34 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Greece
  • Has been a member for 0-1 years

hallo, this theme looks great on the first look. of course this is something you have to try live to make a decision 1. elastic slider brakes on IE8 or IE9 2.revo slider does not have any parameters to configure thus it does not work either 3.k2 news slider is broken on ie 9 and does not show well on ipad vertical view 4.the partners module on the right column is broken on IE. 5.the portfolio module does not work on ie8 6. the contact page is configured for 4 addresses and you have to ask for an other version of the module if you only need one address.

summing up : after a lot of tries and time trying to find a solution for the first page slideshow i ended up using a free 3rd party extension from joomla extension directory. the support looked fine in the first place i did have the contact module replaced but the other problems were never solved and the communication ended unfortunatelly with no replies after all the above problems. the answer i take is that the vendor cannot see the problems in his browser!!! still i’m waiting for some solution. this is a template i demonstrated to my customer before i buy, he aggreed in everything he sees on screen but now he has to take less and of course he is dissapointed. the documentation is not exactly based on the reality it just shows some back screens of the joomla administration but in many cases it doesn’t fullfills the process. as a conclusion i do not recommend this template. it is a great loss of time

ivios

hi, thanks a lot for your purchased, dont worri, the upgrade package with new template framework and a lots of power admin control is comming…

Default-user

hi,please inform me about the release date.do i have to pay for the upgrade?

ivios

you will get it asap and free.

Default-user

hi, unfortunatelly i did not receive nor an upgrade not a reply to all my problems…the template is finally minimized to something a lot different from the one i proposed to my client and also there has been great delay to the project.i did have to replace all the unfuctional modules with other extensions from the free market. also the social media module on the toolbar-R position is not working and there is no instructions for this module into the help manual. could you please advice on that.the site is www.powerboost.gr

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
  • United Kingdom

Hi, I’m considering purchasing this template but have few questions:

1. You said above that “Head News” and “Grid News” will get K2 item from K2 category was selected. Its not support joomla category. Does it mean that these modules will not pull Joomla categories and articles? Do you have to have K2 installed? 2. This large image slider on the front page… is it only for photos or can you use it to feature articles?

Thank you ;-)

ivios

hi, i have answer for you:
1. right, you have to install K2 for this. 2. Just for image selected. pls

Default-user

Thank you for a speedy reply. 1. Not good for me :-( I wasn’t considering installing K2. That is a shame as it seems a nice template but this could stop me from buying I think. 2. Is there any other slider that you can use to feature articles? I’have seen one under Home->Megazin2 Default… can that me modified (width, links layout, transitions etc…)? 3. I’ve also seen your other template Blog News… does the above apply to that one too? Would it only work if you have K2 installed? Thank you.

ivios

sorry , have only one slider for article present: Home->Megazin2. answer for your question 3.: No . Really sorry for that

Default-user

Thank you. Shame as it is a nice template ;-)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello, we are going to buy your magazine model, but it is unclear whether it is possible to install as a text editor k2, as an alternative you propose that the editor can handle over the management of images and videos

thanks

ivios

JCE editor was installed for k2, that i can say. Sorry I dont known about other editor, thanks for your review…

Default-user

Hello, thanks for the reply but I still do not understand, maybe I expressed myself badly

1, the template does not support K2 correct? 2 text editor which is compatible with the template?

3 What change would be made to make the template compatible with k2 or are planned updates?

thanks

ivios

as you see on demo, it has fully support for K2 Blog ! (my fault, misunderstood your mind before)

Default-user

thanks for the reply, so fully compatible with k2 editor This means that videos and photos frosts items will be displayed in the main slide, and the publisher can choose whether to show preview videos or photos

correct?

Excuse me, but are critical to the elemeti lvoro we should perform

I forgot when the update will be available?

thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 0-1 years
sahinb Purchased

Hello, k2 top module is not working on me :( i tryed 3 differnet hosting, but it is not working. When i creat a new content it is not showing !

anybody got this error?

