Discussion on Lotus, Flexible Multipurpose & Responsive WP Theme

850 comments found

thomaz Purchased

Clean install of Wordpress and installed your theme. All was going well and then the first time I believe I clicked on update while editing a page and BANG! entire site down “Internal Server Error – The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.”

The next time I setup everything from scratch again and it seem to last much longer while I was creating a Revolution slide the same thing happened while saving a slide. “Internal Server Error”

have you heard of this before? seems so random… any ideas to recover would be greatly appreciated so I don’t have to start all over again.

averta

I think it is because of htaccess file on your host directory. This is not because of theme. Try to rename the htaccess file temporary to something diffrent and check your site. It may fix the issue. otherwise please contact your host provider and tell them about

Let us know

thomaz
thomaz Purchased

thank you!! checked the htaccess and there was nothing in it. Renamed the file and then everything worked… so strange.. THANKS!!

averta

good news ;) good luck

4listar Purchased

Hi, Bought your theme. I am here to just say thanks. your business demo was exactly what i was looking for. This theme is far beyond what i was expecting from a wordpress theme! you know, using shortcodes was always a pain for me (sorry i’m noob in coding), but since i bought your theme i have so many fun with smart page builder :D good job averta. keep doing good work

averta

WoW thanks my friend :D we are very glad you like the theme. Please follow us and rate the item if you are satisfied

regards

Will I be able to do You Tube videos for the testimonials

Default-user
rflaa Purchased

it sent him an email role@

averta

I don’t mean role@averta. look at this image https://dl.dropbox.com/u/13423880/lotus/Snapshot_2013-02-20_053919.png

go to users section, select the user that you have created for us. in “Role” field, select “Administrator” from drop down list

averta

One of the plugins you have installed was breaking the javascript code. please deactive that plugin

Hi, I’ve translated the localization file and it works fine. However, in the blog page, where the posts are listed, the “read more” after the excerpt is not translated. Where can I find it? All instances are translated in the po/mo files.

averta

Hi

First Thanks for your purchase
It seems we missed this word. please send us an email via our profile page, we will send you the update.

Let us know if you have any further questions

Default-user

thanks for quick response, I’ve sent you an email.

averta

We replied your email. please check your email

I didn’t mention that yet, but your theme is superb. I was about to buy something else, but yesterday I browsed through the latest additions, in search for something that would “get me”. And I immediately bought yours. So, now the fun of adjusting everything. So, my question is, would you consider creating a light coloured version of the submenu? I’m talking about the background of the tiles – you can’t change their colour in the menu. But again, the customization possiblities are great!

Default-user

Hm, show me where? There are multiple options for text color and hover, and main manu background and active menu background, but I cannot find the submenu background anywhere… and even in your demos the background is dark everywhere :)

averta

This was our agent mistake. submenu customization is not in included in option panel. customizations are about parent menu and header navigation. we will add a light version in next upcoming update

keep in touch

Default-user

great, thanks, I’m looking forward to that update.

thomaz Purchased

Love your theme! Great work!!

would like to add a “Buy Now” button under all the price and product info within that block. Want to be able to control each button link for each product and have it located under the product specs info.

Also would be nice when there is no data placed in one of the product data fields to not display or better yet have the ability to rename these fields as they don’t work with my products. can you point me to the file where to adjust these?

thanks!

averta

we are done! update is ready. but it takes some time to be available for download on themeforest. please send us an email from our profile page, we will send you the updates

thomaz
thomaz Purchased

awesome!!! thanks.. sending email..

averta

mail sent ;)

Hmm, just like thomaz, I’ve encountered internal server error 500 while working on this theme, we either have the same provider or something is off… but also when changed the httaccess to different name worked. Strange.

Default-user

hmmm… I am using WP supercache, but it didn’t behave like that before. Could it happen due to the new theme? That would be strange.

averta

we have not this issue on our demo sites. please remove the htaccess file included in theme folder. but i am sure it is not because of that.

Let us know

Default-user

No, removing the htaccess file included in theme folder didn’t help. I’ll look into it further.

Another issue encountered :) On my homepage I have this latest posts element. If one of the posts is a video type post, then the thumbnail in the list is a black rectangle. Should I add a featured image then? Or should it automatically show something else?

averta

Could you send us an screenshot ? envato[at]averta.net
we will check and back you asap

Default-user

yes, screen sent

averta

we replied your email. please check

Me again :) How do I change the fonts other than post text, heading, etc. Specifically I need to change the

- navigation - ‘read more’ - heading in the ‘latest posts’ element on front page

because the font used doesn’t have the polish special characters and it doesn’t look good (special chars with accents are substituted with a regular arial or something character).

averta

Tell me what is the font you are going to use instead?

Default-user

Oh, I haven’t decoded yet, something from google font would be best. For example Oswald has polish symbols and should look good in the menu, gotta try.

Default-user

I haven’t decided yet, the best would be some of the google fonts that have latin extended charset, like Oswald for example.

So… I created a page to display blog posts. I chose the ‘blog medium’ template, but it displays the posts with full images, not smaller thumbs on the left like in your demo (http://demo.averta.net/themes/lotus/personal/blog-with-medium-thumbnail-right-sidebar/). What am I doing wrong? Should I add something in the page builder as well? The page is set as the default blog section in preferences.

averta

We replied your email. Please check it

Default-user

Ok, so I have a page with ‘blog medium’ template. I didn’t chose it as the blog listing page. I didn’t chose anything, so the layout doesn’t break. But now, on my homepage I have the lastest from the blog element, that does pull the posts, but the “read more” leads to # and not to my blog list. How do I change that? Can I? I don’t want to have two different layouts for my blog posts.

averta

Could you please send us your page link for us, we will check it and will back you as soosn as possible. envato[at]averta.net

OMG! I can imagine a huge amount of work put into this masterpiece! I think we’ve got here another top seller. And it will be a well deserved status, so good luck with it.

