892 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United Kingdom
GrandLS Purchased

Hi,

Just a few things:

1. How do I remove page titles? 2. How do I remove the header logo link? 3. The story slide doesn’t work. I have (or had) it enabled but it doesn’t appear on any of the pages. Could this possibly be a coding error of some sort?

Thanks in advance.

DigitalCavalry

Hello,

1. On most pages, the title is displayed as follows:

echo '<h1>'.$post->post_title.'</h1>';  

You can delete or comment out the line. For example, the title for the blogging page you need to edit the file blog.php.

2. If you want remove link from header logo please go to header.php file and find this line.

<a class="logo" href="<?php echo get_bloginfo('url'); ?>"></a> 

next transform it to this

<a class="logo"></a> 

3. I tested story slider with last update and it was fine. Can you check CMS settings, maybe the slider is hidden or some wrong story slides IDs are assigned to slider? I have checked last version on my localhost right now, and works fine. Write me back if you will have still problems with this, we will find some solution or bug.

Best Regards, DC

GrandLS
GrandLS Purchased

Hello,

1 and 2 I’ve sorted out. However I’m stuck on the CMS part in regards to the “Story slider” – I’m not very good at spotting bugs or errors in the CMS settings so I wouldn’t have a clue as to where to look. I had a scan through the “necessary” cms.php files, checked the post IDs and that’s all fine; but like I said I don’t know what I’m looking for exactly.

Is it possible to send me an example of the code or could you point me in the right direction?

Thanks for your help and support, Grand

DigitalCavalry

Hello,

Can you send me access to your wordpress? You can send it on my email via our contact form. This will be faster if I will look inside your WP and eliminate some bugs possibilities.

Best Regards, DC

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi , i found how increase font-size ( i made changes in common_dark.css ) now looks good .. but have no idea how to change color of text on some pages . page created with photo-news.php so in the end of the photo-news page you got text : All photo news categories Cars, Audi, BMW the color of the text the same as the common color of site ( i choosed in admin in admin panel ) pls say where is the code in css to change color of text Cars, Audi, BMW etc

also i wish to do the same for page : www.yoursite.com/photonewscat/BMW

so the same lines there , only you already stay on page of some category

also small question about menu , how make opacity for background of menu (dropdown menu) panel ? in cms i can use colors for it but not opacity .

think update my cms to the newest version (23.3.2013 ) read how and worry to lost somethings

Big Thanks to You for your Lovely Theme and hard work ! Thx

DigitalCavalry

Hello,

The problem is that the color of the content text is defined for the entire site. If you will change color text for the body, this change will apply on all pages. You can’t make this change in some easy and elegant way (in CMS) so the color changes will be limited only to some selected page (or page template).

For example in GRAY skin, the content text have defined color in common_gray.css file in this place

body {
    ...
    color:#000000;
    ...
}

Regarding to “All photo news categories” links section – color for links in this section is not defined, so the color is inherited from global CSS links settings. The best way to make a change here, will be to add links color definition for this section in CSS.

For this you will need to Ffind in CSS file this section:

.photo-news-all-tax .links
{
...
}

and after it add new section:

.photo-news-all-tax .links a
{
    color:orange;
}

The menu background color – this can be changed but only in cp_menu.php file and it will need some more work. HEX color must be converted to RGB value, I will post a solution for this tomorrow. The opacity will be hardcoded until next update, when I will make some CMS option for submenus opacity.

Regarding the update to last version. If you didn’t do any changes in the code on your own there will be no problem. But if you made some modifications, you need to do this update more carefully, because you will lost your own changes.

You can use free WinMerge application to test differences in your critical files. Also, before any update, first make copy of your server theme just in case.

Best Regards, DC

Default-user

Thank you so much for help !

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
pleiadene Purchased

sad to see your still using wordtube as it still does not play on iphone/ipad or chrome android browser :/ a theme that has sold over 1100 sales deserves working video on iphone/ipad imo…

DigitalCavalry

Hello, yes, currently wordTube is still needed, but I think we will change this in the next update.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hello,

two questions:

1. How can I display comments on the team page? 2. I translated the theme, but can’t find the text “You are here”, which is shown in the navigation. Where can I translate it?

DigitalCavalry

Hello,

1. Comments section is not available on team page. For this some modification is needed in the page template – team.php if you mean the main team page. I think for this you might need to only copy the comments PHP code from other page template (like for example from page.php) into team.php – this should work. I mean this part:

if('open' == $post->comment_status)
            {
                echo '<a name="comments"></a>';
                comments_template();
            }

2. This part can be changed or translated directly in WP admin in theme CMS section. You will find this option in section: Innovation > General > Breadcrumb navigation settings.