Default-user
sahinb Purchased

if i edit the content in the K2 category it is showing in top module, but when i create new one it is not showing :(

ivios

can you tell me more detail on this? what module you are talking about?!

ivios

give me backend login if you can

ivios

give me your mailbox for Revolution Slider component,pls

Default-user
sahinb Purchased

I got this error, I created a new category for mod_news_pro_gk4 module and i got this error…

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ‘ORDER BY content.created DESC’ at line 25 SQL=SELECT content.id AS ID, cats.name AS cat_name, cats.alias AS cat_alias, content.catid AS cat_id, users.name AS author, users.email AS author_email, users.id AS author_id, content_rating.rating_sum AS rating_sum, content_rating.rating_count AS rating_count FROM site_k2_items AS content LEFT JOIN site_k2_categories AS cats ON cats.id = content.catid LEFT JOIN site_users AS users ON users.id = content.created_by LEFT JOIN site_k2_rating AS content_rating ON content.id = content_rating.itemID WHERE ORDER BY content.created DESC

Default-user
sahinb Purchased

Also for example i am creating new content in K2, and choosing Utulity Category but noy show in mod_news_pro_gk4

ivios

can you tell me how you do it? from quickstart kit or standalone folder?!

Default-user
sahinb Purchased

i installed from quickstart. It is clean installation

Default-user
sahinb Purchased
http://atasoyart.com/test/

Here is my sample website. I created some contented in K2 Utlity News category but not loading…

ivios

can you give me backend login to see what probelem is there?

Default-user
sahinb Purchased

i have sent you a private message about it

Default-user
sahinb Purchased

otherwise i sent here..

login: admin pss: 123654 atasoyart.com/test/administrator

Default-user
sahinb Purchased

thankyou alot it is loading anymore :)

Default-user
sahinb Purchased

can you tell me you fix it? i haveto do it in my orginal website

ivios

cant log in, pls sent it to me throught: contact@gotheme.net

Default-user
sahinb Purchased

ivios everything is working so good. I did not change anything but everything seems ok o.O… sooo strange!

ivios

oh really?!, any way, tell me if have any issue, and sorry for this inconvenient…

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
Anmer Purchased

Hello I have installed a clean quickstart, and I have developed the design it but i have some conflicts. Do you advice me to install new clean joomla installation? or it’s the same as quickstart ?!!!!!

ivios

hi, dont worri, please give me error message, otherwise, you can upload quickstart kit in to new web root, i will run install it for you…

Anmer
Anmer Purchased

hi thank U, I don’t want to put links here in public

ivios

pls ping me a message from my PF: http://themeforest.net/user/ivios

  • Bought between 1 and 9 items
  • Greece
  • Has been a member for 0-1 years

hallo , regarding your answer to konrous “I purchase your theme. I’m trying to use the Revolution slider. I can find the module, but not the component. Could you please help me?”

i also have mentioned the same problem in one of my e-mails. please send me the component also. i'm using joomla 3.2.1
ivios

give me your email adress from message box [at bottom-right box] http://themeforest.net/user/ivios

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
dans75 Purchased

Hi ivios, Thank you for your GT06 Megazine template. I would like to know if I can easily add items in the mod_portfolio ? I currently can only show 20 items in the portfolio. Is it possible to add 20 other items or not? Thanks a lot, Best regards,

ivios

press me a message from my profile [see at bottom -rigth box] :
http://themeforest.net/user/ivios/ i will sent you a new module for this purpose

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, I’m having a hard time installing this template. I’ve installed “gt06_megazine.zip”. And it’s not working. Can you help me please? Thanks you.

ivios

thanks purchase, dont worri,... please give me capture screen for each step through: themeforest.net/user/ivios

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
  • South Africa
bohninc Purchased

HI, we bought this theme and just realised it is not fully responsive on iPad. The top navigation simply breaks to second line and it doesnt display nice.

Please see what im talking about here: http://www.responsimulator.com/?url=ancgauteng.org.za%2F

Is there a way to fix this?

ivios

dont worri, we will release bug fix asap, give me your email, i will sent you firts

Default-user
bohninc Purchased

Thanks, my email: 202{at}bohn-inc.co.za

Also please let me know how to change the colour of the circled items on main navigation http://www.ancgauteng.org.za/menu.jpg

Default-user
bohninc Purchased

Hi there, we haven’t hear from you for 2 days and wanted to check if you manage to get a fix for the above.

ivios

hi, we need time to test it again (for new responsive improvement…). But to change menu icon, by add this class:
.sf-sub-indicator {
background: url(”../images/arrows-ffffff.png”) no-repeat scroll -10px -100px rgba(0, 0, 0, 0) !important;
}

ivios

dont worri you will get it soon

Default-user
bohninc Purchased

HI there, I wanted to check if you are winning with the menu issue.

