IronTemplates

IronTemplates supports this item

Supported

576 comments found.

I downloaded the new version however it’s still v.1.5.1 not the 1.6? please double check files..

I got the updates files now however it’s acting really weird. when a new widget is created or saved it erases the sections on the homepage and the widgets end up in wrong areas on the actual widget page (admin area). some widgets end up under wrong sidebars?? it’s behaving buggy. please look into this!

Thanks!

Hello GomiDesign.

please open a support ticket at http://it.ticksy.com and our support team will assist you. don’t forget to provide us your URL address and if possible, a temporary username/password of your WP-Admin.

Thanks,

Maxime

^ Looks like the same here. Please let me know. Thanks again!

Fixed, thanks!

Does this update contain a fix for showing sub-menu/child elements on mobile devices?

no it does not. in version 1.6.1 it will be

I recently purchased this and notice that the font used for the logo is not listed; is it possible to know what font this is or do you have suggestions for fonts that will match this theme? Our current logo font does not match our new website.

Thanks for the theme, it rocks!

We have developped a custom logo for it. The font used is Duke. You can download it on www.LostType.com

I am having the same issue as GomiDesign.

When I save the “ironband” options the widgets change places, and in some cases they are not even the same ones I was originally using.

Help!

I have the ironband options selected properly.

a) the player says “no tracks found” on the front end

b) when editing the homepage on the back end, the interface for uploading/editing the tracks no longer works. The + and – buttons do not work.

c) When I hit the x button over the track file, the track file disappears and displays “no file selected”, however, if I click the “add file” button, the uploader freezes, I cannot select another track. If I try to upload a new track it freezes.

I don’t mind filing for a support ticket, however I cannot leave the site like this, my client is on tour and in the middle of a huge pre-order for his new album. I am going to revert back to 1.5.1, You will not be able to log in to see the errors.

Submitted a support ticket, thank you.

Hi MHphoto,

Im not sure exactly what’s your name on ticksy.

The issue you have is our mistake. Sorry for this.

You seems to be running version 1.6 of IronBand. We just released on ThemeForest version 1.6.1 that correct a bug related to the media manager disabling image selection. You should upgrade. To upgrade, it’s very easy. here’s a quick step by step: http://it.ticksy.com/faq/1541

Thank you very much,

?Maxime

uploaded theme via ftp but says its “imcomplete” via wordpress themes must havea style sheet and theme…but i see style sheet uploaded to web hosting ftp?

yes i put it in there wp-content/themes/ironband-WP-package/THEME/ironband…? do i need to only upload the iron band folder into theme and not the whole package? i opened a ticket thanks!

yes that was it..now it shows up in themes. :)

replied by ticket.

I would like to report a bug:

on the pages of post videos there is an error in the layout of the footer. In practice, the footer extends over the entire width of the browser.

http://bit.ly/1dWciQb

You’re right. we will investigate. thank you !

With widgets the theme has improved a lot but,

is there a way to put in the sidebar of every single news a widget with the latest news?

Same thing in the sidebar of each video post, but with related videos?

In practice, as it was before version 1.6

If I use the default widget of WordPress, the style applied is not appropriate.

Hello WhiteButterfly,

Could you please open a support ticket at http://it.ticksy.com

please provide me with your URL.

It’s usally faster to get answer from our support staff there.

Thanks. Maxime

How do i get songs playing in the popular songs homepage palyer?

My client has his website hosted on BlueHost and decided to use this theme however I’m having absolutely no luck uploading this theme. Every time I try I keep getting the message “Are you sure you want to do this? Please try again.” I’ve downloaded the ironband.zip file three times, I’ve tried using different browsers, I followed the README, etc., etc. Please help. Is there something I should know about??

Hello, I think I’ve replied by ticket.

