105 comments found

Sorry to confuse you… I’m confused myself! I’m using Simple:Press plugin as a support forum and S2Member plugin to manage the users… I can’t get the Login or Add a Topic buttons to work…

I went on the support forum and they said to reach out to the theme developer and what I posted previously was what they suggested might be the problem… This is way over my head!

I just want my darned buttons to work :)

I will email you my credentials…

SkatDesign

Hi,

Just sent you a reply.

Cheers!

ScottSchwab

I was able to fix the issue with the help of the Simple:Press support team… It had to do with outdated JQuery and some additional info that needed to be added to the functions.php file.

Issue resolved!

Still need your help on the other custom post display issue…

I have tried to reach you several ways (Twitter, FB, email and posting here) in regards to the additional post type displaying on the home page… Please see the comment attached to that post.

I have a programmer working on it and we need your help.

Please reply!

SkatDesign

Hi,

Just sent you a reply.

Cheers!

Hi there, were using your theme and it is really Fantastic, one issue we are having on Iphone is that we cant play a video on the main home page slider in any way, this is the doamin -http://www.flyboard.co.il, another question – if this is a responsive theme why i cant see the Innovative source preview theme adjusted on an iphone screen? waiting for your answer, Leon.

SkatDesign

Hi there,

1. This is weird, I’ve tested your site on my ipad and I can play the videos without any problem.

2. Try this:

Go to the theme’s folder and edit the file named “header.php” and just after line 38, this:

</title>

paste this:


<meta name="viewport" content="width=device-width; initial-scale=1.0; maximum-scale=1.0; user-scalable=0;" />

Save. Done.

Cheers!

Hi, you mentioned that u tested it on an ipad and its OK, my bug is on Iphone i tried it on a samsung galaxy tab and it works fine, about the solution … i have this meta tag allready on the header.php file, please help, u didnt answered my question about your demo theme.. why its not responsive? i cant see if it works on smartphones? did u tried playing the video on a cellphone screen? Leon.

The innoVative – Contact Us widget doesn’t make the email address a link and it will not allow me to put the address on two lines…

How can this be fixed?

I have also posted to the previous issue and have not heard back for a week… Please help… this is a little ridiculous…

As I mentioned earlier, I really like the theme and will be purchasing it again for another project… Please help me resolve these issues…

SkatDesign

Hi,

Sent you a reply.

Cheers!

ScottSchwab

I replaced the code as you instructed, but I see no change to the email address… Also, I have made the site live… www.midwestengineering.com for you to see.

I have several issues… 1. the site does not resize on my iPhone 2. the page background has disappeared and the logo appears twice on the Tech Service Forum page unless Logged in… 3. Still no luck with the addition of the new post type on the home page…

HELP !

SkatDesign

Hi there,

Sent you a reply to your email.

Cheers!

Hi, im still waiting for an answer… i posted my question 6 days ago, this is very important, my costumer needs a solution for that.

Why no body answers me? this is very urgent.. i launched the innovative demo theme with the QRcode and i see that the youtube video doesnt work.. im waiting 9 days for your answer…

SkatDesign

Hi there and sorry for the delay, but unfortunately I don’t own an iPhone so I had to wait until I found a one so I can take some tests.

I’ve been testing the theme on my iPad and also on an iPhone now and Android device but I can’t see a problem. The video works fine for me.

Cheers!

Hi, tried the site again on my Iphone 3g & 4s and the video still doesnt work on the slider including your demo URL , after pressing the Play btn the slider continues to the next slide …

Another issue were having is with the contact form, we cant receive emails to specific addresses can u please check it out? to gmail address it works fine, but ivry_asa@bezeqint.net dont receive anything (checked the spam folder) asaf@flyboard.co.il dont receive anything (checked the spam folder) sales@flyboard.co.il dont receive anything (checked the spam folder) can u please help ? may a peace of extra code that i can add that will sole it out? Thanks.

SkatDesign

Hi there,

1. Did you enable the “Pause on Hover” options?

2. Can you check your server’s logs? It’s possible that the emal provider is blocking the emails that are coming from your server. If you have access to the logs you’ll def. find the problem of why the emails don’t arrive to those specific addresses.

