892 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

I can not install this theme. It says it is missing the style.css

DigitalCavalry

Hello,

Looks like you are doing something wrong or install the wrong files. You need to unpack the ZIP file downloaded from Theme Forest. Then you upload only “InnovationScience2” folder into wp-content/themes/ on your server and you should be able to activate it without problems. This “InnovationScience2” folder that you only need to upload is located in the ZIP file – inside folder “theme”.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
alliantce Purchased

Hi DC can I get the instructions for the fix for the missing lightbulb shortcut?

DigitalCavalry

Hello,

I just sent you the instruction an email – on the address that you used to contact us for email support some time ago.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
vir2lboy Purchased

Hi DC, Same for me pls? (Lightbulb fix)

Meanwhile, I wanted to report an issue or a conflict with JS or Jquery since I noticed it while the plugin “All-in-One Event Calendar” was activated, dealing with the same site (http://bit.ly/Vwd3qX), when Innovation theme is activated, if I try switching Months (to February), nothing happens, I have to refresh the page for it to kick in, I installed a default theme and this issue doesnt happen, also, the Google map doesnt showup when viewing the single event.

DigitalCavalry

Hello,

Maybe there is some conflict of the JS code, but hard to say exactly what is causing this. In regards to the Lightbulb, I just sent you an email on the address that you used to contact us for support some time ago.

Default-user
vir2lboy Purchased

Yup got it, thank you DC, is it possible that Innovations enqueued Jquery is calling on an outdated version? I havent checked that one yet, but will look into it.

DigitalCavalry

I am not sure if this is related to JS, because there are no JS errors / conflicts displayed when I check the console. It might be something else.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
axl1 Purchased

Hi DC.

Is there anyway to make the theme more mobile-friendly. I wish there is a way to go to the next or previous slide using my finger the way mobile users do it to move the slides on their iOS and Android devices, especially when using the Progress, Accordion or Chain sliders. By the way, can you send me the fix for the missing lightbulb shortcut? And how long before the official WP3.5 update for this theme to be ready?

DigitalCavalry

Hello,

For this kind of touch functionality some modifications in the code are needed, but this needs some development and maybe in future we will be able to add some new functionality for these features. In regards to the lightbulb fix, please send us an email using contact form in our TF profile and I will send you back a simple fix right away. This will be also included in the update – it should be released real soon.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Is it possible to use e-commerce on it ?

DigitalCavalry

Hello,

There is no e-commerce functionality implemented in this theme. For this you will need to use for example some non IS2 plugin, but this might still need some additional adjustments or changes in the code.

Default-user

Dissapointing, you guys make massive themes and covers all what I need in it except for e-commerce part, do you have other ones that got e-commerce functionality ?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
zicoland Purchased

Hi DC!

I´m having a problem with the images. All my images has lost and in every image, it appears a round circle “searching”.

I don´t know the reason, but I can´t show any image, except the images I´ve linked directy.

Do you know what is happening? Thanks a lot.

My web is: www.carlosln.com

DigitalCavalry

Hello,

Looks like timthumb is not working properly and it might be caused by server settings. You can try this:

If the timthumb doesn’t work on your site – you must check the rights (permission) settings for “cache” folder located inside theme folder on your server – it must be allowed to save files inside this folder. You can check this and set the rights for this folder to 755 and if this not works, you can also change then the rights to 777 and then check if it works. It is better described also in PDF User Guide file, in FAQs section – instruction for timthumb problem.

I would also recommend to redownload a new version of timthumb script file from this page:

http://code.google.com/p/timthumb/source/browse/trunk/timthumb.php?spec=svn213&r=213

To download it you can save the content under the link “View raw file” located on the right side of this page. Then you must change the name from timthumb.php to thumb.php and insert it into theme folder on server. And you should also delete all files from “cache” folder located inside the theme folder, and that’s all.

Usually it can be fixed with some easy change in server settings. If none of the above will help, you can also search for timthumb and your host topics over the web, sometimes there are some instructions for each host for timthumb settings, or it might be related to some non theme plugins.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello DC,

How can I disable the Innovation Menu so I can use UberMenu instead? or how to activate UberMenu in Innovation Menu?

Easiest way will be best.

(not the additional header top menu)

Thank you in advance

DigitalCavalry

Hello,

At this moment, for this plugin some additional modification will be needed, because for the main navigation IS2 menu system is used. WordPress menu is currently used only for Header top menu.

Default-user

Thank you for your reply, Could you send me a quote for those additional modifications please? I really would like to use uberMenu in your great theme.

