909 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Twitter widget hasn’t been showing any of my tweets. Anyone else have this problem?

cassieoneil.com

  • Has been a member for 1-2 years

We still cannot get the site to work properly on mobile devices and I have left you plenty of messages. I am enquiring as my web developer is away. We’d like to know why this won’t work on mobile phones – whether it is a problem with the template itself, or something we have done.

You asked me to contact you via the a/c that bought the template, but I have sent you several pms, which have included the email address for the website – surely proof enough that I own the site?

Can you please reply, either to this or via my email address? I have been asking for several weeks now.

http://jcweddingphotography.co.uk/

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Heebs Purchased

Hi! How do I remove the ‘torn paper’ effect on the top and bottom of the template? I just want the site to have a white background… Thanks for help!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Heebs Purchased

Is there still support on this theme? I don’t see recent reactions from wpstall on questions asked…

  • Has been a member for 1-2 years

We still cannot get the site to work properly on mobile devices and I have left you plenty of messages. I am enquiring as my web developer is away. We’d like to know why this won’t work on mobile phones – whether it is a problem with the template itself, or something we have done. You asked me to contact you via the a/c that bought the template, but I have sent you several pms, which have included the email address for the website – surely proof enough that I own the site? Can you please reply, either to this or via my email address? I have been asking for several weeks now.

http://jcweddingphotography.co.uk/

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

I’ve tried to add videos in portfolio but it doesn’t work. I did follow the instruction. Would you please show me how? Well, the website is on my local server. Is this the problem? Thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

kittyGray02, check my posts on page 40. Also, make sure there is no “s” in the https, this is a silly thing that prevented my video from working.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Cassieoneil, there is no “s”. I double checked the url. The video shows on slider but not on portfolio. I don’t know what’s wrong. Let me read page 40. Thank you

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
lau072 Purchased

I noticed that the categories in the menu section is pulling from the list of post categories and i do not see an option to select categories from the portfolio section. Can you please tell me how to add portfolio categories on the menus settings page?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Dagora Purchased

Hi, I’ve a big problem with your template. I’m beginner but why the template doesn’t work ?

Message :

Notice: Trying to get property of non-object in /homepages/36/d197532012/htdocs/ccfolio/wordpress/wp-content/themes/good-minimal/functions/dropdown-menus.php on line 169

Notice: Trying to get property of non-object in /homepages/36/d197532012/htdocs/ccfolio/wordpress/wp-content/themes/good-minimal/functions/dropdown-menus.php on line 172

Notice: Trying to get property of non-object in /homepages/36/d197532012/htdocs/ccfolio/wordpress/wp-content/themes/good-minimal/functions/dropdown-menus.php on line 173

Notice: Trying to get property of non-object in /homepages/36/d197532012/htdocs/ccfolio/wordpress/wp-content/themes/good-minimal/functions/dropdown-menus.php on line 173

Notice: Trying to get property of non-object in /homepages/36/d197532012/htdocs/ccfolio/wordpress/wp-content/themes/good-minimal/functions/dropdown-menus.php on line 174

..............................

Notice: wp_deregister_script est appelée de la mauvaise manière. Les scripts et les styles ne peuvent pas être enregistrés ou ajoutés avant le déclenchement des crochets wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts ou init. Veuillez consulter la page Debugger dans WordPress (EN) pour plus d’informations. (Ce message a été ajouté à la version 3.3.) in /homepages/36/d197532012/htdocs/ccfolio/wordpress/wp-includes/functions.php on line 2959

Notice: add_custom_background est déprécié depuis la version 3.4! Utilisez add_theme_support( ‘custom-background’, $args ) à la place. in /homepages/36/d197532012/htdocs/ccfolio/wordpress/wp-includes/functions.php on line 2839

Notice: add_option est appelé avec un argument qui est déprécié depuis la version 2.3, aucune alternative n’est disponible. in /homepages/36/d197532012/htdocs/ccfolio/wordpress/wp-includes/functions.php on line 2925

What is the problem ?

