56 comments found

hello, to last a month and I have no solution. I request a refund of the money or the solution in the immediate. I am having problems with my client wanted this template.

I hope prompt response. Otherwise I’ll have to buy another template.

thanks

webPentagon

Hello, We have updated the template which has been checked and published by TF authority at 8th march . Please download this from TF again and try to use. We were facing with your server file protection problem. Now this is tested by TF recently and published. It should be worked. Please try also at your local pc server.

thanks

Does this template work for Joomla 3.2.3?

webPentagon

no, we didn’t test this.

Hi.I have successfully uploaded the template but then on the joomla backend i do not get all the ribbons on the dashboard such as “main menu”, “articles” etc

Please assist

Default-user

Hi. We are still waiting for reply on how to fix the backend problem???

webPentagon

we have found the file missing problem. today is our week end here. you will get the fixed file download link by tomorrow.

thanks

webPentagon

we have private link to download. please send us your email so that we can send you to download. we are going to update on TF too. this will take time to approve.

thanks

UwwDev Purchased

What qualifies as “Compatible with IE8”?

After weeks of thinking something was wrong in our installation of this theme, its just that it is not Compatible with IE8 at all even though its stated in the product description.

I don’t expect it to look the same on a browser as old as that, but it should at least be presentable. Content floats randomly all over the page, the menus show in a weird vertical bar, not matching the site theme at all.

I checked both the demo of the theme on the site and our installed version and they both render the same, so I know it’s just how it was built.

Not a happy customer.

webPentagon

sorry for this inconvenience. for using some css3 effect after it has changed. as IE8 has lot of problems, we exclude this. we have developed based published html. we are taking this for update issue.

Hi. I seem to be struggling with changing the copyright at the bottom of the site. Please advise me on how to change it.

I also need to know where to find the google map module to change it to my destination.

Please help on these requirements

webPentagon

We need to check your site online. can you please send us mail with your site admin access using our TF profile?

Default-user

Please provide me with your email address

I have lost hours trying to change a picture on the homepage. How do you change the circleimage2.png image for position 3 on the homepage?

webPentagon

Hello, It is background image that are attached by custom.css line no 417. Directory: templates/lotus/css/custom.css.

please send us mail using our TF profile so that we can send you the code.

thanks

Hello I am getting same error like user “zaidmehiar” above.

my error is “addScript(JURI::root(true).’/templates/lotus/js/script.js’); //check if t3 plugin is existed if(!defined(‘T3’)){ if (JError::$legacy) { JError::setErrorHandling(E_ERROR, ‘die’); JError::raiseError(500, JText::); exit; } else { throw new Exception(JText::(‘T3_MISSING_T3_PLUGIN’), 500); } } $t3app = T3::getApp($this); // get configured layout $layout = $t3app->getLayout(); $t3app->loadLayout ($layout);”

I am first doing the site on my XAMMP Server on my localhsot.

Please guide and why you guys dont fix this as this was found one year back by user “zaidmehiar” above.

webPentagon

this is nothing but T3 plugin missing. We have provided t3 plugin. if you use another t3 plugin or update this, may cause such problem.

have you fixed before?

Default-user

how to send mail using our TF profile????

webPentagon
you can send mail using our TF profile. http://themeforest.net/user/webpentagon you will get there message form at right bottom .
Hello, When i open Mod Pr Lotus Slider module settings, below the name there is a line written: MOD_PR_SPECIAL_SERVICE_XML_DESCRIPTION Screenshoot: http://gyazo.com/7e9c66f467e4f37b95e633831f449982 Module would not appear even though its seted up to show on all pages, and it is published. How do I set it up to be shown correctly? I would like it to be shown in the same position as it is on Live demo page of the template. Thank you, Ivana
webPentagon

have you give input there? it’s looking ok. can you please send your site admin access to our mail. you can mail us using our TF profile.

thanks

I sent an email yesterday urgently and do not aving response, I post here. My identifiers are in the email. My probleme is: I just installed the LOTUS template. The site appears, but the admin section is broken. I have no menus.Could you help me please?

Default-user

hello, This is urgent because I only have a few days to the site. I’m in the office, I await your response. Thanking you in advance kind regards

Default-user

Re, I just installed the package you sent me. For now, everything is OK. Thank you again, but I think you should remove the first pack because there is a bug. Question: joomla asks me to update to 3.2.5 and then to 3.3.3. Is the template “Lotus” support this update? In advance thank you kind regards

webPentagon

We have send you a mail about this matter. thanks for your kind advise.

paulVDC Purchased

I have to mention that the package which I just downloaded has the same problem as mentioned above by sbbasile. The menu in the Joomla backend is missing ! Also, the download contains Joomla 3.1… which is far behind. Can we just upgrade to the latest version without template problems ? Is this template still receiving updates to newest Joomla versions ?

Thanks for correcting these problems. I hope I did not payed for a problematic template…

webPentagon

Please send us mail using our TF profile. we will give download link.

Does this template work for Joomla 3.2.3?

webPentagon

we will release this template with latest joomla version by this month.

hi a have a problem. i have xampp 1.8.3 and i have installed a lot of theforest quickstart. but for these template in joomla 3.x quickstart versione in the first page when i insert title admin and password, the progress bar, after click after, continue loop infitly. what is the problem? thanks fabio

webPentagon

please mail us using our TF profile. we will provide download link of quick start.

fabiobrigazzi

ok thanks

paulVDC Purchased

Where can we translate the “Read more” text in the slider ? I cannot find the correct language file to do that (en-GB.tpl_lotus.ini is not the one).

webPentagon

please go to modules->mod_pr_lotus_slider->tmpl-default.php file there you will get read more text. you can add your own language there.

paulVDC Purchased

Because of continious problems we had to re-download the quickstart package but the admin menus are still missing ! The bug, mentioned above, is still present. How to fix the missing admin menu ? It seems to be a quickstart database (sample data) problem.

webPentagon

we sent you a mail.

Default-user
paulVDC Purchased

Sorry, we did not receive any mail. Checked spamfolder too, but nothing. Please send to the address that we mentioned in our support ticket 2 days ago.

[Update: I just noticed that the old link from an earlier ticket is again operational, so I could download from there again.]

webPentagon

we have send this. please check.

I sent you ticket the day before yesterday but I have still no response. How to fix the missing admin menu? In this state is the product unusable! Why don’t you release an update? Indeed, this problem has been around for at least 9 months!

webPentagon

We have sent you a mail.

First bug in the administration (support sent a link to download the new version). Then I discovered that a lot of content is done directly inline code into articles, and modules. Low ranking in terms of flexibility administration, not very well utilized the potential of CMS. 2/5

webPentagon

thank you

by
by
by
by
by
by