243 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
smd2010 Purchased

Hi, I have added an image just below the navigation and for some reason there is a 1 px gray boader around it. I have looked in the css file and can’t seem to find it can you help me remove it please.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
smd2010 Purchased

Not to worry sorted it!

ProgressionStudios

Okay, glad you got it sorted :-). Let me know if you have any other questions.

-Mike

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
smd2010 Purchased

Hi Mike,

My Galleries seem to be taking forever to load?

ProgressionStudios

Send me an e-mail with a link to your site and I’ll check it out. It’s likely a hosting provider issue but I can help you out.

I’ve only had two reports of slow loads and both were due to hosting provider issues. The Live Preview loads quickly and it gets hammered by traffic.
-Mike

Default-user
smd2010 Purchased

Just sent you an email.

Many thanks.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
smd2010 Purchased

Hi, just emailed you again.

ProgressionStudios

:-) I got your e-mails. It’ just a hosting provider issue and I’ve responded to both of them already. Just keep e-mailing me.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hi there, I like the theme, its fairly straight forward to work with, but I really need your help with how to make the second level menus to stay always visible. Thanks!

ProgressionStudios

Go ahead and send me an e-mail. It’s all controlled with a bit of CSS that I can help you with.

-Mike

Default-user
nevermind that, just saying its a CSS thing pointed me in the right direction, che following does the trick, in custom css block:
#nav_container ul.sub-menu { display:block; }
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
bzuko22 Purchased

Hi, thanks for the theme… But I can’t get images to display.. I set the permissions to 777, when I check individual links for every image, it is displayed in the browser… but it won’t display within slideshow… what am I doing wrong please?

thanks

ProgressionStudios

Go ahead and send me an e-mail and I’ll help you out. It should be easy to sort out. Just make sure to include a link to your site.

-Mike

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
bburton Purchased

Hi, Cannot get this theme to upload – I see from previous comments it is a service provider issue. Can you help me – what is your email?

Barbara

ProgressionStudios
If you can’t get the theme to upload it is most likely just a simple user error. Make sure you are unzipping the first file you download from ThemeForest and you will see multiple folders and files. In there ou will find “Galleria-WordPress.zip” and that is the file to upload. If you need additional help, see this wiki article: http://wiki.envato.com/buying/support-buying/solving-broken-theme-issues/

You can email me via the contact form on my profile page or the e-mail address included in the documentation.
-Mike

Default-user
bburton Purchased

Wow – quick response – Got it now, thank you.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
bzuko22 Purchased

Thanks Mike for sorting everything out.. Last question: How do I align an image so that it is in line with text, like in your Image Alignment example: http://progressionstudios.com/themes/?theme=Galleria-WordPress

Is there a shortcode for it?? I tried div class from your help docs as well as giving it “alignleft” class but, although it’s aligned, it is always under the text…

thanks

ProgressionStudios

This is actually built-in to the WordPress image uploader. When you “Insert into Post” to the post, you can choose the alignment. If you choose “None”, it will align with the text. See screen-shot.

Feel free to send me an e-mail if you have any trouble doing this.
-Mike

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hi, in “Page Attributes” I only have the “Default Template” and I really need to setup the “Blog” template.. I already tried deactivating and activating the theme, but to no avail.. I will try on a clean install later… Btw, on the same page, there’s a custom field “wizi_gallery” which is not documented, please explain if the feature does something

ProgressionStudios

Go ahead and send me an e-mail and I’ll help you out. These should be really simple to sort out and there is no custom field that you are describing so something is not right.

-Mike

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi how can I change the field names of the contactform into diffrent names?

I cannot find it. Thanks..

Albert

ProgressionStudios

Yeah you can change those, send me an e-mail and I’ll point you to the right direction.

-Mike

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
smd2010 Purchased

Hi,

Contact form is not working for some reason?

ProgressionStudios

Go ahead and send me an e-mail and I’ll help you out. Include details if the contact form was working at any point and what e-mail address you are sending e-mails to. The only report of the contact form not working was a hosting provider issue so it should be easy to sort out.

-Mike

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
smd2010 Purchased

Sorry didn’t explain well, contact form is not showing up just the short code [contact_form] on the page!!

ProgressionStudios

I see, then it’s most likely because you copy/pasted in the short code and the WordPress Visual Editor added code tags around it. You can easily fix this by clicking on the HTML Editor (HTML Tab) and removing the

 or code tag surrounding your short code.  If you have any trouble doing this, send me an e-mail.

-Mike

ProgressionStudios

We got it sorted out. It was just the wrong short code. We needed to use [contact-form] instead of the one with an underscore _.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 6-7 years
  • Sold between 1 and 100 dollars
27 Purchased

Hi,

first of all thanks for the great theme!

i’ve got a question for you. there are no images in the gallery after loading them up. why? what did i wrong?

Thanks!

ProgressionStudios

E-mail me a link and I’ll check it out.

-Mike

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello! I’d like to buy – Galleria – Photography and Portfolio Theme (35$). I’d like to pay with Visa or MasterCard. But your system doesn’t accept it. I live in Ukraine. I have no possibility to pay with PayPal. How can make the purchase? Regards, Igor Moiseev

ProgressionStudios

You should be able you se PayPal using your Visa/MasterCard. PayPal is simply the payment gateway, but you don’t need to create an account. See the “Don’t have a PayPal Account? Pay with your credit or debit card” link.

