there own campaign? Own login etc.?

Answer: Yes, each person or just the site admin can run there own campaigns, you have the choice of opening the site to everyone or the site admin can just create crowdfunding campaigns/projects.

The theme and plugin run on WordPress CMS using PHP.

Our plugin is free to download: http://wordpress.org/extend/plugins/appthemer-crowdfunding/

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
kgmplc Purchased

hello, please when does the CONTRIBUTE NOW button begin to work…the link there now is always going to the /#sidebar.. How does it become a real payment link. thanks

Astoundify

Hey KGMPLC!

We’d love to answer your question But! all of our theme support is conducted through the App Themer support forum, Head on over and we’ll get you the help you need by one of our support team.

Our dedicated support forum can be found Here. To register go Here.

  • Turkey
  • Exclusive Author
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

hello , congratulations for building such a nice theme , i would like to know some details.

i wanna build a hosting website and through that website i want to sell sell hosting plans and some online stuff. can i use this theme for my this project ? is it possible to use widgets , plugins and all feautures of this theme for a hosting company and online service,program seller website..

thank you in advance ,

Regards ,

Astoundify

I wouldn’t use Fundify for a hosting website as its build to be a crowdfunding site as well as a basic blog, business site, if you don’t plan to use our crowdfunding plugin, there are lots of other great hosting templates on themeforest :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi guys,

I bought Fundify last week and i’m really happy so far. Great product and support. With the updated version, how do we upgrade and is this free?

Thanks

Astoundify

Updates and support are always FREE :)

How do I update?

Step One: Please update your Fundify theme by downloading it again from ThemeForest.net go to your account click on Downloads and click the download button to download the latest version of the theme, unzip the file and upload the Fundify-Theme.zip to your WordPress site.

Step Two: Please update your crowdfunding plugin to the latest version by going to your WordPress site click on Updates, and select the crowdfunding plugin and click on the “Update Plugins” button to update it. See screen shot: As always update your plugin first and then your theme. And don’t forget to always backup your site using BackupBuddy or WP-DB-Backup

  • Elite Author
  • Exclusive Author
  • Sold between 250 000 and 1 000 000 dollars
  • Won a Competition
  • Most Wanted Bounty Winner
  • United States
  • Has been a member for 1-2 years
+2 more

Notice: New Theme & Plugin Versions Now Ready For Download.

We’ve worked hard to release another great update to the theme, adding some of the most requested features to the theme and plugin! Take the demo for a spin to see all of the new features: http://demo.appthemer.com/fundify/

Whats in this release? I hear you ask… well here goes!

= Fundify theme version 1.1: April 8, 2013 =

  • New: Category archives for campaigns now appear as a grid.
  • New: Better display of campaign author biography information.
  • New: Campaign contributors profile pages list their info and campaigns.
  • New: Sharing options on campaign page.
  • Fix: Display more relevant notes on inactive campaigns (depending on funding type).
  • Fix: Accent color in Theme Customizer now affects more items.
  • Fix: More consistent date formatting within campaign pages.
  • Fix: Don’t show weird things on search page.

= Crowdfunding plugin version 0.9: April 8, 2013 =

  • New: Set a limit on number of times a pledge amount can be purchased.
  • New: Separate area for adding updates to a campaign during it’s running.
  • New: Site administrators can choose which funding types are available.
  • New: Shipping becomes optional. Can toggle when submitting via frontend/backend.
  • New: More social fields in profile on campaign page, and author page.
  • New: Can set minimum and maximum campaign length in settings.
  • Fix: Properly set category when using the frontend submission form.

Full details of all changes can be seen here: https://github.com/AppThemer/crowdfunding/issues?milestone=4&state=closed

How do I update?

Step One: Please update your Fundify theme by downloading it again from ThemeForest.net go to your account click on Downloads and click the download button to download the latest version of the theme, unzip the file and upload the Fundify-Theme.zip to your WordPress site.

Step Two: Please update your crowdfunding plugin to the latest version by going to your WordPress site click on Updates, and select the crowdfunding plugin and click on the “Update Plugins” button to update it. See screen shot:

As always update your plugin first and then your theme. And don’t forget to always backup your site using BackupBuddy or WP-DB-Backup

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
happa00 Purchased

i now installed the latest update ( v 1.1 ) and get the following error :

Fatal error: Call to undefined method ATCF_Campaign::updates() in /homepages/11/d36159649/htdocs/crowdconf/wp-content/themes/fundify/single-campaign.php on line 31 on page : [link removed]

what do i do wrong ?! as it worked all fine before the update

Astoundify

Hey, We are rolling out a fix for this. Please create a support forum topic so we can help you!

All of our theme support is conducted through the App Themer support forum, Head on over and we’ll get you the help you need by one of our support team.

Our dedicated support forum can be found Here. To register go Here.

Astoundify

To fix this issue, please update the version of the plugin you have installed to version 0.9.

Download here: http://wordpress.org/extend/plugins/appthemer-crowdfunding/

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years

I am so impressed and happy with your continued development of this theme.

Thank you so, so much!

Chris

Astoundify

Thanks so much Chris!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello, I would like to know how to translate in french page soummetre campaign and account page

Thank you in advance for your help.

Astoundify

All of the instructions on how to translate the theme are in the support forum here: http://support.appthemer.com/topic/translate/

Also we have detailed instructions in the theme documentation.

  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
  • Bought between 100 and 499 items
  • Microlancer Beta Tester
  • United States

Awesome plugin and theme. I’ve been researching and comparing fundraising options and this is by far the most complete package available.