Default-user

Nevermind, already solved. Thank you anyway.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
axl1 Purchased

Hi DC.

How can I add a JQuery script (not a plugin) to work with IS2? I’m trying to add jQuery Touchwipe [http://www.netcu.de/jquery-touchwipe-iphone-ipad-library] to see if this does work with IS2.

DigitalCavalry

Hello, for this you can add it to in the proper way for example to common.js file, or if you want just to test this you can also add a new call in header.php for a new js file.

  • Exclusive Author
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hey @DC,

Are you able to send me the shortcodes fix (lightbulb) in writing post/articles. After the recent wordpress update it’s missing from the layout.

DigitalCavalry

Hello, I sent you an instruction for this on email and I see you already received it.

Blackfusio

Yes I did, thank you… fix work perfectly

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
Geekcheck Purchased

Is there an ETA on the new version of I+S that fixes the problems with the new version of Worpdress?

DigitalCavalry

Hello, we are working on this currently, so it should be available soon. But, if you have the problem with lightbulb button missing, we have a ready solution for this – I can send it to you right away. If you don’t want to wait, please send us an email using contact form in our TF profile and I will send you a simple fix.

Default-user
Geekcheck Purchased

No worries. I can wait, I’m just real anxious to get the new version. :)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
pheo Purchased

Hi there,

I just installed NextGen Gallery Buy Now Buttons. I have found that with the Innovation and Science II theme, there is a large amount of whitespace within the buy now button space.

This issue doesn’t exist with the Responsive Wordpress theme as an example. Any ideas/have you encountered this before?

Additionally, any plans for a responsive theme? I may have to change themes because I need to be able to setup a responsive shopping cart.

DigitalCavalry

Hello,

This buttons probably needs some additional CSS to fit them better to the look of the site. I think you just need to add some class and CSS code for this buttons or area where it is placed. At this moment we are not working on responsive IS2 theme and I can’t promise this now, but I hope we will be able to add some option for this in future.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi! I’d like to know if this theme works fine with mobile ?

DigitalCavalry

Hello, I think this might change in future, but at this moment IS2 theme is not responsive and some features might not work properly on mobile – depends what theme features you would like to use, but not all features are mobile friendly. Thank you for your interest!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
axl1 Purchased

Hi DC.

I noticed on my blog that when I want to click on a link within any of the sliders, not of all them work. I see the same happens on your DigitalCavalry.com page(s) about the theme.

In Progress, I can select Final Fantasy XIII to read info about it, but I can not click to go to the page. The same thing happends with any of the slides.

In Accordion, I can select Dwayne Johnson in Game Plan but clicking on the title doesn’t take me anywhere. The same happens with any except one of the sliders.

Could it be the WP 3.5.1 update? Let me know.

DigitalCavalry

Hello, for each slide you can set a link in the slide options individually. In our Live Preview you can for example see a working link for the first slide in Accordion that will move you to some selected page/post – for other sliders/slides in Live Preview, if the links are not working it means they are just not set for these slides in slider CMS sections.

Default-user
axl1 Purchased

I got it working. Thanks, but now I got another problem. It’s about the permalink. When I choose dafault, I can go to the previous or next page. When I use “Day and Name,” the permalinks just don’t work. It happens only when I use this theme.

Default-user
axl1 Purchased

Something like URL/page/2/ just doesn’t work when using “Day and Name,” but URL/?paged=2 does work (with “default”).

DigitalCavalry

Hello, I just checked this for homepage and the pagination should work fine also with “Day and Name” option. On which page/feature you have this problem? It might be also something caused by non IS2 plugins – if you use any, you can check this by deactivating all the non IS2 plugins and see if the problem still exist.

Default-user
axl1 Purchased

Yes, you are correct. I did a test of the plugins. It’s Polylang! (sounds like the name of a Pokémon, doesn’t it?). I’ve been using that plugin recently because it’s free compared to WPML which is not free. I will email the developer of Polylang about this. I was trying to find out too if I can do another homepage and give it a URL/es for my Spanish-language readers. I’ve translated many of my posts already.

  • Exclusive Author
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hi DC, I am having trouble with my comment system not appearing on my articles. I’m not sure if the <?php comments_template(); ?> is in the correct location on the single.php file or if it’s some plugin conflict?

Main site: www.fnmag.co Article Example: http://fnmag.co/2013/02/tom-ford-fall-2013-collection/

DigitalCavalry

Hello,

You can check first if the comments are enabled in section Settings > Discussion. Then also check for this page/post if option Allow Comments is selected in Discussion section at the bottom when you edit a page/post (if Discussion is not available, first select this option at the top in Screen Options).

