themeton

themeton does not currently provide support for this item.

228 comments found.

abcsrl

abcsrl Purchased

Hi, it is ok to update to 4.1? thank you

I don’t have any notices now. Please have a try and let us know if there have a problem. Thanks

Hello,

I have a problem with my administration , I can not edit contained . Is it possible to get help ?

I do not happen to connect to the forum to post a ticket.

thank you

Please send me your site address and login details via email. I wanna take a look your situation in action and help you with solutions. Thanks

Hi our site www.thedistributionsolution.co.uk wont let us edit the columns in the editor, it just comes up greyed out ;(

Very sad – seems to be an issue on this support / comments , so hoping that you found a fix already. Please help!!

Your site is running on 1.5 version but current version is 2.4.3. There have bunch of changes and fixes including solution for this grayed out. Please update there your theme

Thanks

lochie

lochie Purchased

Currently getting this error: Fatal error: Cannot redeclare class Envato_WP_Toolkit in /home/jgrapes/public_html/wp-content/plugins/envato-wordpress-toolkit/index.php on line 10

Any ideas how to fix this?

lochie

lochie Purchased

No reply in 5 days?

lochie

lochie Purchased

1 star rating going to be issued due to lack of support

Have you installed the plugin previously? Looks there have 2 instances of the plugin and crashing. Please delete previous one and install again the instance of the theme suggesting.

Thanks

Hi,

I recently installed a SSL certificate and since then the portfolio items no longer appear on the webpage. All other content loads. Can you please help me urgently. See problem here – http://satec-global.com.au/products.

Thank you,

Sue

Isotope function does’t apply display property after loaded the page. But I don’t think it’s related your ssl. So please apply following style on your Custom CSS field and get it work,
article.portfolio { display:block }
Please let me know if it doesn’t work or you need an assistant

Thanks

That worked perfectly! Thank you so much for your quick response and assistance.

Hi again,

I have one more question… When I attempt to add a Custom Sidebar through Theme Settings > Theme Options > Custom Sidebar > Sidebar Manager, I get an error that says “Sidebar has already created!” even though there is no Sidebar visible.

Can you please help once again.

Thank you,

Sue

It appears the ‘Dynamic Sidebar Widget Area’ is completely missing. How do I create this? Thanks

Hi again,

I’m still having this problem. Can you reply please.

Sue

Please respond to above as soon as possible.

Thanks

by
by
by
by
by
by