358 comments found

Hi!

I am having some problems with the image slider/gallery in the portofolio section. When you click to view the gallery the first image does not show. But if you refresh the page, it appears right away. Seems like there are some script issues, or probably me doing something wrong. :)

The portofolio is here: http://maksresultat.no/sotrabil4/bildegalleri/

1. Click on the first gallery “ansatte” 2. Gallery starts loading, nothing happens, only if you click the next button. 3. Refresh the page(f5), and the gallery loads with the first image.

- In the “live preview” mode on themeforest this is not a problem :/

Any answers? Could it be something with the server(using hostgatoror)?

CodeHunk

I did not get any Errors while loading your Website for the First Time and your Gallery worked fine without any issues..

However, I’ll check that out in details and release a fix if necessary.!

Default-user

Hi again!

I am stilling experiencing this issue. Please check out this screencast(sry about all the noise :)): http://screencast.com/t/iSo8PG4dF

This screencast was in Safari. Its the same in FF and Chrome(on mac).

Thanks!

CodeHunk

I have fixed it in the Update and it will be available to download as soon as Themeforest Approves it.

hubplace Purchased

Did you launch a new update to your theme yet like you said you will with those URL support for featured image boxes / icons.

CodeHunk

No it is not available yet but you must be able to download it tomorrow from Themeforest Download’s Section.

Default-user
hubplace Purchased

It has been 6 days since that. Is the theme now updated?

Does it now support those URLs? Asking because I don’t think there has been an update launched, but I might be mistaken (but it says theme last updated “12 September 12” and I purchased it after that date.

Let me know please.

Thanks

CodeHunk

Sorry for the Delay. The Update will be available to download as soon as Themeforest Approves it.

jonkb Purchased

Are there a possibility to make icons for example for e-mail and telephone in the same way as Facebook, twitter etc under team members? This is for a point of direct contact with the team members

CodeHunk

I have included this in the Update and you must be able to download it as soon as Themeforest approves it.

jonkb, Why don’t you start a topic under the infringe WP support forum at http://help.codehunk.me so it’s easier for CodeHunk or other buyers to help. Also make it easier for others to find this same answer

Question: How do I add the Home Icon in navigation bar like you have added on your demo site homepage?

Let me know.. Thanks.

CodeHunk

Please read the Documentation for the Menus.

How do I make the top menu content show on default rather than have to click the top right down arrow for it to show. I want it to show at default open.

CodeHunk

I have included this Option in the Update and it will be available to download as soon as Themeforest Approves it.

All the icon images on the site have broken links. http://splendidangst.com/wp-content/themes/infringe/images/icons/features/light/star.png This does not exist. I just downloaded a fresh copy.
CodeHunk

I think this is because of the Maintenance Mode Plugin you are using.

NVM was carried over from the previous theme. It was a really shitty one called Nexus.

CodeHunk

Sorry couldn’t understand you Issue.!

jonkb Purchased

I cant get none of the twitter feeds to work

CodeHunk

I have fixed it in the Update and it will be available to download as soon as Themeforest Approves it.

Hey. Great work.

Just wondering if there was a wide header/slider option. Something like:

http://themeforest.net/item/bizstream-creative-html5css3-wordpress-theme/full_screen_preview/2658661

Thanks.

CodeHunk

Sorry this theme supports only Boxed Layout at the Moment.

Is it possible to change the circle around the team member photos to a different shape, say like a hexagon?

CodeHunk

No it doesn’t support Hexagons or any other shapes.!

Hi I try to use the theme with wp 3.4.2 and I am having hard time setting the slider, when I am trying to ” Set featured image” I am getting an empty white screen after uploading an image and pressing the insert to post button.. do you have any ideas what may be wrong?

CodeHunk

Just Update/Publish the Slider Item after “Set as Featured Image” and see if the Image is shown or not. If the issue persists please email me your Wordpress Login Details.

phil5929 Purchased

Great theme! I am only trying to change one function on the home page, and I need your help!

I am trying to remove the bottom scrolling “Our Clients” and add some sort of text there.

Screenshot:http://spinework.com/images/spineworkscreen.jpg

Please help!

Thanks so much!

CodeHunk

Yes that’s possible ofcourse. But you’ll have to add the Text content manually by editing the file directly.

phil5929
phil5929 Purchased

I am trying to find the right section in the file to edit. Can you please help?

