910 comments found

I resolved my issues with the gallery and hope this helps others. I was having the same problem as glowbug, GabrielleB925 and others with the gallery. My solution was to attach each picture to the page once I did that my gallery worked like a champ www.alleelandscapedesign.com hope this helps you guys struggling with the gallery.

Kalexander519, What exactly do you mean by attaching each picture? I believe that’s what I’ve been doing and it doesn’t work :(

I can’t believe this developer/designer does not respond to anyone. What horrible service!

Dedoceo Purchased

Having trouble with two “home” links on my development page. Need to know where a good learning resource is, or if someone has a quick solution for this BEFORE I have to go too deep into the code. PLease advise. Web site is: http://sitecheck.us/wp/

Does anyone know how to resize the nivo slider?

aucheal Purchased

Have another one. when i click on a block – how can i get a sidebar with the other blogs on to that page (like the blog “home-page”) and where is the back-button from inside the blog to the blog home-page.

tks /mk

aucheal Purchased

hi there,

same problem as some of the other people here – the navigation does not show up on a mobile device.

rgs /mk

aucheal Purchased

also the social network links don’t show on the mobile site.

tks /mk

aucheal Purchased

is it possible to add pinterest to the social links

tks /mk

Hi, Iam having two problems with my site.

I cant remove the latest work section on the homepage and a picture that i put on the homepage is showing up on my ‘what we do page’

Please let me know how to fix this.

http://www.reelseed.com/
wpstall

Hi, If you need further support from me, please let me know.

jdozier Purchased

Hi,

I don’t like the way my site looks on mobile devices. I would like to remove this feature from my theme so the website displays like it does on the computer on my iphone. Where do I delete these files?

http://wholisticself.com

Any help would be greatly appreciated!

Thanks, Jennie

wpstall

Hi. I’m sorry for delay. I’m online and ready to help you, if you will need more support. Best regards, WPSTALL

Still no response from you??

I’m wondering if there is a way to put up a larger logo. The GoodMinimum options panel says that the maximum height is 64px but when I put up a logo with that height, the bottom keeps getting cut off. I have a smaller one up now and it’s just looking way too small. Here’s the site I’m working on: http://www.jerryruizdirector.com/

Thanks!

wpstall

Set the width and height for the logo in “GoodMininal Theme Options > General Theme Settings”. See an example with bigger one http://d.pr/i/6YnT

Also, is there a way to only show the actual LATEST work (as in only portfolio posts in the 2012 category) on the front page? It seems to pick the latest that I posted, not the actual latest. Is there a way to control what goes up there?

wpstall

Open the index.php file and replace this code:

$args=array(
'post_type' => $type,
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => '4',
'sort_column' => 'menu_order',
'order' => 'desc'
);

with this one:

$args=array(
'post_type' => $type,
    'tax_query' => array(
                    array(
                        'taxonomy' => 'portfolio_entries',
                        'field' => 'id',
                        'terms' => 7
                     )
                    ),
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => '4',
'sort_column' => 'menu_order',
'order' => 'desc'
);

where ‘terms’ => 7 is the category id.

Hey there,

I can’t use the option “read more” in my Blog. There is always the full article in the overview. Any ideas?

Thx & Greets,

FrauLehmann

www.k-on-text.de

DaniO Purchased

Hey guys, I purchased the theme some time ago and unfortunately lost the html link to all the short code descriptions etc. Could somebody hook me up?

Thanks!

wpstall

Hi. All shortcodes you can find in the archive, which you have downloaded from TF, look in the folder ”/HELP_GUIDE/index.html#themeShortcodes”

meshleman Purchased

Just installed the theme, and there are javascript errors in the dashboard. Also, the wp admin menu that is usually at the top of the page isn’t working?

Dashboard Errors

TypeError: $ is not a function [Break On This Error]

$(document).ready(function() {

slider…r=1.0.0 (line 1)

TypeError: c.on is not a function [Break On This Error]

...ventDefault();c.find(“li.opensub”).removeClass(“opensub”);k.addClass(“opensub”)}...

load-s…r=3.5.1 (line 3)

wpstall

Hi,

Open the file ”/good-minimal/functions/options/js/slider_add_remove.js” and remove this code, it is old and unused:

$(document).ready(function() {
Uncaught TypeError: Property '$' of object [object Object] is not a function
    $(".delete_sidebar").click(function(a){                                            
        thisItem = $(this).attr('rel');
        $('.sidebars[rel='+thisItem+']').hide();
    });
});

Best regards, WPSTALL

netgifted Purchased

Hello, I would like to remove the “Latest Work” thumbnails from the front page. Could you please tell me what is the file I need to edit. Thanks a lot Tony

wpstall

Hello,

Open the “index.php” file and remove the entire section:

<ul class="thumb_list" id="image-grid">
...
...
...
</ul>

Best regards, WPSTALL

meshleman Purchased

I still haven’t received a response from the developer, it seems they haven’t responded to anyone on this thread in a while. I figured out my problem.

To add the admin bar back to the site, remove this line on 1580 of functions.php

add_filter( ‘show_admin_bar’, ‘__return_false’ );

wpstall

Hi. I’m sorry for delay. I’m online and ready to help you, if you will need more support. Best regards, WPSTALL

Great theme, work perfectly!

One quick question, I would like to swap one of the social links mini icons by a www.newgrounds.com one, is there a way to do that easily?

Great work

wpstall

Please, write me using the contact form in my profile. There we could take a look to this closer, I will help you with this!

Send the url to the new icon, which you want to change.

nikolasa Purchased

we were running a earlier version of your theme, and updated it and wp. now we can’t get columns to work AT ALL. Have tried the ones that came with the theme as well as some plugins none working. adding them in html have disabled plugins and still nothing.

site is www.velvetstone.co.nz would appreciate your help, was working fine b4 :/ thanks!!

by
by
by
by
by
by