Discussion on InnoTech - Premium Responsive WordPress Theme

217 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
gkoutsis Purchased

Can you please get back to me as the theme I bought from you doesn’t work! I don’t want to start a dispute with paypal in order to get my money back!

66Themes

Sorry to hear you feel this way.

What exactly doesn’t work? Apart from the demo XML images.

If you really feel you want a refund, you’ll need to contact Envato support.

66Themes

Apologies, link should be this.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Switzerland
rschaerer Purchased

How can I disable the overlay image (Slider)? I have the images linked to the website but can not click the link. Sorry for my bad english Example: http://webtype.ch/webtypev20/wptrifact/ slider at the end of the page

66Themes

Hi,

the problem isn’t really caused by the overlay, but the slider. The click on any link within the slider is caught by the slider itself.

Inside the /js/script.js file, try setting the bigTarget option to false.

Kind regards, 66Themes

Default-user
rschaerer Purchased

Sorry This is not working – The problem remains scripts.js 251 :: bigTarget: false, //Set to true and the whole slide will link to next slide on click.

66Themes

Apologies, I was talking about the wrong file. Please make the modification in /functions/shortcodes.php on line 583.

Let me know how it works out!

Default-user
rschaerer Purchased

Thanks – now it works!! Best regards

66Themes

Great!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Switzerland
rschaerer Purchased
I have a problem with the following shortcode [TabGroup]      [Tab title = “title”] Your Content Here [/ tab]      [Tab title = “title”] Your Content Here [/ tab]      [Tab title = “title”] Your Content Here / tab The first tab automatically integrates a 404 error message, though the content just “Your Content Here” is. What am I doing wrong? http://webtype.ch/webtypev20/wptrifact/index.php/leistungen/
66Themes

Hmm, I’m not sure, first time seeing this happen.. Try the following:

Have you double-checked or tried rewriting the shortcode?

Try loading a different version of jQuery UI.

Otherwise, I found this discussion on Stack Overflow detailing the same error, maybe you’ll find something there.

Also, I noticed your permalinks look off. For some reason, index.php is placed between your URLs. Try fixing it so it doesn’t include this anymore, it might be causing the problem. You can setup your permalinks under Settings -> Permalink. The selected permalink should be Post name.

Hope this helps!

Kind regards, 66Themes

Default-user
rschaerer Purchased

If I switch the permalinks to standart – it works. If I switch to “post name” – it does not work! Where is the problem? I’ve never had before. With a newer UI tabs not working best regards

66Themes

I thinks it’s to do with the fact that, for some reason, you have index.php in your URL, which may confuse the tabs.

Just to be sure, try pasting the following in Custom Structure: /%postname%/

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Switzerland
rschaerer Purchased

Can I install a slider for the other pages? Do i need a plugin or I overlooked something in the theme? best regards

Important: Header Slider

66Themes

Other than the [slides] shortcodes, there’s no slider. There are plenty of WP slider plugins available for you to choose from, so I’d suggest doing that!

Cheers!

Default-user
rschaerer Purchased

Hi There are problems with the slider plugins. I have tried the following: Meta Slider – Version 2.0 / Smooth Dynamic Slider – Version 1.0 / WordPress Slider Plugin – Version 0.6. It’s the same problem on each slider, “presumption” – the CSS styles. Is it possible? Is there a plan? :-( Example: http://webtype.ch/webtypev20/wptrifact/?page_id=1616 Thank you

Default-user
rschaerer Purchased

All slider plugins do not work. (Test in the content) Example: http://webtype.ch/webtypev20/wptrifact/?page_id=1616 CSS error? Slowly, I’m a little unsure. You and I invest a lot of time troubleshooting. Time is money for both of us. At the end I have all the files Individualized and can not update the theme without that I start from the beginning. Now I am at a decision: with or without InnoTech – have a tip for me?

66Themes

The slider works fine, just needs a little CSS to be fully compatible!

Enter the following in the Custom CSS option box:
#main .flexslider li {
   margin: 0;
   padding: 0;
   background: none;
}

#main .flexslider li img {
   margin: 0;
   padding: 0;
   background: none;
   borer: none;
}

Sorry to hear you’re having doubts. I would suggest just sticking with it, since you already seem to have come a long way.

