Discussion on InnoTech - Premium Responsive WordPress Theme

215 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi,

Would it be possible for you to let me know how to add an image to the header next to the Menu on the right hand side please? Thanks

66Themes

Hi there,

of course! You can make any changes to the header in the header.php file. Add the img element right after the navigation and use CSS to move it to the right.

Kind regards, 66Themes

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi,

For some reason the news on the main page don’t display correct. Also the news page doesn’t display the featured image on each post.

Can you please point me to the right direction?

http://www.microchips-tuning.com/

Many thanks again George

66Themes

Hi George,

The news items collapse because of the height differences. Try adding the following CSS to the Custom CSS option box in Appearance -> Theme Options:
.newsPreview {
    min-height: 190px;
}

Kind regards, 66Themes

Default-user

Unfortunately that didn’t work. Any other ideas?

Also the featured photo for each post in the news section doesn’t show. Anyway to fix this?

Thanks!

66Themes

Sorry about that, try 215px.

Make sure you setup the blog properly. You do not have to set a Blog page under Settings -> Reading -> Front page displays. Leave the ‘Posts page’ option empty.

Then go to Pages -> News and select the ‘Blog Page’ template.

Cheers!

Default-user

Super!!!! Everything is ok now! I just need to tidy up the post section a bit.

Many thanks for your excellent support!

66Themes

No problem!

Quick tip for the large images: try adding the following CSS to the Custom CSS option box:
#main img, #main .imageCaption, #main a img {
    max-width: 100%;
    height: auto;
}
Default-user

Amazing!!!! That fixed many issues I had!

66Themes

You’re welcome!

Default-user

One more thing I forgot to ask. I am also building an eshop and I was wondering if there is a way to get RSS for just the last portfolio I create so I can import it iny eshop.

66Themes

I don’t know of any automated plugins that could do this, but I guess you can use the WordPress Export/Import function to transfer the Portfolio content yourself.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
500whp Purchased

Hello again, can you please provide me with the short code for Tables as seen in the sample? Thank you!

66Themes

Hi there,

you don’t need a shortcode, as there are many plugins that handle tables really well, such as Tablepress.

Kind regards, 66Themes

Default-user
500whp Purchased

Thanks!

66Themes

You’re welcome!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

I downloaded the the and attempted to upload on a fresh Wordpress (up-to-date) install. I got the meaningless “Are you sure you want to do that? Try again?” error.

My PHP memory limit and execution time is plenty adequate.

I uploaded the theme folder via FTP, and I was able to successfully activate it. However, none of the styles seemed to have gotten applied:

http://rgm.rosewoodhosting.us.com/

I definitely uploaded the correct folder (contains style.css, etc). I also tried resetting permissions for the whole folder recursively. No dice.

How should I proceed? Thanks for any suggestion!

66Themes

Hi there,

yeah you’d think they would get around to fixing that strange error, it’s been around long enough.

I’m seeing 404’s for all required assets, both CSS and JS. So either something went wrong with the upload and the files aren’t there, or there’s a misconfiguration with your server. Maybe some incorrect redirects or rewrites? Try checking you .htaccess file.

Strangely though, the URL to the assets is correct, the same as on my server.. I’d say, please triple-check whether the files are uploaded correctly.

Kind regards, 66Themes

Default-user

thanks for the reply.

I ended up deleting most of the images files from the archive, and then installing normally from wp-admin. The install went fine. Now I’m manually uploading the images.

Moral of the story: Wordpress is weird with large theme archives, despite regardless of your PHP config.

66Themes

No problem! Hmm thanks for the insights. Might have to look into reducing the file size then!

Anyway, enjoy the theme and let me know if anything comes up.

Cheers!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 1-2 years
  • United States

Hello,

Regarding the comments posted by mshults 2 months ago, I also purchased the theme (for 2 websites) and would like to add instagram and Pinterest to the existing SM icons. Please help. We love this design! Thank you in advance.

66Themes

Hi there,

you got it! Could you send me login details to your WordPress admin and FTP server? I’ll need them to make the required changes for you.

Thanks!

Kind regards, 66Themes

BreakthruVideo

We just sent you the info. We await your response. Thank you for your customer service.

66Themes

No problem, I’ll look into it later today!

BreakthruVideo

66Themes has great customer service! It is only fitting that I write this on a Saturday evening during the weekend, because we were serviced by 66Themes on a Saturday as well. In addition to a great design, your speedy service is a blessing and much appreciated. Thumbs up!

Yours truly,

The Breakthru Video Productions Team

66Themes

You’re welcome, it was no trouble at all!

And thank you for the kind words :)

BreakthruVideo

Hello,

We are having an issue with the way the social media icons appear on iPads and iPhones (at BreakthruVideo.com), both, horizontally and vertically. We can provide snapshots if needed, but just viewing our website should enable you to see the following issues:

-iPad Horizontal – SM icons stacking over each other -iPad Vertical – Bottom half of SM icons are not showing -iPhone Horizontal – Bottom half of SM icons are not showing -iPhone Vertical – Bottom half of YouTube icon is not showing, and 2 SM icons are missing

Please help. We again thank you in advance.