ivios

is it not work for you? if yes, give me your url, i will add this class for you… dont worriiiiiiiiiiiiiii

Default-user
bohninc Purchased

1. Yes its not working, check: Please see what im talking about here: http://www.responsimulator.com/?url=ancgauteng.org.za%2F

2. Also the slider cuts on cell phones, how do work around that?

You promised to send me the files to fix the menu and I am still waiting for those files.

ivios

1. give me your email, i will sent you bug fix (just add new class as i mention above).
2. Your testing tool you mention is bad tool with incorrect result, lets take a test on real device to see how

Default-user
bohninc Purchased

my email is 202@bohn-inc.co.za

The slider cuts on my mobile phone aswell and not only on testing tool.

ivios

is it same with demo? give me capture screen if you can, that may help

Default-user
bohninc Purchased

This is how your demo shows on my mobile and online tester http://www.ancgauteng.org.za/demo.jpg

The image and text cuts.

Default-user
bohninc Purchased

Good morning, any breakthrough?

Default-user
bohninc Purchased

Hi there, can you please send me your email address.

ivios

please ping me through my profile: http://themeforest.net/user/ivios

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
Aziaao Purchased

I am very disappointed with the lack of assistance with the theme. Just like a previous comment the slideshows for the default page all break in IE9. I have attempted to contact the author twice now with no response.

The live demo here works just fine and not sure why a clean install on a different server breaks. I should have read the comments before the purchase as I am now in the same boat as previous buyers.

ivios

hi, sorry to hear this, can you tell me your email + url which was contact? if we got your request with urgent issue, sure , we will help you solve this asap…

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
  • South Africa
bohninc Purchased

Have you finally sorted this template issues? I’ve sent you screenshots from devices and haven’t heard from you for ages. You promised to send fixed files and you said you testing but you not updating us on the progress.

This is not acceptable considering that we bought this theme and you are shitting on our face by not giving us support.

ivios

hi, really sorry if you dont got support for issue (if any). Please tell me what your mail / issue subject. We will check it and respond you immediate.. normally you will got feedback for any issue with no more a day. Check your junk / spam…make sure add our mail to your white list…we got alot request per day, but we handle all of them, dont worri…pls

Default-user
bohninc Purchased

check email from bohn-inc.co.za and stop with series of excuses

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 0-1 years

sample data is not installing at all. It has been installing for the past 2 hours and still nothing.

ivios

its joomla 3 issue, sometimes but not usually, ... if still cant auto run quickstart, please deploy it manually.. (follow help doc: install manuall part) Or upload / exstract quickstart kit into new web root + create database, user database… when it is ready, tell me, i can help you run it….with few mins

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 0-1 years

just installed this theme and uploaded to my localhost and this is what I get:

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\gewc\plugins\system\iceshortcodes\iceshortcodes.php on line 76

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\gewc\plugins\system\iceshortcodes\iceshortcodes.php on line 79

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\gewc\plugins\system\iceshortcodes\iceshortcodes.php on line 83

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\gewc\plugins\system\iceshortcodes\iceshortcodes.php on line 661

Warning: Illegal string offset ‘mime’ in C:\xampp\htdocs\gewc\libraries\joomla\document\html\renderer\head.php on line 168

Warning: Illegal string offset ‘mime’ in C:\xampp\htdocs\gewc\libraries\joomla\document\html\renderer\head.php on line 170

Warning: Illegal string offset ‘defer’ in C:\xampp\htdocs\gewc\libraries\joomla\document\html\renderer\head.php on line 172

Warning: Illegal string offset ‘async’ in C:\xampp\htdocs\gewc\libraries\joomla\document\html\renderer\head.php on line 176

ivios

hi, have you got the latest version for this item? i can’t reprocedure this issue, can you tell me how you deploy it?

Default-user

I deployed it using the Quickstart folder and it installed. What do I do now?

ivios

give me backend to check this (if you can), have you install any other plugin ?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
dans75 Purchased

I’ve got errors with the Joomla version 3.3.1 and the com_ivi.zip component and module mod_ivi_rvsliders.zip The fact is that a lot of things have changed and i’ve got a lot of mysql errors. Anything possible to do on front-office or back-office. Any help?

ivios

give me error message, we will hepl you solve it, dont worriii

by
by
by
by
by
by