Cheers!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Switzerland
rschaerer Purchased

Is it not possible in the shortcode [accordion] to interleave another shortcode? Example: [accordion title = “title”] Lorem ipsum / accordion Lorem ipsum dolor amet they pullquote position = “left” / accordion best regards

66Themes

Hi,

Open up /functions/shortcodes.php and replace line 284:
return "<h3><a href="\"#\"">" . $title . "</a></h3><div>" . $content . "</div>";
With:
return "<h3><a href="\"#\"">" . $title . "</a></h3><div>" . do_shortcode($content) . "</div>";

Cheers!

Default-user
rschaerer Purchased
return "<h3><a href="\"#\"">" . $title . "</a></h3><div>" . do_shortcode($content) . "</div>";

i have only one ” in the original code?

<a href="\">"</a>

it works! Thanks for the help

66Themes

You’re welcome!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Switzerland
rschaerer Purchased
Example:
[accordion title = "title"] Lorem ipsum [/ accordion]
[accordion title = "title"] Lorem ipsum dolor amet they [pullquote position = "left"] [/ pullquote] [/ accordion]
[/ accordions]
66Themes

See above!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
500whp Purchased

Hi, long time no chat! Thanks again for the template.

Question: Can you resize the BUTTON feature?

66Themes

Hi again!

If you want the buttons to be bigger, just increase the font-size and padding for the button. For example, try pasting the following CSS in the Custom CSS option box:

.button, form input[type="submit"] {
   font-size: 16px;
   padding: 7px 20px 6px 20px;
}

But this affects all buttons. The best way to go about this would be to add a new parameter to the [button] shortcode for creating a larger variant. For example [button size=”large”]. Then just check if the parameter has been set, add a large class to the button and add the appropriate CSS for this new class.

Cheers!

Default-user
500whp Purchased

Perfect, thank you!!

Default-user
500whp Purchased

Follow up question: if you disable the css code my developer added to hide the red arrow in the accordian menu on this page, you can see the bug: http://kfebrakes.com/products/ultra-quiet-advanced-ceramic-brake-pads/kfe959-104/

66Themes

No problem!

Could you please be a bit more specific about the accordion bug?

Cheers!

Default-user
500whp Purchased

we are not able to change the color of the arrows to other colors besides the grey.

66Themes

That’s because the arrows are images. If you want to change the color, you’ll have to edit the image in Photoshop for example.

Default-user
500whp Purchased

ah icic. thank you for that tip!!

66Themes

You’re welcome!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
gkoutsis Purchased

I am trying to make the footer work. For some reason the content doesn’t load.

http://microchips-tuning.com/dev3/

Also the no matter which slider I used it doesn’t work. Is it a problem with the JQuery?

Thanks!

66Themes

Hi,

Have you taken the necessary steps for creating the Footer? Under Appearance -> Theme Options -> General, create a new sidebar named ‘Footer Sidebar’. Don’t forget to save your options and populate the sidebar under Widgets.

About the slider, please check your shortcode. For some reason you have a slider inside the Slides shortcode provided with this theme, which of course completely messes up the slider. Use this example:

[slides_container][slide] YOUR_IMAGES_HERE [/slide][slide] YOUR_IMAGES_HERE [/slide][/slides_container]

Hope this helps!

Kind regards, 66Themes

Default-user
gkoutsis Purchased

With your help, footer is now working. Many thanks!

Slider doesn’t. I used the code you gave me but it doesn’t work. Can you please have a quick look again and let me know if there is something I am not doing right?

66Themes

Your slider is still wrapped in pre tags, remove those first.

Default-user
gkoutsis Purchased

pre tag removed but still the same :(

66Themes

Are you using a plugin called ‘Placid Slider’ or something? It seems to be messing up the default [slides] shortcode.

Try removing the plugin/slider.

Default-user
gkoutsis Purchased

It has been removed but still no joy.

66Themes

It’s working fine, you just have all the images in 1 slide. Create another [slide] and divide the images across the two.

You’re almost there :)

Default-user
gkoutsis Purchased

is it [slide] image 1/slide image 2[/slide] etc etc because that doesn’t work too. I get an empty container here.

Default-user
gkoutsis Purchased

I mean every image is between the silde?

Default-user
gkoutsis Purchased

Also the footer works fine in home page. In every other page it shows one under the other.

66Themes

Hmm I’m not sure what the problem is.. It should work fine! Is it possible you could send me login credentials for your WP installation, so I can have a look myself? You can use the contact form on my profile page.

Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
500whp Purchased

Hey, I’m running into an issue with the featured image in pages.

I have uploaded the feature imaged in the back end and it shows there, but on the real page there are no images. Please help http://kfebrakes.com/products/ultra-quiet-advanced-ceramic-brake-pads/ Thank you!

