950 comments found

My logo gets too small on the mobile version. I’d like to to remain the same size in all versions, in the same manner that your demo does. I’ve been reading the comments and see that you’re telling people to open /css/screen.css.

I’m a newbie to Wordpress and don’t understand how to do this. In the admin panel, under Appearance, there is an editor. But I don’t see /css/screen.css.

I tried doing a google search and that isn’t helping much. Can you explain how I am to do this. Perhaps you can provide a css file that we can upload or something.

Also, I would love to change the font size of the page titles. H1, H2 etc. don’t seem to affect that. I find that it’s too big for my tastes.

Thank you.

Default-user

www.trevorwardphotography.com

ThemeGoods

Open /css/grid.css find ”.logo_wrapper img” remove its max-width

Default-user

Ok, so all who read this and want to CHANGE THE LOGO SIZE, this is how you do it. Find the file /css/grid/css and edit it (see above). In this file are two sections: The first section is for tablets and the second section is for mobile phones. There is a line near the beginning of each section ”.logo_wrapper img” You’ll want to change the value after max width. For me, I settled with 300 for the mobile and I think I’ll stay at 350 for the tablet.

In this same file, you can find the H1 font size for the page titles. I found that I didn’t like the default size for the mobile and I increased it. I find that it’s easier to read.

It’s too bad this stuff isn’t able to be changed within the Wordpress admin page. But I hope this helps some of you.

I’ve had Furies for a while, no problems. Not sure when this started but shows up when accessing particular pages now.

Warning: preg_match() expects parameter 2 to be string, object given in /URL INFO/wp-includes/post-template.php on line 244

Catchable fatal error: Object of class WP_Post could not be converted to string in /URL INFO/wp-includes/post-template.php on line 262

Noticed it on Full screen Vimeo page. Other existing pages worked fine. Thoughts?

ThemeGoods

Hi,

Please check. There are script conflicts between theme’s script and plugin’s script. Try to disable all plugins

Default-user

For some reason, all it needed was for me to set a “featured image”.... Otherwise, error

I would like to add an image to a blog post using the “Add media” button in the editor and open a larger version of it in the lightbox by clicking on it. Can it be done, and if yes, how? The lightbox short code doesn’t seem to work: here to view the image… [/lightbox] Clicking the link that is generated by this shortcode only opens the image file in the browser, but not in the lightbox.

If it isn’t possible, please consider this a feature request.

Cheers, C.

ThemeGoods

Hi,

You can add class=”img_frame” to anchor tag so image will be opened in lightbox.

Default-user

That’s great, thank you very much!

ThemeGoods

You are welcome ;)

Btw, Could you help me rate for the theme please?

mikem69 Purchased

Hi there, I’m having troubles with the Homepage Fullscreen Slideshow. In theme settings I selected Homepage Styles->Fullscreen Slideshow and the choosen Gallery I created. I’ve created a test gallery with 2x pictures (tried several different size pics: 2560px, 1920px and 1024px). I created a page choosing the options as per the maual file found within the theme folder. All I get in the main page is a black screen all the time. Could you please tell me which step I’m missing? Thank you for your time.

Default-user
mikem69 Purchased

I disabled the plugin but unfortunately it didn’t change the situation

Default-user
mikem69 Purchased

I tried to disable all plugins but still no luck.

Default-user
mikem69 Purchased

Problem solved by deleting wp super cache. Cheers

eurydik Purchased

Hi,

Thank’s a lot for this great theme. I’ve some trouble in the Footer Area on mobile devices. There’s shown a black area beneath the background image. How can I fix this?

http://swimexpert.ch/wordpress/news-2/

Kind regards Greg

ThemeGoods

Hi,

Thank you for purchasing.

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

KOMAPA Purchased

Hello,

Before 2 weeks we decided to activate blog page. After the first few post everything was fine. Now there are seven posts, but something strange is happening … Blog page shows only the last post and blog page itself also shaped like a simple post. I can not understand why. Also if in the settings I choose WP blog page then shows it to me without a title, content and posts, but background slideshow although I asked for Static background image.

Please help me.

Thank you in advance.

Link to the page in which you must see the articles: http://www.aredo.bg/aktualno-za-kovano-zhelyazo-i-promishleni-vrati/

KOMAPA
KOMAPA Purchased

Yes, I discovered what was happening.

The plugin, which confuses things is “WPBakery Visual Composer”. When I’m not filled “Exerpt” theme is trying to take part of the main text. But this plugin has already put shortcodes in it and became confusion.

But until now this has not happened with other WP templates.

KOMAPA
KOMAPA Purchased
I add into functions.php
//Make clean Exerpt add_filter( 'the_excerpt', 'shortcode_unautop'); add_filter( 'the_excerpt', 'do_shortcode');
Its solve the problem :)
Thanks to: http://wordpress.org/support/topic/stripping-shortcodes-keeping-the-content
KOMAPA
KOMAPA Purchased

Not work anymore :(

ricamel Purchased

I noticed that the your template does not index the photos (images.google.com) because the name of the images is not written on the page, but inside the php file (script-supersized-gallery.php) can you make a variation code and write the name of the files in the page as is in your other templates (iris, keres etc…) My site is: www.riccardocameli.com Thanks

Default-user
ricamel Purchased

Hi, i am waiting for a reply Thanks

Default-user
ricamel Purchased

To get an answer who should i contact ?

The “Furies” theme broke after I updated to wordpress to 3.92 (latest version) and updated Furies to 1.4.2 version (latest version)..... the 1.42 version does not have full screen slideshow for homepage…. all it has is gallery and porfolio , and the background music does not work; also the background images don’t work….............. please fix…....

Made a new home page and there is no slideshow setting in the home page.

ThemeGoods

Hi,

Provide URL of page which has issue please.

i disabled all plugs and the slideshow still doesn’t work. the background images don’t work. the background music doesn’t work.

Default-user

don’t see full-screen slide show choice in PAGE

Default-user

slideshow doesn’t work.

ThemeGoods

Hi,

Provide URL of page which has issue please.

When trying to activate the theme I would get just a plain white background. In both wp-admin and the website. I found in the functions.php the section “Setup all theme’s plugins” was breaking it. To be more precise, it was this exact line (1107):

// Setup Twitter API include (get_template_directory() . "/plugins/twitteroauth.php");

Please can you advise a fix, or just remove the line of code? (after commenting it out, it works fine.

ThemeGoods

Hi,

Could you send your Wordpress account and FTP detail please. I will have a look.

by
by
by
by
by
by