676 comments found

hi i have a little big problem with woocommerce. I can’t finish an order cause it says the field state is not filled.

http://s2.subirimagenes.com/imagen/previo/thump_9166485sin-ttulo.png

ingeniomkt

nevermind. It was a problem with jetpack plugin. Thanks anyway!

MNKY

Glad you have sorted it our already :)

Hi! here is a php error

Notice: WOOCOMMERCE_USE_CSS está obsoleto desde la versión 2.1. Utiliza Styles should be removed using wp_deregister_style or the woocommerce_enqueue_styles filter rather than the WOOCOMMERCE_USE_CSS constant. en su lugar. in /var/www/vhosts/discover-coaching.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3201

MNKY

Update uploaded, but to fix manually ,in plugin/woocommerce/index.php change line 14 to:

add_filter( 'woocommerce_enqueue_styles', '__return_false' ); 

Thanks!

ingeniomkt

u mean

/kickstart/inc/plugin/woocommerce/index.php

fixed! ^^

MNKY

Yes :)

meirion Purchased

Hi, my “top bar” text is wrapping onto the next line, this was fine in the past with being able to keep everything on one line. This seems to have happened since the last WP update, and is happening to both left and right top bars. I can keep text on one line if I don’t use spaces, but as soon as spaces are used to separate words, they scroll onto the next line !!!

MNKY

This is a very very strange chrome bug, the interesting part it does not happen on live demo.

If you increase size by 1px, it aligns in one line. But you can do the following, add this to custom css:

@media only screen and (max-width: 979px) {
#top-bar .textwidget, #menu-footer-menu {white-space:nowrap;}
}

Thank you!

Default-user
meirion Purchased

thanks for your help, I will give that a try tomorrow

Default-user
meirion Purchased

The custom css did not work for me, but increasing the font size in the stylesheet works fine, and probably looks better as well ! Thanks for your help and the workaround ;-)

Hi

How can I make the menu font bold?

http://apartmanyoneticim.com/
MNKY

Hi,

It is already set to font-weight: 600. But, if you want to increase it add this to custom css:
#primary-main-menu li a {font-weight:bold;}

Thanks!

Hi, i have a problem with one plugin, the problem is mobile-detect.php on line 16. What if i delete this archive? is the only way that i can use the plugin. Can you guide with that please.

Thanks for your time.

MNKY

Hi,

Feel free to do it. Only thing is that you will have to modify all header-...php files a bit. Open all of header files and change lines 9-12 to:

    <?php
    if ((ot_get_option('responsive_layout') == 'responsive_mobile') || ot_get_option('responsive_layout') == 'responsive_all') { 
        echo '<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1" />';
    } ?>

We are removing mobile detect function by doing this.

Thank you!

Hi, I am facing a problem on password protected pages for the last couple of days. When my clients enter the password for a password protected page and click on submit, it shows a blank page and on the URL it shows:

....com/wp-login.php?action=postpass

I tried to reinstall the theme, it says:

“The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.”

MNKY
MNKY Author

Hi,

Please unzip the downloaded package and find kickstart.zip inside, it is the theme file to install.

Thank you!

i am using posts to feed various lists and content blocks, etc. how can i disable the title link on them? i removed it from content.php (in my child theme), but is there another place it occurs? my site is plushdesign.net/tester

MNKY
MNKY Author

Hi,

Do you mean “Upcoming Performances” part? This looks like a widget you use; if this is a default WP widget then there is no option to disable the links.

You should probably look for some recent posts widget with more options available that will allow to disable links too.

Thank you!

Hello,

All where going good with my kickstart theme… But while I was preparing my site www.thunderpack.eu I noticed that in blog while it shows the featured image on every post (standard type), when I enter the post it self there is no featured image… Is this normal?

Thanks.

MNKY
MNKY Author

Hi,

Right now you have border in style.css on line 141 for #header-wrapper element. Remove it and replace with a css shadow, if you wish.

Thanks!

Default-user

I’m not so good on that… what should I paste in place of #header-wrapper element? Isn’t theme options “disable shadow” off enough?

MNKY
MNKY Author

Hi,

I thought you wanted a custom shadow there. If you just don’t want the line remove border-bottom style from that line.

Thanks!

hozturk Purchased

Hello,

I want to make 2 MAIN-TAB groups(like in the live preview “content elements” section) and in these each group there will be another 5 SUB-TAB groups too. I just cant figure out how to do it.

And also icons are very slow to load when i put in my page. Is there is a way to fix it?

Thanks

Default-user
hozturk Purchased

thank you again it worked like a charm! :D last question there is a space available there i want to remove there if its possible http://prntscr.com/5mbmcy can you help me this one too?

MNKY
MNKY Author

I am not sure what this space is exactly, hard to tell from the screenshot. Please use browser inspection tools to find the class or ID of that element, you will also see what paddings and margins in has.

Thanks!

