194 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Greece
  • Has been a member for 1-2 years
miltos447 Purchased

Hi,

I have a question regarding WPML translations with this theme. For some reason the stings of the contact form page don’t appear in the available strings for translations. Do you have any idea why is this happening or any other way to translate this page.

Thank you in avance!

kayapati

the contact.js deals that.

Default-user
miltos447 Purchased

Hi, again. Probably you mean template-contact.php, but again I need some help to make it translatable with WPML. Does anything to do with interia.po. Moreover, I have another problem… widget titles don’t get translated, too with WPML.

kayapati

you can try here, widget.pho in “lib/functions/widgets/”.

I will fix all the issues in coming updates.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
itgpontes Purchased

Hello, How can I change the contact form success message? “We’ve received your email. We’ll be in touch with you as soon as possible!” Regards, Ivo

kayapati

try this:

Open contact.js or sendEmail.php and find related code.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Greece
  • Has been a member for 1-2 years
miltos447 Purchased

Hi again,

Is there a problem with google fonts? I have set Open Sans Condensed for heading, but it seems to work only on computers that have already installed this font. Same problem for body as well.

Miltos

kayapati

Open Sans Condensed

Try other fonts, if those works then the Open Sans Condensed may be the issue.

Default-user
miltos447 Purchased

I tried other fonts (Ubuntu Condensed) and indeed they work, but only in English, not in Greek, whereas these fonts support the Greek language. Take a look here if you like http://www.pella-hotel.gr/ and please let me know if I have to configure anything in order the same fonts to appear in Greek as well.

Thank you in advance…

kayapati

It seems we need to add the code to support greek like this:

&subset=latin,greek-ext,greek

<link href=’http://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto+Slab&subset=latin,greek-ext,greek' rel=’stylesheet’ type=’text/css’>

open header.php try to add the above code.

more help: http://www.google.com/fonts#QuickUsePlace:quickUse/Family:

If you face issues then email me your header.php, I will try to add from here.

Default-user
miltos447 Purchased

That was it!!! Seems ok now.

Thanks for help…

kayapati

Good :)

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello,

We purchased the theme version 1.0 and are wanting to upgrade to the most recent version so that we can upgrade the Wordpress install as we have noticed the theme breaking a bit when we try to upgrade Wordpress. Is there a link you can send us to download the most recent version?

kayapati

Login into themeforest and go to “Download” section where you can download latest updated files, replace entire theme folder “interia”

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • United Kingdom

Hi, The Twitter feed is not working at all now as Twitter have depreciated REST API v1 and have rolled out v1.1.

How do we update to the latest and get it working again?

kayapati

yes, we also noticed it and will fix the issue and let you know.

rdavenport

Hi, any news on the Twitter API update?

rdavenport

Hi, is there any news on the Twitter API update?

kayapati

rdavenport

Its very sorry, this time we updated the just wordpress installable files which are missed in the last update.

All pre buyers are downloading only wordpress installable files not main files, so we updated those files.

rdavenport

I’m sorry, I don’t understand your response. Do I need to download some files to update?

kayapati

Twitter is not added in this updates.

rdavenport

Ok, no problem. Do you have a date for the fix?

kayapati

sorry, we are working major frame work updates, after that the same frame work will be used for this theme too, that is the reason for delay.

Thank ram

rdavenport

Ok thanks. To be honest, people have been waiting for over 2 months for this. I have gone ahead and integrated the new Twitter embed widget instead.

rdavenport

For those wanting to do the same, it’s really easy. Just log in to Twitter, go to Settings > Widgets and create your widget. Copy the code in to wherever you want the Twitter feed (one of the Footer widgets for me). You can easily customise the look of it by clicking the Advanced link from that page. Took me about 5 minutes tops.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
dwruck Purchased

I also am having Twitter feed issues. Please let me know when there is a fix/update. Thanks!

kayapati

will fix it.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
itgpontes Purchased

Hi, what is the name of the default font? Ivo

kayapati

Live demo use google “Bitter” font.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Netherlands
jurrianNL Purchased

I cannot get the sidebars to work. when i select one on my page it jumps back to “select” as soon as i save my page…

it says:

Seleted widget area for this page is empty

To edit this sidebar:

Go to admin Appearance -> Widgets and place widgets into ”” Widget Area

any solutions?!

kayapati

try by deactivate all plugins and reactivate them.

jurrianNL
jurrianNL Purchased

doesn’t make a difference

kayapati

we will fix it up and update theme soon.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years
dwruck Purchased

URGENT HELP NEEDED!