-Mike

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Italy
  • Referred between 1 and 9 users
Lamoka Purchased

Hi have a question. I don’t want any gallery in homepage, how i can do it?

and I want the site in 2 language, is it possible?

Thanks so much

ProgressionStudios

Yes, you can set a page or the blog as the homepage. You can do this under “Settings > Reading” on the left of your dashboard. You can select a page under “A Static Page – Front Page”. Also, you can use a translation plugin like qtranslate if you want to use multiple languages. Feel free to e-mail me if you have anymore questions.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Italy
  • Referred between 1 and 9 users
Lamoka Purchased

Hi have another question. Do you know, is it possible to change the size of thumbs when upload images?

I show you the problem

http://www.hebestudio.it/?gallery=primavera-estate-2011

you can see the head is half…. thank you.

ProgressionStudios

Go ahead and send me an e-mail and I’ll help you out.

-Mike

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Italy
  • Referred between 1 and 9 users
Lamoka Purchased

Hi Mike, thank you for everything.

I’m working on your theme, and maybe i’m close to finish my job.

So, I have two important question:

1 – is it possible to change the size of thumbs when upload images ? I show you the problem

http://www.hebestudio.it/?gallery=primavera-estate-2011-2

As you can see the head is cut, i would know if is it possible to see image from the top.

2 – Is it possible to show the submenu (Spring-summer 2011) without click on button Collection, but just onMouseOver it?

I’m waiting to your kind reply.

ProgressionStudios

Note: You pasted this same question above and I responded.

Go ahead and send me an e-mail and I’ll help you out. You can reach me the contact form on my profile page.

-Mike

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
larsj Purchased

Hi Mike, I bought and installed Galleria 1.4.2 for WordPress eight months ago, on behalf of a friend of mine who is a bird photographer. His website is http://www.naturfotografi.se.

Now, when I installed Galleria 2.0 and activated the updated theme in the WP admin panel, all images are gone and won’t show up. I then reinstalled version 1.4.2 and activated and then all galleries and images show up again.

Now I have both versions installed in parallel and I have tried by going through the menus and everything but I cant find the reason why it’s not working.

The website comprises 42 galleries with more than 600 photos so re-uploading all images into the new version isn’t really an option.

Moreover. In the old Galleria 1.4.2 version it is not possible to upload new images any more. The Ajax interface (or is it a Java problem) doesn’t work any more and does not react when clicking the buttons.

I think it stopped working after a WordPress update.

Well, I’m stuck. Can you help me?

Best regards,

Lars, Sweden

ProgressionStudios

Send me an e-mail and I’ll help you out. Yes version 2.0 is the theme you want to have installed.

-Mike

Default-user
larsj Purchased

Thanks for your help via email, Mike! Your advice, to copy the new files over the old files in the old folder named wp-content/themes/galleria (NOT wp-content/themes/galleria-v2) Made it all work nice and smoothly again! All the 600 old photographs now show up neatly in their 40 or so galleries!

Excellent support dude! :)

Thanks again for your excellent work!

Best regards,

Lars

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
larsj Purchased

Issues with Internet Explorer 9 – when uploading images

Hi Mike,

I’m using Google Chrome and do not have any difficulties when uploading images to the WordPress Galleria installation.

However, today I realised that when using Internet Explorer 9 it’s impossible to upload images. I guess it has something to do with the IE 9 -security settings. Have you had any reports on this issue so far and got any workaround to this?

Best regards,

Lars

ProgressionStudios

The theme should work fine in IE9 . Send me an e-mail with a link to your site and I’ll help you out.

-Mike

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
Findal Purchased

Hi,

Hello,

I bought the Galleria Skin and something is wrong when I open it with my iphone or ipad. This happens with the navigation: http://www.lindafindal.com/wordpress/galleria/bilde.PNG

What can I do? I have reinstalled the theme, but that did not work, and I used wizypanel to reset to default but nothing seems to work there either.

Hope you can help!

Url: Fotograf-vettestad.no

Best regards,

Findal

ProgressionStudios

Yes, if your menu is much longer than your page, it might break the menu in the mobile browser. This is a mobile issue that can’t be supported 100% The fix is to either make your page longer or to make your menu shorter. Send me an e-mail if you are confused or need help.

-Mike

Findal
Findal Purchased

Thank you for your prompt response.

I came across one that has had a post on this site. http://www.naturfotografi.se/?page_id=40 this page is very long with navigation and works fine on the iphone, but maybe they found out they?

Findal

ProgressionStudios

Go ahead and send me an e-mail if you want to discuss this. The comments make it difficult to respond quickly and include code/screenshots.

-Mike

Findal
Findal Purchased
I found out:
  1. navigation { min-height: 100%;

If anyone should have the same problem.

Thank you

ProgressionStudios

Make sure to target the mobile browser if you add any special CSS so you don’t break any other portion of theme on the regular browser.

@media only screen and (min-width: 480px) { }
@media only screen and (min-width: 768px) { }

Also, please e-mail me if you have any other questions as this is more of a customization.
-Mike

by
by
by
by
by
by