3916 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
renzodido Purchased

still in love with this wonderfull template. Nice work. www.renzocandido.nl Can’t wait for the update.

doitmax

Thanks for your kind words, mate! Appreciate it!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
sm1tty13 Purchased

Hi, A great feature to add would be a ‘share to download’ feature where a person visiting your blog has to share the post on facebook to be able to download the a specific file related to the blog post. Would this be possible?

doitmax

Hi,

what’s wrong about adding a link to download a file in a specific post within the post editor? This would be the same but without any customization of the theme :)

doitmax

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

A couple of suggestions for updates to your wonderful theme:

I’ve been using this theme on my website for a while, and I love it. The only annoyance is the lack of ability to create new sidebars. When I do it manually, it gets screwed up after I update the website and I have to redo that work. It would be wonderful to see such functionality in a future update :)

Also, the only portfolio templates that look good on mobile devices are the ones with set columns. Masonry template forms into a single column on mobile devices, but the column is only 50% of the screen width.

doitmax

Hi,

we are already aware of a sidebar manager to create unlimited sidebars and it will be included within the next update.

The masonry portfolio is also a thing we want to optimize within the next update and we are aware of a few other things that have to be done. The new update will be a big one and i think you will like it ;)

doitmax

  • Has been a member for 1-2 years
  • Italy
Hello, I am a web designer, and now I’m managing a website for a client of mine with your template. I have a problem. I add a new “photo page” set as “project page”. And after I insert a text I want to insert some images. Click on “add new media” then “create new gallery” add my photos. When I go to see the page, the images I see them, but when I click it I get the message “Image can not be loaded. Make sure the path is correct and image exist.” The image is correctly loaded in the media files, I noticed that the url going over the thumbnail and so: http://www.sitename.com/?attachment_id=47 for example, and not the path of upload …

Can you help me? Tnx

doitmax

Hi,

you have to set a featured image for each photo post you want to show an image. Please do not add a gallery to show the images. Each image in a portfolio gallery has to be one photo post.

Please check this video on how to create a photo post: http://www.youtube.com/watch?v=8Fr05JYpDO8

And this video on how to use the “Bulk Photo Posting” feature of the theme:

http://www.youtube.com/watch?v=8Fr05JYpDO8

doitmax

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

Alright I’m missing something….I’m trying to create an account to get into the Support Forum for this theme, but it’s asking for a purchase code, which is directed to be in the License Certificate in my account Downloads folder…I must be missing something obvious because I’ve plugged in every number I could find and it’s wrong…Someone help me here, please? What are they talking about?

doitmax

Hi,

please use your envato username you have bought the theme with and the item purchase code from your licence certificate to register at our support board.

doitmax

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • United Kingdom

Hi, I have a problem and I can’t seem to figure it out. Since updateing to 2.6.6 the sort buttons are no longer clickable in the portfolio section. If you check out:

http://berriesphotography.com

Click on portfolio and then the nav items cannot be clicked. What is wrong? Have I done something wrong or is it an issue with the theme? If you could let me know that would be great.

Cheers

doitmax

Hi,

this is a common problem we are aware of and is fixed within the next update. In the meantime you can fix it on your own by adding this code to your “Custom CSS” field of your Invictus theme settings at the “General” tab:

#main.zIndex {
z-index: 100;
}

doitmax

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 1-2 years

First, thank you for this fantastic theme! Working like a charm!

Second, I have a logo that has some transparency in it and I would like to remove the black background in the branding space but I can’t seem to locate it in the css…How can I remove the black box behind my logo please? Thanks!

doitmax

Hi,

first and foremost thank you for the kind words. Appreciate it!

To remove the black background you have to add some “Custom CSS” at the “General” tab of your Invictus theme settings:

#site-title { 
   background: none !important; 
   box-shadow: none !important;
}

doitmax

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hello. My background images are not displaying correctly. Is there a way to remove the padding around images? Thank you.

doitmax

Hi,

what padding do you mean? If you mean the padding around your fullsize gallery images this is because images are scaled to not exceed the browsers dimensions. If you want to scale the images to fit the whole browser please check the option “Always fit” images in the Invictus theme settings at the “Fullsize Gallery” tab.

doitmax

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Fantastic theme, well done http://www.ciancaphoto.it

doitmax

Hi and thanks for the kind words mate. Appreciate it!

doitmax

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

hi doitmax,

i have a small problem with this beautiful theme :)

i have installed the before and after plugin, and in order to make this plugin work properly on one of my invictus pages, i deleted the max-width: 100% setting for #page img in responsive.css?ver=3.5.1 file….

but now the blog page and the project page looks very very bad...

http://crdesign.ro/blog/

is there any way to correct these problmes but also keep the berfore and after plugin?

regards,

doitmax

Hi,

why do you have to remove the

#page img {}

part? This is a required style for the images to look properly and you cannot simple remove it :) Where do you want to make this plugin work? Any links? And why do you have to remove this style?

doitmax

Default-user

Hi,

The before and after plugin did not work properly so i asked the developer of the plugin to help me with this problem, and he said that the problem is due to max-width: 100% setting for #page img

so i figure i should delete it and see how this affects my theme appearence :) stupid me :)

now the before and after plugin work but now i have the problem with the images :(

here is where i used the shortcodes for before and after images http://crdesign.ro/graphics/digital-manipulations/

i really want to make this work, can i add other style for the images to look properly? and hopefully will not come in conflict with the mentioned plugin?

thank you so much,

Chris

doitmax

Hi Chris,

then you should only remove the max-width for the images in the before/after shortcode. What if you add the following “Custom CSS” at the “General” tab of your Invictus theme settings:

#page .ba-container img {
max-width: none;
}

This should apply this style only to the before/after images and will leave the max-width for all other images untouched.

doitmax

Default-user

Dennis u’r brilliant :) now i can finally finish my website :D thanks a million and keep up with the good work ;)

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Italy
langy Purchased

Hi staff,

I’m looking for a sidebar for single post. I want to add a widget in single post but I don’t find.