Default-user
hozturk Purchased

I just fixed. Thanks anyway :)

hozturk Purchased

Hello. When looking at the Google Webmaster Tools, every page shows with a Structured Data error, Missing : author Missing: entry-title Missing: updated. They were saying that this can only fixed by edit theme settings. Any fix available for this problem? thanks

Default-user
hozturk Purchased

this is looking very advanced for me:) do you know any easier method?

MNKY
MNKY Author

Hi,

This really is not a big deal. We will try to add it into the update. Here are instructions, if you decide to do it manually: http://kb.yoast.com/article/184-fixing-hcard-author-error

Thanks!

Default-user
hozturk Purchased

Instructions in the link you provided did not matched with this theme codes. Also this looks like only fix for “author” error. If its not a big deal as i concerned, i am going to wait for the next update.

mrueegg Purchased

Great theme!

One minor note: You should not use fully qualified URLs to retrieve resources like Google fonts but instead use ones without http protocol in order to let them work with https as well. Example:

Instead of https://fonts.googleapis.com/css?family=

better use

//fonts.googleapis.com/css?family=

Keep up the great work!

MNKY
MNKY Author

Hi,

Thank you for the suggestion. Will do this in the update.

Best regards, MNKY

mrueegg Purchased

Hi,

I changed the portfolio items URL prefix as you have explained in one of your comments here like this:

kickstart/inc/global/portfolio.php. Line ~45 ‘rewrite’ => array(‘slug’ => ‘products’)

But now I cannot go to my existing portfolio items anymore because I always get a 404 even though the URL permalink in the portfolio item itself is okay.

Any ideas?

Thanks, Michael

MNKY
MNKY Author

Hi,

Go to Settings/Permalinks and change them to default mode. Save. Then change back to your previous mode. Save.

It should be back to normal :)

Thanks!

Hello we have some issue with the theme, the hosting company always suspend our site because they say there is compromise and intrusion.

They say some one is sending out bulk spam messages using a script they upload on our site. They email addresses they are using also do not exist on our site.

MNKY
MNKY Author

Hi,

You should use some anti-spam or security plugin. Also host should take care of website security too.

Please contact us from purchased account for further support.

Thanks!

Default-user

Okay, as soon as the officer with the purchased account comes in I will ask him to mail you with our account.

Hello again,

I have used the File Unattach plugin as the manual says, I have attached images to the post and the Nivo Slider does not see them.

What should I do?

Thanks in advance

Default-user

I don’t get it… I make a post, I select gallery and I attach the images where I select the specific post to attach to. Where I should put this ID? Do I need to add a short code somewhere in the post for Nivo slider?

A second question, I needed to widen the main html area from 650px when I use sidebars (left and right) to 700px. I did it by editing the files and all are good. The problem is with the images when I load them wordpress makes varius versions of the image upoladed and then the theme is using these new and resized images to display image posts. Because I have widen the main html area the images are missing 50px in width… So right now I’m replacing by hand with FTP the resized images with new ones with the correct width ny overwrite the resized.

Is there a value somewhere that I can change to fix this and instead of 650px resizing to do 681px?

Thanks!

Default-user

ok I used a shortcode in post and I added the ID. Still the same problem…

Nivo slider: no attached images, or only one attached image…

I have 4 images attached…

So what I do?

Also I need an answer for my second question…

“I needed to widen the main html area from 650px when I use sidebars (left and right) to 700px. I did it by editing the files and all are good. The problem is with the images when I load them wordpress makes varius versions of the image upoladed and then the theme is using these new and resized images to display image posts. Because I have widen the main html area the images are missing 50px in width… So right now I’m replacing by hand with FTP the resized images with new ones with the correct width ny overwrite the resized.

Is there a value somewhere that I can change to fix this and instead of 650px resizing to do 681px?”

Thanks

MNKY
MNKY Author

Hi,

1. Contact us with login data for the 1st issue. Or just use slider revolution instead of the Nivo Slider.

2. Open content-image.php and change 650 to 681.

Thanks!

I´m gonna use the theme for a travel blog. About the posts, can they appear in two columns, as in Portfolio, or just in one, as shown in Blog? If I use the Orbit slider on the Home, when someone clics on the pics that appear in the slider, can they link to the posts? And I can use add banners in the header and on the sidebar, with the widgets, right? Thanks

MNKY
MNKY Author

Hi,

1. Posts have only one column layout.

2. Yes, it can be done.

3. Sure.

You can also take a look at our two latest themes (the top ones in portfolio http://themeforest.net/user/MNKY/portfolio), they include Essential Grid plugin that can displays your posts in any layout.

Thanks!

Hi, I just imported the demo content. Is it right there are no images in this demo content?

MNKY
MNKY Author

Hi,

Yes, images are replaced with empty placeholders, because graphics are licensed for preview only.

Thanks!

roytreffers

Allright, thank you!

by
by
by
by
by
by