Default-user

Hi, I tried that already but unfortunately comments still don’t display (comments are allowed). Any other idea?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, so i updated to the latest version without problem its ok thx Now maked portfolio page pls help me with one thing maybe its silly question but have no idea how realize it

so in custom page settings ( porfolio place ) : exist row - Insert comma seprated categories ID to display or leave empty to display all categories:

so what is mean categories ID ??? i really need this option to do not show on portfolio page all others post i did ( will do ) before where take this categories ID ? so i tried input posts ID ( i wish to use on portfolio page ) unfortunetly no work , in categoreis in Post section menu i don’t see any ID’s only names

pls help with it

Thx !

DigitalCavalry

I see you already found the ID help section and looks like this part is already resolved. Thanks for the information.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years
ICStudio Purchased

HI! I can’t get page menu working. I’ve created 2 pages and then Innovation>Page Menu created new Page Menu named All Page menu. Then in Page List each Pages are assigned to All Page menu. pls help Thanks

DigitalCavalry

Hello,

Maybe something simple is still missing. Did you selected option “Display page menus” that is located right at the to of Page Menu section? If this option is selected you can double check the sections at the bottom if everything is properly assigned in “Menu assignment panel” and/or “Page List”. In the first from these two sections, you can select a default page menu that will be displayed on all pages without an individual page menu set – you need to select a menu from the first list here and click on the button “Set default page menu”.

This should help.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

lol really it was silly question all very simple – all that need open innovation-id help , and choose categorie ids what you want to show on portfolio page , so everythign ok

but one problem is exist for me

in innovation – home options when i try change Homepage sections display order (column) then click – save display order its not work all that i see small window in right low corner ‘wait ajiax in work ’ and nothing happens after 1 ..2 ..3 ..4 min seems something don’t work properly for me

DigitalCavalry

Hello,

This should work fine but maybe there is some error in the JS. If you use any non theme plugins besides the NGG you can try to deactivate all these plugins and check if this helps. Then you can bring these plugins one by one to see which was was causing this, if deactivating fixed the problem.

Make sure you check the plugins first, but if this won’t help, you can also view the Innovation > Home section in Google Chrome and inspect the site while you are clicking on Save button (right click > inspect element) – check in the Console if there is any JS error – if there is some error after you click on the save button in CMS, you can send the information about this and maybe this will tell us something.

Default-user

sorry for delay , only now have time to check it yes i get error message in the console :

‘Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) ’ http://www.site.com/wp-admin/admin-ajax.php

I checked the path n admin-ajax.php is exist with permisson rights 644

i use latest worpdpress n newest version of theme

also i tried deactivate all plugins as you said but no luck i had the same error

Regards

Default-user

additional information i have removed wordpress out of root directory by this instruction… so pld take a look here http://codex.wordpress.org/Giving_WordPress_Its_Own_Directory so admin n site work ok … maybe the reason in that ( somewhere in php of template etc need change path ) i don’t sure

Default-user

really its something wrong in paths .. so if you want put wordpress in other folder ( than root ) but keep site in root : as i did in settings of wordpress wordpress files : www.site.com/wp url of the site blog : www.site.com also i have 2 files in root of the site :

index.php <?php /* * Front to the WordPress application. This file doesn’t do anything, but loads * wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme. * * @package WordPress */

/* * Tells WordPress to load the WordPress theme and output it. * * @var bool / define(‘WP_USE_THEMES’, true);

/* Loads the WordPress Environment and Template / require(’./wp/wp-blog-header.php’);

in the folder wp (in my example ) i have also 2 files : .htaccess
  1. BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase /wp/ RewriteRule ^index\.php$ – [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /wp/index.php [L] </IfModule>
  1. END WordPress

and index.php

<?php /* * Front to the WordPress application. This file doesn’t do anything, but loads * wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme. * * @package WordPress /

/* * Tells WordPress to load the WordPress theme and output it. * * @var bool / define(‘WP_USE_THEMES’, true);

/* Loads the WordPress Environment and Template */ require(’./wp-blog-header.php’);

.htaccess
  1. BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ – [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule>

so i don’t found other errors but reallly after click save button display order column server try found admin-ajax.php on old place after first installation of wordpress though i already moved wordpress files in new folder as in instructions n its work

pls take a look maybe you found where make correct to this error

Thx

DigitalCavalry

Hello, it is hard to say, but this could be related to the operation you made on wordpress. It would need some research based on your settings, but you can check for example file cms.js located in the cms/js/ folder and maybe you just need to adjust the code/paths here to your current configuration.