Folder: /wp-content/themes/infringe/template-home.php

I can’t find the line that would start to just add some simple text: Header, then a paragraph of information.

Can you please help me! Thanks

CodeHunk

Find the Class “col_one_fifth” in the Template and Edit everything inside that Container.!

ryanmac Purchased

Because CodeHunk has been MIA for 6 days, I will answer some of your questions, so that when he returns, he won’t have so many questions building up.

Allow me to preface with: I am not affiliated with this theme! I purchased it, saw your questions, and know some of the answers. Please do NOT direct any questions to me.

tkroken – I too am experiencing a problem with the portfolio’s gallery not appearing without refreshing. As a temporary fix, I was forced to switch to pictures. I think it has something to do with overflow hidden, or not specifying the exact dimensions. CodeHunk will have to take a look at this

usnraver – The answer more than likely lies in your header.php file. I have the top disabled, so can’t test this, but try changing the value for hidetopmenu to 0. If that doesn’t work, it’s probably in a JS file.

sharduldoshi – To get the home button to appear in place of the word Home, add: menu-home to the CSS Class attached to that menu item.

jonkb – Twitter recently made changes to their API . CodeHunk will need to update this theme. Until then, edit ..\admin\theme-functions.php around line 636, you will see:
$twitter_feed = "http://twitter.com/statuses/user_timeline/" . $username . ".json?count=" . $limit;
Change this to:
$twitter_feed = "http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline/" . $username . ".json?count=" . $limit;

dvasalakis – When adding slider items, don’t insert them into the post. Just select “Set as Featured Image”, Save changes, and then Publish.

I probably won’t be checking this for updates, I was bored while I ate my lunch. So again, please don’t direct questions to me. Good luck… hope it helps!

CodeHunk

Hey Thanks a Lot for the Help.! :) Been suffering from ill health lately. All the fixes have been included in the Updates.

Hausser Purchased

Great job, I would like to ask you a suggestion, I would accept the description of the portfolio html, do you think you can?, Thanks for your help, greetings!

CodeHunk

Yes ofcourse. Please post your Topic on http://help.codehunk.me and I’ll give you a Solution.

Hausser
Hausser Purchased

and add the question where you say …. I hope in time the answer thanks

jwgroves Purchased

Hi, I have sent numerous emails as well as posting in your support site but yet to receive any responses. A few issues that need fixing are firstly twitter isnt working and secondly drop down menus are not functioning correctly, they work sometimes but when going in to another page there are no drop down menus?

CodeHunk

I am so sorry for the Delay..! Been suffering from ill health lately. I have fixed it in the Update and it will be available to download as soon as Themeforest Approves it.

The Dropdown works fine on the Demos. Can you please give me a Link to your Page where you are facing the issue..?

Default-user
jwgroves Purchased

thank you, sorry hope you feel better soon. Yes it’s www.ilgbusiness.co.uk

CodeHunk

The Dropdowns are working perfectly fine.. I did not find any issues with it.

sfpm82a Purchased

Hi, I have just started using Infringe and WP so I am new to this whole paradigm. Are there multiple color schemes to choose from for this theme and if so, how do I get a list of them and their respective hex codes? Thanks!

CodeHunk

Just go to “Appearance > Styling Options > Color Scheme” and Set your Color. You can have any Color for your Website.

Default-user
sfpm82a Purchased

Thanks Codehunk…I thought a color scheme would be a combination of colors used for the website. Which parts of the page will have the color that I choose for the color scheme?

CodeHunk

Certain things like Link Colors, Borders, Background Colors of certain Elements etc are changed but you can change some Content Area Colors too.

You can try yourself by changing some colors in the Styling Options of the Theme Options.

Hi, I want to ask, are there breadcrumbs available in the theme?

Adam

CodeHunk

Yes ofcourse they are available.

ryanmac Purchased

jwgroves – Did you see my above response about how to fix Twitter? As for the dropdown menu, it works fine on my site and on CodeHunk’s demo. Try disabling plugins.

sfpm82a – There are no preset schemes, but you have endless color possibilities

adamkam – There’s a demo here. As you can see every page (except Home, obviously) has breadcrumbs.

CodeHunk

Thanks again..! :)

Good morning, I bought infringe theme. Everything works but I have problems with the slider. I have read guides and discussion forums do not understand: how do I choose the photos to see in the slider?

Thank you!

franciscu

CodeHunk

Please Upload an Image in the New Slide and Select it as Featured Featured Image.

by
by
by
by
by
by