129 comments found

Default-user

Didn’t receive any email or attachments yet. Could you please help resolve these problems

designingmedia

I hope you have received email and issue got resolved. Have a good day!

my friend I have some problem with the image sin responsive mode… they are not showing! www.artmadeforyou.com/mplus please help! I send you the ticket

designingmedia

Please put this CSS at bottom of “style.css” file.

@media screen and (max-width: 667px) { .effect-pop.in, .effect-slide-bottom.in, [class*=”.effect-”], .dm-icon-effect-1 .dm-icon:after, .dm-icon-effect-1 .dm-icon, .effect-slide-left, .effect-pop{ animation:none !important; transform:none !important; transition:none !important; perspective:none !important; } .effect-pop, .effect-slide-left{ opacity:1 !important; } }

logarciav

ok I can see the images but there is an error showing some of them… some backs and there is an horizontal scroll… could you please take a look and help me to resolve it? thanks a lot my friend :)

designingmedia

Can you share a screenshot please?

Hello, I updated my theme to the most recent version and the Color Scheme under General Settings was lost and defaulted back to a bright green color. I put it back to the color it was and it’s not showing that color. It saves in the admin screens but does not show on the site: http://www.tarryallranch.com/

Can you assist? Thank you! We are using the most recent version of Wordpres sand Genuine. Also, will Visual Composer also get updated?

designingmedia

I can see the color are changed. Is that working now? VC update would come in next version which would be available in couple of days.

Default-user

Yes, thank you, I see the brown now. I had cleared my cache and the client was also seeing the green, so not sure what changed, but thank you, it’s back to brown.

designingmedia

Ok good to know.

We are getting the following message

Your theme has bundled outdated copies of WooCommerce template files

Specifically this file xxxxxx/woocommerce/cart/cart-totals.php version 2.3.5 is out of date. The core version is 2.3.6,

What do we need to do? We downloaded the newest version here on themeforest.

designingmedia

Hi, Could you please tell email where we can send you updated files?

earthone

I sent you a message with our email address. Thank you.

designingmedia

I have replied you. Thank you.

We would like to completely remove EDD as we wont be using it, how would we go about doing this?

Thank you.

designingmedia

You can simply delete/disable the plugin.

earthone

when we do that the entire site becomes non functional and everything but the header disappears including the admin bar.

designingmedia

We have replied you please check your email.

Bhobb Purchased

Hi,

I want to validate the website (homepage) for for HTML5 and I have one error left.

It says: Error Line 53, Column 240: Bad value http://fonts.googleapis.com/css?family=Lato:100,300,regular,700,900|Open+Sans:300|Indie+Flower:regular|Oswald:300,regular,700&subset=latin,latin-ext for attribute href on element link: Illegal character in query: not a URL code point. …ald:300,regular,700&subset=latin,latin-ext’ type=’text/css’ media=’all’ /> Syntax of URL: Any URL. For example: /hello, #canvas, or http://example.org/. Characters should be represented in NFC and spaces should be escaped as %20.

First of all I can’t find the file where that line is mentioned and second could you please tell me where to find it and what to write instead of that line, to validate it for HTML?

Thanks in advance,

designingmedia

Can you remove and see? Looks like these lines are coming from other file.

Default-user
Bhobb Purchased

I put the code as shown there on the functions.php file in the location you mentioned. But in the Validator, it still shows the same error.Should I replace it in a different file?

designingmedia

That’s the only place where it is supposed to be… can you check at your end may be you have added this somewhere?

Hello, I like so much the theme, but I have a problem, when I changed the logo image it moved to the top, now I want to move it at the left like the live preview but I dont know how, can you help me?

I added an image so that you know what I am talking about: http://www.mediafire.com/view/83f38g72fw2mwkj/Captura%20de%20pantalla%202015-05-11%20a%20las%207.31.40%20p.m..png#
designingmedia

No problem glad you that figured it up :)

Default-user

one more thing, if I want the menu remains ever on top how can I do?

designingmedia

I have replied your email please check it.

mafe_0121 Purchased

Hi, I have two questions, first, How can I prevent that the icons service direct to a link?, and secondly, How can I lock the main menu to stay on top?

designingmedia
You can remove the link on icons by using page editor. http://www.awesomescreenshot.com/0fa4xizzed?

The navigation is already on top when you scroll what else do you need?

Hiya – A few issues :)

1) Easy digital downloads is causing an ajax error, how do I fix this? This is the message that shows when the plugin is active:

Your site appears to be blocking the WordPress ajax interface. This may causes issues with your store.

Please see this reference for possible solutions.

2) Woocommerce files are outdated – this is the message I get:

genuine/woocommerce/cart/cart-totals.php version 2.3.5 is out of date. The core version is 2.3.6, genuine/woocommerce/cart/cart.php version 2.3.5 is out of date. The core version is 2.3.8,

3) WPBakery Visual Composer is not the latest version of the plugin – how do I update?

Thanks :)

by
by
by
by
by
by