Discussion on Immersion - Responsive Fullscreen WP Theme

815 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
neich78 Purchased

Hello There,

Is it possible to set the default slider off in posts?

Thank you

PixelBook

Hi.

You can set a default image gallery to be used for the slideshow from the admin panel, but this will be used for all pages, posts and portfolio pages.

Thanks

Default-user
neich78 Purchased

Hello,

Thank you. Another question if you dont mind.

I have divided the menu in two diferent menus but I cannot show the second menu in mobile devices. Please, any help would be really appreciated. You can see the website here http://lunatica.biz/work/puresc/

Thank you again

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
Bitnik Purchased

Hmm, does anybody know how to add links to the social-media icons in the footer? I can choose the icons in the admin box of the theme but where can I assign my own links to them?....

Would really appreciate some hints! Thanks in advance!

PixelBook

Hey there.

You need to multi-select them from the list in the admin panel and the link textfields will apear below.

Thanks

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
mpod Purchased
Hi, great theme. I do have a problem with it. All my images in galleries show up twice. When you click on next picture the same image appears again, I have to click next one more time to actually see a different picture. Can you help me please? I have a photography website and this just doesnt look good. Here is a link: http://photographypr.com/kids-parade-siwa-oasis-egypt/
PixelBook

Hi there.

It might be that you are using an old wp version or an old theme version. I recommend you download and install the latest theme version

Many thanks

Default-user
mpod Purchased

How do you safely update the theme so nothing gets lost? I’ve looked but cannot find update instructions for the theme. Help please.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
marco22 Purchased

Good Afternoon everyone,

I have purchased this theme a while ago and I have been hosting it on Godaddy. Lately it has become unbearably slow. 20-30 seconds to load. Does anyone have a good suggestion for a better hosting. Godaddy seems to have problems with more than one Wordpress template. Simple or complex…Thanks to everyone www.marcosignoriniphotography.com

PixelBook

Hi there

I think this issue goes outside the scope of theme support.

Thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello, Can you give instructions how to update the theme safely please. As commented below, there is no update instructions for the theme in the documentation.

thanks Adrian

PixelBook

Hi there.

You can download the theme from themeforest then reinstall on your server. All posts, pages, image attachments will remain.

However code changes to the files need to be made again.

You can check out this post

http://wpmu.org/how-to-upgrade-a-wordpress-theme-even-if-its-customized/

And use programs like WinMerge to check files that are different from your files and the new update theme files.

Thank you

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
marco22 Purchased

QUESTION ON TOP NAVIGATION MENU

Good Morning everyone,

I have uploaded the version 1.5 on a new host and I am rebuilding my website. I have one problem I cannot resolve.

On the old version with Immersion 1.3 my website could display several menu items without an issue (see here: www.marcosignoriniphotography.com)

On the new version the top navigation menu keeps going to the next line and looks horrible. (see here: http://marcosignoriniphotography.com.s171869.gridserver.com)

I have attempted many changes on base.css and style.css files but I was unsuccessful. Any help?

Thanks to everyone!

Marco

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
marco22 Purchased

QUESTION ON TOP NAVIGATION MENU

Good Morning everyone,

I have uploaded the version 1.5 on a new host and I am rebuilding my website. I have one problem I cannot resolve.

On the old version with Immersion 1.3 my website could display several menu items without an issue (see here: www.marcosignoriniphotography.com)

On the new version the top navigation menu keeps going to the next line and looks horrible. (see here: http://marcosignoriniphotography.com.s171869.gridserver.com)

I have attempted many changes on base.css and style.css files but I was unsuccessful. Any help?

Thanks to everyone!

Marco

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello!

So i download the theme “immersion” i installed it on my wordpress and i tried to install the xml demo content. Everything works exept all the images, name of them appears in the ‘library’ on wordpress but not theirs contents like each image are 1K.

So i’m wondering maybe it’s a problem with the native file? Do you have an explication?

Thank u!

