180 comments found

Hi, I have the same problem as Mr. ArturOlexandro had But in my case, I was trying to add a picture from my media library into a post and it didn’t work fine. But, changing to the Wordpress default theme, the trouble came clear. I think the problem is in your Theme. Please advise ASAP. My website is www.thiagocasteliano.com Thank you and best regards,

Default-user

One last thing. Check my history and you will see that I already bought 3 themes with you. Just a reminder.

Default-user

I see another consumers complaining about the same problem I had. And you provided no answer.

ThemeGoods

Please update to the latest version of theme. It should fix your issue.

Download from Themeforest > your account > downloads and replace all theme’s files and folders using FTP account with the new version.

lexgable Purchased

Is there a pdf manual for this theme? I looked at the folder called manuel but there were only some screen shots and no other help.

thank you

ThemeGoods

Please follow the theme’s instructions in /manual/index.html it will help you get through all theme features.

Hello! I love this theme and I’m close to buying. Just one question before I do. Is it possible once you click on an image and enter it’s gallery, to add text? I want to be able to display my photography with a brief description next to it. Thank you!

Default-user

Thank you for your response. Just so I understand, are you saying that I would be able to add a title to every image in the gallery, or just add a title to the gallery itself? Thank you!

ThemeGoods

You can add title for every images in the gallery.

Default-user

Great, thank you! I’m going to purchase now. I looked at SO many different themes, and this is exactly what I’m looking for. You have a great eye!

sevans16 Purchased

My gallery image flow thumbs don’t seem to update after I setup a gallery. If I add pics to a gallery they don’t show up on the flow but will be there if I click on a picture and scroll through them. Thumbs show up on other gallery types but not the “gallery image flow”. Please advise?? Thanks, I love the theme

ThemeGoods

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Default-user
sevans16 Purchased

There are 8 gallery types. 7 work, I can not get the Gallery Image Flow to work. Yesterday I started with 3 images. It built fine. I added 2 more pics and they did not appear in the “flow”/thumbs but the full size images would show up in the slide show. I reinstalled the theme today and started over, now I can not get the “flow” to work at all. On my site it now shows “loading please wait” I can use one of the other 7 gallery templates without issue.

Default-user
sevans16 Purchased

I think I finally figured it out. I had an “&” as part of a file name for a jpg. Whenever I added that pic to the Gallery Image Flow it would hang up. I renamed the pic with an “N” and it seems to be working now. Example: Jack & Jill vs Jack N Jill

I just purchased this theme and am loving it so far! One question: when I upload my logo using your instructions, it also duplicates my logo underneath where I want my galleries to be. I’ve tried everything I can think of, but I still must be doing something wrong. My site is dev.emilylampe.com

Thanks in advance for your help!

Default-user

Where should I send the screen shots? Thank you!

ThemeGoods

Contact me using my profile form mail please.

Default-user

Thank you. I just emailed you!

Whoa AMAZING!! GRT work indeed! Curious ANY chance in any updates a Smooth Drop down Menu (iphone/mobile view) may be worked in, and not the ol ‘Pop Out Bar’? Just would SO compliment the rest of this incredible design and flow (srry, just Mobile view HUGE for me, and rest of world these days) BEST -Sterling

I have another question. When I go to my website (dev.emilylampe.com) and navigate to the “RESUME” menu, the jpeg of my resume will not load. The error message I get is: “loading please wait”

This is the only image in the entire page and gallery, so I don’t know what the problem is. The size of the jpeg isn’t too large, I checked that already :)

Please help!

Default-user

Do you mean I should deactivate all of my plugins, and then re-activate them? Won’t this mess up a lot of my settings? Another question: my favicon was showing for a week, but now it is gone. I didn’t change anything, so I don’t know why it disappeared. I tried re-uploading it, but it still isn’t showing.

Default-user

OK I figured out the Favicon issue. I just deleted and then re-uploaded it and it shows again! I still need an answer to my other question, though. Thank you so much!

Default-user

Update: I tried deactivating the plugins and it still isn’t working. Is it that the “Gallery Image Flow” doesn’t work if there is only one image in the gallery? (I can load my resume using the other templates) Please advise. Thank you!

Hi,

I’ve purchased your theme and I see imposible to add images to my pages as ArthurOlexandro user. If I change theme to the default one there are no problems.

What can I do?

Patricia

nmp__ Purchased

where is the manual located?

Default-user
nmp__ Purchased

i don’t see it anywhere and have clicked all over for it..??

Default-user
nmp__ Purchased

I’m also having the same issue as others where the images won’t load…

Default-user
nmp__ Purchased

And when I add a static image as the background, for some reason they don’t show up?? Please help

Hi, I’am interested in the theme but on the demo the items under the features button don’t work? This is temporay?

Joep

ThemeGoods

I check demo site and it works fine. MAy be try to clear your browser cache.