To resolve the issue you have, please read this faq: http://it.ticksy.com/faq/1378

Thanks. Maxime

hi,

is souncloud acting buggy? seems like it takes very long to load, sometimes doesnt load? also cant figure out how to get site to look and work like demo with homepage having the header photo, then under the soundcloud, then under that the news etc..my home page is going to post (which i dont even want to have really rather have post be news or something) i just want mine to look and act like the demo minus the sliding images on top just one image is fine… no dates for posts and i dont need the huge type that says “press” or music”

should i open a ticket?

thanks!!

thanks!

i sort of figured it out, the admin side seems slightly buggy like it reverts back to default settings but seems ok now? but cant get press to display properly or videos page…hmmmm

also how can i upload a sound cloud link to the iron player? it only allows for an mp3 to be inserted..thanks!

replied by ticket at it.ticksy.com

How do i get songs playing in the popular songs homepage palyer?

hello. I think I’ve just replied you in a more recent comment. Thanks.

how do i install the update without overwriting what i have done already?

thanks!

replied by ticket.

How do i get songs playing in the popular songs homepage player?

Hello,

Go to pages > Home. You will see the track manager there. If not, make sure that your homepage is using the “home” template.

Also, make sure you run version 1.6.1 (we released 1.6.1 3 hours ago). This correct an issue with the track uploader.

For further assistance, please open a support ticket at http://it.ticksy.com

Thank you,

Maxime

Hello! I’m having a little trouble with actually pressing the button ‘set featured image’ it’s not actually available for me to click once an image is selected to add to the slider. I’ve tried this on multiple browsers

Is this something wrong with the theme or WordPress?

Hello Scott,

The issue you have is our mistake. Sorry for this.

You seems to be running version 1.6 of IronBand. We just released on ThemeForest version 1.6.1 that correct a bug related to the media manager disabling image selection. You should upgrade. To upgrade, it’s very easy. here’s a quick step by step: http://it.ticksy.com/faq/1541

Thank you very much,

Maxime

^^ Im having this same problem. I actually can’t insert the media into the page or set featured image because the button won’t let me. Can you look into this. Check my ticket for temporary admin access.

Guys the new version they just released a few hours ago (1.6.1) fixed a lot of our issues. Update your theme.

Thanks Drestreets.

You’re right. Version 1.6 has a bug related to the media gallery. We fixed this in version 1.6.1

Thanks.

Maxime

Hello Maxime, I’m thinking about to buy this fantastic theme. But first, one question: Will there come a Spotify integration, too? I want to use it like the Soundcloud playlists.

Thank you!

Hello Maxim, thanks! This sounds great. Can I use this text widget on the full widht, too? Like the “soundcloud live” part?

yes you can ! However, Spotify player seems to not be “responsive”. you can integrate it with a fixed size (which can take the whole width) but can’t be responsive. That’s what I noticed from the spotify player.

thank you ! Maxime

Okay, thank you very much!

Steve

Having the hardest time getting my homepage to look like yours.

Is there a help or instal file you can supply by any chance?

Thank you :)

Hello Bradlow,

Please go to Settings > Reading. And make sure the frontpage is set to home. See screenshot: http://d.pr/i/GvCc

Then you need to go to Appearance > Widgets and add the widgets you would like to your homepage 2 columns/1 columns.

For further assistance, please open a support ticket at http://it.ticksy.com and our support team will assist you. Don’t forget to provide us your URL address and if possible, a temporary access to your wp-admin.

Thanks,

Maxime

I tried that, but when I drag the widgets where I want them and save them, they don’t save or stay for some reason? And then when I refresh the page, they aren’t where I put them. They’re inactive or not working properly for me?

Hi!

please open a ticket and our support team will assist you.

thanks you,

M

where is documentation?

ahhh found it – in backend..

;)

Nice logo by the way.

Great Job on UPDATE!

All my posts now do not have a sidebar. I have over 300 posts – I can open each one and select sidebar but that will take for ever. This was not like this on the old version. How do I set a default for all current posts and all new posts for blog right sidebar?

Thank you for all the hard work on the new update – widget option is awesome.

Hello USNRaver,

We were looking for some way to automatically do this but didnt found anything on how to do it automatically.

For now, i don’t have any solution for you. sorry.

Maxime

So I have to go back and open up all posts and select a sidebar? Do I have to do this for every single new post as well?

Hello USNRaver,

Yeah, there is not default widget zone set for each of your blog post. You need to select which widget zone you want to use for your posts.

Thank you,

Maxime

by
by
by
by
by
by