137 comments found

  • Has been a member for 0-1 years

Great theme!

mad_dog

Thanks

Default-user

Allthou I have one problem with portfolio page: My client bought Your theme and he asked me to install it. Could you tell me how to fix this problem: http://www.aoautorent.ee/soidukid/ It only displays first image normaly, but rest of the images will be on eachother.

mad_dog

Please post all tech related questions to my support forum at http://forums.themedev.me

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

can i use a video on the homepage background instead of an image?

mad_dog

There is no way to do that.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Indonesia

good themes, good support,

recommended seller, recommeded themes

i give you : rate 5 stars

mad_dog

Thanks for choosing my product, I really do appreciate it.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
jrd9mm Purchased

Hi, I have updated and now the site is not showing correctly, please help ASAP! Something is very wrong!

http://fortecmotorsports.com
mad_dog

If you updated the wordpress v3.6 then may not work properly. The theme update will be released soon.

Default-user
jrd9mm Purchased

ok thanks. i worked out what it was. When I installed the theme update it reset everything including the menus which is why nothing was showing properly.

mad_dog

Nice to hearing that everything is ok

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
ehonda Purchased

Changelog doesn’t show 3.6 support – downloaded again today. Theme broke when I updated WP.

Default-user
ehonda Purchased

fixed

mad_dog

Hello! It should work properly

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • United States

This theme looks so great but i has one question are there alterative different settings for home page istead of full image slider thing?? just curious.

mad_dog

You can easily create a boxed page with a simple slider. But please note that this theme does not have buit-in page builder which will ease your work while creating the pages. I would recommend you to check the latest works of mine.

Default-user
level5 Purchased

Ah its cool thanks for responding back. loved this theme so got it. Also the front page slider was working now it just happen stop working the loading icon is not making any movements and all. so wonder how it would cause it?

mad_dog

Hello! It is really strange, can you please put the link to your site?

Default-user
level5 Purchased

Whats your email so i can send a log in to for you to have a preview on site as subscriber since its blocked for under construction?

mad_dog

You can send it to help at themedev dot me

Default-user
level5 Purchased

Sent

mad_dog

Did not get it.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hello, please let me know how can I buy the HTML version of this template. The corresponding Themeforest link is broken.

Regards.

mad_dog

Hello! The HTML version of this design is no longer available for sale.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years

Hi, Im really interested in purchasing the theme . I just have one question : Can I have a background video ?

mad_dog

Hello! The background video is not supported.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Spain

Hi, the theme broke when I updated WP to 6.1. Not showing the pages nor the list of pages in wp-admin. Please, help!

mad_dog

Hello! Did it work with 3.6 version?

Default-user

I think that it did, yes, but I’m not sure. I saw the problem after I upgraded WP, so I thought it might be related. The problem is that WP isn’t showing pages content nor the list of pages in wp-admin. And if I use an action in functions.php with wp_reset_query(); in init, WP shows the content of the pages but it does’nt show the content in edit in wp-admin nor the edit buttons.

mad_dog

1. Please put the link to your site 2. Did you update the jquery to the latest version?

Default-user

We have installed the latest version of Jquery. The website is in a local server. You can access editing with admin permissions the file C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts and adding at the end: 81.202.250.107 www.treiusabogados.es

mad_dog

That could be the reason. There was no need to update to the latest jquery version. Also please note that the theme was not tested with wp 3.6 yet, though it should not be a problem.

Default-user

We did not updated Jquery to the latest version. The theme had this version by default. Should we install another version?

mad_dog

Can you please send your wp-admin and ftp details to help at gt3themes dot com and we will check it.

Default-user

I have sent the information. Do you received it?

mad_dog

I’m getting a lot of requests per day, can you please let me know what was the subject of the email or any other identifier.

Default-user

I don’t remember, I used the form at http://www.gt3themes.com/contacts/ with the email vyeste@prosolutions.es

mad_dog

hmm, really strange, can’t find it. Please send it to help at gt3themes dot com, do not forget to specify the subject

Default-user

I has sent the email again. Do you received it? The subject was “Problem with Incipiens theme”

mad_dog

I did not get it, please make sure you send it to help at gt3themes dot com

Default-user

I sent it at http://www.gt3themes.com/contacts/ . Please, give me an email address and I will send it directly…

mad_dog

I mentioned it above, “help at gt3themes dot com”

Default-user

Oh, thanks, I have sent the email to that address too, then.

