140 comments found

  • Bought between 50 and 99 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Portugal

hi, i want to open a img in one page or post in your lightbox. how can i do that? thanks in advance for your answer. best regards.

EDIT :

I have it, thanks :)

  • Bought between 100 and 499 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years
Philly31 Purchased

Hi,

All of a sudden, index.css is preventing my site to load. By process of elimination (which took a very long time), I added each file one by one to my server in order to see which file stopped it from loading. I haven’t made any changes to the site in months, so what could be happening?

I’ve also tried deleting all the files on my server, then re-uploading the original files from your zip, and that didn’t work either. When I thought it was an issue with the server, I tried seeing if another template would work, and it did, so it has to be this template causing the problem. Any suggestion?

starshade

In index.css, try deleting all the:

/* @import url("dark_yellow/styles.css"); @import url("dark_green/styles.css"); @import url("white_blue/styles.css"); @import url("krem_brown/styles.css"); @import url("orange_green/styles.css"); @import url("dark_orange/styles.css"); */

So delelte all @import that’s between comments(/* */). Another client said he had this problem and solved it by doing this. I do not know if it will work for you or not, but currently I don’t know nor have other solution. All my templates that are hosted work without any issues for me so it’s hard to give a tested / reliable solution.

Default-user
Philly31 Purchased

Excellent!!! It worked. Thanks a lot for getting back to me so quickly. I’m going to buy another one of your templates for my next client b/c of your fast service!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

The search box in the top right is a bit out of place in chrome.. I’ve tried various hacks to fix it but nothing seems to work. Check out the example at www.cornellclubbeijing.com if you can’t see it. Anyone have any thoughts on how to fix it?

starshade

Just add margin-top:0px; to the .search-input class in style.css

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years

Good morning a congrats for such a prof work! I’ve just downloaded this template and I noticed that I can’t change the h1 title (in homepage slides) in greek. The output for anything Greek in there is an ascii arrow. I’ve changed the css font from inherit to Arial (which supports Greek) but with no luck!

I would appreciate your help here! PS. Sorry for my english

starshade

Open the file header.php found in the theme’s root and delete this line(no 52):

Cufon.replace('h1, h2, h3, h4', {hover: true});

This should disable cufon text replacement on headers and render default arial font instead.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 5-6 years

there is no header.php file in theme’s root, or anywhere else…

starshade

Sorry for that, I thought you bought the wordpress version. You can find at the beggining(first screen) of each .html and .php file this line:

Cufon.replace('h1, h2', { fontFamily: 'Anivers' });

You must delete this line from each page to deactivate cufon.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Canada
  • Has been a member for 4-5 years

Hello,

There seems to be an issue in IE6 with the navigation links at the top.

Here is the website: http://airhydraulic.ca

Looking at all other browser’s the navigation is fine.

In IE6 the links seem to take up the entire width of 960px. I tried setting the width of the links to auto, but that did not work.

I also looked at a lot of other websites using this theme and they all have the same problem

Any suggestions?

Here is what the bug looks like

http://airhydraulic.ca/ie6_bug.jpg

starshade

I don’t support ie6 for quite some time now and I didn’t support it at the time of the release of this theme either. However, please drop me an email via my profile contact form here on themeforest and I will send you the fix for the menu.

I’ll include this fix in the next update of this theme too.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 5-6 years
man Purchased

Hi Starshade, congrats for this great job! I got a problem whith the php e-mail sender. The validation form is ok, but the email is not sended. I’ve uncommented the line //email(... but it doesn’t work. Could it be the host specification?

Thanks

M*

starshade

From this code in contact.php:

<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" id="contactForm"> </form>

delete the <?php echo $_SERVER[‘PHP_SELF’]; ?>. Let me know if now it works, otherwise drop me an email via contact form here on my themeforest profile.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

For any pages that use the default template, none of the page titles are updating via Platinum SEO . Have you had any issues with this plugin? My website URL is http://www.tylenollawsuitlawyers.com

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years
ezsure Purchased

hi there can you tell me how to make the service page service-block display/expan the top/or first details when page is loaded by default, currently they load all collapsed only, woudl be nice to show top details, thanks.

starshade

You can accomplish by doing the following:

add in your general.css this code:

.scontent-show { float:left; width:100%; }

For this class, add its background to the corresponding skin you are using in styles.css(for example, for white red, the styles.css is found in css/white_red/) like this:

.scontent-show { background:#e4e4e4; }

where e4e4e4 is the background color of your choice.

Then, in the html, replace the line of your corresponding toggle block with .

This should do the trick.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
axer Purchased

Hi Star

Great theme

I am unable to create lists , Numbered or with dots can you tell me what to do

Thanks

starshade

Hello axer,

I thought you were using the wordpress version. About html version, I will come with an answer asap.

