38 comments found

Hello!! Quick question? The shortcut buttons – [button link=”The URL of the button” variation=”button”]Download File[/button]

How do you make it so it opens in a new window? Thanks!

Decneo

Hi, in fucntions/shortcodes.php on line 123 you will see button shortcode just put this ( target=”_blank” ) behind ( class=”button” ) on line 130

Best regards,
Decneo

Hello again (sorry) quick question ? Where / how do I change the questions the mail form ask? I want to remove the website question.

Decneo

Hi, you can remove the website question in contact.php

Best regards,
Decneo

last time i ask u about the footer image no its not showing on google chrome i tried on another system also and now i m having problem to setup different category its not showing on portfolio page please help

Decneo

Hi, please contact me via my contact page and give me your login detail please. I will check it.

Best regards,
Decneo

I am just curious as the site seems to be missing the usual h1 and h2 tags for page titles, logo etc… Was this intentionally removed?

Decneo

Hi, some title has its own text-size that mean is not using original Text-size of H1,H2 … If you have more question please contact me via my contact page.

Best regards,
Decneo

dredfearn Purchased

Correct me if i am wrong, but there doesn’t seem to an easy way to edit the CSS in this theme without going into the actual theme files. I can’t seem to write and style custom code for my text in page content. (Correction: Some custom code is recognized but not all.)There isn’t a CSS editor section and my custom code is overridden. I can’t write a basic

it does not recognize simple css edits on the fly. It’s very frustrating theme to customize, without altering the theme files.
Decneo

Hi, actually it will work but please try to put !important in your style code it will be work fine.
If you have any question please contact me via my contact page.

Best regards,
Decneo

mrkeya Purchased

Just bought this beautiful theme the other day the only thing i was not sure about was the slider which although not included in the files is very much affordable and very easy to use. The customer service is equally excellent with solving issues so i am looking forwards to having a lovely site.

Decneo

Hi, Thank you very much for your kind word :)

prpa Purchased

Hi there – can’t seem to get the latest blogs (or in this case vacancies) section to display on the home page… feel like I’m being an idiot, but can’t find a single way of selecting a category or something…

Decneo

replied :)

Default-user
prpa Purchased

Heya – thanks, this now works Safari, but the style looks all of in Internet Explorer for some reason! :/

Decneo

Hi, is it look strange in IE ? it works fine on my site test in IE8,9 and 10.

Hi.

Is there any web or video where I could have a look to the unlimited background image for page or post functionality?

I’d like to see the possibilities of it in action. I’d like to know:

- If it’s possible to have a background in the content section. I have seen other themes where is possible to change the web page background, but not for the content section.

- If it’s possible to have different backgrounds depending of the type of the page or even totally different by post.

Thank you very much for your information.

Best regards.

Decneo

Hi, I’m confirm that every page and post you can put the background to it easy to use just upload your background or put the background image’s link , but not the background for the content that will be a customization.

Best regards,
Decneo

prpa Purchased

Have you come across the issue where the last item on the main menu bar gets eaten up, and replaced with either a box on older version of IE, or disappears but leaves a small clickable area on newer browsers?

Wondering if there is a fix.

Decneo

Hi, please contact me via my contact page I will give you the file.

Best regards,
Decneo

garage604 Purchased

Hey so far the theme has been great, but having issues displaying properly on IE10.

here’s the site in question accent.ca > homepage also having problems on the portfolio http://accent.ca/vehicle-search/

thanks Adrian

Decneo

Hi, please contact me via my contact page I will send you the fix file

Best regards,
Decneo

gtantra Purchased

Hi , I just purchased the theme . Great design . But the demo.xml dont work properly . The footer widgets are opening one below the other , banner is not showing, and the Main Home page icons are are not showing

Decneo

Hi, thank you that you loved it also all is working :) you just set up wrong, If you don’t mind please give me the login detail send to my contact page I will set up the site for you.

Best regards,
Decneo

bgsurfers Purchased

Hi! The theme is great and very easy to work with. I just got 1 problem so far: when I changed couple of items in the top menu their icons went away… Any idea how I can get them back? Thank you!

Decneo

Hi, sorry to replied you late, you’ve mean you delete the code or it just went away, please contact me via my contact page for quick replied.

Best regards,
Decneo

Hello. I purchased your template in the earlier version of WordPress (3.5) and when I did the update to 3.6, it just stopped working. There is no publishing of new pictures and new posts and pages. How do I fix it? Thank you

Decneo

Hi, please update all plugin that will be conflict with jQuery then if it doesn’t fix please give me your login detail sent to my contact page I will check it for you if you don’t mind.

Best regards
Decneo

Default-user

Hi, Decneo, thanks for your answer. Right now, server is not working LOL. Asap I’ll check this and contact you, if something got wrong. Thanks =)

Michelle

Decneo

Ok moonstudiosbr,I’m here to support :)

I am considering purchasing your theme but today when I view the Demo Site, the slider is no longer working and the following error is shown “Revolution Slider Error: Slider with alias a not found. Maybe you mean: ‘homepage’ “

I’m hesitant to proceed with the purchase if the theme is broken.

Decneo

Hi, youthman. the theme works fine, only the demo site lost content, the issue is from The hosting provider not the theme, we are backing up the content to the demo site, it occurred with all of our demo preview, I confirm that no error in the theme.

Best regards,
Decneo

Default-user

Ok thanks for the prompt reply.

Decneo

You’re welcome , I just notice the demo preview issue in item’s description.

Best regards,
Decneo

aikido Purchased

Hi I have bought this template some months ago. For to delete latest news i put “display none” in the class blog_wrapper_home .

Now my customer wanted to put the latest news in homepage… so i remove “display none”

but i cant see the posts… How can i do?

Decneo

Hi, if you don’t mind could you please send me your wp-login link , username and password via my contact page please, I will check it.

Best regards,
Decneo

Hi, Pre-purchase question: If my client wants a slider on every page can that be done? Also can I make my own pages or do I have to use the pre made pages? Thanks.

Decneo

Hi, if you would like to add the slider to page just copy the code inside home1.php to the other, and sure you can create your own page, if you have any question please contact me via my contact page.

Best regards,
Decneo

Default-user

Thanks for the great support! This theme is easy to work with and support is quick and helpful.

Decneo

You’re welcome :) and thank you for feed back.

Hi Decneo, I really love the theme however, i have some questions:
  1. Your theme header does a search of testimonials to display in the top right section of the header. Where do i insert the testimonials?
  2. The menu works fine but will always hide the last page on my custom menu. If my menu(under appearance>Menus) has 5 pages, then the theme will display first 4pages on the main navigation. Whats the fix?
  3. Lastly, amusing the wp download manager and the short code does not work with the theme. Apparently I tried several plugins that provides a short code and the theme does not process the short code, instead it embeds a post in the page.

Kindly help me fix this ASAP since I have a project deadline. Once again, I love the theme

Decneo

replied via E-mail already.

A client of mine had his site built on Grandon and suddenly there are a number of issues: —the blog feed on the home page no longer displays posts —the featured slider on the blog page no longer shows content

I set up a local copy of the site to try and look at the issues but: —all theme options are lost when the site is moved the full site was downloaded the database was exported the database was imported locally the database’s url references were updated via the interconnect/it database find and replace script, which has always worked wonderfully

I see that someone else had the home page blog feed go missing, but you guys seem to have fixed it rather than providing a fix solution. Is there a way to fix that as well as port the full site to a local install to work on without losing all of the theme options?

Decneo

Hi, if you don’t mind could you please give me the login detail please? I will check it. also please contact me via my contact page please for quicker response.

by
by
by
by
by
by