Default-user

Hi Thx for replay ! i found decision

  • Has been a member for 1-2 years

Hi, How to modify link and detail on about, service, templates, contact/help and company info (Footer) ? Please advice to me.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hey there, i would like to show photo news on my site. I get the all photo news page working and the photo news entry is also shown on the frontpage. However when I want to open the single photo news article, I always get the message “page not found”... any quick ideas? best, Collins

DigitalCavalry

Hello,

I am not sure what might be causing this, but you can check your permalinks settings and try different options just to check if this helps. Maybe also you use some non theme plugin that is causing some kind of problem, maybe also related to permalinks?

Did it worked earlier or you just started using this Photo News feature and got this problem?

Collins95

i changed permalinks settings and its all good. that was easy. thanks anyways!! great support

DigitalCavalry

Thanks for information!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Exclusive Author
  • Has been a member for 2-3 years

Hi!, I can’t setup Header Twitter icons link URL. On the link field I wrote twiiter.com/*. But on the main page header it shows www..com/twitter.com/*. What I did wrong?

DigitalCavalry

Hello,

Please. Use the *http://* before domain name.

Best Regards, DC

DigitalCavalry

Hello, you need to place fill path with the http:// and not just twitter.com. So you need to insert for example http://twitter.com and it should work fine.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi DC, I installed wordpress 3.5.1, and I+S 2 (the last release available). I install too wordTube and jwplayer 6.4. To install JPW I follow all intruction, step by step: http://www.longtailvideo.com/support/jw-player/31561/getting-started-with-the-jw-player-wordpress-plugin/, using FTP to upload de pluging to /wp-content/pluggin But something go bad. Where the video should appear, appears a blank, no errors, but looks was not found the player. Can help me please. Thanks in advance!

Mónica

DigitalCavalry

Hello,

I am not sure, but maybe the problem is with the player version or the player file was not installed correctly. If you are sure everything was done properly like in the instruction, then you can try this with the older version of this player.

I think you can still get the old version from this page:

http://developer.longtailvideo.com/trac/browser/trunk/fl5/player.swf

(you might need to refresh the link page after you enter it from this link)

I am also not sure if there is still a way to configure the player like it was possible earlier.

Maybe we will have to completely change, replace this wordTube functionality with some other solution because it was not updated for some longer time. First we will need to take a look on this for some future update.

For now you can check the solution with using the older player version and I think it should work. If the problem will still exist, maybe it is something else missing in the configuration of the plugin.

Default-user

Thank DC, yes, works with old version of player. I agree with you. I think at some point you should adopt another pluggin to replace wordTube. ¿Is IS3 on proyect board? I hope so!!. Another question: thumbnail are not generated. I set the rights of wp-content/Innovation_temp (created manually) to 777 (with 755 would works!) but the trouble continue. I follow all instructions on User Guide “Trouble and Solutions”. Some another tip?

DigitalCavalry

Hello,

Thanks for the information. Yes, we have some plans for something like IS3 new version, but didn’t started to work on this yet. In regards to the thumbnails and permission settings, you still have this problem because you write it works with 755? You can set the rights to 755 if this resolves the problem, you don’t need to set permission settings to 777. Everything works fine with 755 setting?

Also, from your description it looks like you have problems with the thumbnails for homepage slider because you write about Innovation_temp folder. Sometimes you will need to remove and create a new slide (if you resolved the problems in setup and changed the permission settings).

If the problem continue and if possible, you can also send us a link to your site and I will take a look where the problem exist (you can post link here or send us on email using contact form in our Theme Forest profile).

Default-user

Hi DC, Don’t works with 755 neither 777 rights at Innovation_temp. I try to install on another server of same hosting, a get same results: thumbnails are not generated.

And the slider in home page works fine, but slider story don´t.

The links were sent by contact form in the profile. Do you receive? Thank you.

DigitalCavalry

Thank for the email with link. I just sent you an email with a bit more details. This should help.

Default-user

Hi DC,

I will to respond below of your answers:

“Did you tried to change the permission settings also for “cache” folder located inside the theme? “

Yes /wp-content/theme/is/cache have 777 rights (I try too with 755 and 775).

“Just as a note: The Innovation_temp folder is used for example for Progress Slider thumbnails, but it is not used for timthumb script. Timthumb script is used to generate thumbnails for posts and some other features”

I can´t find timthumb.php script on tree of WP installation!!!

Where should be… and why is not there? I´m using WP 3.5

”If this won’t help, you can also search for your host name + “timthumb” in the web.”

