506 comments found

Also it seems choosing ‘show page in menu – no’ in the Page Options doesn’t work?

pego
pego Author

Address that question in the email as well. And point out for which page you tried and it didn’t work.

Best regards,

pego

Hi I have a bug with the contact form. no Mail.php file and so I have a PHP Fatal error: Class ‘Mail’ not found in …

How I can resolve it ? I found no help in the docs.

Thanks for your help Xavier

Hello again I have the same bug that unicityapp

Xavier

pego
pego Author

Hi,

which bug is that? Map or menu? You may also send us an email with the access to files so that we can check this.

Best regards,

pego

Hye Pego,

What file do I need to edit to translate “all” in the portfolio filter ?

Thanks.

pego
pego Author

Hi,

you may change it in the home.php file(found on theme root directory). Change just the “All”, not “all”.

Best regards,

pego

Hello again,

Is there any way to have pagination into the blog template? I have many posts, so it’s quite tiring to see them all at once.

Thanks!

pego
pego Author

Hi there,

the theme doesn’t provide the pagination functionality. So in order to have it, it would need to be coded.

Best regards,

pego

Hello.

I am thinking on purchasing this theme because it looks great, but I wanted to know if it works with the plugin qTranslate for multilingual websites.

Thank you very much.

pego
pego Author

Hi there,

thanks for showing interest in our theme. We haven’t tested the plugin you have pointed out. But we think there shouldn’t be any problems, althought we don’t 100% guarantee for each prlugin to work within the theme.

Best regards,

pego

gafo84

My fear is that it does not seem to work. This plugin includes ”?lang=xx” to every URL or ”/xx” to the domain for each language, but with this theme it is included also ”/#!” for the pages, so I am not sure if it could work well…

pego
pego Author

Hi there,

all pages have the same header, so it should take all content. The hash does need to stay ias it is, so no solution in that direction.

Best regards,

pego

Hi, is there anyway to have a slower fade in on the slider? I can see how to extend the time before it changes but when it changes it is very quick.

Is there a way to have more of a gentle fade in rather than a very quick appearance of each new slide?

Thanks.

pego
pego Author

Hi,

if you go to js/scripts.js file and serach for -> jQuery(’#banner’) ..

you can set: - slideShowDelay -> time of delay - easeType -> for example to ‘fadeIn’

Best regards,

pego

Hello Pego,

Is it possible to make the slider just fade between the images, I tried in the js/scripts.js file but had no luck….?

And, is it possible to remove the spinner at site launch?

Many Thanks, Elliot

pego
pego Author

Hi there,

this should be worrking if changing the banner javascript easeType to ‘fadeIn’ in the js/scripts.js file.

The spinner/preloader is there so that the site can fully load. It would look messy without it, but can be removed by removing it’s code.

Best regards,

pego

Hye Pego,

I have a little problem :

Bottom text of my portfolio items is not displaying.

I’m doing my site locally. Please find screenshot here :

http://www.publitaxial.es/pego/screenshot.jpg

It would be ok if could leave the toggles open.

Thanks.

pego
pego Author

Hi there,

will this be soon online? So taht we can see the code?

Best regards,

pego

Hye Pego,

I have another question. I’d like to change something else :

On te portfolio page, when clicking on the project’s thumbnail, I would like to link to the project page rather than having a fancy box of the thumbnail.

This way, class=”attachment-Portf4Col wp-post-image” (the thumbnail), and class=”folio-under-title”, would both link to the project page.

Thanks for your help.

pego
pego Author

Hi there,

we can make this change for you. Just send us a temp admin access on our email and copy this comment there as well.

Best regards,

pego

How would I make the button color something different than the “mainCol”?

pego
pego Author

Hi,

when creating a new button with shoertcodes try adding them a paramether like this:

[button codecol:#2525225] ..

Best regards,

pego

Hello Pego,

I have a problem with the contact form page. The google map doesn’t appear. It was working at the beginning and do not work anymore even with the default values.

Here is the link of my page: http://karigraphie.com/karaterosemont/#!/contact

thanks Karine

Default-user

Hi, is there a way to add an image (same size as the google map frame area) instead of the google map.

pego
pego Author

Hi there,

the best way to do this is to replace the google map api/div with an image you want. That will keep the size and everything. This has to be done in the code(home.php).

Best regards,

pego

Default-user

Great, thank you very much.

