38 comments found

I’m encountering a problem being able to access the meta boxes in the section pages. I can see them below the main WYSIWG editor, but they don’t expand for me. So, basically it’s impossible to edit any of the content on the theme.

Any ideas how to resolve?

CleanScript

Responded and updated the theme. The latest version with the fix is also available for download from themeforest. Again, sorry for the inconvenience and again, please let me know if there’s anything else I can help you with.

CleanScript

You know what? I’ve just made the modification. The admin menu items now look like this: http://d.pr/i/CD0P . I’m submitting the update for review right now. Cheers!

CleanScript

and it’s approved. The update is there

Nice template. Curious if I want to add my own custom icons to the top menu if I can get into the CSS and substitue my own?

CleanScript

get my email from the documentation file ;)

Default-user

For those reading this thread my issue was resolved. If your menu is for the main page you must choose Pages > Homepage under the Menu settings, add the menu item and then select which section to jump to under that menu item and save.

CleanScript was super helpful in making sure I knew what the fix was. Thanks!

CleanScript

Thank you! I am very glad you solved your issue. If there’s anything else, any questions, or anything, please don’t hesitate to leave a comment.

Cheers!

tim205 Purchased

Hi,

We have a couple of issues to resolve:

1. When our site is viewed on a SmartphoneThe header logo has a horizontal line through it and overlaps the H1 text on the page. The nav menu is in the top left corner and I think it is pushing the other elements down.

2. On one of our pages, the images dont resize on a mobile device. The about page featured image and the home page image both reduce in size, but the images on our ‘services’ page stay at 200×200. Is there a way to have them adjust with the device?

Thank you for a great theme!

Default-user
tim205 Purchased

That makes sense on the responsive issue. I will email you the file a bit later, when I get home from the office. What is a good email address to use? Thank you so much for great, fast support!

CleanScript

cleanscript (at) icloud DoT com

CleanScript

Hello again, I looked into your problem a little bit more and I will only need the style.css file to fix it as you want, not header.php

Hello! I installed the theme into a brand new site, but when I go to customize, the customize page repeatedly refreshes so I am not able to reset the home page to be a static page instead of the blog roll. There aren’t any plugins added to the site, I’ve refreshed my cache, etc. When I switch to another theme, I am able to make customization. Am I missing something? Is this an issue that has been reported with this theme? Please let me know how to move forward. Thanks!

CleanScript

Just to make sure you’re doing it right, there is a folder inside the archive you download, that’s called Lana. That is the theme. You either copy it in your wp-content/themes folder via ftp or you create an archive from it and upload that in your wordpress admin.

Default-user

Hey CleanScript! Thanks for your help! I double checked the installation… I cleared it off and reinstalled just to make sure I did it right. I can’t get the constant refreshing to stop, but I did manage to change the site title and tagline pressing the stop refresh button. I wasn’t able to make other customizations in that window, but I think I am able to do most of it through the Lana Settings, so we should be good.

CleanScript

ok, it’s weird that it’s causing any sort of problems, if you install it on a clean install somewhere locally of wherever you will see it’s good. Anyway, if it works for you now, good, I am glad!

cheers!

Is it not possible to change button text on this theme? For instance, I want to use the prices table but with a bottom button text that say “Learn More” instead of “Buy Now”. Is this possible?

CleanScript

Unless you where already notified, there is a new update to the theme. You will see in the prices section of the pagebuilder a new field (Column x Button Text) What text you add there will appear on the button.

Please let me know how it goes and don’t forget to rate!

Cheers!

Default-user

Thanks for all the help! We will be sure to rate :)

CleanScript

My pleasure!

Cheers!

kevde Purchased

Hey I am getting a similar to what IconicCarolyn was getting.

Also I keep getting the errors listed below whenever I go to edit in the Page Builder.

Would this be caused by me upgrading to Wordpress 3.9?