Default-user

I did, and also tried it on 3 different computers (all mac)

Hello,

I’m still waiting for a reply to my problem 3 days ago. Any help would be greatly appreciated :)

I am now having a new problem that I need help with, too. I have a problem. I am trying to adjust the wordpress gallery thumbnail image crop, but my settings don’t save.

The automatic crop crops from the center, which doesn’t work for my images. These are the steps I followed to re-crop the thumbnails: -Opened up the Media Panel -Clicked on Library -Found the image I needed to adjust the thumbnail for -Clicked on “Edit” -Below the image hit the “edit Image” button -Under “Thumbnail Settings” I checked off the “Thumbnail” button. -Clicked on the image and drug my mouse to crop a cropping square. -Clicked the crop tool -Clicked Save -Clicked “Update Media”

The image looks correctly cropped in my dashboard, but when I view my site (dev.emilylampe.com) my cropping is gone (it reverts back to default crop). Please help! Thank you

ThemeGoods
This plugin might help you manually cropping. http://wordpress.org/extend/plugins/post-thumbnail-editor/
Default-user

That doesn’t work either. I am still having the same problem. Please advise.

Is there any way for the images on the homepage to be “gallery attached images” rather than thumbnails that expand?

Let me explain: In the Theme setting > Homepage > Homepage styles, there are only “Image flow slideshow, Mansory Gallery Style 1, Mansory Gallery Style 2, or Thumbnails Gallery” options but I want to use an gallery attached image. Is this possible?

yo! nice theme you got there. I am currently setting it up and translated the whole language-file into german. but after uploading it (and refreshing the cache of course) it is still all in english. what am I missing out here?

thx for your fast answer buddy (its kinda urgent here)! cheers from Germany.

AFH.

ThemeGoods

Please login with your purchased account

ok once again:

I am currently setting it up and translated the whole language-file into german. but after uploading it (and refreshing the cache of course) it is still all in english. what am I missing out here?

Default-user

ok I translated the whole thing. BUT ONE THING I CAN’T GET TO WORK: The date / time in the comments. Where can I find the code for “weeks ago”, “days ago” ect. I searched everygoddamwhere but I could not find it? Then I tried to remove the whole date line in the comments, but that code I also could not find. PLEASE HELP! It is very urgent!!! Thank you.

ThemeGoods

You have to edit /lib/custom.lib.php file.

Default-user

Thank you!

valek77 Purchased

Hi peerapong, I’m also having the “Add media button” problem .

After selecting an image and clicking on “insert into post” button – nothing happens. If I click on “insert into page” – I see my page with no content. Regardless of how many times I’ve done that, tried to reinstall wp or logged out/logged in – it’s not working. I still CAN add images when using other themes.

I’w working on my pc for test purposes so i can’t give you ftp access. Sincerly I think this is a bug.

Thank you

ThemeGoods

Could you send your Wordpress account and FTP detail please.

Default-user
valek77 Purchased

As you know is impossible to upload custom themes on wordpress.com. I think a possible solution is use hamachi to create a vpn so you can work on my pc. Is ok for you ?

I’m like Valek 77 i’m actually working on local…

I’m also working on a local development server and just like Valek77 and kindphoto, the add media button is doing nothing upon “insert into page”. Please help. It looks like a number of people are having this issue.

ThemeGoods

I will release the update for this issue soon.

Question: Is ist possible that I can link the pictures in the gallery on the homepage DIRECTLY to articles?

ThemeGoods

Sorry It doesn’t support that. I will consider to add it into the future if there are many requests from customers.

Default-user

Would you consider implementing this feature for me, if I pay you for it?

ThemeGoods

Really sorry, I’m really busy with my works and customer support so I have no time for freelance job.

If you’re interested in hiring a developer for building out this custom page template for you, we highly recommend to check out: http://www.wpquestions.com

Car88 Purchased

Hi, 2 issues: I attached a photo album to a page but the thumbnails aren’t centering…they are loading much smaller than on your demo. The files are large though so idk why they are defaulting to a tiny size? I tried e-mailing you through your profile on here a few weeks ago but received no response on how to send you a link/image of the issue… I also keep getting these random social media pop-ups on the bottom left side of she of my pages such as Facebook likes and google likes, even though I don’t even have those profiles set up. Please advise, thanks!

ThemeGoods

Sorry, I am not sure I understand you correctly, could you send me some screenshots with description please?

Default-user
Car88 Purchased

How? I don’t see how to attach a screenshot through your profile e-mail box

ThemeGoods

Contact me using my profile form mail please.

Hi, I was wondering if it were possible to remove the logo/entire top spacing above the menu? Quite a lot of unwanted empty blank space. Also, I wanted to know what I could do about images that I upload being available on Google Images?? This is a huge thing that I need to sort out. People can take images from Google and then print them and as I’m uploading professional large, full resolution images to the site, that isn’t good. Any privacy settings? Also, When uploading panoramic images it seems to make them smaller than original size.. Any ideas? One last thing, How is it I make main menu links inactive so that it is only the submenu categories are those people click on? Would really appreciate your help. Thanks

by
by
by
by
by
by