46 comments found

Hi,

I bought your theme and I am using it for my website. That was version 1 and I have customised it but there is a long delay in loading. Now that you have released version 2 how can I upgrade, that loading time is really annoying for my users. Anyway I am not using the video feature so please let me know how can I get the latest code and solve the slow loading issue. Thanks.

thethemelab

Hello, can you send your site URL through my profile contact form.

Default-user

Just sent you a message.

thethemelab

Check your mail. Thanks

I purchased the template I’m interested in the process, skill and “Some of our satisfied clients” .Can you tell me the code to copy?

Default-user

Ok for html. But for js anda css?

Default-user

???

Default-user

Can you answer also me please?

video doesn’t seem to show up or play on the index-video.html file.

thethemelab

did you check video on online or local? Locally video will not run.

Hello,

I was fiddling around with the form and I noticed that despite entering all those fields that have the required attribute, I get this message upon form submission:

All Fields are required.

The same error is seen upon form submission even when all the non-required fields are filled in with some data.

I have also put the form processing to a PHP script using the action attribute but the script never runs because the form keeps giving the error – that all fields are required.

Default-user

Nevermind. I made a server-side PHP script for validation without realizing there’s one at the browser level using a jQuery plugin. This plugin was also clashing with multiple forms.

Configuring the jQuery calls for the validation plugin solved my issue. :)

kunkun27 Purchased

Hi, Thanx for this great Theme ! I have just a problem, there is a blank (space) before the home section (at the very top), on the mobile (phone) version.

On the live version, it’s working (http://statfa.net/landing/identity-html/html/index.html) but not the index.html on the unziped package (themeforest-7832313-identity-responsive-multipurpose-template.zip)

How could I fix this (I looked into the CSS without success) ?

Thanx in advance ! Cheers

thethemelab

Hello,

You can replace your header section
<!-- Home Section -->
<section id="home">
to
<!-- Home Section -->
<header id="home">

Then close the </section> to </header> by

replace
</section>
<!-- Home Section -->
to
</section>
<!-- Home Section -->

Hope your problem will be fix after this edit. Thanks

Default-user
kunkun27 Purchased

Thank you, it’s Fix !!!

Hello, I’m getting this error when using email.php:

mail error
subir fotos online

Just changed my email in the code.

Thank for your support!

thethemelab

Hello, please ensure your server support phpmail. This mail system only works on server. Thanks

hih_design

Sure… Sorry! _

by
by
by
by
by
by