381 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, guys.

I purchased this theme and working on it right now. I have trouble with custom slider. The case is: if i write russian text in slider item’s tittle and caption it doesn’t appear on site. English text works fine. Maybe it because russian letters use 2 chars in code?

How to fix this? Hope for ur quick help!

GoodLayers

Hi,

You may need to use google font instead of cufon..

You can change it in admin panel.

Please let me know if it helps or not.

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

Default-user

It helped! Thnk u for a quick answer!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi again! I keep working with theme.

Now i organized gallery as u described in index file in special video, but no images shown. On the page, where i need gallery, i get it’s header, but noting more.

I also tried to do that with short code, but no result.

What is the case? Thank’s in advance!

GoodLayers

Could you please provide wp-access and ftp-access through the form in my profile page(please state your issue again)?

We’ll try to investigate your issue.

By the way, Right now, All support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Thanks so much! :)

Default-user

Done. Please, fix it asap.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States

whats the latest version of this theme? It seems my version has major display issue in Internet Explorer

edit: ah, it seems i’ve just turned off the responsive code and everything moves around. it still is completely unaligned.

It seems it’s something to do with the sidebar structure www.nicolineambe.com

What is the cause of this?

GoodLayers

hm,

can you please post this on the support forum ?

Our supporter will try to check it. Thanks! :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

craigheyworth

I have posted in your support forum but it seemed there was a problem with posting… then it posted the item 4 times :-/ lol.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years
  • United States

As i investigate into the problem more, it seems that 90% of the time i loads misaligned, whist 10% of the time, it’ll load correctly. Strange

GoodLayers

Hi,

not sure what it is. Can you please post your site url and describe it again in the support forum?

Thanks!

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

craigheyworth

I have posted in your support forum but it seemed there was a problem with posting… then it posted the item 4 times :-/ lol.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
kkc3388 Purchased

Please let me know if there is a fix for the admin panel. I purchased the template in October of 2012. I can’t get the Elements color in the admin area to change the colors of the footer area. Your support forum must be full since it would not let me post. I went there first and tried. I believe your Admin panel has more problems then just the color issue that I have found.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
kkc3388 Purchased

This is an add on to my earlier comment. My admin panel looks slightly different then the one you have on you demo page. Your elements color tab has Navigation, Top search, Body, footer, slider, blog/portfolio, contact form/comments, stunning text additional elements, price item, load default color. Mine starts out with Navigation/Header,Body,Footer, Slider, Blog/Portfolio, contact form/comments, Additional elements 1, additional elements 2, price items, Load default Color My Version is 1.02

GoodLayers

Hi, your thread is already on the forum. Our supporter will reply you back later ;)

Thanks!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

Hi I tried going to the forum and posting my question, but I kept getting Fatal Error.

Here is my question:

Hi… I am not at all familiar with PHP , so I was wondering if anyone can help me. I want to insert a CSS tag into the header file, to make sure the background image sticks to the top of the page. The CSS code is: “background-position: top;” but I can use someone’s expertise to properly insert it here:

// assign the header background
        if( empty($background_id) ){
            $background_url = array(GOODLAYERS_PATH.'/images/default-header.jpg'); 
        }else{
            $background_url = wp_get_attachment_image_src( $background_id , 'full' );
        }
        $header_part_bg = "url('" . $background_url[0] . "') 50% 50% no-repeat";

        $header_min_height = get_post_meta( $post->ID, 'page-option-header-min-height', true );
        if( empty( $header_min_height ) ) { $header_min_height = '170'; }

Thanks! :D

GoodLayers

Hi,

Just saw your thread in the forum ;)

Will jump to there soon!

Thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi there,

I love the look of your theme but I have a couple questions for you before I purchase.

1) Do you have screenshots of how you set up the home page? I’d like to add modules under the front page slider that will include a photo or a slideshow along with some text.

2) Will blog posts be able to accomodate vertical photos as well as horizontal posts?

3) Can I upload a custom background?

4) The logo I’ll be using is a vertical logo. Does the header re-size to accomodate a taller logo?

Thanks so much!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

It looks like my post was cut short! :)

Here are my questions:

1) Will the top header re-size to accomodate a vertical logo? 2) Do you have screenshots on how to set up the home page? 3) Can you upload a custom background? 4) Will the blog posts display vertical photos as well as horizontal?

Thank you!

GoodLayers

Hi,

1. yes

2. you can check these 2 vids > http://www.youtube.com/watch?v=WX85qk4XEIQ&feature=plcp , http://www.youtube.com/watch?v=DSTJByMBLd8&feature=plcp

3. nope, this theme is full width, you can only have color for bg but you can tweak css if you like.

4. nope, it’s fixed size. We can guide where to change size but all post will show the same size.

Thanks for interest :)

  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 10 and 49 items

Hi GoodLayers, you probably answered this question already but I can’t find it in the conversations… Once you set up a page layout in the page builder, do I have to do the same process to add more pages to the website or can I save multiple page template and then choose which layout I want to apply to what page? Thank you in advance.

GoodLayers

Hi,

nope, you need to set that for each page. But if you want to clone it, I suggest the plugin ‘duplicated post’. It works pretty well :)

Thanks for interest :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
hello, excuse my English but I’m using google translator …. I can change the default header bar as you see in the site link? http://www.amicasigaretta.it/ thank you very much Alberto
GoodLayers

Can you sened the access via the form in my profile page please? I’ll check it later, right now I couldn’t enter your site :/

Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi! I want to change the main font of the theme, specially the one on the menu. I was playing with the editor on the main CSS but the theme ignores my changes… How can I do it? Thanks!

