170 comments found

Hi,

Yesterday i purchased your theme and i dont know how to set widget and parameters i am just able to set only menus.Document is not so easy to understand.

Waiting for your help :crying::depressed:

Hi all, we released a new vcard theme.

I received this message when trying to install the theme

“The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

Theme install failed.”

pixelwars

Hi, please unzip the package, you will find the theme under “Theme” folder.

Thanks

Default-user

Thank you.

exilex Purchased

Hi,

You will continue to support impressive card?

Mariusz

pixelwars

Hi, yes sure.

After upgraded my theme to the latest version and after I did for some reason the portfolio does not work. If I switch it back it works again.

Any idea how to solve. I also set all the widget parameters per the documentation.

http://mrgaryarcher.com/

Hi,

Would it be possible to add a social icon för Instagram in next update??

Best, Daniel

Can a widget be added for blog posts? If so can I see a demo? thanks

Default-user

Thank your for you reply and support. Looking forward to purchasing this theme by tomorrow. I’m so impressed by your work. Keep it up. Do you have a G+ profile?

Default-user

Thank you. Added you to my circles. Looking forward to your posts.

I get no response in the support. I bought this theme, but it is not working on WordPress.. The only thing I see when installing and activating is a white screen.. I have tried so many things. Zip installed in Wordpress. Manually via FTP program and removed and reinstalled. Nothing works :( Only i get a white screen once I activate this theme.

pixelwars

Hi, replied in your topic, sorry for the delay.

Strevie Purchased

Hi,

I’m trying to get support for the ImpressivCard WP theme (great theme by the way!) but I first have to register for the support forum using my purchase code. I have found the code, but when I insert it I get this error:

Warning: [removed]

Can you help me out? I would like some support but I can’t get on the forum before this is fixed.

Thanks in advance!

pixelwars

Hi, there is an error in the registration form, I’m trying to fix it.

Please send your message with your purchase code via this page. I will register you manually.

Thanks

t04ka Purchased

Good day! I am writing in bad English = (. I can not log you on the support forum, there is an error

Warning:file_get_contents link removed per author request: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP / 1.1 422 Unprocessable Entity in /home3/vefali53/public_html/pixelwars.org/wp-content/plugins/bbpress/bbp-themes/bbp-twentyten/bbpress/loop-forums.php on line 30.

I have a problem with the layout in your theme, setting, all default. please take a look at what could be the problem domain – t04ka.ru

pixelwars

Hi, please send us a mail about your problem using the contact form on our profile, I will send you login credentials manually.

http://themeforest.net/user/pixelwars

Thanks.

by
by
by
by
by
by