301 comments found

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
tkonline Purchased

It seems the Adipoli jquery script that makes the sliders change from grayscale to color is slowing down the load time of the site I’m working on. When I comment out that script in the functions file, the site loads a lot faster. (We don’t need the sliders to change from gray to color.) However, then any lightboxes or carousel plugins won’t work. Is there any way to turn off the grayscale to color effect so the home page loads faster and still be able to use a lightbox on the site?

Site home page: http://revivehumanity.com/

A post that has a lightbox: http://revivehumanity.com/2013/04/16/south-africa/

Thanks!

- Kim

PixelGrapes

Hi Kim. Something doesn’t sound right. As you know, the plugins don’t rely on the adipoli script. Can you open a ticket showing me how you’ve commented out the script. http://pixelgrapes.ticksy.com There will be some parts of jquery.main.js you will want to comment out as well. – cheers

  • Has been a member for 1-2 years

I would like to add some color to my site,specifically the titles of the sidebars, and perhaps the background. But I can’t find where the colors are set. Also, I am unhappy with how the tag cloud displays – it is distracting. My site: messingaboutinscience.com How do I accomplish this? Thanks.

PixelGrapes

Hi. Can you open a support ticket here: http://pixelgrapes.ticksy.com – Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, thanks for making this theme. My client has already purchased the theme and I am working on customizing the theme for him.

He wants to make a landing page including a huge image at the top that takes up the full width of the page – without any white space on the left/right sides of the image, and without any white space between the top of the image and the header.

That is how the images look on the home page slider, but I can’t figure out how to make a full-sized image like that on the non-home pages without any white space around the image.

How can I make a full-screen image without any white space around it?

Thanks!

PixelGrapes

Hi. You will need to make a copy of the full page template and edit the css container. Please open a ticket here: http://pixelgrapes.ticksy.com Cheers

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
afrogiova Purchased

Hi. I’m having issues with third level menu items. Does the theme supports this?

PixelGrapes

Hi. No this theme supports 2 menu levels. I will look at adding 3rd level support in a future release.- Cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
sgarlick Purchased

Register another vote for multilevel menus. Cheers.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
sgarlick Purchased
When using internal page anchors in the form
<a href="#foo">link</a>
...
<p id="foo">text</p>
...clicking on the link moves focus down to “foo” but hides everything above it. How do I turn this off, it’s driving me crazy! :)
PixelGrapes

Hi. I’m not sure exactly what mean. Can you open a ticket and send me a link http://pixelgrapes.ticksy.com

Default-user
sgarlick Purchased

link in the ticket…

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

I’m having issues with spam via the contact page. Is there a simple captcha solution I’m missing?

PixelGrapes

Hi. There is a hidden spam check on the form. It will also depend on your server spam settings. You can try changing the contact page slug or try a plugin like contact form 7 to see if it makes a difference. – cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello- I’ve asked this question a few times but still dont have a solution.. how can I shorten the bios on the Team page and have a ‘read more’ link or link to full bio page? Anything that will shorten them to make the page uniform. Thanks

PixelGrapes

It requires a customization. – Please open a ticket here: http://pixelgrapes.ticksy.com

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Just wondering how I can slow down the colour fade in the slider?

PixelGrapes

You can slow the slider rotation down but not the fade effect. – Cheers

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Also how can I control the length of the excerpts on the blog grid page?

PixelGrapes

Hi. If you use the excerpt field in the post rather than the content field you can enter any length summary. If you want to limit the excerpt length site wide open page-blog2.php and change this:

<?php the_excerpt() ?>

to this
<?php the_excerpt('25') ?>
The number is the number of words. – Cheers
  • Belgium
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, great theme. Just one little problem: in a blogitem, you see a sharebutton for FaceBook www.facebook.com/sharer.php?u=the_link&t=the_title but FaceBook doesn’t accept this. Normally, you should see the full name of the page. Or, do I have to activate something?

PixelGrapes

Hi. It should accept it if you’re logged into Facebook. If it doesn’t work when you are logged in, please open a support ticket http://support.pixelgrapes.com – Cheers

guysalens

You can’t expect from people that they are always connected to FB. Besides, FB asks you for logging in. Then you should see a little picture of the page or blogitem and some first lines of text when you share something. Here, you don’t see anything and FB doesn’t allow it. I have tried it on another site with this theme and it’s just the same problem.