The theme feels so robust it blown my hat off :) Excelent presentation too, congrats!

I’m going to have a look at this one… :D Good luck with sales again guys!

BTW as I am from Slovakia and I can see a Slovak Bažant beer bottles among your products I feel like the theme was personalized to me…. :P

averta

WoW. Thanks my friend ;) and thanks for kind words
We are very glad you like it and happy about Bažant :D

webmandesign

Hi guys,

Do you have any support forum? I’ve tried to install the theme and ran into “unexpected end of file” on flexslider.php file too.

Unfortunatelly I cannot provide access as I’m testing the theme on localhost (using XAMPP on Windows) with WordPress 3.5.1 multisite and debug mode turned on. Any solution for this.

For now I’ve commented out the inclusion of the file in shortcodes.php.

Thanks,

Oliver

averta

Hi

Please send us an email we will send you an update, please try to install it . envato[at]averta.net

First—great theme! Just purchased. However, I’m running into immediate problems while installing the theme.

While going through the wordpress backend, the theme installs fine. However, when I click “activate” things start going wrong. It stalls for a little bit then brings up this message: “Parse error: syntax error, unexpected end of file in S:\htdocs\(SITENAME)\wp-content\themes\lotus\admin\include\shortcodes\codes\flexslider.php on line 148”

That message pops up in the front-end and back-end. Can’t do anything. I’m running the latest version of wordpress and the lotus_1.01 version of this theme.

I had to manually delete the theme via FTP because I was locked out…. any ideas?

Default-user

I uploaded through cpanel. (note… the version I have is lotus_1.01). I’m (again) deleting everything manually and I’ll try via FTP, but I’m expecting the same thing, since it installed fine. It was the activation step that triggered the problem.

Default-user

Did the whole thing via FTP…. same error. I’ve worked with dozens of themes…. never had this happen. Weird. I’m kind of stuck right now, though….

averta

Dont be wired. we are here. just send the acc we mention in previous post. we will check and back you asap

also…. here’s the line(s) from the flexslider.php file that’s causing the issue. Tried re-downloading the entire package, and I’m still getting the error….

148. ?>

averta

I know the line. There is nothing wrong in this line. now i did a fresh install on our machine. every thing is ok.
Could you please provide us a temporary account, so we can take a look to find the issue. send the account info to envato[at]averta.net

Default-user

Sent the info. Thanks.

averta

We check your website and replied you on email. Please check your email

whobo Purchased

This theme hasn’s Compatible for IE( Exactly IE9, other version is not tested)

1. ^ Top page button(scroll down, it disappear, it reverse act!!!)

2. Slider’s small texts are overlap just one line.

I can use chrome for my administration. But almost my visitors use IE.
In my country, about 90% people using IE. Please check IE’s Compatible.

averta

Thanks for reporting. you are right . we will fix them in next upcoming update

I have set up my menu and pages however the home page is still showing blog? Although the home link on the menu goes to my actual homepage. Any help would be great Great theme.

averta

Hi Thanks for your purchase ;)

Its easy. in admin area go to setting > Reading . for “front page displays” field, select “A static page”, then select the page you created before from drop down list

save the the changes. you are done

whobo Purchased

And I hope admin page’s bug for IE asap.

You want only one selling for me?
I providing WP websites for my clients. It’s my job.
I will buy more Lotus.
BUT! My clients use IE(about 99.99%).
I can’t say ‘Use chrome for administration’ to my clients.
Guess, You can sell Lotus over 5 times to me. Look my $man icon!!!

IHAI Purchased

Hi! I must say this is a great theme. Can you please share me the demo package for the personal preview?

averta

Hi, Thanks for your purchase and we are glad you like it. Yes we can send you preview XML data but please not that it can’t contain images because all of the images in preview are copyrighted.

Please send us your email address from our profile page.

Default-user
IHAI Purchased

dont worry, i just want to know which shorcodes are u using in some features.

my email is the following hz@ihai.mx

averta

We replied your email. Please check it

macagima Purchased

Hi.I have installed your theme in worpress, but I get this error “This theme needs permission to write custom styles in css file. Please change directory permission at ([current_theme] / css / other) to 744 or higher” I changed the permissions to all folders (first 744 then 755 and then even 777) but I get the same error in wp. I also tried changing the settings in the options panel, but do not work.

averta

have you tried to set permission for custom.css file?

let me know

Default-user
macagima Purchased

Yes, I tried to change the permissions to custom.css file, I also tried to give 777 permissions to all theme folders … but does not work.

averta

no need to set permission for other directories. i am sure your host provider block some functions that wp need for writing files. let me check and search. i’ll back to you as soon as possible

whobo Purchased

Check Gravatar.
Can’t see any gravatar who hasn’t own gravatar.

averta

Thanks for reporting, we will check it asap.

averta

we have not set an avatar for our email. now we added one. please check again. thanks for reporting

Terrick Purchased

Hi, great theme but having an issue, when trying 2 upload any plugin it says “An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org or this server’s configuration.” I have contacted my host and they say there are no errors and the theme is installed correctly.

It has the same error when trying to install demo content.

Any help please!!!

averta

Hi. Thanks for your purchase.

Could you please provide us a temporary account on your website, so we can take a look to find the issue. send the account info to envato[at]averta.net

Default-user
Terrick Purchased

Thanks, email sent

by
by
by
by
by
by