66Themes

Hi there,

Try adding the following CSS to the Custom CSS option box in Appearance -> Theme Options:
@media only screen and (max-width: 768px) {
    #headerBottom .socialButtons a {
        margin: 0 5px 5px 5px;
        display: inline-block;
    }
}

#headerBottom .socialButtons {
    height: auto;
    overflow: visible;
}

That should do the trick!

Kind regards, 66Themes

  • Bought between 1 and 9 items
  • Germany
  • Has been a member for 0-1 years
MeXxX92 Purchased

I have a problem with the mobile view of the [slides_container]. On mobile devices, no image is displayed in the Slider.

66Themes

Hi there,

unfortunately, that’s because the slider plugin is not made to be responsive, so it gets disabled intentionally.

You can always choose to install and use a different slider plugin, there are many available and many are responsive.

Let me know if you have any more questions!

Kind regards, 66Themes

  • Bought between 1 and 9 items
  • Bulgaria
  • Has been a member for 1-2 years
  • Sold between 100 and 1 000 dollars

Hi, I can’t undestand how to create slide like your “Our clients” with images and arrows

thank you in advance

stanslavov

I talk for this: slides_container Your content here /slide Your content here /slide

but after paste code and replace Your conntent her – with image link – visible code in page – no slide container .. maybe I must install some plug-in ?!

stanslavov

oops I find problem :-) I copy – paste your code but now I see you have blank interval before sides_container

stanslavov

hm now I have other problem – I add images but now I can see only one image on the page – when I’m use arrow I see next but between very big empty space. I see one image only

66Themes

Hi there,

glad you figured it out, you were indeed supposed to remove the white-space around the brackets.

Do you have an example page with the issue?

Kind regards, 66Themes

stanslavov

www.onyx-colors.bg

66Themes

Thanks, on which page do you have the slides shortcode implemented?

stanslavov

on first page

66Themes

Haha ah yes, I see!

So what is the problem exactly? It seems to be working properly with all images visible.

stanslavov

now working with small problem >> I have 11 images with different lenght – but I want to view images without this white blank space

66Themes

I can see there’s room for more logos in each slide, have you tried simply moving some of the logos from slide 3 to slide 1 & 2?

stanslavov

yes I must insert some logo for design equilibrium … because I think when we see last logo … and then next to it first logo (without empty space)

66Themes

Hmm I’m not sure what you mean. Sorry could you please be a bit more specific?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Like the comment above- I downloaded the the and attempted to upload on a fresh Wordpress (up-to-date) install. I got the error “Are you sure you want to do that? Try again?”.

My PHP memory limit and execution time is plenty adequate.

I uploaded the theme folder via FTP, and I was able to successfully activate it. However, none of the styles seemed to have gotten applied.

I definitely uploaded the correct folder (contains style.css, etc). I also tried resetting permissions for the whole folder recursively. No dice.

How should I proceed? I do not know much about FTP and all the different files, so any advice would need to be at beginners level. I’ve never had an issue like this with other premium themes and feel that this issue is something that needs to be corrected as it should be tested with new Wordpress updates so the buyer is aware of stuff like this.

66Themes

Hi,

sorry to hear you’re also having troubles with the upload. So far, it seems isolated to some WordPress installations. But yes, zip size does seem to be the issue.

Not sure why uploading via FTP would give any issues though. Have you resolved it yet?

I’ll look into reducing the package size later today. That should resolve the issue in the future.

Kind regards, 66Themes

Default-user

No I am still having issues. Can you assist on this please?

Default-user

I also sent you an email.

66Themes

Hi there,

so I’ve just uploaded an updated version of the theme to ThemeForest! The file size of the installable package has been greatly reduced. Please re-download the installable ZIP from ThemeForest and try installing it again.

Let me know how it works out!

Default-user

Yes!!! It works GREAT!!! Thank you for taking the time to fix this!

Default-user

I am not seeing the option for the statement under the slider, 3 column option, the area for latest news, projects, and our clients. is there any way you could update it to have those options?

Default-user

and the meta descriptions do not show up

66Themes

Great!

Those options are shortcodes. If you go to Pages and open ‘Home’ you’ll be able to edit your homepage.

Are you using a plugin for the meta information? If so, contact the author for any questions. Don’t forget, if you go to Appearance -> Theme Options you’ll be able to enter a site-wide meta description.

Cheers!

Default-user

Are these short codes something we can find? Also the only plugin I am using with any Meta tag is All In One SEO. Could that be messing it up?

66Themes

You can find an overview of all available shortcodes in the documentation. If using a plugin for the meta descriptions, it will probably overwrite the one entered in theme options.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello, I am having problems with the plugging Contact Form 7 I spoke with the creators and they told me the template may have some conflicts.

