Discussion on GREPTEM - Business & Portfolio Wordpress Theme

57 comments found

Hi Grep,

I have a few questions for you:

1. Can the “Stay Connected” section be replaced by a widget? I’d like to keep it, but it forces me to display icons of social sites I’m not a member of.

2. When using the AM – Adspace Widget, is there a way for me to make it where clicking the ad refers the visitor to a website in a new window, instead of using the same one?

3. I read through the manual and didn’t see how to replace the GREPTEM logo at the top of the theme. Is it just a matter of replacing a file and overwriting?

Thank you in advance. If you would prefer to be contacted via email, please let me know. Take care.

Grep Author

1. for html need to replace code from:

to

– for number is different width.

2. in the /includes/theme-widgets.php in the line: 116

find this <?php echo $alt; ?>

and replace to this:

<?php echo $alt; ?>

3. replace image and if width is too small update this on style CSS : #logo{ width:100px and etc.

BPeddle Purchased

Is there anyway to have the images on the home page link to anything?

Grep
Grep Author

Check motionKissSAYS replied comment.

Hi!

I just upgraded to WP3 .1 and I figured out that the slider is not displayed in Chrome and Safari – although it is displayed in Firefox. Do you know why is it happening? Is there a way to fix it?

Thanks.

Hi, the box “Stay Connected”, is empty nad I have configured the section Social in theme option. Why? http://www.francescorenzo.com/

hey there! thanks for the previous reply!

I cannot seem to find the answer in the manual for the slideshow settings, I want to have only the fade in/out to work,

could you please advise?

thanks a lot!

Grep
Grep Author

open general.js file.

find $(’#featured_slider’).nivoSlider();

go to http://nivo.dev7studios.com/#usage

and you will found options, use effects: fade.

Default-user

Hi! thanks a lot for the advice, it’s perfect now, Cheers!

Hello, I am having an issue with this theme. When I publish the website, my slider images don’t show up. I have uploaded all of the images and linked the slider to the folder where the images are stored, but I still have no luck. Could you please advise as to what I am doing wrong. For reference the website is www.enerstock.org.

Thank you.

Grep
Grep Author

Hi,

In your web i see this img src

http://enerstock.org/wp-content/themes/enerstock/business-portfolio/images/Slides/slide 6.jpg

but need

http://enerstock.org/wp-content/themes/business-portfolio/images/Slides/slide 6.jpg

so somewhere you added enerstock folder link and that’s why i not work for you.

Thank you for your support. It worked.

Thanks for a wonderful theme. The latest WP upgrade to 3.3 seems to break the nivo slider. How do I correct this?

When I go to select the “Primary Navigation” in Appearance -> Menus -> Theme Locations, it does not save the menu I choose from the drop-down. A menu does still exist from a previous save, but now I can’t update it or choose the primary menu. I’m using the latest version of WP. I’ve deactivated plugins to no avail…anyone else having this problem?

einarag Purchased

Internet explorer is not showing blog headlines. The demo on themeforest has the same problem (if they show try refreshing). Do you have a fix for this?

Grep
Grep Author

Hello, thanks for note.

wp-content/themes/business-portfolio/includes/js/cufon-yui.js

you need change file content to this:

http://cufon.shoqolate.com/js/cufon-yui.js?v=1.09i

Hi Grep,

Big big fan of your theme, it’s been extremely useful for my Wordpress website!

However, since I’ve upgraded wordpress to the newest version, a funny dar “bar” has appeared under the slider – is there any way you know how to get rid of this?

Link is: www.nordic-sac.com

Thank you!

Nick

Grep
Grep Author

Hello, thanks for compliments.

To update in css file add this line

.nivo-caption { display: none !important; }

Wow thanks for the incredibly quick reply – it worked!

Nick

Grep
Grep Author

Thanks for puchase :)

aemcmg9 Purchased

We purchased the wordpress theme but could not install it, we get an error stating that the css file is missing. Please help.

Grep
Grep Author

I recommend to re-download files, because you may change something and that is why it not works.

aemcmg9 Purchased

That’s exactly what I did, and the same thing happened. Please advise.

aemcmg9 Purchased

I got it, I had to extract the folder from the zip file and then zip it again and upload it. I didn’t find this in the documentation. :)

Grep
Grep Author

Upload “business-portfolio” folder to WordPress themes folder and you will get it work.

sira2008 Purchased

Hi,

two questions:

1º,. I use the Spanish language, but the accents do not go to your theme, for example write ramón but puts Ram?n, some solution?

2º.- in the portfolio when I put an image to one of the jobs, and I click with the mouse over it, it does not zoom effect, but only opens a page with the photo.

Excuse my English, but not speak it very well.

thanks

Grep
Grep Author

Hi,

1. use http://cufon.shoqolate.com/generate/ upload Myriad Pro font and select what symbols you want.

2. In your theme it works as in original theme, theme demo, I can see problem there.

by
by
by
by
by
by