Default-user

I am sorry, but I need a solution today. My client is getting nervous, so if I don’t get a solution now, I’m going to ask the money I paid for this theme. A theme that does not work properly in my case.

mad_dog

The theme is working properly. I did not get an email from you and just sent a request from my email to vyeste@prosolutions.es please respond with the site credentials.

mad_dog

You have the old version of the theme, please update to the latest one.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • United States
level5 Purchased

Hello, My site was working fine.. i was posting the new post. Uploaded the feature images and all. but on the live on the webpage have cracked icon of photo. seem the timthumb didnt work now? Couldnt figure out what to fix it.

mad_dog

Hello! Can you please post the link to your site?

Default-user
level5 Purchased

ITs devo1.com

mad_dog

The featured image is loading fine http://devo1.com/blog/

Default-user
level5 Purchased

check it again.. http://devo1.com/events/mos-tx/ that image is was on featured image but its appearing fine at blog but not when u click this page to the main page the missing image icon is there,..

mad_dog

Did you try to upload this image once again and add it as a featured image? One more, what version of the theme do you have?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi…I posted about my problem on the forum got one reply, which I replied to again and then couldn’t login anymore… this links http://forums.themedev.me goes to a new forum: http://forums.gt3themes.com/ Would not recognize my email…I emailed admin on Sept 19th and got no answer… ???

mad_dog

Hello! Yes, the forum moved because of the security issues. You have to register once again. Sorry for the inconveniences.

Default-user

Yes, I did that…previous discussions about INCIPIENS HTML is all gone…I’ve been trying to correct few things and had a couple of I guess custom function questions etc…well this is clearly not working…incipiens HTML is not even on the new forum…How do I get any answers here…?

Default-user

Hello…is there anybody in there ???

mad_dog

Hello! Please post all your tech related questions to the forum

Default-user

Hi…I’ve been using template for a while but can’t fix few things, was also interested in possibility of couple of custom functions etc. Sadly communication is a bit of a problem here. I didn’t really get any help through old forum while the newer one would not recognize my login neither would allow to create new account with my email address. Emailed board administrator few weeks ago with still no answer. How do I do this ?

mad_dog

It sounds really strange. You have to register on the new forum, because almost all the data was lost. There was a security bug in the previous system.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
inaudit Purchased

Hello, I bought this theme, I really like it but in the cellphones the images of the homepage are not rescaled. What do I have to do to be rescaled and see it properly in cells?

Thanks in advance!

mad_dog

What cells do you test it on?

Default-user
inaudit Purchased

in my jiayu g3. should it work in other kind of cells?

mad_dog

It is adapted to iphones, ipads…

Default-user
inaudit Purchased

what about android cells?

mad_dog

It was also tested on Nexus.

Default-user
inaudit Purchased

ok, when do you think that it will be responsive for the other android cells? thanks

pilar

mad_dog

It is not the issue with the cells, the problem is the scree resolutions, there are a lot of them, and its hard to adapt it to all of them.

Default-user
inaudit Purchased

ok… thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

What is the name of the font used in this theme.

Also, is font customization possible?

mad_dog

Hello! What exact font do you mean?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello! I bought this wordpress template and installed it. The Gallery isn’t showing up in my menu bar although I loaded images into it and I have serious problems with the portfolio cause it’s not possible to click on the pictures and open them and it doesn’t show all of the pictures that I uploaded the first half of them is like gone although they are in the portfolio. We re-installed it 3 times new and it still doesn’t change. http://infinity-commerce.com/kunden/evalutz/ I am feeling so sad right now cause I wanted to have this template and no other one and it doesnt work right :( Please answer…

mad_dog

I got your message via facebook, please check the response.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

My home page slider doesnt work even after I changed the timthumb permissions via ftp. Help.

mad_dog

Hello! TF stats shows that you did not purchase this item. If you did, please post your request to my support forum and you will be assisted. Thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
gtantra Purchased

Hi , on the theme settings page , how do I hide “Import Sample Data” button ?

mad_dog

Hello! Please post this request to my support forum.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Trying to see the boxed or background homepage view before I buy it. Tried several browsers, no luck, do you have a demo sample I can see. The color change works perfectly. But I need to see the other first please

Thanks

mad_dog

You can check it on other pages like http://www.gt3themes.com/wordpress-themes/incipiens/full-width/ The home page is using the fullscreen slider that’s why these options disabled.

by
by
by
by
by
by