Please advise.

I need Contact form 7 to create custom forms.

Default-user

Anytime some one sends fills out a form it works but i never get the email.

66Themes

Hi there,

first of all, did you make sure you entered the correct e-mail address and did you check your SPAM folder? ;)

Otherwise, what exactly is the problem? Is the contact form not working entirely? Is it using AJAX and if so, are you getting any PHP/JS errors? Please be a bit more detailed.

If you have an example page for me to take a look at it would help the troubleshooting process.

Kind regards, 66Themes

Default-user

Great I was able to fix it. Thank you. Great customer service!

66Themes

You’re welcome!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Canada
  • Has been a member for 3-4 years

Hello.

I am having trouble with the nivo slider displaying. I have loaded 4 slide images to spec, but not working.

Suggestions?

Thanks Sarah

sarahhagens

A few more things I need some help with:

>like the sidebar titles, is it possible to include titles in the content areas that have the line to the right of the title>

>how do I insert a line in the content? [hr]? ?

>I am having trouble getting a google map to display.

>How to populate the footer? I used the footer sidebar in widgets, but the few test widgets I added stacked vertically in the footer.

>Still miffed on the slider images. They have been sized according to theme specs. I have tried using full url and shortened…?

>Is it possible to have portfolio page without the “filter” tabs? If yes, will the images still show on the homepage?

>And, homepage images that source from portfolio… If I click on one, it just goes to linked image – nothing fancy. I’d prefer a lightbox type effect. Possible?

http://www.tripledeuce.ca

I can send login info if that helps.

Thanks so much. Sarah Hagens

sarahhagens

>Portfolio page does not seem to be working as your demo does.. not filtering and when I hover over a portfolio item / image the link shadow does not show / overlay?

sarahhagens

>Having difficulty with columns. ie. two_thirds: http://www.tripledeuce.ca/company-safety

66Themes

Hi there,

I checked the site and the first thing I noticed is that jQuery is not being loaded. Please double-check why this is happening and try to sort it out, it will fix most of the issues!

Kind regards, 66Themes

sarahhagens

Hi. Thanks for getting back to me. I feel like a dummy, but I don’t know how to do this. I deleted the version of your theme, and downloaded a fresh copy but this did not solve my issues.

Is the jQuery script a part of WordPress or the theme script? If WordPress, should I have the host remove and re-install? Not sure exactly what I need to do?

Do you want access to have a closer snoop around?

Thanks Sarah

sarahhagens

Hi, I hate to pressure, but I have a client that wants movement on website. If this jQuery issue cannot be resolved asap, then I will need to jump ship and start over with a new theme. I would hate to do this, as I like the fit between your theme and their business and I have invested money and time already. Thank you!

66Themes

Hi there,

I understand! Feel free to send me a message containing login details using the contact form on my profile page, and I’ll have a look for you.

Cheers!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello guys, I am also having issues on my blog page of the preview/featured image showing up. I get a small box that says “News Item Image” in the location of where the set Featured image should be.

66Themes

Hi there,

Make sure you setup the blog properly. You do not have to set a Blog page under Settings -> Reading -> Front page displays. Leave the ‘Posts page’ option empty.

Then go to Pages -> News and select the ‘Blog Page’ template.

Kind regards, 66Themes

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello,

1 – Why isn’t my footer in two columns anymore? 2 – Why has my slider stopped working? 3 – Why isn’t my chat from the Live Chat Plugin appearing at the website?

I didn’t do anything in the footer and the slider, it just stopped working. Also, I didn’t made any changes at the Live Chat that was working well until it suddenly stopped working!!!!!!!

Thanks.

Default-user

Solved.

66Themes

Hi there,

glad to hear you managed to solve it! What exactly was the problem?

Kind regards, 66Themes

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

http://severusaspiradores.com.br/produtos/

Why aren’t my filters working??

66Themes

Hi,

they seem to be working fine, did you solve it along with the previous issues?

Kind regards, 66Themes

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
nightblow Purchased

Hi I Just bought this theme, i download it and when i try to install it i got this error

Unpacking the package…

Installing the theme…

The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

Theme install failed.

What is my issue ? i’m working with Wordpress 3.8.1

Thansk

66Themes

Hi there,

thank you for your purchase! Are you sure you’re installing the right zip file? After unzipping the full download you can find the installable theme in the Theme Files folder.

Kind regards, 66Themes

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years
nightblow Purchased

Hi, could some one help me to figure out what do i need to do, to change the way a post is display on the main page

right now it the full post that is publish on main page instead of an image and bit of text www.classicshowcar.com

66Themes

Hi there,

did you setup the theme as outlined in the documentation? Or to be more specific, did you setup the Front page displays option under Settings -> Reading? Please select the ‘A static page’ option and select the homepage.

Kind regards, 66Themes

Default-user

still doesn’t display an image and a summary of the article

by
by
by
by
by
by