There is a conflict with Interia theme and the latest Wordpress update Version 3.5.2. As soon as you update to the latest version, Interia no longer allows you to save theme page options like sidebars and custom metabox data. Please help ASAP! This is causing huge problems as you can imagine.

kayapati

try by deactivate all plugins and reactivate them.

Default-user
dwruck Purchased

This was the very first thing I tried. I setup your theme on a test site of mine and as soon as I upgraded WordPress your theme stopped updating the metadata. I am positive it is not a plugin issue.

kayapati

we will fix it up and update theme soon.

Default-user
dwruck Purchased

I noticed you update the theme this morning. Was the Twitter issue fixed as well? If so, what files do I replace?

kayapati

right now fixed only page layout issue as we have other plan to make major update on this theme, which will take time.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I would like to use my own gradient background image for the slider and the body of the website. How do I remove the current image and add my own that covers from header to the footer?

kayapati

open style.css and find this code: .home #top_header_graident{

line 155 here you need to add your image as a background image.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

How do I change the font size of the menu and center it?

kayapati

open jqueryslidemenu.css which is in css folder and find this code:

myslidemenu .menu {

find font-size:1em;

you can replace it as per your needs.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
jchancey1 Purchased

I’ve tried replacing the color gradient with my own background image as instructed in one of the prior comments, but adding my image as a background image doesn’t work. Here’s the code I’ve put in place:

.home #top_header_graident{ width:100%; height:575px; background-image: url(images/sunny_daze_bg.png); background-repeat: repeat; float:left; position:absolute; } #top_header_graident{ width:100%; height:250px; background-image: url(images/sunny_daze_bg.png); background-repeat: repeat; float:left; position:absolute; }

What am I missing?

Thanks, JC

kayapati

try this: open custom_skin.php which is in css folder and find this class.

top_header_graident{

... }

this is custom header class for customize the header part, which may be overwriting your custom header image, so either remove it or add your custom header over here. It should fix your solution.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi there, Nice theme!

One question. How do I make the social icons wrapper appear like in your demo ?

The help file looks like its a little out of date?

Many thanks…

kayapati

Go to theme options and there you can find a text field where you need to add social icon shortcode.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi ! I have a problem with the ipad and iphone screening (responsive design)... the slider and the images dowloaded are compressed and not adjust to the screen…

see : http://www.federation-decorateurs.fr

what is the problem ? can I fix it ?

thanks

kayapati

It seems some code is missing while making changes as my demo works fine. can you tell me what are the changes you made?

Default-user

hi, I tried to check where is the code missing in vain… I replaced the original files and it’s still problem. Problem occurs with some images charged in some pages : like this : http://federation-decorateurs.fr/notre-concept/ Problem is only on mobile phone How to fix it ? I replaced the original file for responsive.css but still have a problem. Can you help me ? Thanks a lot !

Default-user

I try to replace also the slider by a static image, and it’s the same, the image is compressed and not fit to the screen… thanks !

Default-user

I’ve supressed the max-width in the .main_continer img code in style.css … now the image is well sized, but there is still a huge blank space below the image in the slider… thanks to help me :)

Default-user

HI ! Any chance to have help ? I’m ready to pay for fixing the pb ! Telle me how and how much ? It’s urgent for me… thanks a lot

kayapati

try this:

open flexslider.css and find this code

.flexslider .slides > li { height: auto !important; }

and replace with this:

.flexslider .slides > li { display: none; height: auto !important; }

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I got a question concerning the portolio items “next” and “previous”. Is it possible to add another item like “back” thats links to the portolio category? What do i have to add?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Two more issues: 1. I can’t sort the portfolios. I can change the them by using the quick edit function but the portfolio sequence is not changing.