A couple questions:

1) Do you plan on putting the Updates, Backers, and Comments as Tabs on the page? As some projects get 20 updates by end, and tons of comments, all this information would run very long down the page and would be best separated within a Tab structure.

2) Do you plan on adding a Contact Form on project pages to contact Author? Perhaps integrated to work with Contact Form 7 and auto populates Author email and Reply email of logged in user.

3) Will the Rewards have the ability to have a limit. i.e “Only 10 available”?

4) Is there a proper Sign Up or Registration page?

Thanks!

Astoundify

Hello Shane!

Hope your doing well. I’ve answered your questions below.

Question: 1) Do you plan on putting the Updates, Backers, and Comments as Tabs on the page? As some projects get 20 updates by end, and tons of comments, all this information would run very long down the page and would be best separated within a Tab structure.

Answer: Yes, this will be added in a future update of the theme.

Question: 2) Do you plan on adding a Contact Form on project pages to contact Author? Perhaps integrated to work with Contact Form 7 and auto populates Author email and Reply email of logged in user.

Answer: Yes, we will be adding this in a future update, currently you can contact the author via there email address, there is a button on the campaign page see: http://dl.dropbox.com/u/1657501/Screenshots/5kcpnr8pq1lg.png

Question: 3) Will the Rewards have the ability to have a limit. i.e “Only 10 available”?

Yes, we already have limits on rewards see this campaign: http://demo.appthemer.com/fundify/campaigns/photocopier-orchestra/ Also see screen shot: http://dl.dropbox.com/u/1657501/Screenshots/7g2ud-9ysdej.png

Question: 4) Is there a proper Sign Up or Registration page?

Answer: Yes, the theme includes a login / signup template and registration is handled by the “Start A Campaign” template.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi! 2 questions: 1. Is your system able to have project fund even if they do not reach goal amount?

2. Can you set date of goal beyond the 40+ days.

Was interested in buying this a couple of weeks ago and you said these features would be available within a week. So I’m just checking back in.

Thanks!

Astoundify

Both of these features are now added.

Question: 1. Is your system able to have project fund even if they do not reach goal amount?

Answer: Yes, you can collect funds even if the campaign/project doesn’t reach its goal, its called “Flexible Funding”

Question: 2. Can you set date of goal beyond the 40+ days.

Answer: Yes, you can set the length that the site allows in the backend of the site. So it can be anything you want, i.e. 90+ 150+ days etc.

Adam | Co-Founder
AppThemer

Default-user

Great! Will buy now. By the way, we are a non-profit organization and have limited personnel, do you have a service available to help setup and customize?

  • Bought between 10 and 49 items
  • France
  • Has been a member for 1-2 years

Hey, nice templates i love it but i have some questions for the payment

I would like to take maybe like 5 % of the total of the projet funded

If i understand to do this i have to buy the the plugin paypal adaptive payment?

I choice in this plugin or in the backend of your template the % i ll collect of the projects? So in my paypal acount i receive just the % and not the all ?

And what is your other plugin AppThemer Crowdfunding, i dont understand the utility

Thx

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hey – can you share a bit about how your next crowdfunding theme(s) will compliment Fundify – and the plugin?

We def want to use the plugin and want to buy one of your themes – just not sure if:

a) the previously announced child themes will only work with Fundify parent, and

b) if you have a completely new theme stylistically coming out in the next week or so, as well?

c) neither a nor b is true, therefore I should get to buying the existing theme right now? :-)

Astoundify

I’d go ahead and buy Fundify as the next theme won’t be for a “Kickstarter”, “Indiegogo” type of site, it still involves crowdfunding but a different spin/twist of the idea.

After we have released the next theme we will go back to designing/developing new child themes for Fundify.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi there,

I’m interested in buying your Fundify theme, but I have a couple of questions first:

1. I’d like to take a posting fee on all projects (ie before they are published). Is this possible with the plugin & theme?

2. Is it possible to paginate the results pages? ie not all projects on one page.

Thanks, Dave

Astoundify

Question: 1. I’d like to take a posting fee on all projects (ie before they are published). Is this possible with the plugin & theme?

Answer: You could use a script like RCP to restrict the “Start a Campaign” page for only people who have paid a fee: http://pippinsplugins.com/restrict-content-pro-premium-content-plugin/

Question: 2. Is it possible to paginate the results pages? ie not all projects on one page.

Answer: We are adding pagination to the results page in the next update of the theme.

Adam | Co-Founder
AppThemer

Follow us here on Twitter for theme updates & on GitHub for our plugin updates :)

  • Has been a member for 1-2 years

Hi, I’m very interested in this theme and have a question. Is it possible to connect an e-commerce store to this theme to allow shopping in lieu of rewards? I can explain further via email if necessary.

Thanks!

Astoundify

Send us an email via our profile page to discuss.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

To add to my last 2 questions:

3. Can the admin choose the percentage he wants to take? Is this set in the WP control panel?

Thanks

Astoundify

Question: 3. Can the admin choose the percentage he wants to take? Is this set in the WP control panel?

Answer: Yes, you can set it in the settings of the PayPal Adaptive Payment gateway, see here: http://dl.dropbox.com/u/1657501/Screenshots/ek9ep9kzg4or.png

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Is there a way to change the background images that show up behind the Page Titles?

Astoundify

Sure there is we can guide you through the changes on our support forum :) All of our theme support is conducted through the App Themer support forum, Head on over and we’ll get you the help you need by one of our support team.

Our dedicated support forum can be found Here. To register go Here.

by
by
by
by
by
by