Cheers!

I have just purhcased and installed on the latest wordpress version, it is not displaying the homepage as it suppose to?

What should I do?

SkatDesign

Hi there,

Did you enable the sections you want to display on your website? (eg. slider, homepage content)

Cheers!

Hi,

Thanks for quick response, yes it has been enabled from theme options, I have moved the tabs to the enabled box and the rest. There is nothing related to about us but that is what is been displayed, http://www.xlion.co.uk/demos/suncut

SkatDesign

Hi,

Did you set up a static front page? If not, please check the “help” folder > index to find more details about how to do it.

Let me know how’s going.

Cheers!

I managed to sort it out thank you very much, one more question. How can you get the latest from the blog section on homepage to display from a certain category?

SkatDesign

Hi there,

Go to the theme’s folder > admin and edit the file named “shortcodes.php”. On line 479 replace this:


$q = new WP_Query('posts_per_page=' . $limit);

with this:

$q = new WP_Query('category_name=your_category&posts_per_page=' . $limit);

Make sure you replace “your_category” with the category name you want to pull posts from.

Cheers!

Hi,

I have buy this theme, and i love it. but i test on mobile device (iphone) but i think this is not responsive mean, the width is not shrink. I want the width is adjust the device width, it there any setting to do this?

Default-user

Hi, test on ipad, iphone, and adroid, i have test in dekstop browser, when i reduce the width yes it’s works but when open with mobile device it show like a dekstop.

SkatDesign

Hi,

Add this in header.php just after line 38 after the closing title tag.

It should look like this:


</title>
<meta name="viewport" content="width=device-width; initial-scale=1.0; maximum-scale=1.0; user-scalable=0;">

Save. Done.

Cheers!

Default-user

Hi yes it’s working now, thank you

Hi and thanks for your support, we tried your solution for the video on Iphone – it looks better now we can view the video on the slider, were still doing some QA testing – will let u know if more help is needed.

Another question we have – is it possible to add a “Go to full website display” button and a “responsive display” button so the visitor can choose the specific option that he prefers ?

thanks, Leon.

SkatDesign

Hi there,

I guess it’s possible but you’ll need some sort of jquery/php script to detect the device and a link to trigger the “responsive.css” file or to disable it.

Cheers!

Hi and thanks again.. do you provide frilance services for extra devlopments like this?

sorry – something else i forgot to ask, on the iphone display there is this gray navigation menu (see attached print screen image) http://i636.photobucket.com/albums/uu87/leonavit76/5c213577.png that says “select page” the text is nearly the same color of the background so its hard to read it, how do i edit the text/background image? didnt find any css code for it. PLEASE HELP Leon.
SkatDesign

Hi there,

This is weird. The bg must be dark grey with light text. Anyway, simply edit the “responsive.css” file located in the “styles” folder and adjust the bg. color to the .mnav class.

Cheers!

Hi , i did that allready as you can see by yourself on the source code, the gray BG appears on your demo preview as well. this issue happens only on the iphone – when i minimize the PC browser i see the black bg with the light text on it. your help please.

SkatDesign

Hi there,

You can try to insert this in the “responsive.css” file:


::-webkit-input-placeholder {
   color: red;
}

Cheers!

Thanks i found this solution on the web, i will try it.

Hi, menu does not respond properly for responsive design, looks really bad on the iphone.- see http://www.tellvisualstories.com

images not scaling properly the aspect ratio changes and it squeezes the images. Do you have a fix for this?

I’m trying to display portfolio items. I’m uploading images so they show up in the portfolio type page, but then if I want to imbed video, i have two graphics, like on this page.. any solutions?

http://tellvisualstories.com/portfolio/riverside-intelligent_community/
SkatDesign

Hi there,

1. You need to edit the “header.php” file and just after line 38:


this:

</title>

add this:

<meta name="viewport" content="width=device-width; initial-scale=1.0; maximum-scale=1.0; user-scalable=0;" />


Save. Done.

2. You don’t have to insert the video in the page too because it will be automatically be displayed when the play button is clicked. You just need to set the item a featured image and you’re done.

Cheers!

by
by
by
by
by
by