I just purchased your theme. Having a little trouble with get errors saying Notice: Undefined index: pic_position_noncename in /homepages/41/d314501622/htdocs/xxxxxxxxxxxxxxx/wp-content/themes/genius/functions/custom-slider.php on line 192

How do I fix this?

Default-user

It happens when I make any changes on pages or in the theme options.

Default-user

What is your email? So I may set up a temp admin

pego
pego Author

Hi,

use the contact form on our themeforest profile.

Best regards,

pego

Hi – I purchase this a while ago as part of the Print Designer Bundle. I look at my site on my Android and everything looks cool, but my friend accessed it on her iPhone and it went a little crazy – does this theme support iPhone/iPad or was her phone at fault?

Cheers!

pego
pego Author

Hi there,

yes it does. Where do you seem to have issues? can the site be viewed anywhere(you amy give us a link on our email)?

Best regards,

pego

Hi,

Sorry my low english

In the galerie The title link to the post is ok… And I need the same for the photo is possible? Click the photo to open the post instead of opening the image in thumbnail

pego
pego Author

Hi there,

the link to images can be changed(coding) to go to have the same href as the title. Send us an email and we can discuss this. And do use the profile with which the theme was bought.

Best regards,

pego

Hi Pego ! I love your theme and everything seems to be working great, except for the youtube videos in the portfolio, I can’t make it work ! It’s here : http://imageinair-production.com/#!/portfolio I have let one of your examples to copy exactly what’s in it, but my Youtube video won’t play when I click on it… My video is this one : http://youtu.be/w1-eLNWmql4 Thanks for your help ;)

pego
pego Author

Hi,

try inserting for the iframe: <iframe src=”http://www.youtube.com/embed/w1-eLNWmql4”></iframe>

and for the url: http://www.youtube.com/embed/w1-eLNWmql4

Best regards,

pego

Kallisty

Thanks, it works perfectly ;)

pego
pego Author

Glad it worked ;)

Hi there, Thanks for such a beautiful wp theme.

Actually, I just have an issue with that. archeiving not working by months. I installed the template in november and I had 2 post only. i have 17 posts in december 2012 and 10 post in january 2013 but archeiving isn’t working.

here is the screenshot. http://www.haroonrasheed.net/screenshot.jpg

waiting for your support.

thanks

pego
pego Author

Hi there,

tnx for the kind words.

Are you sure you have post posted(published). On our demo we have posts in july and june and they work ok. Can we get a temp admin access to check this out for you?

Best regards,

pego

feeltheblue

Could you please give me yor email so I email you admin panel details. I can’t paste here. Thanks

pego
pego Author

Hi,

use the contact form on our Themeforest profile: http://themeforest.net/user/pego

Best regards,

pego

Hi Pego,

I’m currently using the ‘Genius’ Wordpress theme which is absolutely an awesome theme btw.

I just can’t help but notice at the end of my url, there is this code that I don’t understand why it’s there. It’s like for example www.mywebsitename.com/#!/ This appeared on all pages eg: www.mywebsitename.com/#!/portfolio etc etc. What does the /#!/ means? And how can I remove it?

Thank you.

Best regards, Huda

pego
pego Author

Hi there,

tnx for all the kind words!

Because the themme is a onepager it uses hash(#!) to know which page(bebhind in the code this is just part of the page) to show up. So the hash is needed for linking/pagging to work as it should.

Best regards,

pego

Hello,

In the info document I could not find the info.

What is the suggested size of background image in order to cover whole site as it is in the theme preview.

Thank you.

johnaydin

OK. Thank you. I have another problem. Slider doesn’t work properly. It passes slides without showing them most of the time. You can check the site: www.birdcagebar.net I just changed the 1st slide yet. But the problem was present since after I installed the preview content. Thanks in advance.

pego
pego Author

Hi,

we see your slider as it should be. Can you be more detailed about the problem you are seeing? And on which devuice/browser are you viewing it?

Best regards,

pego

johnaydin

Hi again, I have this problem with Safari 5.0.6 I just checked with Chrome and it works fine. I checked on my ipad and while the site loads it crashes Safari on ipad. I guess it’s a problem related to the browser.

Hi

Im trying to use the short code for formidable form in the footer but is not working it just shows up the coding.

is there anyway of making the shortcode work in the footer?

by
by
by
by
by
by