PixelGrapes

Yes, it asks you to login. I understand, the link isn’t showing. I will open a ticket on it.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello, we’ve input our Twitter feed and it worked in the past but no longer. It doesn’t list our Followers, or our Tweets at the bottom. I tried adding/removing the @, and other twitter accounts without success. Please advise! http://www.fremantlewindfarm.com.au/

PixelGrapes

Hi. There was an update to the theme in June when Twitter changed their API. You can download the theme again to get the update. Take a look here at how to get your twitter authorization keys. http://goo.gl/D7CJaL -Cheers

Default-user

Thanks. Does downloading the theme again mess up any mods we made? (i.e. we put underlines beneath the links, using the base.css). Also, it says the new update no longer supports Facebook followers. That’s kind of a big deal—any idea if future updates will fix this?

PixelGrapes

Hi. You can just replace the includes/widgets folder , functions.php and header.php

We will add a new facebook fan script to a future release. – Cheers

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hey love the template. How can i change the Gallery image link? i would like to click on a gallery image and direct to a different link? Any help would be appreciated. Thanks

PixelGrapes

Hi. The easiest way to do it is to use a page/post redirect plugin.

  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 10 and 49 items

Great looking theme! I love it.

Blog pages don’t seem to be responsive. Is it just the program I am using to check the website for responsiveness or do the blog posts not respond?

Thanks.

PixelGrapes

Hi. Have you tried it with the themeforest ‘frame’ closed? That preview frame can effect it. – Cheers

Default-user

Yes, I did. No change. Are you seeing something different?

PixelGrapes

I see, when you resize the browser to test. i just fixed the demo. It should show properly now. – Cheers

Default-user

Ahhhh… much better! Many gracias!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi,

I have an issue that when activating WP-eStore plugin the slider stops displaying.

Here’s the Firebug error console info:

Line 60 TypeError: $ is not a function $(window).bind("resize", function()

Line 213 TypeError: $ is not a function $('ul.menu').superfish();

I only have your theme and this one plugin installed so I checked with the plugin author and wondered if its a conflict as per these posts?

http://www.tipsandtricks-hq.com/forum/topic/estore-plugin-conflict-with-slider-in-theme

http://www.tipsandtricks-hq.com/forum/topic/estore-kills-the-header-slider-and-navigation-submenus

Any help would be really appreciated.

Thanks. Jason

PixelGrapes

Hi Jason. Can you send me a private message with a link to your site so I can take a look. – Cheers

pingcreates

Hi,

Update – eggbit provided excellent support, fast response and worked really hard to help sort this issue.

Thanks again! Jason

PixelGrapes

Cheers ;)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi again,

Removed post as its related to the issue above. i will email you instead.

Thanks. Jason

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Dear eggbit, I’m having problems embedding a gallery via the Nextgen-gallery plugin. It looks to me like Hover is autoconverting straight quotes to curly quotes and breaking the nggallery shortcodes – have you ever encountered this before?

PixelGrapes

No I haven’t. Can you message me a link?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

eggbit,

I have been working with your theme for a month or so now, and just noticed today that my slider captions are not showing. I’ve checked the css and the js to make sure something didn’t go wrong, but I may not be looking in the right place. In Chrome’s Inspector, I have checked and the caption is being printed to the site, but it is not displayed, and chrome shows the container for it being further down the page. Think you can help?

PixelGrapes

Send me a link and I can take a look. – Cheers

Default-user

Anyone else with this: it has to do with image size and how the slider resizes photos. This pushed the height of the image up, which pushed the captions down below the field of view in the slider. Using one of the images in the demo as a template, we refitted our images and the slider now displays captions perfectly.

PixelGrapes

Did you send me a link on this?

Default-user

I did use the contact form on your profile page to email you a link and login to the site. However, we kept digging and eventually isolated the issue. It was user error. Thank you!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 3-4 years

Where are the colors???

PixelGrapes

Hi. It’s a monochrome theme. There is only one color.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Eggbit, three issues I’d love your help with:

1) I wish to embed video on the main front page, perhaps using the “Initiatives” area. You can see my currently sloppy workaround at www.fremantlewindfarm.com.au now which requires clicking through twice, when I’d rather the videos play straight on the page (like the Video Posts below). We plan to add a lot more videos in the future and want them prominent on the main page. Advice?

2) I’ve updated the them, which hasn’t fixed the Twitter feed. I have followed your instructions for creating Twitter access token, but the instructions are brief: is there another step? Do I need to give my theme the access token?

3) The “FB Followers” is still broken after latest theme installed. When do you plan to update the theme to fix this? Or have I missed something?

Thanks!

PixelGrapes

Hi, Can you send me a private message and I’ll help you out with the video issue and the twitter feed. Facebook changed their API. The them no longer support Facebook fans. – Cheers

by
by
by
by
by
by