56 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • New Zealand
  • Sold between 5 000 and 10 000 dollars

Hi

many of you are having problems with the slider, I am proposing to create a completely different slider in jquery as opposed to the current mootools slider which will include more features and should be easier to work with but won’t have the blinds effect, does this sound better? I guess I could keep an option for the blinds effect.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi Enrix,

Nice work, this looks slick. I am also having trouble with the slider. :) I think my problem may be similar to others, however I am a newbie at this and thus am not entirely sure. I understood your instructions regarding creating the custom fields, but my image’s (none of them actually) url does not contain ‘wp-content’ anywhere and I could not see where I have the option to change how, and to where, media files are uploaded. Is this not my problem or are you able to help with this? Thanks!

enrix

well it doesn’t have to start with /wp-content/ but it does need to be a relative path so a “www.sitename.com/images/image1.jpg” wouldn’t work, it would need to be ”/images/image1.jpg” If you show me your url I could tell you the correct path.

Default-user

http://cedarspringscamp.wp.cedarpark.org/files/2010/03/high_resolution_widescreen_wallpaper_1.jpg is the url for the file that I am trying to upload. I am having the same issue (I think) with the boxes below the slider.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
Drew12 Purchased

I really like this slider, mainly due to the fact of how it is present with the text below… I just want it to have the option to show more than 3 slides.

enrix

I don’t really know why it’s only showing 3 slides and since I’m not familiar with the code I’m going to have to remake it in jquery, it will have the text down the bottom, plus more features. Hang on for a bit :) will be worth the wait. Promise :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

I was also hoping you might be able to help with adding an additional level of dropdown menu as well. Is this possible? Thanks!

enrix

It should work for 3 levels, you need 4?

Default-user

Yeah, I need one additional level.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

Can anyone help me to put those big images that slide… Thank you so much.

www.alexmazilu.com

  • Bought between 10 and 49 items
  • Denmark
  • Has been a member for 4-5 years
YngviK Purchased

I am still not sure what to do, if I want the slides to work :/

I can’t imagine it would work if I re-installed it.

  • Has been a member for 5-6 years
  • Bought between 50 and 99 items
  • United States
Iloveben Purchased

I had to re-install my whole wordpress and then the theme worked…but when it gives me one less slider post (if I have 4 in the showcase cat. it only shows 3…and if I put in 3 it only shows 2). The thumbnail for the posts that is generated above the content is not showing up with the timthumb. The post-image is correct as it shows in the main slider, and in the featured blocks below the slider, but not on the actual post. Not sure how to fix this.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States
jpelker Purchased

@Enrix: I appreciate your efforts to correct the slider issues. Please let us know when a new version is available to download (and if you need a beta tester, feel free to email me at [jason at item-9.com]. Thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

I’m really interested in this beautiful theme due to the look and the blinds effect slider. It seems like a lot of people are having problems and some parts of the theme do get out of place. I hope the problems get fixed.

Also, wasn’t there a contact page or am I mistaken?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

I apologize for coming again with the same problem. On the Infinity theme, the first 4 articles, with the thumbnails (on the frontpage) are not at the same height…

This is the link with a printscreen…

http://alexmazilu.com/printscreen.jpg

How can I make them all the same height?

Thank you so much !

Alex. www.alexmazilu.com

enrix

Hi

in includes/indexformat.php

find and replace

find
<?php echo truncate(245, ' ... '); ?>

replace with

<?php echo truncate(235, ' ... '); ?>
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
clearph Purchased

How/where will the new slider be posted? I am having the same issue.

enrix

The new slider will be done hopefully by monday, the files will be updated and I will make a note on the discussion page and the item page.

if you would like a quick fix – slider looks pretty much the same but without the new features I will be adding please email me and I will send what I have completed so far.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
Drew12 Purchased

Is the slider going to work soon? I have a client I was building the site for, and I’ve already put a lot of time and effort into customizing the CSS , etc. I don’t mean to come across as pushy, but… I assumed the theme worked from the start and I have no idea when the slider will be resolved. So I have people ask me questions that I have no answers for.