Marie-Aure

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
marco22 Purchased

I purchased the theme long time ago. I re-installed everything with the new version 1.5 on a new server/host. Everything is working perfectly except in IE8. The site doesn’t load correctly. It initially loads and then disappears. See: http://marcosignoriniphotography.com. Chrome. Firefox and IE9 seems to work pretty good. issue is only on IE8.

Version 1.3 was working nicely. IE8 css file seems to have remained the same form previous versions. Any possible solution? I know other sites do not resolve well on IE8 as well so it seems a problem with version 1.5.

Thanks for your help.

Marco

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

This is a great theme. Couple of questions. Anyway to add to the shortcode for buttons to link in a new window? Also I have a missing graphic blue question mark at the bottom of my site in Safari and on a Kindle Fire browser.

http://www.designenginestage1.us
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

I’ve been having difficulty trying to let the video appear on the slideshow. a) I can’t add my youtube URL in my gallery for slideshow. so I tried increasing the default upload size (8mb) to 10mb. Now that I can upload the file, and put it in the right gallery that I set it to appear on the index page, but… b) the slideshow just goes into idle, and nothing appeared!

What should I do?? PLEASE HELP!!!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • Slovenia

Does your theme uses a lot of cookies? I’ve bought one theme that has a lot of cookies and I need theme that doesn’t use a lot of cookies. Do you handle retina with cookies too?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Currently the theme does not work on Internet Explorer. The latest upgrade is not working. The site loads and then vanishes. Please fix this!!! See Marco22’s post above.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
ginhut Purchased

Help! This theme home page slider suddenly doesn’t work in IE, Firefox, Chrome or Safari. I upgraded to 1.5 to see if that fixes it but it doesn’t fix it at all. I tried starting a new slide show to see if that fixes it and it doesn’t. As I haven’t made any changes in a week or so it was working the last time I used it. Hosted on GoDaddy- www.skylineloft.dot com

ginhut
ginhut Purchased

ps. I had to disable this as it is not working. Just so you know, it just spins and spins. I disabled all of my plugins and it did not work. I removed my htaccess file as well, did not work

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi there,

i was wondering if you would like to use my website for your portfolio of sites using the Immersion Theme.

www.theforeground.co.uk

Great theme by the way.

Stuart The Foreground

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Blog page title = title of the latest post … instead of the blog title… how do I fix this?

The blog page title is “THINKING”, so it should have a title on the top of the page that says “THINKING”. That’s the way all other pages work. Instead, the blog page title reads the title of the latest post at the top of the page. Plus the title of the latest post again under that… results in latest post written twice…

Using v 1.5, but it was like that in 1.4 also.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

tag has no bullets

Unordered lists have no bullets in the Immersion theme… is there a way to fix this in any of the css?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
mneel01 Purchased

Hi,

I’m (usually) a fairly quick learner and have developed websites before using simple CSS but I’m new to WordPress and am having a heck of a time figuring out a few simple functions for the Immersion template, some of which are in your live preview. I’ve searched everywhere to find these answers and am getting desperate.

Can you tell me how to: -change transparency on header -change font on header -create a single page “fullscreen portfolio” (as in your live preview) -create a “portfolio” page (gridded elements with no fullscreen image, as in your live preview) -Also, is it possible to create a page with a fullscreen image background that has text layered over it?

Thanks

Default-user
mneel01 Purchased

Please disregard the “portfolio” questions…have figured those out.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
mneel01 Purchased

Really like the theme and am learning it bit by bit.

Unfortunately, I am having the same issues as ginhut. Hosted by godaddy, all of my galleries only show a load spin. Have tried raw but with no luck. Any help from anyone would be much appreciated. Under a deadline.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
Iammuc Purchased

Hi, 90% done on customising your theme to my style. Stuck on a few things if you could be so kind as to point me in the right direction.

1. I would like to resize my auto propogation main portfolio link images to two anamorphic rectangle boxes side by side (as apposed to 4 squares originally). I can resize them down and up to a certain point but they still stay square shaped.

2. Is there any way to resize the full screen slideshow? I upload 1920×900 images but they appear to still be upsampled from a lower res image. edge sharpness and detail is lost.

Thanks.

by
by
by
by
by
by