66Themes

The featured image is not automatically placed in the content, since it’s not always desirable. The solution is simple: you can just place the image in the content using the editor yourself.

Kind regards, 66Themes

Default-user
500whp Purchased

I see, how can i make it the header between the menu and the title? If i just put it in the content it goes below the Title.

P.S. Did the issue with not able to use HTML inside of “WHITEBOXES” get fixed?

66Themes

That will require using PHP to read and load the featured image before the page title is generated. It’s not that hard, I understand you’re working with a developer? He should be able to do it!

The whiteboxes seem to be a component not included with my theme. So I can’t say why it won’t load HTML. Where did you get it from? Did you build it yourself? How is it generated, using a shortcode?

Cheers!

Default-user
500whp Purchased

Thanks for the tip on the header!

Here is the code for the “white box” <style > .whitebox { display: block; font: 11px Arial, “Arial”, Arial, “Arial”, monospace; line-height: 19.2px; white-space: pre-wrap; background: whiteSmoke url(img/bg-code.png) repeat; border: 1px solid #CCC; padding: 18px 20px 18px 20px; margin-bottom: 25px; text-align: justify; } blockquote.pullQuote.right { margin-top: -40px; } </style>
66Themes

I’m wondering how the ‘whitebox’ is actually generated. How do you put HTML in the whitebox?

Default-user
500whp Purchased
<style> .whitebox { display: block; font: 11px Arial, “Arial”, Arial, “Arial”, monospace; line-height: 19.2px; white-space: pre-wrap; background: whiteSmoke url(img/bg-code.png) repeat; border: 1px solid #CCC; padding: 18px 20px 18px 20px; margin-bottom: 25px; text-align: justify; } </style>
Default-user
500whp Purchased

ps do you have any e-commerce templates?

66Themes

Nope, I don’t sell e-commerce themes.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
rmoton Purchased

I do not know if you have already answered this question. But the red button does not work.

Detailed examplanation: When I insert the url link for the different button colors they all work except for the red button. When I use the red button it will not capture the url when the proper url is placed correctly.

Please help.

66Themes

Hmm yes I remember someone having this issue before. It should be fixed in the current version available for download. The problem is the actual URL is not being inserted in the button. The fix is easy:

On line 345, inside the buttons function make sure it says:
$return = '<a href="' . $url . '" class="button">' . $content .'</a>';

Let me know how it works out!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
g_nemes Purchased

hi How can I put shortcode buttons on main menu ?

10x gabriel

66Themes

Hi,

when in Appearance -> Menus, click on the ‘Screen Options’ button in the top-right of the screen. Enable the ‘CSS Classes’ option.

Now, for any menu item you want as a button add the ‘button’ class.

In addition, add the following CSS to the Custom CSS option box in Theme Options:

.headerInner .button a {
    color: white;
    -webkit-transition: none;
    -moz-transition: none;
    -ms-transition: none;
    -o-transition: none;
    transition: none;
}

Let me know if you require any more assistance!

Kind regards, 66Themes

Default-user
g_nemes Purchased

Just what I needed everything k, thx.

66Themes

You’re welcome!

  • Exclusive Author
  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Canada
hoyinli Purchased

Hello.

Is there an option to control the timing of the slider? Like how many seconds for one slide.

I couldn’t find this option in setting and couldn’t see anywhere in the document explains about that.

Thank you very much if you can tell me.

66Themes

Hi,

yes there is, you can change the values in the /js/script.js/ file. Inside this file search for: // Nivo Slider init, right below you’ll find a whole range of options for you to play with.

To control the timing, change the pauseTime option accordingly.

Let me know if you require any more assistance!

Kind regards, 66Themes

  • Austria
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
ewokee Purchased

is there any way to say which posts are shown with the “latest news” shortcode. cause it isnt really helpfull to see links / asides / quoutes there.

66Themes

Hi,

good point. I’ve edited the shortcode to only show standard posts, and added the format parameter. This parameter can be used to only show posts of a certain format, such as video, audio, link, aside.

So it could look like this:

[latest_news format="video"]

Again, just leave out the format parameter to show standard posts only, which is what you want.

You can download the new shortcodes.php file here. If you have not made any changes to the original file yet, just replace it, you can find it in /wp-content/themes/innotech/functions. Otherwise replace the latest_news shortcode only in the existing file.

Let me know if you require any further assistance!

