223 comments found

Hi, I’d like to include a post with videos of youtube, but when i select in post type “video”, it show a textbox where i write the link, I paste the youtube link and write the post, but when i view the post in the webpage, it shows only the link and not the video in the window like the demo page in vamtam sample live preview of themeforest.

vamtam
Hi,

thank you for choosing our theme!

We would be happy to help you determine the cause for this issue. Please provide admin credentials.

Please kindly submit your question as a ticket on our secure Help Desk so that our dedicated support team can further assist you.

Vamtam  Help Desk | | Solutions

Thanks so much!

Nikolay

Hello,

Can you tell me please is your theme supports Polylang plugin or not? I have tried to install it, but I can not attach language switcher in main menu.

vamtam

Hi, the theme supports Polylang and there have been no issues reported so far. Can you please open a ticket and provide admin access to run some tests – support.vamtam.com

Thanks Nikolay

Hello! Thank you so much for this AMAZING theme! It is very flexible and easy to work with! Best builder ive ever used!

One quick question – I do not want my tabs to add #tab-1 to my URL, I want the URL to remain the same. I have tried editing tabs-accordion.js but had no luck.

Thanks for all your help!

vamtam
vamtam Author
Hi,

thank you for choosing our theme!

Please kindly submit your question as a ticket on our secure Help Desk so that our dedicated support team can further assist you.

Vamtam  Help Desk | | Solutions

Thanks so much!

Nikolay

by
by
by
by
by
by