227 comments found

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
Ander11 Purchased
Hi, I uploaded the test JAD site to my client’s server but with the latest version of JAD, then it wouldn’t load the site and crashed Chrome & doesn’t work in IE. I reinstalled the earlier version of JAD, but the site is still not working right. What files should I fix or replace? http://ae3partners.com/ae3/ Thanks! We were hoping to launch today….
fireform

Hello!
I can’t say what is the reason. There are no any files to replace because our demo works well. I remember that there is no such problems with your site earlier. Slider is not working in ie8 because we didn’t fix it still.

Regards,
Evgeny

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Italy
misero Purchased

Hi, I’ve created 2 portfolio pages with different portfolio post categories, but if I enter in any portfolio post I always see in the breadcrumbs parent the last p-page. How to fix this?

fireform

Hello!
Try this Theme Options > View > Portfolio > Content > Parent

Regards,
Evgeny

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 7-8 years
  • United Kingdom

Hi, how do i change the order of My team, i tried changing publishing times but they dont re adjust?? please advise?

fireform

Hello!
page.php, line #32:

$args['order'] = 'DESC';

Regards,
Evgeny

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Toothache Purchased

Hello! Dummy question: I’ve problems integrating my photos into slider and header. Uploading is no problem but when I try to take them over to the slider or header, after pressing the “Get image”-button, nothing happens. Integrating pictures in text ist no problem. Thanks for help!

fireform

Hello!
Send me PM via my profile page with details.

Regards,
Evgeny

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
jlmusic Purchased

I have a strange problem that just started occurring. The last 8 or so blog posts I’ve posted are only viewable on the blog page if I’m logged in an an administrator. When I log out, none of these posts show up on my blog page. It’s very weird and I’ve ensured no plugins could be causing this. Is there a setting I’m missing or something? My site is www.steelcity.cc

Thanks!

fireform

Hello!
It’s not a theme issue. Please, dig into WP. I’ve didn’t hear about such problems earlier.

Regards,
Evgeny

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 7-8 years
  • United Kingdom

Home page H1 titles not appearing.

How do i get these titles to appear, ive added text to homepage configuration section in homepage, as shown in your documentation, but nothing appears, the sub text and link work, the H1 text does not???

Ultimate Agency Theme With A Bunch Of Features

fireform

Hello!
What type of slider are using? There are fullscreen slider and this configuration http://cloud.evgenyfireform.com/image/0f1s0d0T3i27 in the demo.

Regards,
Evgeny

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sweden
wstrmrk Purchased

Hi! Is it possible to change the opacity of the portfolio hover overlay? Can’t find it in the CSS.

fireform

Hello,
You need to change it in js/custom.js, line #60. Change 1 to 0.7 for example like on the screenshot http://cloud.evgenyfireform.com/image/0E0R0Z2f3h3W

Regards,
Evgeny

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi! How do I add other social media links? I need buttons for instagram and tumblr.

fireform

Hi!
Replace unnecessary icons by your images (jad/images/social) and enter links to social profiles.

Regards,
Evgeny

Default-user

Hi! Thanks. I was able to change the icon, but now it still shows the name of the old icon, if you hover over it. I guess I will have to change the name in the css? Can you please tell me the location/file name? Thanks

fireform

Hi!
You can change it here: functions/modules/ourteam.php, lines #238-247. Change this value http://cloud.evgenyfireform.com/image/0Z0M0A2r0O40

Regards,
Evgeny

Default-user

Thanks Evgeny! I’ve changed it in functions/modules/ourteam.php, lines #238-247, but on the homepage it’s still showing up incorrect? I don’t need a different appearance in the ‘ourteam’ section, but on the homepage itself.

Another problem: If I load my website on a iphone5 the alignment of the navigation bar, arrows, stripe and loading button is mixed up (laying on top of each other). Do you have any idea why this could be the case?

fireform

Hello!
Most likely I mixed up. Correct path: jad/functions/modules/handf.php, lines #479-486.

Currently I can’t test it on iPhone 5. May be you can provide a screenshot or photo?

Regards,
Evgeny

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hi, I love this theme! Great work! I am having a small issue with the portfolio pages. I have set up 2 portfolio categories with a page for each. When I select the required category for a portfolio page and update the page, it automatically selects both categories to show on the page. Can you tell me what I’m doing wrong? The first portfolio is http://greenleaf-svs.com/wp/landscape-maintenance-portfolio/ and the second is http://greenleaf-svs.com/wp/landscape-maintenance-portfolio/. Thanks!

fireform

Hello! Thanks a lot!
Please, check the screenshot http://cloud.evgenyfireform.com/image/3o460L0S1I3k You need to select required categories for each portfolio page.

Regards,
Evgeny

courtneylee333

Hi, that’s just the problem. I select the required category, but when I click “Update” to save the changes, it changes back to selecting both categories instead of saving just the one category I chose.

fireform

Hello!
It works on our demo. Send a PM via my profile page.

Regards,
Evgeny

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
Source27 Purchased

A month ago you stated the IE issues would be fixed “tomorrow” yet there is no update yet from what I can tell. Have I missed it?????