Feel like I just wasted $35

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Dagora Purchased

I forgot, i can see the errors messages :

WARNING: wp-includes/functions.php:932 – Cannot modify header information – headers already sent by… WARNING: wp-includes/functions.php:945 – Cannot modify header information – headers already sent by … WARNING: wp-includes/functions.php:3725 – Cannot modify header information – headers already sent by… WARNING: wp-admin/admin-header.php:9 – Cannot modify header information – headers already sent by… WARNING: wp-includes/option.php:568 – Cannot modify header information – headers already sent by… WARNING: wp-includes/option.php:569 – Cannot modify header information – headers already sent by…

NOTICE: wp-content/themes/good-minimal/functions.php:547 – Undefined index: page

Help please…

  • Has been a member for 2-3 years

Hi, How can I, as shown his service record? This is because in a panel format to record something!

http://8pic.ir/images/2ox05l2c94uwmywvmy51.jpg
  • Has been a member for 2-3 years

Is there a way to turn off the responsiveness or disable the media queries??? I want it to load on a handheld devices and look as it does on a computer?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
glowbug Purchased

Having a problem with the Static Page and Posts Page.

If “static page” is selected as the front page, the blog posts do not appear on the posts page (or anywhere without typing the full URL).

If “latest post” is selected as the front page, the blog posts will appear on the posts page, but then an extra “home page” becomes the front page.

Why can’t I get a static page to be the front page without either adding an extra landing page (which doesn’t appear on the list of pages) or losing my blog posts?

WordPress 3.5.1

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United States

I’ve read the documentation over and over and over and I just can not figure out the Portfolio. I can’t seem to add additional photos to the gallery what am I doing wrong. Explain it to me like a child it’s just not clicking what am I missing in the instructions?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

Problems solved!

It is a shame so many people are having problems with this fantastic theme and support for it has been abandoned.

If anyone would like help with anything at all please contact me thru my site curlypixel.com

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
glowbug Purchased

I think I figured out the “extra” home page above. That’s for the slider, correct? Anyway, I don’t care about that issue now because I think it is fine.

What I am having a problem with now is when clicking on “continue reading” for a blog post I get the 404 Not Found page. Why doesn’t the button link to the rest of the post?

Would also like some clarification on the portfolio galleries. Does anyone know: Does each “portfolio page” gallery need IMAGES inserted, and then use that page as the Gallery ID for the shortcode on the Main Portfolio Page? ...or… Are they supposed to contain a GALLERY on each “portfolio” page, which can then be linked to on the Main Portfolio Page? Because creating a gallery on the theme’s “portfolio” pages always says “wrong shortcode format”.

Or is there something else I am missing?

I have read the help guide but I am not understanding the galleries, and 404 is a problem. I did see somewhere in the comments to check functions/cache to see that permissions are 777 and they are so I don’t think that is the problem.

Using the most updated version of the theme with wordpress 3.5.1

Thank you anyone who can help.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, I’m having an issue getting the galleries to work on the portfolios. It’s showing up with the featured image, but when you click on it and the lightbox opens for the slideshow, no other photo included in that portfolio shows. I’ve also noticed if I create any additional portfolios and I click on one to see the slideshow, what will slide through are all the different featured images for the different portfolios.

Not sure if I’ve been able to explain it properly, but would love some assistance or advice. Maybe even instructions on how to create the portfolio and include slideshow images. Maybe I’m doing something wrong.

Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
glowbug Purchased

Could really use some help on the galleries. They are not displaying or functioning properly.

Missing thumbnails: If the gallery thumbnails are displaying at all I only see two, followed by two gray lines. Click the gray line and the image will show in the lightbox, but there is still no thumbnail after closing the box.

Slideshow problems:

If there are 4 photos in the gallery, slideshow shows “1 of 9” or “1 of” a number that is at least double what is actually in the gallery.

Clicking through the slideshow ends up on “missing” images or incorrect paths, sometimes displaying a black box with an arrow in the last spot (looks like you are supposed to press “play” on a video).

Navigation within the slideshow doesn’t work. Arrows may move it forward by one, or slide all the way to the end. Even if they move forward by one, the image displayed in the lightbox does not necessarily change unless you click directly on the thumbnail.

Galleries with featured images will only display the featured image but no thumbnails for the rest of the gallery.

People are still buying this theme and having lots of the same issues. Please help us to get this thing working.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

My site has all of these small bugs and it’s driving me crazy. Argggggg.

by
by
by
by
by
by