69 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
seriesn Purchased

Hi. This is a beautiful theme.But, I think there is small bug, When you load the site, There is a small jump before it switches font. Let me show you the screenshots.

First load-> http://awesomescreenshot.com/0493hnq27 After that a small jump and then this http://awesomescreenshot.com/0a83hnr4e

I hope this gets taken cared of. :)

ThemeMakers

Hi seriesn,
This may happens because you have low internet connection. The google font’s aren’t load so quickly. If it’s very necessary for you, you can simply use standard fonts like Times or Georgia instead current one.
Regards,
Alex

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
seriesn Purchased

I think this might have been caused by the google fonts. Is there any way we can localize the fonts and make em load before everything?

ThemeMakers
yes, I think it would be helpful if you open a file js/general.js and then cut the code below from it:
// Load Google Fonts
WebFontConfig = {
        google: { families: [ 'Anton', 'Arimo', 'Coda Caption:800', 'Crushed', 'Francois One', 'Lobster', 'Mako', 'Marck Script', 'Oswald', 'Pacifico', 'Vollkorn' ] }
      };
      (function() {
        var wf = document.createElement('script');
        wf.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https' : 'http') +
            '://ajax.googleapis.com/ajax/libs/webfont/1/webfont.js';
        wf.type = 'text/javascript';
        wf.async = 'true';
        var s = document.getElementsByTagName('script')[0];
        s.parentNode.insertBefore(wf, s);
      })();
Then create a new js file and paste the code above, then call this script in head area.
Please try to do this and let me know if it was helpful.
Regards,
Alex
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
seriesn Purchased

I have actually tried to do so right after this comment. It is pretty useful. And this is not cause of the net connection. (Working offline :) )

ThemeMakers

Okay, Great if you’ve managed this.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

I can not get the various page templates to load. Is is it correct to assume that I should be able to select the homepage, blog options, etc. from the template dropdown on the individual pages?

ThemeMakers

Hi pbeaugard,
Sorry, I’m not quite understand you. Can you please be more in depth with your explanations? It’s also seems that you didn’t buy this template as your message doesn’t have label of “purchased”.
Regards,
Alex

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years

Great theme. I’ve rolled it out on this site using Expression Engine on the backend… http://staybridgechantilly.com.

I am trying to add links to the main images in the Nivo Slider, but they don’t work. Could it be because of the .png frame over the top?

Any advice on how to make that work?

ThemeMakers

Hey wyliecreative,
Yes, it’s because of .png frame over the slider and it can be solved only if you replace it from there.
Regards,
Alex

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
dsm22 Purchased

Hi Thememakers,

having a bit of difficulty with the contact form. The following error occurs when submitting the data.

Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 451 See http://pobox.com/~djb/docs/smtplf.html. in D:\Hosting\9222780\html\contact.php on line 119

The only thing that has been edited is the target email address.

Even tried with no editting of the html page either just uploaded straight from template.

Please advise.

Kind Regards, Daniel

ThemeMakers

does your hosting have a mail server? please check if it has, then the contact form will work fine ;)

Default-user
dsm22 Purchased

Yes the hosting does have a mail server.

if i remove the $e_subject section from line 119 it sends the email but the comment appears in the email subject. This is the closest i have got to getting it working.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
ccmpo Purchased

Hi, I download your template today and get a script error message:

Line: 0 Char: 0 Error: Access is denied to: file///C:/Users/Daniel/Documents/themeforest-1131227-horizon-premium-xhtml-template/Horizon-xHTML-CSS-Template/light/stylesheets/js/PIE.htc Code: 0 URL : file:///C:/Users/Daniel/AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary%20Internet%20Files/FrontPageTempDir/pvw6.htm

How can I fix this?

ThemeMakers

where did you get this error? Can I see the screen of it?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
ccmpo Purchased

ThemeMakers, Thanks for the reply. I have a screen shot where and how can I send the screen shot?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
ccmpo Purchased

Please see the script error message in question. I’ve uploaded a screen shot to my website:

http://www.corpuschristi-mpo.org/horizon/Horizon-website_themeforest.jpg

Thanks for looking into this issue.

ThemeMakers

Hi ccmpo,
This thing you talking about is not the issue. It’s just a script which helps IE browsers to understand some CSS3 styles. And some hosting companies also as your system (MS Frontpage) recognize it as a spy script, that’s why you have this notice on your screen. Just press accept it and it will work fine. There is no need to pay attention on it ;)
Regards,
Alex

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
ccmpo Purchased

Alex, Thanks for clarifying, it had me worrying something fierce. You folks keep up the fantastic work and support.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
ccmpo Purchased

Hello TTM ,

How do I change the background color from black to blue (other) in the Horizon template?