In template I see:

<div id="single-page" class="clearfix blog no-sidebar" />

I have modify CSS, I have deleted margin. Now I see a space under a logo, in this space I want see a sidebar.

I try Blog sidebar … but dont work :/

doitmax

Hi,

did you try the “Blog Post Sidebar”?

doitmax

Default-user
langy Purchased

Nothing… I use for my photo “Blog full width” ... this template I think that haven’t a sidebar.

Default-user
langy Purchased

I solved by removing this controll

get_option_max('general_show_fullblog_details') == 'false' in single-post.php
  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi i have a few issues,

1- My website is very slow in loading when you go to these pages: http://rangedesign.co.uk/two-bedroom-kensington-court/

Please have a look as any project galleria page is very slow to load.

2- I still have the issue of my logo and navigation scrolling down the page as fixed.

3-Also i have installed version 2.6.6 but wordpress tells me i have version 2.5.

4- I also have one more problem where my website has different font and layout in safari compared to the other browsers.

Please try to help me out

thank you

doitmax

Hi,

1) This page loads in 1.56s for me. I cannot see any loading issues here

2, 3, 4) Please head over to our support board and create a new support request over there.

http://support.doitmax.de

Cheers, doitmax

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years

hi doitmax,

MyPassword protected gallery keeps revealing different images from the protected gallery, on refresh, behind password entry. Anyway to keep it on a designated image?

Kind regards, SP

doitmax

Hi,

you can only protect pages and not galleries. Galleries that are attached to a portfolio template are not protected anywhere else on the theme.

doitmax

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi Doitmax, any news about the Next update? when will it be launched? kind regards,

Renzo

doitmax

Hi Renzo,

actually we are putting all requests from the past month together to get an overview of all features, bugs and other things we have to do for the next update. Then we will go and work all things out. So we are actually in the updating process.

doitmax

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

I just got this error in my galleria page : Fatal error: Theme at http://aino.github.com/galleria/demos/categories/themes/classic/galleria.classic.min.js could not load, check theme path.

Maybe this is why this page takes long to load: http://rangedesign.co.uk/two-bedroom-kensington-court/

The error comes sometimes. Other times the page just freezes until i refresh it a few times.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hi, If you make a gallery of say 6 photos assign that to a page. Password protect the page and then assign it as Fullsize Gallery. Then assign the Page to top menu navigation. It actually works for a little while. Yet after some refreshing the photo behind the password becomes photo3, or photo5 quite random. even if menu order is set Is there anyway to fix this to stay at photo1? Can you quote me to fix?

doitmax

Hi,

do you have any example links so i can check it? Sounds a bit strange to me :)

doitmax

shamanpilot

Hi, Here is the link http://www.shamanpilot.com please go to to test page tab. It did work from photo 1 then gradually gets out of sequence behind the password field when refreshed. Any ideas to keep it on photo1

shamanpilot

password = test

doitmax

Did you fix it on your own? For me the images are sorted correctly (1-5).

doitmax

shamanpilot

Thank you for looking. Yet, I’ve tried with three different browsers and eventually the images go random when you quit page or refresh. I will experiment some more. SP

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

I’m stuck on a silly thing … I’ve created the parent pages for my portfolio (for which I want tabs), and created galleries that are to be nested underneath, and I have added photos with the full gallery tree path toggled on for each as I create them. I’m now at the stage in your instructions where I need to create pages for the Galleries. When I try to Add New Page, my Page Attributes section on the right hand side looks different than what is shown in the help file – it does not have a Parent dropdown menu, only the Template dropdown.

I’m able to choose the 4 columns template on the right and select the gallery I want to display on the left, but when I hit Preview it says “whoops – can’t seem to find any Galleries”.

Can you guess what I might be doing wrong? When I look at my Pages list, I see the top level ones and the new one shows up as just another page … it’s not nested.

Thanks!

doitmax

Hi,

did you try to activate another theme like TwentyTwelve or similar and then activate the Invictus theme again?

Also that drop down is for selecting an existing page as the parent of the page you’re creating or editing. If you’ve got no pages yet, there can be no parent dropdown.

Is the gallery showing on the website itself when the page is saved and you have a look at it?

doitmax

Default-user

Hi, thanks for your reply – it really was just a silly thing: everything I had built was still in draft and I didn’t realize that new dropdown menu options would appear once you change the status of pages to “published”.

thank you!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hey, So I am finding that things are loading really slow ( especially the galleries ). I was hoping you might have some insight on this. I have just installed the 2.6.6. www.pmgimage.com Thanks Ang

doitmax

Hi,

when i check the web page loading times it seems there is a high initial loading time when visiting your page. It is about 8.03 seconds where the page is doing nothing. Even not loading any images. Can you please contact your host and ask if they have any detailed information on what is going on here?

It doesn’t seem to be any loading issues with the theme, this would be visible when doing a network check within the debug console. I would clearly see where the loading time is stuck at, but on your site i only see an 8.03 seconds delay on the initial page load.

doitmax

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I also noticed that now since i switched the version…. none of my images come up in a light box anymore for viewing. When you click them they come up in a separate is there a way to globally fix this.

Thanks Ang

doitmax

Hi,

please make sure the option “Disable Lightbox” is deactivated at the “PrettyPhoto” tab of your Invictus theme settings.

doitmax

by
by
by
by
by
by