940 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

population2,

I’m also having troubles getting the sidebar header box to work. Can you email me the details on how to fix it? Thanks.

email address: numancelik34@gmail.com

population2

Hi,

You just need to add the content from the Theme Options (Bottom left button).

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
mpiskorz Purchased

I’m getting a bullet list of pages on the main page. How do I remove this?

population2

You’ll need to configure the menu in Appearance > Menus

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

I am not seeing the newsletter in the sidebar. Any idea why?

Thanks

population2

Hi,

Please check this post: http://goo.gl/DxXLC

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi,

I am not seeing the newsletter in the sidebar or the option to include the prayer request button. Any idea why?

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi again, I am trying to set up the pop-up for service times, but I cant work out how to edit the .js files. My laptop wont open it, also I read you telling someone else to download the .js file off the website, I dont know how to do that either.

I can get the rest, but if you can walk me through how to edit the .js file that’d be great.

Thanks, Connor

population2

Hey Connor,

Please re-post your question in my forum http://goo.gl/8cZDH. Also send me your the URL of your site. I’ll help you setting up the service times.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hello, I’m having a lot of trouble with the “service times” I’ve went over the instructions several times, but it is not working. Please, can you help with this?

Thanks, Brian

population2

Hey Brian,

Could you post the URL of your site here? I’ll help you with that.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I am having problems uploading the theme to WordPress. The following is the error message I receive when I upload the “lop.zip” file through the WP auto installer:

The uploaded file exceeds the upload_max_filesize directive in php.ini. Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, cgiadmin@yourhostingaccount.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

population2

Make sure you’re not trying to install the downloaded zip file. You need to unzip it first and only upload the LOP folder into your Wordpress. The other 94MB are helpfiles, PSDs, etc.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

How do I remove the date, category, and post author from blog posts?

population2

Remove this code from index.php:

<p class="meta"><?php the_time('F j, Y'); ?> in <?php the_category(', '); ?> by <?php the_author_posts_link() ?></p>
  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Hi, I purchased your theme (LOP) a while back and have been setting it up. I’m almost done but I can’t seem to figure out why the posts won’t show the thumbnail when viewing in a list, high level. Once I click on the post the thumbnail is fine. How can I fix this? I’ve seen your demo and you have profile images at the high level?

Thanks

population2

Hey,

Could you post it in my forum? And please post your URL as well. I’ll help you with that.

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • United States

I added the animSpeed and pauseTime at line 23 per instructions, but now there’s nothing in the slider… it’s a black blank. Help !!! :P

//Nivo Slider plugins $('#slider').nivoSlider({ effect:'fade' }); animSpeed:500, // Slide transition speed pauseTime:6000, // How long each slide will show //Cufon Cufon.replace('.replace'); });
population2

Hey,

Please re-post your issue in my forum http://goo.gl/8cZDH And please send me your site URL . I’ll take a look.

Thx

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

I made sure the it was just the LOP folder that was compressed in a .zip format. When I upload the LOP .zip, it give me the error message I mentioned.

population2

Hey,

Send me your WordPress login info here: http://goo.gl/8cZDH I’ll help you installing the theme.

Thx

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

Your theme works great! We Love it! I need to know though – can I assign a regular page to the home page instead of posts or tabs? If so, can you give me directions on doing that? We need to have images and other content there. Thank you!

population2

Hi,

Please check this post: http://goo.gl/aP0Is

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

This may be a dumb question but I cannot figure out how to set up a blog page with this theme.

I would like to set up my site like this one: http://worldencounter.org/ in which the tabs feature static content (instead of blog posts) and there’s a separate blog menu item and a traditional blog page.

How do I do this? And I apologize if this is a dumb question or if it’s been covered in the comments … I don’t have time right now to read through 39 pages of comments and it’s somewhat urgent. Thanks!!!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

Ignore my last question – I figured it must be something inherent in WordPress and not theme-specific so I got the answer from WordPress.org support.

Sorry for the dumb question – WordPress newbie here!

population2

Do you still have issue with this?

I read your post in my forum, it seems you figured it out.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Just wanted to say thanks for the work on this theme. I’ve received numerous compliments on our implementation of it at http://www.westbrookechurch.org and I’m happy to refer people back to ThemeForest to check it out. Haven’t had any issues with it personally, and have done some modifications that have worked out well.

Great work!

population2

Hi,

Thank you for the compliments. I really appreciate it!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years

i can’t get the slides to rotate… can you help me out?

population2

Please post your issue on my forum: http://goo.gl/8cZDH And please post your site URL . I’ll take a look.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
bbdlmc Purchased

What do you suggest to edit photo size to fit the 640×280 pixel size for the homepage gallery without stretching the original image. I am using irfanview now and my images become shrunken and stretched instead of retaining proportion.

population2

Hi,

You may want to check GIMP http://www.gimp.org/

Thx

Default-user
bbdlmc Purchased

I’ve tried Gimp. Everytime I resize it wants to keep it proportioned at 640×480 and when I remove that option and adjust the size to 640×280 it distorts the image. But the homepage image states it should be 640×280. Any other suggestions?

Thanks so much!

population2

Try to crop it, not resize. If you still having difficulty with it, send me the images.

Thx

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Ireland

Hello, Please I need a help, I wanted to created photo gallery that will contain about four column with about 20 photos in a page of the gallery. Does this theme support it and if YES , please can you give me a guide.

Thank you.

Thomas

population2

Thomas,

I have replied your questions in the forum.

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
Yacroon Purchased

Hi.

For some reason the .sf-menu a links appear bold in Safari 5. I read somewhere that this type of error could be solved by applying black text-shadow with 0.01 opacity to the element, however it doesn’t seem to work.

What do you suggest?

population2

I wonder if that’s because the text shadow. Try to remove the text shadow in .sf-menu a (superfish.css line 17). If that doesn’t work, try to change the font type.

Thanks

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
mskopel Purchased

Hello,

I’m getting reports that the cufon fonts for the sidebar titles and pages titles are not showing in IE9 . Is this a known issue? I know I can change the fonts via funtions.php and css but I wanted to see if there was a workaround or something else I can do beside changing your code.

Thanks, Michael

population2

Try to update js/cufon-yui.js with the latest version. You may have the older version. The cufon on the demo site works on IE9 .

by
by
by
by
by
by