GoodLayers

Hi,

go to ‘styles.css’ on line about 381.

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

  • Has been a member for 1-2 years

Hello! I am very interested in purchasing your theme, there are however a few questions i need answered if that would be possible! :)

1. There are only three social icon links at the top, is it possible to add more than just three that are visible in the demo? Because i need at least eight :-) 2. Is it possible to have more than 4 exchangeable slide images? 3. Is it possible that one of the slides can be a video or that part of the slide can be a video? and can the video in that case also have sound? 4. Is it possible to have ads from for instance affiliate link ads on the side, bottom and top etc?

Kindest of Regards/ Kristian

GoodLayers

Hi,

1. sure we have more than that > http://d.pr/i/phaN

2. yes

3. nope,

4. hm, in this case you may modified the code directly. For footer, can can place it as in widget area…

Thanks for interest :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
aerosum Purchased

Hey, I am trying to add facebook comments to the post. I tried to add the code snippet from fb site but it didnt help. May be I am doing something wrong. Can you please help me with that.

GoodLayers

Hi,

Which code you’re adding??

BTW , please post this on the support forum.

Thanks!

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Wonderful theme thank you!

I have a quick question as for some reason my username will not activate with your forum.

My menu has About Us as the main header and two sub headers. All I want to do is when you click on About Us it will re-direct to one of my sub heading pages.

I have tried and tried to fix the problem, can you please help.

Thanks !

GoodLayers

Hi,

First about the forum , Please make sure that you followed this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

If you already followed but still doesn’t work, please send your purchase license and your themeforest username(Username that purchased item!) to ‘support@goodlayers.com’. We’ll do that for you.

About question, can you please provide site url? Please post issue + site url on the forum after your register to it ;) We will try to have a look at that.

Thanks!

  • Bought between 100 and 499 items
  • Canada
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Sold between 1 and 100 dollars

Hi, I love your theme!! I have set up the portfolio and on the main page where you have a collection of portfolio items the text gets cut off.

http://173.254.72.239/~pararest/foodservice-project-gallery/

Is there a place that I can extend the characters? Please advise ASAP .

GoodLayers

try to increase excerpt length number in portfolio item setting > http://d.pr/i/QvE7

Hope this help :)

P.S. if you like the theme, 5 stars would be really appreciated as well! :D

GoodLayers

OR You may need to use an excerpt box instead.

1. http://d.pr/i/es1L

2. fill word in this box to show as excerpt > http://d.pr/i/OkcQ

  • Bought between 100 and 499 items
  • Canada
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
  • Sold between 1 and 100 dollars

Hi again,

I have added some images within one of the posts.

http://173.254.72.239/~pararest/portfolio/san-antonio-shoes/

I would like the images to be in a light box. How do I do that so it matches the rest of the light boxes in the site.

Thanks

GoodLayers

go to ‘javascript/jquery.PrettyPhoto.js’ on line about 86 change this

    //jQuery("a[href$='jpg'],a[href$='png'],a[href$='gif']").not("a[data-rel^='prettyPhoto']").attr("data-rel", "prettyPhoto");

to
    jQuery("a[href$='jpg'],a[href$='png'],a[href$='gif']").not("a[data-rel^='prettyPhoto']").attr("data-rel", "prettyPhoto");

Hope this help :) If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United Kingdom
amynutri Purchased

Hi there,

firstly – great theme, thanks! I have a question about the Nav. I followed the tutorial video “Setting up homepage like demo site” and when I preview the top nav is missing. How do I get it to show and change it?

Thanks :)

GoodLayers

Hi,

Go to ‘appearance > menu’ set theme location for menu.

if you can’t save it, please make sure that your theme is located in ‘wp-content/themes/greenearth’... not like ‘wp-content/themes/themeforest….../greenearth’ try to move it one level about via ftp.

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

  • Has been a member for 1-2 years

hello again! thank you so much for the replies, regarding the social link icons at the top, do you have these for quora, google+ and youtube because i did not see any of them in the image that was linked on your reply :) image link you posted: http://d.pr/i/phaN

Kindest of regards/ Kristian

GoodLayers

Hi,

it has youtube but not google+. You may need to replace some existing with your own google+ icon instead.

Thanks for interest :)

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years
moos67 Purchased

hi there,

i don’t use social icons but on the homepage you see al little square where the icons will be shown how can i resolve this

where can i change the menu/navigation fonts

thanks

GoodLayers

Hi,

1. please add this code in the end of style.css

.social-icon-wrapper.bottom-slider-on {
display: none;
}

2. it’s in style.css on line about 381or search for

Georgia,"Times New Roman",Times,serif

Hope this help :)

If you got any further questions, please head to our support forum :)

==============================================

Please note that, Right now, all support will be conducted through our support forum http://support.goodlayers.com

Please create your own account, make sure that username in forum must be the same as your Themeforest username, none blank space contained in registration fields.

Username must be the one that purchased this item

If you got a problem with registration, please make sure that you follow this article > http://support.goodlayers.com/problem-with-the-forum/

Thanks so much!

by
by
by
by
by
by