2. How can i change portfolio pages that are linked to the previous and next items? I have two portfolio categories and at the moment they are kind of shuffled.

Seem as this is not a plugin issue as i have disabled them all. Hope you can help me with this.

kayapati

can you give me the pages links you are talking about?

Default-user

This link directly leads you to one of the Singapore portfolios: http://oversea-accommodations.com/en/portfolio/geylang-east-master-room-2/ If you click “next” it links to another portfolio category named Dubai instead of linking to the other category portfolios.

Default-user

Any ideas?

kayapati

The portfolio post navigation works in standard way, based on the sequence of posts.

Default-user

OK thx. Unfortunately sorting of the posts is not possible at all so i cant influence the sequence..

Default-user

I got it, my bad. Thx

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Mirielys Purchased

I would like to install the demo file but have no clue how, Please help.

kayapati

you mean install theme? please see the help file.

Default-user
Mirielys Purchased

No I already installed theme & I imported the XML file I want it to look like the demo page… It looks nothing like it www.avilioupholstery.com …is there something else i must do?

kayapati

Got to “Settings > Reading” where you choose frontpage as static page.

Default-user
Mirielys Purchased

I don’t have that option in reading, let me ask… the XML file doesn’t look exactly how the demo looks? anyway that you can set this up for me?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
webicerik Purchased

I installed the theme, and activated.

The “Add Media”, “shortcode generator” buttons don’t work for NEW posts, pages or for kaya slider or portofilo. Nothing happens when you click these links(buttons).

If I click the “Set Featured Image” and select a picture from gallery, and click the include this image in the post button, a “white page” page appears. Same behaviour for all post and pages.

I can’t even click the “TEXT” tab (between “Visual/Text”).

We tested this on 2 browsers on the latest versions of Firefox and Crome.

We tested this on 2 different domains and host accounts.

If I choose a default WP theme, everything works as it should.

We use the latest WP 3.5.2. The language is Turkish.

I purchased this for a client and I can’t move on due to problems.

Look forward for your help urgently.

kayapati

We have fixed this issue in the recent updates, so please go to your download section and get the latest files and update it.

Default-user
webicerik Purchased

I have just purchased and downloaded the template files yesterday. So they should be the latest, right?

Default-user
webicerik Purchased

I have also tested the theme with an english WP, just to be sure if it is a language issue. Same problem. I am waiting for a solution urgently. Thanks

kayapati

do you see the same issue with English version? I feel it may not be language issue. Can I see the wp admin? email me your wp admin access, English version.

Default-user
webicerik Purchased

It looks like the download link has the old version. I have downloaded and installed from link “download it here” on this page. I have now updated the theme directory with the directory provided on the account “Downloads” page. The error is gone.

We don’t see the “Front Page Settings” in theme options anymore (with the new updated version). It was there with the old version. Is it removed or is this a bug?

Thanks

kayapati

yes, we removed the frontpage section in theme options in the latest updates.

you can use “Settings > Reading” set static front page.

Default-user
webicerik Purchased

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
webicerik Purchased

I also wanted to add that we also tested this on a WP which has no active plugins. So it is not a plugin issue.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 2-3 years

I can’t find the option to change the “Highlighted Text” color. In a previous comment you had the instruction - Go to “Apperance > Theme Options > Custom Colors” where add the color in “Hilighted Elements color” section.-

However Highlighted elements in no longer an option under any Custom Color categories. How do I change this?

kayapati

Go to “Theme Options > Custom Colors” where you can find “Hilighted Elements color” color option to change all highlighted text, example, green used in the demo.

Default-user

Oohhhh. I see it now. Thanks. It was just a bit awkwardly placed since the tab has all the sub-menus I didn’t think to click the tab itself.

kayapati

you are right, we will fix this in coming updates.

by
by
by
by
by
by