If everything is properly enabled in the settings, you can check if it is not caused by some plugin by deactivating all the non IS2 plugins (beside NGG).

Also, did you made any modification in the files, in the code that could affect this?

Blackfusio

Thank you… I figured out that it was the SuperCustomBackend Plugin. which had the option to disable all comments that effected the posts and pages. Works fine now… FYI: Can’t wait for the new IS2 update

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi DC:

I am trying to use the WooCommerce Plugin and it seems to be messing up all the CSS. Not sure what to do. Curious: do you plan on releasing a new version soon that integrates WooCommerce? Also, I notice that a lot of themes today are ‘responsive’ ... Do you plan to release this as well?

thanks!

DigitalCavalry

Hello,

It probably needs some adjustments in the theme or plugin files, but this might need some development. At this moment we are not working on WooCommerce version or responsive IS2 theme and I can’t promise this now, but I hope we will be able to add some option for this in future.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
narined Purchased

Can this theme work with woo commerce or any shopping cart?

DigitalCavalry

Hello, this theme is not woo commerce ready. I think it should work fine with some shopping plugin, but adding this functionality might need some additional adjustments in the theme or plugin.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years
http://aic-wireless.com the drop down menu is not clickable in IE. Please advise. Very urgent.
DigitalCavalry

Hello,

Do you use the latest IS2 theme version? I am also not sure how this works, because you don’t have any submenus available at this moment on your site, but I think I know what might be causing this problem.

You can open superfish.js file located inside the theme in “lib” folder and search in this file for “delay” text. The second finding will should you a parameter delay with some value. I am not sure what the current value in your file will be, but you can increase this value to lets say 150 and this should resolve the problem in IE.

Default-user

The default is at 150, I change it to various higher and lower numbers with no positive results. I’ve tried IS2 2.0 and 2.2 and both have the same issue.

sf.defaults = {
    hoverClass    : 'sfHover',
    pathClass    : 'overideThisToUse',
    pathLevels    : 1,
    delay        : 150,
    animation    : {opacity:'show'},
    speed        : 'normal',
    autoArrows    : true,
    dropShadows : true,
    disableHI    : false,        // true disables hoverIntent detection
    onInit        : function(){}, // callback functions
    onBeforeShow: function(){},
    onShow        : function(){},
    onHide        : function(){}
DigitalCavalry

The value 150 should be OK, because we have the same value on our Live Preview demo site, you can also try to set it to 200, but with both these values you should be able to click on the submenu items. I see the problem on your site in IE, but I am not sure what might be causing this. Do you use any non IS2 plugins? If yes, you can try to deactivate all these plugins (besides NextGEN Gallery) and check if it helps.

Also, you can try to reupload all theme files on server again. Did you made any modification in the code on your own?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
axl1 Purchased

Hi.

I’m using Polylang with I+S 2.2. I have many plugins that work fine with this theme, but even when I de-activate all plug-ins, and reactivate only Jetpack and Polylang, when I select URL/page/2/ or /page/30/ or whatever page (using the Day and Month permalink) on my homepage or any other archive page, those link(s) take me back to the homepage. Could you try Polylang [ http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack/ ] with Jetpack on and I+S 2.2 to see what’s going on?

DigitalCavalry

Hello, I think there might be some conflict and some adjustment in the PHP code might be needed for this plugin. Did you tried how it works with other permalinks setting?

Default-user
axl1 Purchased

When I activate the default permalink setting (URL/?p=123), it works because it uses URL/?paged=##. When it’s any of the other permalinks, it uses URL/page/## for previous/next page(s). Only the default permalink works; the others can go to for example, URL/page/21 or whatever, but shows content from page 1 aka homepage. I don’t really want to use the default permalink setting.

Default-user
axl1 Purchased

I just found out some plugin modified .htaccess and some things were removed, and the permalinks work now.

DigitalCavalry

Great! Thank for the information.

  • Exclusive Author
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years

Any update on the timeframe for newest update for the theme?

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
fusionx22 Purchased

When I first visit my site after a few days, most of the time I’m seeing an “older version” of the site, that is missing many newer items, like menu additions, new galleries, different page titles, etc.

As soon as I log into WP Admin, the site renders normally, will everything as it should be.

As soon as I log out, it again look like an older version.

I can’t find anything that would cause this!

Any ideas?

DigitalCavalry

Hello, I see you already found the reason for this. Thanks for the information.

by
by
by
by
by
by