I appreciate your fixing the issues, but I need to know what is going on pretty soon.

enrix

if you would like a quick fix – slider looks pretty much the same but without the new features I will be adding please email me and I will send what I have completed so far

Default-user
Drew12 Purchased

I’ve emailed you about the quick fix… nothing. Has the theme been fixed or updated… no. Are the people I’m building the website for getting upset with me… yes.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

Complete different issue from anything I’ve seen on this thread…I have had 4 different customers email, and I’ve replicated it just now, when viewing this theme in IE, the dropdown menus appear behind the image logo. Needless to say, this is a severe drawback and one that make the dropdown’s almost unusable to anyone using this browser. Now we can debate whether they are better off with Firefox and the like, but the fact remains, many use it and this theme somehow has compatibility issues with it. Any thoughts or quick fixes you would propose? Thanks!

enrix

are you using a image logo or a text logo? image logo should work fine, I must admit I forgot to check the text logo in ie6/7 with dropdown, but should be easy fix if it’s text logo.

Default-user

I am using an image logo www.cedarspringscamp.net

enrix

that’s weird it works in IE6 but not IE7 . try this:

find and replace in header.php

find
[if lte IE 7]><style type="text/css">

replace with

<!--[if lte IE 7]><style type="text/css">.logo { position: relative; z-index: 999; }
Default-user

I am not a coder, so perhaps my question is dumb, but [if lte IE 7 ]> .divform input { margin-top: -1px; } is the only code i find that resembles what you show. No ‘

' anywhere on the page.  Is this the place?  If so, do I keep that first part despite it not being present right now?

Default-user

nevermind…i was reading the email version of your comments first. Understood. See I knew it was probably my problem. :) Any news on either of my other questions from earlier?

Default-user

Nevermind, I was reading your response in my email and it wasn’t formatted. Reading it here makes more sense. I figured it was my problem. I saw the update on the slider…any news on my other question regarding the drop-down menu?

Default-user

Changed the code you sent me. Still has the same issue. FYI , it also seems to be sitting behind the slider as well.

Default-user

Any update on this? IE7 still shows the same issue.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years
a2c Purchased

Hi!

Nice Theme and its working so far. The only thing which is not working: Every post-image or caption or something I´m doing in the “Custom Field” Section is not working. I dont see my Pictures – Just this blue Questionmark – in the right Dimensions.

I tried /wp-content/.... – http://www….../wp-content/... – and so on – nothing worked. Also I tried uploading via Wordpress and FTP – nothing. The Files are on the Server (checked them).

I hope you can help me.

Martin

Ps.: I realised now that I had to make the “Cache” Folder 777 – now everything is working good!

  • Bought between 100 and 499 items
  • United Kingdom
  • Has been a member for 5-6 years
  • Exclusive Author
  • Referred between 1 and 9 users

Hey, your demo doesn’t work.

  • Belgium
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
Dequal Purchased

Hi, I asked before, but no reply.

How can I arrange the top menu? I can change the order of the pages, but not the menu buttons of the categories.

Ex.: www.fredericlouis.be

I can change the order of News, About, Models and Contact, but I can’t change the order of Architecture and Photography.

How can I do this?

Thanks in advance!

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years
  • United States
jpelker Purchased

Any updates on the new version of the theme? I’ve noticed that sales slowed down when the comments turned sour.

Let’s correct those mistakes and move forward!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years
a2c Purchased

This Theme does not work at all – it is a pain in the ass to get things work like they look in the Demo.

I did no changes on the files – just the things which are described in the help file. On Categories the “Read more” Button appears in the Preview Pic, the Date/Time Stamp is above the Headliner and so on – I did a Layout upon this theme – client is waiting and I realize that I can´t use it…

And – ofcourse – no answer or help from the author.

Truly – I want my money back.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
clearph Purchased

The natives are getting restless! I’ve got everything working but had to make some considerable edits, especially on the subpages where all the elements were in the wrong places. I haven’t tested in anything but the latest browsers though.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years
a2c Purchased

Right – at the subpages the Sidebar is under the content from the “posts-wrap”... float-right is declared.

Can you help out? Or anybody else?

Thanks! Martin

by
by
by
by
by
by