371 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
barryd Purchased

Hi, Seems to be a problem with the jqueryslidermenu in IE9 . Menu does not display. Works fine in Firefox and Chrome.

See www.trueheartwork.com/index.htm and blog.trueheartwork.com

Web site built with your html theme, blog with wordpress theme.

(Other than above problem … excellent theme!)

Thanks, Barry.

imediapixel

Hello, you need to upload your cufon.js for this, please download the new cufon library at http://cufon.shoqolate.com/generate/, now place cufon.js in js folder of istudio theme, delete cufon-yui.js and rename cufon.js to cufon-yui.js

Thanks.

Default-user
barryd Purchased

Thanks for the prompt reply. That sorted the problem.

While searching for a solution, I also saw that there’s a much newer version of jquery – any value in updating to the new one? Or any reasons not to?

All the best, Barry.

imediapixel

Basically you dont need to update jquery in your site, WordPress has included this for you.

Thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
mcrossdc Purchased

I am having trouble uploading pictures and having them properly display on the portfolio page. The pop up window displays but does not function or load images.

Can you assist me in the necessary steps to allocate photos to a slideshow and have them properly display.

Thanks MC

imediapixel

Hello, ok there’s compability with wordpress 3.1, if you need quick fix just contact me from my profile page.

Thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

I’m trying to create some ordered lists in my site but the list come out as small dark text with all the lines close together. Is there nothing nicely formatted like the checklist or itemlist for numbering?

Thanks, Brian

imediapixel

Hello, ok please open style.css file and place below code at the end of style.css file :

ol {
  margin: 20px 0 20px 25px;
  list-style-type: decimal;
}
ol li {
  font-size: 12px;
  margin: 5px 0; 
  padding-bottom: 5px;
  color: #666666;
} 

Thanks.

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
amoncur Purchased

I noticed the slideshow is not working on my home page (I have not made any changes and it was working before). Also, the entire navigation on top seems not to work in IE9 . What’s going on?

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 4-5 years
amoncur Purchased

I noticed the slideshow is not working on my home page (I have not made any changes and it was working before). Also, the entire navigation on top seems not to work in IE9 . What’s going on?

imediapixel

Already replied your email.

Thanks.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years

Dear sir,

I have problems fixing my portfolio.

Could you help me out? I do not know what I do wrong.

Thanks for the reaction and the help.

Do you need my login in a PM?

Thanks for the help.

Koning Albert

imediapixel

Hello, ok just contact me from my profile page regarding your issue, let me check directly at your site.

Thanks.

Default-user

Ok thanks will do that.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

I noticed the slideshow is not working on my home page after I updated safari 5.0.5 and upgraded to wordpress 3.1.1

imediapixel

Hello, could you please provide me your url regarding your issue?

Thanks.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Sorry forgot to give you the site http://carvedsouls.com. Also the cloud.png doesn’t show up in the blog post anymore.

Thank you for your help.

imediapixel

Hello, I checked your site and there’s an error :

<br />
<b>Fatal error</b>:  mime_magic could not be initialized, magic file /usr/share/file/magic.mime is not available in <b>/home/vg004web02/91/98/3009891/web/wp-content/themes/istudio/timthumb.php</b> on line <b>367</b><br />
make sure mime_magice module enabled in your host, it’s required by timthum script.

Thanks.

  • Exclusive Author
  • Has been a member for 4-5 years
  • Bought between 50 and 99 items
  • Indonesia
gimsot Purchased

halo, saya menemui kesulitan menggunakan halaman portfolio dari template ini, ketika saya sudah berhasil membuat 1 posting image portfolio, detail posting tersebut selalu menampilkan flash player, seharusnya tidak seperti di contoh live demo yang kamu sertakan. terima kasih.

imediapixel

Email sudah di balas bos.

Thanks.

gimsot
gimsot Purchased

siap! makasi banyak gan!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
centiva Purchased

Hi,

First off. Thanks for a great template! I have two problems:

1. http://goo.gl/i35hW As you can see the services boxes are not fully aligned. How can this be fixed? Howcome this problem emerges?