Warning: Illegal string offset ‘content’ in /home1/kevde/public_html/welcome/wp-content/themes/Lana/includes/cleanscript_core.php on line 547

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home1/kevde/public_html/welcome/wp-content/themes/Lana/includes/cleanscript_core.php on line 547

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home1/kevde/public_html/welcome/wp-content/themes/Lana/includes/cleanscript_core.php on line 547

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home1/kevde/public_html/welcome/wp-content/themes/Lana/includes/meta-boxes/cs_page_builder.php:6) in /home1/kevde/public_html/welcome/wp-admin/post.php on line 235

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home1/kevde/public_html/welcome/wp-content/themes/Lana/includes/meta-boxes/cs_page_builder.php:6) in /home1/kevde/public_html/welcome/wp-includes/pluggable.php on line 1121

CleanScript

Hi, please write me a message via my profile, I have an update for you

Default-user
kevde Purchased

Thanks for the help and quick response

CleanScript

Not a problem, glad to have helped! don’t hesitate to leave a honest rating on the product on http://themeforest.net/downloads

Cheers!

iGene Purchased

Didn’t see this asked before, but how would I change menu hover colors?

CleanScript

Hi, The menu colors are hard coded into CSS, there’s no option in the admin panel to change them, sorry

Hello, Is it possible to have a link between images in lightbox with the portfolio ? Because I am not sure it’s always a good solution to open an image and close to open the follow image. Thank you

CleanScript

it does not, BUT it’s a very easy fix, I can do that for you! It’s just 1 line of code

CleanScript

Check out the demo, it has that option now, I will also include it in the next update!

Default-user

Thank you, you make my day !

mfmain Purchased

Hi, I’m having the same problem with the customize page constantly refreshing. (I’ve installed the theme correctly – the lana.zip file)

CleanScript

Hi

You might have a plugin installed that’s causing that problem?

Hello:

. Just bought the template wordpress 3.9ve tested and does not work, I tested on wordpress 3.7 and uploading the zip fails, if I upload via ftp when I activate the theme get this error Warning: require_once (includes / page_builder / sections_array. php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in / home / XXX / public_html / wp-content / themes / Lana / functions.php on line 3

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening required ‘includes / page_builder / sections_array.php’ (include_path = ’:/ usr / lib / php :/ usr / local / lib / php.’) In / home / XXX / public_html / wp-content / themes / Lana / functions.php on line 3

Please send me a. Zip that works … thanks

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/dueroima/public_html/wp-content/themes/Lana/includes/cleanscript_core.php on line 560

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/dueroima/public_html/wp-content/themes/Lana/includes/cleanscript_core.php on line 560

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/dueroima/public_html/wp-content/themes/Lana/includes/cleanscript_core.php:560) in /home/dueroima/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 899

CleanScript

I will test and get back to you

Default-user

When will I be able to download the theme right? thanks

CleanScript

Hi, google changed it’s api, apparently, you need an api key to generate a simple iframe and use that to embed it anywhere. Get started here and see if this works: https://developers.google.com/maps/documentation/embed/start

Hi, it’s possible to have only image logo without text (name of website)?

Thanks, Angelo

Default-user

Hi, I have solved…

I, use iframe for map <iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=\\1m12\\1d1522569.9000278336\\3d41.811729199999995\\1f0\\3f0\\1i1024\\4f13.1\\3m2\\2sit!4v1403539230439” width=”800” height=”600” frameborder=”0” style=”border:0”></iframe>

why don’t apper nothing?

Hi… how to use embed Map? Google iframe doesn’t work … why?

thanks, Angelo

Default-user

i’m waintig…. it’s urgent!

CleanScript

Looking now

CleanScript

Google changed the sharing iframe strings. I need to update the theme to make this work. Don’t have time at the moment, sorry. I’ll let you know as soon as I update it

Hello:

The template does not work. The self-installing zip fails. Uploading by ftp if that loads fine, but when Lana One Page content page (dummy data) editing gives these errors:

Warning: Invalid argument supplied for foreach () in / home / dueroima / public_html / wp-content / themes / dueroimagen / includes / cleanscript_core.php on line 560

Warning: Can not modify header information – headers already sent by (output started at / home / dueroima / public_html / wp-content / themes / dueroimagen / includes / cleanscript_core.php: 560) in / home / dueroima / public_html / wp-includes / pluggable.php on line 899

If you want step-by-mail you your password and user of my website, so you can see the errors.