Edit: for bullet list you should use:

<ul class="”bullet-list”">
<li>list item 1</li>
<li>list item 2</li>
<li>list item 3</li>
</ul>

For the html version, currently there is no ordered list styles available.

  • Bought between 1 and 9 items
  • France
  • Has been a member for 3-4 years

hi, i have a trouble on your module Innova Construct Settings when i clik on the tab homepage or other does not work :(, i rest n the tab general

i have try to hack the code but i’m scared to broke the code ^^

sorry for my english

regards

  • Bought between 50 and 99 items
  • Germany
  • Has been a member for 3-4 years
justnils Purchased

Hi starshade,

great work!

But I also have problems with the Contact Form. I am trying for hours now to get it working.

But its just not sending any mail.

I also did what you said:

From this code in contact.php:

delete the <?php echo $_SERVER[‘PHP_SELF’]; ?>. Let me know if now it works, otherwise drop me an email via contact form here on my themeforest profile.

Do you have any further idea?! I would be so greatful for your help.

Greetings Nils

starshade

Hello,

Did you uncomment the line:

//mail($emailTo, $subject, $body, $headers); 

? (delete the 2 // in front of it).

  • Bought between 50 and 99 items
  • Germany
  • Has been a member for 3-4 years
justnils Purchased

THANK YOU ! That really solved my problem! Thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • United Kingdom
festa Purchased

Hi Starshade, it seems with great themes comes great responsibility ;-) Sorry to bother you but I also have a question, is there any simple way to target a link from one page to open a tab (lets say for example from the quick nav on the about us page to open ‘site supervision’ tab on services page) I’ve seen ways to do it on a spry accordian but wondered if you can help and what i need to do?

p.s. it would be amazing if the services page loaded first and then the tab animated open after, but is that even possible at all?!

Thankyou ever so much for your time and assistance.

Festa

starshade

Hello festa,

I suppose it’s possible to do this, but I don’t know how I would do it :(. This should be achieved via javascript, You might want to ask / hire a javascript expert for this.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi Starshade,

I find that the Portfolio page type does not display correctly in Google Chrome.

It is fine in I.E. and FF, is this something that has been reported before?

The page in my site can be seen at:

http://bniwell.adc-online.co.uk/?cat=4

Kinds

Regards

Stewartadc

starshade

Indeed it’s a small bug here. Open the files archive.php and search.php and in both of those files look for this line:

&lt;?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?&gt;

Add in each of those 2 files after the above line this line of code:

<div class="search-wrapper" />

Now in the same files, add the code

< /div > 

just after this one:

<div class="search-separator"></div>

After doing this, save the files and open style.css and add the following code at the end of the file:

.search-wrapper { float:left; width:100%; } This should fix the chrome issue.
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
lfell Purchased

Hi Starshade,

Ive just bought your template, and have found that the logo and whole page seems to jump to the right when clicking from home or about us pages to services – other pages are affected too.

This can be seen on your live preview, which I didnt notice until I started working on my website.

Would you be able to sort out a ‘fix’ please.

Thank you in advance for the fix and also for this excellent template

Lisa

starshade

This happens because on some pages you have content that doesn’t fit on your screen resolution(height) so a browser scrollbar appears in the right that will shift the site to right or left, depending on what pages have or don’t have scrollbar. Every site has this “issue”.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
lfell Purchased

Blooming heck, I feel such an idiot, thanks Starshade for such a polite and prompt reply. It was a difficult day that I was having…

Best wishes

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello, The email is not working. I have added my gmail address to the code and I cant get an email to be sent.

Is there something i need to change?

starshade

Open the file contact.php and uncomment the line:

//mail($emailTo, $subject, $body, $headers); 

That means, delete the 2 ”//” in front of it.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
lfell Purchased

Hello Starshade,

Very good theme – Ive made great progress with website.

My question is: How do I get the image alt tags to display when the mouse is hovered over an image – I have added alt descriptions in the correct places.

Secondly, when I have a drop down menu – eg projects. If I open this projects page the menu item goes red (li class=”selected”) then when I go to select one of the drop down elements of the projects menu, they are already red ie., selected.

My question is: how do I separate the drop down elements from the menu header in relation to individual drop down menu items turning red only when they are the page being currently viewed?

I hope you can help, and thank you in advance.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
lfell Purchased

Hello Again Starshade,

I queried alt tags on this comments page 2 hrs ago. Ignore this please I realise now that its an IE8 issue and can be overcome by adding title=”” tags with each image.

The query re the menu still has me perplexed, so your help much appreciated on this one.

Thanks

starshade

Hello lfell,

Please show me a link to your site and explain a bit more your issue, because I don’t seem to understand properly your question about the menu(you can also drop me an email).

About the alt tag, I know that when you hover over images only ie browsers show its content. However using the text on title does show up on all browsers when hovering the image.

by
by
by
by
by
by