My hosting providers are iWeb and Softlayer. I test at both servers, and I can´t find at internet relevant issues between script and cPanels or PHP of this providers that demand special settings.

“You can also ask your host if it is allowed to set 755 or 777 right to folder on your server. Maybe it is not allowed even if you change it in your settings.”

My hosting providers allow highest rights.

”Do you use the latest IS2 theme version available on Theme Forest”

Yes, I do.

“with the latest timthumb script version?.”

I can’t find timthumb script (timthumb.php, right?) on my 3 test installation, so I don’t know where should be.

Any suggestion? I can understand that is not a trouble of theme, but I can´t resolve.

I´m right now installing a local server to test all this, with last stable versión of Centos, Apache. PHP, MySQL, Wordpress and, of course, IS2 (2.3, right?).

I’ll keep you informed. Thank you very much!!

Best Regards

DigitalCavalry

Hello, I see in your next comment that you already resolved this. Thank you for the information.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

HI DC, I think I found the solution to the problem, which is not a trouble, is an issue on how to install the theme.

So far I copied by FTP the files to the theme folder, and then activated it.

Installing the theme using the admin panel to upload, everything works fine.

Although review the permissions folder by folder and everything is identical on both installation. What happened?? I don’t know!!

I’m sorry for wasted your time with my questions … but surely another will arise, but I promise to read and try everything before asking! Thank you DC! Best regards.

DigitalCavalry

Hello, I am also not sure why it didn’t worked for you earlier, but great you already resolved this. Thanks!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi DC, returned the inquisitive! ;) I Check all docs that I could and apply my knowledge that I have, and I could not figure out what I need to resolve these questions.

1 – I want to change the font and its attributes (size, color, fonts type, etc) to “Featured Video / Music”, “Featured Gallery”, “Recent posts”, etc.. I look inside of common.css and see that everything I need to do it is there. Change the .xxxxx .head that interest me modify, but reload the page just color is changed. I see, with Firebug, that loading the homepage is created dynamically one CSS style that modifying only font-size to 12px … and destroys my plans! Actually, I would like to have control color, size, font, etc. of all titles. I use Cufon, but I could use Google font without troubles.

2 – With “main stream homepage posts” I want to publish book covers, whose images are rectangular vertical. I want change thumbnails size and ¿lightbox? windows with big image that appears when mouseover, to have the desired proportion.

I walked most of the 43 pages of comments and did not find answers. Can you help? Thank you very much, DC!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Update: Done. Achieve change sizes using common.css and cp_renderer.php, as explained on page 34.

To achieve:

1 – Change font and its atributes of “Featured Video / Music”, “Featured Gallery”, “Recent posts”, etc. like explained at last post (above)

2 – The image that appears when the mouse is over the image appears with the shape of the thumbnail image, ie, a rectangle vertical.

Thank you!

DigitalCavalry

Hello,

1. As for these titles, I think the best way would be to add !important to the font-size where you want to make this change. For example, find this class in common.css file:

.home-featured-gallery .head

and add font-size property (with this 15px or some other value) that will look like this:

font-size: 15px !important;

You can also use the !important for other css properties if needed to overwrite other styles that not use this important statement.

The other way would be to remove all these classes which you want to modify from cp_general.php file (located in cms/php/ folder) in some part of function customCSS.

You will be able to change the font-family individually to some standard browser font, but if you would like to set Cufon also for these headings, you will need to add these classes to the Cufon list in common.js file. If you want to use Google font, I think the google font selection will work for these headings if you select the Google font option instead of Cufon and no modification is needed here.

-----------------

2. Looks like you already changed the size of the thumbnails and now you want to change the size of images that are displayed on mouseover. I think this is possible with a simple modification, but you will need to set the same size for all images that popup:

- open cp_renderer.php file and search for function “renderBlogPostSmallLayout”

- a bit lower you will see this line of code:

$out .= '<a href="'.get_permalink($post->ID).'" class="left-image-triger'.$pu_img_class.'" title="" alt="'.$post_image_desc.'" rel="'.dcf_getTimThumbURL($post_image, round(CMS_LC_BLOG_IMG_WIDTH/1.5), round(CMS_LC_BLOG_IMG_HEIGHT/1.5)).'"></a>';

- you will need to change these two parts to your width and height values:

round(CMS_LC_BLOG_IMG_WIDTH/1.5)
round(CMS_LC_BLOG_IMG_HEIGHT/1.5)

- lets say you want to set 240×340 size for these popup images. After the modification this line should look like this:

$out .= '<a href="'.get_permalink($post->ID).'" class="left-image-triger'.$pu_img_class.'" title="" alt="'.$post_image_desc.'" rel="'.dcf_getTimThumbURL($post_image, 240, 340).'"></a>';

- and that’s all. I think this should help, but it will work for all small layout posts excerpts with popup images enabled.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

DC, encyclopedic knowledge you have about the theme amazes me.