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
Daveshef Purchased

Fatal error: Call to undefined function load_image_to_edit() in /home/tanut852/public_html/wp-content/themes/jad/functions/modules/slider.php on line 150

I get this error when I try to upload an image into the Slider

Fatal error: Call to undefined function load_image_to_edit() in /home/tanut852/public_html/wp-content/themes/jad/functions/modules/handf.php on line 221

I get this error when I try to upload an image into the global header

Please help

fireform

Hello!
You need to repair permissions. Also may be it’s a hosting issue.

Regards,
Evgeny

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States
Ander11 Purchased

Hi! Is it possible to order:

1)the thumbnail images AND

2) the orderof the category list on the portfolio page?

My client wants them all in a particular order: http://ae3partners.com/projects/ Thanks!
fireform

Hello!
Wordpress doesn’t allow it by default and I can’t provide any code for it.
I can only suggest to use something like this plugin http://wordpress.org/extend/plugins/my-link-order/

Regards,
Evgeny

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hi, I could really use help with the portfolio categories issue I posted above. I’ve followed the steps as outlined, but it is not working. Thanks

fireform

Hello!
Please read my prev comment :)

Regards,
Evgeny

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 5-6 years

When will you fix the IE issue ? This is completely unacceptable.

I purchased this over 2 months ago, 6 weeks ago you were going to update “10th January”.

Sorry to be so negative but this is a major flaw.

fireform

Hello!
I’m really sorry for that. Tired to fight against the developer of the theme. Will be an update this week at all costs.

Regards,
Evgeny

Default-user

Any progress on the IE fix? You say in the sales section that this is compatible with IE 8 whereas in reality it has a pretty major performance bug in IE8. Over 2 months waiting and still no fix. Shockingly disappointed.

fireform

Hello!
Write me via my profile page if you need a fix ASAP. Update will be available in a few days.

Regards, Evgeny

fireform

Hello!
Sorry for waiting. Version 1.1 was uploaded to Theforest and should be available tomorrow. There are all known bug fixes and new features included.

Regards,
Evgeny

Default-user

Thanks. I’ll update now.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
  • Sweden
wstrmrk Purchased

My Vimeo video isn’t showing up when I’m using the video blog post function. Any ideas?

fireform

Hello!
We plan to release an update in a few days. If there is a problem then I’ll fix it.

Regards,
Evgeny

fireform

Hello!
Version 1.1 is already uploaded to Themeforest. It should be available for downloading tomorrow. I’ve tested – all Vimeo and Youtube works great as thumbnails and Shortcodes. Do you use correct links?

Regards,
Evgeny

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Hey there, trying to have captions show on portfolio images, for example this page : http://themeforest.net/item/jad-creative-wordpress-theme/full_screen_preview/3392920 Any suggestions?
fireform

Hello!
Give a correct link please because it redirects to the main page.

Regards,
Evgeny

Default-user
Hey sorry about that. Here’s the right link. http://themes.evgenyfireform.com/wp-jad/projects/minima-veniam/
fireform

Hello!
It’s not simple to do because you need to create new metabox, then add a call in single.php. Or how you are trying to do that?
P.S. Version 1.1 was uploaded yesterday.

Regards,
Evgeny

Default-user

I have the meta box for captions unhidden from the CSS file, but I’m having problems with the code to call them in on the single.php file. So the captions are there, I just need a way to pull them into the page. Any ideas on what code I should throw into the single.php file to make this happen?

fireform

Hello!
I’ll try to ask dev about it.

Regards,
Evgeny

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
KeyvanH Purchased

Hi there,

i dont know why but the map on the contact page disappapeared. Any ideas?

fireform

Hello!
I can only suppose that you did not fill in all the fields in the map settings. In any case can I see a link?

Regards,
Evgeny

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

i purchased this theme so i could have a full bleed image on the front page and nothing else. the only place i could find to load an image is “header” which, as you can imagine- loads only half. i am trying to load the front and back cover of my books- so a horizontal image i want to cover the whole page. the title etc … will replace the logo and everything else on the front page. is this possible?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

i purchased this theme so i could have a full bleed image on the front page and nothing else. the only place i could find to load an image is “header” which, as you can imagine- loads only half. i am trying to load the front and back cover of my books- so a horizontal image i want to cover the whole page. the title etc … will replace the logo and everything else on the front page. is this possible? the power point that came with my theme will not run on my computer due to being “damaged” or outdated?

fireform

Hello!
I can not see the whole picture without links or screenshots. If you don’t want to post here you can send a PM via my profile page.

Regards,
Evgeny

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

Your preview template does not work on a cell phone, which is a pity as I almost gave-up. I had to find a client example and look at that to see how your theme might look in responsive mode http://charli-cohen.com/blog/

fireform

Hello!
Maybe you meant Smartphone? Because I do not think that any complex theme from Themeforest should work on a Cellphone.
It works on my devices: HTC Mozart (WP 7.5), iPhone 4 (iOS 6.1.2), Huawei Ideos X5 (Android 2.3.5). Maybe you can provide at least some of the details?

Regards,
Evgeny

by
by
by
by
by
by