2. Is there any way to change the way the slider switches images? I would like a simple fade, and no swirls etc.

Thank you very much for your help!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
centiva Purchased

Hi,

First off. Thanks for a great template! I have two problems:

1. http://goo.gl/i35hW As you can see the services boxes are not fully aligned. How can this be fixed? Howcome this problem emerges?

2. Is there any way to change the way the slider switches images? I would like a simple fade, and no swirls etc.

Thank you very much for your help!

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years
centiva Purchased

Hi again,

first off. sorry about double post.

Issue #1 is now resolved.

I have a quick question regarding the google map. It is not quite working as i hoped. I go to maps.google.com, search for my adress. Then i copy the code that is required, but nothing happens when i press the map image on my website

The adress I am trying to get is:

Humlegårdsgatan 4, Stockholm, Sweden

Thank you for a great template!

imediapixel

Hello, ok just contact me from my profile page regarding your issues, let me check directly at your site.

Thanks.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
jpakerla Purchased

Hi, The pretty photo(Lightbox photo effect) is not working for my site. http://a-mlandscaping.com/gallery/. Quick response wouldbe appreciated.

Thanks.

imediapixel

Hello, please contact me from my profile page regarding your issue, let me check directly at your site.

Thanks.

  • Has been a member for 3-4 years

Hi, great job with this template. Can I change the number of boxes feeding from the Services pages on the Homepage below the slideshow?

Also, is there a way for me to edit the content of these boxes so that they’re not feeding from the Services pages?

  • Has been a member for 3-4 years

On our Portfolio page, when you click on the icons for the Portfolio Items, the image gallery doesn’t launch as it does in the sample template. Could you please help me fix it?

imediapixel

Hello,

Sorry for any inconvenience, but you did not have a “Purchased” badge.

Thanks.

  • Has been a member for 3-4 years

Yes, but my boss did buy your template and our company is using your template for our corporate website. I am trying to edit some things for our website and thought you would be kind enough to help. :)

imediapixel

Hello,

for lightbox issue quick fix, please download prettyphoto at http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/, now replace the old jquery.prettyPhoto.js with the latest version that located in js folder, do the same thing for prettyPhoto.css (in css folder).

Thanks.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Hi,

I’ve upgraded WordPress to v3.1.3 and all the images across the blog no longer display. I think this may be an issue with timthumb.php but don’t quite know how to resolve it.

Images are loading fine when I put the image URL into a browser window but do not show up in any blog as a thumbnail or as the main image.

Would you be able to help with this please.

Thanks.

imediapixel

Hello, please try to update your timthumb.php script, you can download the latest version at http://timthumb.googlecode.com/svn/trunk/timthumb.php

Thanks.

Default-user

Thanks,

I updated the timthumb.php from the location you mentioned and this did get the images displaying again. Thanks for this.

However this has created a new issue. If an image is only 250 pixels wide, it seems to stretch the image to the full 595 width which makes it look distorted and pixelated. Do you know how I can solve this? I presume it has something to do with the same timthumb.php file but not quite sure what.

Thanks in advance.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Canada
  • Has been a member for 4-5 years
  • Referred between 1 and 9 users

How do I remove the “Home” link?

imediapixel

you can manage your menu items using WordPress menu manager, so it’s easier to you to include certain pages in main navigation.

thanks.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 3-4 years

hi,

I have a problem translating the “Read More” in the 4 service sections on the homepage ob my website.

I changed in the “services-template.php.”

<p><?php excerpt(30);?> <a href="<?php the_permalink();?>" class="linkreadmore">Weiterlesen &raquo;</a></p>

the english “Read More” into the german “Weiterlesen”. But this change doesn’t affect anything. What am I doing wrong?

Thank you, scarepink

imediapixel

Already replied your email.

Thanks.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Is there a way to remove the latest posts box completely?

imediapixel

Please open sidebar.php file, find and remove all below code :

<!-- Latest News Start //-->
                  <div class="sidebox">
                  <?php $blog_cats_include = get_option('istudio_blog_cats_include');
                    istudio_latestnews($blog_cats_include,4,"<h?>Latest News");
                  ?>
                  </div>
                  <!-- Latest News End //-->           

Thanks.

by
by
by
by
by
by