This makes me feel good to have chosen a very well supported theme.

DC, changes of font atributes were done without problems: of the two options, I preferred modify custom CSS in cp_general.php.

But the tip to change the size of the image displayed in the popup when a mouseover, did not work. I found the line like you indicated, but the changes do not take effect. As is not a priority that popup appears, the alternative is to disable it. How do I?

Thanks DC!

DigitalCavalry

Hello,

I tested this modification, so it should work fine. I think the reason why it did not work is that you probably use Medium post layout and I posted you instruction for the Small post layout modification. You will need to make exactly the same change but in function “renderBlogPostMediumLayout”, in the same file. I think this should resolve this part.

Also, there is an easy way to turn off these popup image in the theme option in WP admin. In section Innovation > General > Blog and Blog Post Settings – you will find here option “Show popup image preview in post medium layout” and you can just turn it off.

Thanks!

Default-user

Hi! As usual, you were right. I modify the wrong function. Now, the popup image have the correct size and format. I can’t leave without asking something else: the main image of post is resized allways to 620 px by 300px. Of course the book cover is totally distorted with these measures, in the post header. There are ways to set “not resize”, or give a special size to that area, for example h350 * w200?. Thank so much, DC.

DigitalCavalry

Hello, I will look on this and should have some better answer tomorrow. I think there should be some way to modify this to your needs but I need to check this first.

Default-user

Thank you, DC!

DigitalCavalry

Hello,

Sorry you had to wait a bit longer. To modify the main image on post page you will just need to open cp_renderer.php file located in cms/php/ folder and edit these two values right at the top:

define('CMS_LC_BLOG_IMG_WIDTH', 620); 
define('CMS_LC_BLOG_IMG_HEIGHT', 300);

If you just want to change the height, so the width stays like it is by default, this is all you need to do. But, if you want to set smaller width and center the image displayed on post page, you will also need to make small CSS adjustment.

In this case – in common.css file search for:

.blog-post .image-wrapper

and add text-align:center; property to this class. Then search also for this class:

<ptr>.blog-post .blog-post-image

and add display:inline-block; property here. And that’s all.

--------------------

The other solution for this might be to use option “Custom content, without default render” for post that is located in Custom Post Settings section when you edit a post page. This clears the default layout completely, so you will be able to manually build any type of layout and organize your content in different ways with the use of shortcodes for example. This is more powerful solution, but also needs some additional manual work for each post. I think for your needs the solution will be this small modification that I posted above.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

hello,

is it possible to deactivarte the comment section on the pages ??? or example on the full width page ?? We also want to list services section and therefore we dont want to have a comment section there on our landing page for services. if so i will buy the theme.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi DC,

Urgent query. On the Gallery page template. How can you sort the images? At the moment it sorts it by id ascending. At least how can I sort it by id descending or by date?

Thanks,

Alliantce

DigitalCavalry

Hello,

I see you already resolved this question. Thanks for the information.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Nevermind. Found it. It’s sorted on the NGC gallery sort settings!

  • Exclusive Author
  • United States
  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hey @DC, Would you consider integrating BBPress, WooCommerce, and Responsive in the next update?

I know that responsive would be very difficult request….Let us know if any of these elements are possible?

DigitalCavalry

Hello, at this moment we are not working on this and I also can’t promise any of this at this moment.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi, I’ve difficulty in showing “Featured Story (Story Slider Feature)”. What am I missing? :(

DigitalCavalry

Hello,

I am not sure at which stage you have the problem so I will described a few things that might be causing the problem.

Did you created custom story slides that are needed for this slider? If you already have Story Slides with some main images uploaded, go to section Innovation > Home – you will need to select here option “Display homepage story” in subsection titled as “Homepage featured story”. Here you can also use other options for this story slider.

Additionally in section Innovation > Home > Homepage Content – you need to select option “Display homepage content column and sidebar” so the content column with sidebar layout is displayed on homepage.

Also make sure you use the latest version of IS2 theme.

If you will still have problem with this part, maybe you can send us access to your WP installation using contact form in our Theme Forest profile (using contact form located in our Theme Forest profile) and I will take a look on this.

blog_addict

ok, sent. please take a look. thanks

by
by
by
by
by
by