Kind regards, 66Themes

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
gkoutsis Purchased

Hi Again,

I purschased and installed WPML. I have a problem using Greek and English on the footer. Does the widget support multilanguage?

Thanks George

66Themes

Hi,

which widget are you trying to translate?

Cheers!

Default-user
gkoutsis Purchased

I created the footer sidebar and then under widget I am setting the sidebar. However, I am unable to have seperate settings for Greek and English.

Default-user
gkoutsis Purchased

Never mind, I got the footer to translate through the strings translation. However, I am unable to translate the contact information, both title (address,phone) and the actual context. Any ideas?

Also, is there a way to resize the main logo when it’s viewed on iphone? Ipad is ok.

66Themes

Great!

I’m not sure you can translate the contact information, since they’re entered using the Theme Options. Maybe the WPML plugin provides string translations like with the widgets?

For the logo, paste the following CSS in the Custom CSS option box:
@media only screen and (max-width: 768px) {
   #headerTop img.left {
       width: 50%;
   }
}

Kind regards, 66Themes

Default-user
gkoutsis Purchased

many thanks for your support!

logo works like it should now :)

As for the contact information, it’s not mentioned in the strings section. Also the contact form has the same issue unfortunately.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

witch extra widgets i need to dowload cuz i think google one its not working

66Themes

Hi,

you don’t have to download any widgets. Which widget are you having problems with?

Kind regards, 66Themes

Default-user

thanks i fix it now i wanna know if the little slider am trying to make it open link a new window and its no working ? any advice?

66Themes

Your question is a bit vague, I’m guessing you’re talking about the slider with the logo’s? If so, check this comment.

Cheers!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
MCGuarino Purchased

How do I get footer_sidebar to appear in the Footer section of the page?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
MCGuarino Purchased

I’ve gotten the Footer Sidebar to work, some what. However I have a very strage glitch.

In the Custom Fields section, Name Value custom_sidebar footersidebar

When I update the site, the Value above changes to footer-sidebar, and then I have not only the footer filled but also a left column on the page that duplicates the footer information.

To fix this I’ve been changing the value back by removing the hypen, then click update on the custom field. THat works, however if I update the post after that it changes the value again.

Anyone have a clue as to what I did wrong?

66Themes

Hi there,

make sure you create a Custom Sidebar specifically named ‘Footer Sidebar’. You can then populate the sidebar with widgets and it’ll automatically show up in the Footer.

Hope this helps!

Kind regards 66Themes

Default-user
MCGuarino Purchased

Nope, It’s labeled right, on the footer for the demo you got a text area on the lower left of the footer. What widget is that. I would like my footer to look exactly like the demo, except changing the words..lol

66Themes

The widgets used in the demo footer are:

- Text widget

- Custom Menu widget

- Twitter widget

- Contact Information widget

Cheers!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

How do i add widgets?

66Themes

Hi,

go to Appearance -> Theme Options. Find the ‘Custom Sidebar’ option. Enter a name and create a new sidebar. Save your options.

Now go to widgets and you can populate the sidebar. You can then choose any sidebar on sidebar-enabled pages.

Also, for the footer create a sidebar named ‘Footer Sidebar’.

Kind regards, 66Themes

Default-user

I am trying to add widgets to the home page. I don’t have that option.

Default-user

Ok I figured out how to add the widgets to the home page. Thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

I want to add the section “Fresh Projects” But I don’t know how. I tried loading the XML and it didn’t load. I also want to add the section right about it but I don’t know how. Please help.

66Themes

Strange, why exactly didn’t it load?

If you send me a message via my profile page, I can e-mail you the shortcodes for the homepage and get you set up in no time!

Thanks!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
MCGuarino Purchased

On my Contact page the sidebar to the left vanished when the footer side bar was created. How do I get the left hand sidebar back?

66Themes

Hi,

Could you please be a bit more specific? What exactly disappeared? Is the Sidebar gone in the backend or just not visible on the page itself? Have you tried another sidebar?

Kind regards, 66Themes

Default-user
MCGuarino Purchased
Sidebars are very preplexing to me, here is a link http://www.eurostarsauto.com/?page_id=822

The right side google map is gone. Not sure where it went to. It vanished when I added the footer.

66Themes

It’s strange indeed. Are you absolutely sure you created and selected the sidebar correctly?

If you want, you can send me a message through my profile page with login details to your WP installation and I’ll have a look and send you in the right direction.

Kind regards, 66Themes

by
by
by
by
by
by