  I need an urgent solution.

thanks

CleanScript

Hi, So sorry, I will fix as soon as possible! I apologise again! Thank you very much for letting me know! I will get back to you with an update

CleanScript

I apologise for the long wait. I’ve been very busy with my job. I submitted an update. You should get a notification when ready. Please let me know if you can install the zip correctly now (you should) and if the one click dummy data load works (It should)

CleanScript

please update the php version to the latest one you can. I’ve found that most likely this is the issue

peterst Purchased

Hello,

I’ve the same problem using the page-builder:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in …/wordpress/wp-content/themes/lana/includes/cleanscript_core.php on line 547

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in …/wordpress/wp-content/themes/lana/includes/cleanscript_core.php on line 547

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at …/wordpress/wp-content/themes/lana/includes/meta-boxes/cs_page_builder.php:6) in …/wordpress/wp-admin/post.php on line 235

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at …/wordpress/wp-content/themes/lana/includes/meta-boxes/cs_page_builder.php:6) in …/wordpress/wp-includes/pluggable.php on line 1121

Could you please help me?

Thank you and kind regards, Stefan

CleanScript

No problem, my bad, missed the issue, I apologise, and thank you!

Yes, the update has been processed, make sure you download the theme again from themeforest to get the latest update and let me know if you have any more issues.

Default-user
peterst Purchased

Now I deleted the old theme-installation, downloaded the theme again from Themeforest and made a new installation. The warnings in the editing window are gone now, but when I add sections with the pagebuilder and try to save the settings, the following errors occur:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in …/wordpress/wp-content/themes/lana/includes/cleanscript_core.php on line 547

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in …/wordpress/wp-content/themes/lana/includes/cleanscript_core.php on line 547

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at …/wordpress/wp-content/themes/lana/includes/cleanscript_core.php:547) in …/wordpress/wp-admin/post.php on line 235

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at …/wordpress/wp-content/themes/lana/includes/cleanscript_core.php:547) in …/wordpress/wp-includes/pluggable.php on line 1121

CleanScript

contact me via my profile, I will give you the update faster via email

How do I add a photograph so it shows up on the right side of the home page? I’ve uploaded it as a featured image, but it doesn’t show up.

CleanScript

If you selected full size and it still does not work, I don’t know what to say at this point. You’re most welcome and I’m sorry for this weird issue. If you want, I can take a look and see if there’s something I can do. If you want, you can message me via my profile on themeforest and create a temporary user for me on your live site so I can take a look.

Default-user

Thank you, but we found out what the issue was. it was the picture size. not sure why it mattered, but when we uploaded a bigger picture, it worked. Thank you again for your help

CleanScript

Hey,

I’m really glad you sorted it out! Please let me know if there is anything else I can help you with.

Cheers!

CleanScript, I really like the look and functionality of your template! I need to see some video portfolio options, though, such as pulling in Vimeo and such. Do you have something? Also, are there options to add text on the images before hover? thanks.

CleanScript

Hi!

How exactly do you need the video to be embeded inside the portfolio? Image thumb in the portfolio and when you click the popup with the video appears?Video inside the portfolio thumbs and plays there? How else?

Thank you.

Default-user

Yes. Image thumb in the portfolio and when you click the popup with the video appears. I don’t seem to see an example.

Also, are there options to add text on the images before hover? thanks.

CleanScript

Hi, I’m afraid I don’t have the video or image after hover functionality implemented right now. But it would not be hard to implement it. How fast do you need it implemented in the theme?

Is the Google Map embed issue solved yet? I see a comment from 2 months ago, but I am having the same issue now.

Dave

dabofoppo

Not appearing as an update in the WordPress dashboard. Has your update been approved yet?

CleanScript

The update is not supposed to show in the dashboard, like I said 2 days ago:

“The update is up and running for almost 24 hours. So its ready” .

To get it go to http://themeforest.net/downloads and download it there, reinstall it on your wordpress site and let me know.

Cheers!

CleanScript

Don’t buy it yet though, it’s not been accepted by the reviewer just yet. I will let you know when it is.

by
by
by
by
by
by