Regards

ThemeMakers

To make the editions like that you should be capable with CSS . In this case find styles for body and try to edit background style.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello; I’m new at this. Can you explain how add twitter widget into homepage.

ThemeMakers

There is no any twitter widget with this template.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Europe
  • Has been a member for 4-5 years
Saskias Purchased

Hello,

First great template!

When you click on a photo for example (portfolio_4col.html) then you see at the bottum left the txt (undefined) Where can i find this to replace that, for an other txt…?

Regard Saskias

ThemeMakers

You can find a solution here, on author’s page of that script.

Default-user
Saskias Purchased

Thanks,

I find it and fixed it.

Image: Behind (class=”zoomer”) title=”you put this”>

Vimeo Behind (class=”zoomer”) title=”you put this”>

Youtube Behind (class=”zoomer”) title=”you put this”>

Like this

"gallery/fullscreen/06j-p-g" class="zoomer" title="you put this">
                         img src="gallery/thumbs/portfolio_4_1.jpg" alt="" class="border_magic alignleft pic"/>

And gone is the txt (undefined)

Saskias

ThemeMakers

Glad to hear this, Awesome!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
ccmpo Purchased

Hi, How do I get the “SEARCH BOX ” feature that came with the template to function?

ThemeMakers

It won’t work because it’s only a set of static pages. You should ask for a programmer’s help on this function to get it done.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom

can you tell me how to get the contact page to work . it just times out and i dont get email info thanks

ThemeMakers

Simply upload the template to your server and before you upload it please update the email address in mail.php file to your own where all mails will come

  • Belgium
  • Has been a member for 3-4 years
  • Bought between 500 and 999 items

Hi,

I would like add a link in the home page banner (circle slider effect) how to do this ?

  • Has been a member for 1-2 years

I have upgraded and rebuilt my client’s site at http://www.amesburychamber.com but I am now finding a problem I’ve seen in older Wordpress and themes. The paragraphs and line breaks are not holding. Content appears correctly in the editor but on the web it all rams into one paragraph. You can pretty much look at any page on the site to see what I mean. This was not the case with the previous version of Horizon. Any help??

ThemeMakers

Hi TheBicks,
Can I please make sure if you’re a person who purchased this template?
It seems you’re talking about a wordpress theme btw…
Regards,
Alex

  • Has been a member for 1-2 years

Yes my partner purchased Horizon and the recent new HTML 5 version. Since we moved into the new version format is lost on pages/posts. They look fine in the editor but display as a jumbled paragraph on the web. If I hard code paragraph tags they get removed the next time I edit the document. The previous Horizon version was working perfectly.

ThemeMakers

Hi TheBicks,
So you have 2 ways: use the old template version without any edition or use a new HTML5 one and edit it to your needs. Please ask your partner to confirm his purchase and his partnership with you here for further support.
Regards,
Alex

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
bruno334 Purchased

Hello, First great template! Very good work.

I had a problem with the captcha image. During few seconds the captcha is ok, but few secons later the image disapear and is not recognized. I don’t understand what is the mecanism that refresh ? and lost the image of the captcha. Thank you for your help.

An other little question, what must we change in the top of source code for the IE 9 parameter ?

Thanks Bruno (from France)

ThemeMakers

Hi Bruno,
As you know the image captcha only works when it’s on server, so please make sure you uploaded the whole template files to your server, then captcha will work fine. Regarding the second question please specify it to understand it more.
Regards,
Alex

Default-user
bruno334 Purchased

Hi Alex. Thanks for your reply. All the files are uploaded on the server. I’ve tested on 2 servers with 2 differents domain names. The captcha disapear (???) about 10 seconds after. Please, can you test the following adresse : www . g2l.com / brico / contact.php. Please try multiple ‘F5’ refresh and wait few seconds … Thanks for your help Regards Bruno

ThemeMakers

Hi Bruno,
I’ve just checked your link and it works fine for me. I also refreshed the page and waited for about a minute. Sorry, but I really don’t know how are you getting that issue.
Regards,
Alex

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United Kingdom
Quevega Purchased

Hello, could you please tell me where in the css I can reduce the height of the space above the menu. I deleted the search facility as I don’t need it and I would like to have the menu at the top.

thanks in advance

ThemeMakers

Hi Quevega,
Any chance to get your website link? It will help a lot to make a suggestion.
Regards,
Alex

by
by
by
by
by
by