541 comments found

OnsiteAV Purchased

Hey,

Just a question in regards to Cufon fonts. I was using the ‘Tangerine’ font for a tagline at the top of my site. I checked the site recently to find it is just displaying in bolded block letters and HUGE!

I adjusted it down to make it readable but am looking for a way to ensure the correct font appears for that tag line.

tcallc Purchased

Hello again! What’s the easiest way to change the color of the bottom footer to all white and change the font color so that it will then be readable? The client wants the entire site white! Thanks in advance for your feedback.

I have an issue I can’t move add or remove widgets. I don’t know when that happened but I realized now. There’s a TypeError: e is undefined error in /wp-admin/load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=jquery,utils&ver=3.5.1. Any ideas? I disabled all plugins so that’s not it.

ThemeShaper

Hi, is there only one version of Luxuos in the admin? (if not delete the old version).

Can you advise how to get twitter widgit working. I have seen a comment on here about deactivating plugins, but I have no plugins active. There is very little to configure for twitter so I cannot understand what may be wrong.

OK So I found the issue, you with twitter, you have not updated the API and twitter have now turned off V1.0 of the api. please can you update your theme to support v1.1

{“errors”: [{“message”: “The Twitter REST API v1 is no longer active. Please migrate to API v1.1. https://dev.twitter.com/docs/api/1.1/overview.", “code”: 68}]}

ThemeShaper

Hi, it is on my too for the next version. It might be however (depending on the changes they made to the api) the twitter feed might be removed and a plugin recommended instead. For now I would checkout a plugin for this functionality.

Nice theme – I would like to remove one footer as example found at http://meshaper.com/themeshapers/themes/?theme=luxuos MINIMAL FOOTER. Appreciate any assistance in this regards. Thank you. Yamin

ThemeShaper

Hi, This should just be one of the templates which you can select on the specific page via the dropdown on the right :)

abuukaasha

Thanks – this is now activated and all is fine.

abuukaasha

Could you also let me know how to add copyright info on the footer. Kind regards.

Hi, how may I add copy right text on the footer. Thank you.

ThemeShaper

Hi, the easiest way is to just enter the copyright info into a basic text widget.

abuukaasha

Thank you so much :)

DocH Purchased

Updating a theme—-I am using an older version (purchased a year or two ago) and must update asap. If I update and install the new version in my dashboard, I assume I will lose all my posts, settings, widgets, favicon, etc. and have the new version but with the original settings and placeholder graphics. Are there any tutorials on how to do this without losing everything or am I incorrect and my settings will remain when I update?

ThemeShaper

Hi, i think the only thing you might lose are the widgets (and they should just move to ‘inactive widgets’) There is a slim chance you might lose the settings, but certainly posts etc will remain intact. You will need to delete the old theme from the admin however (there are conflicts with both present from wp3.5 up). You should be able to delete the new theme and re-upload the old in case something does weirdly go horribly wrong (so worth downloading the old theme from the admin if you are worried about this). Afaik Wordpress doesn’t ever actually delete anything from the settings when switching themes etc.

Am making progress on the site, but it’s slow as I don’t get to work on it on a consistent basis. But, what I’ve managed to get done looks great.

However, bullets don’t seem to be working. They look fine in the editor, but when I view the page, there are no bullets. Each bullet that appears in the editor is simply a line of text when the page is viewed. Am I doing something wrong?

It’s been a while since I’ve been able to work on the site and so I’ve had to relearn what I knew before, which wasn’t that much to begin with, so it’s very possible I’m suppose to set something so that bullets work.

Any help, suggestions, etc will be greatly appreciated. :) Thanks, Randy

Hello, I have a couple of issues, not sure if both are related to the template but I think one of the two for sure as it is a luxous widget. 1] the twitter widget is not showing anything; it is just blank. I noticed that in a previous post you suggest to disable pluging but there are not plugins active here, I even tried uninstalling the two installed but disabled plugins and no changes, the wdiget is blank and it does not show any twitt

2] I cannot remove the footer from the blog page, I could remove it from the rest of the pages but not from the blog one… any clue?

thanks in advance Imbu

please note, I am a purchaser but I am using a different account to log this post for technical reasons (not the purchaser in the company). Thanks

I inserted the shortcode for a widget contact form on a page and when I tried to test the form to see if it would work, I received the following error message:

warning: mail() [function.mail-: Failed to connect to mailserver at “localhost” port 25, verify your “SMTP” and “smpt_port” setting in php.ini or use ini_set0 in C:\wamp\www\COV\wp-content\themes\luxuos1.7.6\theme-functions\form-processor.php on line 25

I have no idea what this means or what to do about it.

I’m developing the site using wamp, so it’s not actually ‘up on the web’. But, I have links to email from other pages and they work. So, I thought this would, too since it seems to just be emailing, but I’m apparently doing something wrong.

Help…:) RandyM

ThemeShaper

Hi, the mail wont work from localhost I think.

Just wanted to let you know that I figured out the bullet problem. One of the other comments concerned bullets and shortcodes. The first time I read it, I thought it was different from my problem with bullets, but after reading it again I realized that shortcodes were how you did bulleted lists. So, that problem is corrected. RandyM

Still loving the look of the theme, but having some problems as I go along. Is there a limit to the number of sliders you can have in the theme. It seems if there are more than 4, which includes the ‘all’ category, the next one won’t show up.

I had 4 categories, including the all, and added a new slider category, and it would not show up on the page. I could use the other category sliders on the page and they would work. But, when I deleted one of the categories that I wasn’t using, which left me with 4 including the ‘all’, the new category slider started to work. I added another category slider and it will not show up. The page has a place for it, but the slider won’t show.

Also, one of the sliders has to have a little help to begin changing slides. It will sit on the first one unless the second slide is clicked, then it changes like it should.

Hope all is well with you and thanks again for a great looking theme! :) RandyM

ThemeShaper

Hi, can you send a link?

Default-user

Glad to hear from you. Was beginning to worry something had happened to you. I’m developing the site on a laptop not connected to the internet, so I can’t send a link.

Whatever the ‘thing’ was with the 4 categories only seems to be okay as I have more than 4 now and they work. However, some of them don’t start working until you click on the next slide button on the slider. This is an intermittent problem. Sometimes they all work, sometimes some of them will work and then I’ll get to one that won’t work until I ‘jump start’ it by clicking on the next slide button.

The site is looking good though. :) And, glad to have you back. RandyM

ThemeShaper

Hi, it will be tricky to diagnose without a link, but can you let me know which of the sliders you are using, and which browser and I will see if I can replicate :)

How can i add fields to the contact form?

ThemeShaper

Hi, Unfortunately on this theme you won’t be able to easily (though you would be able to by editing the code, but thats too complex to go into here). Best bet would be to use a plugin for more advanced forms (I recall fast secure contact form worked with this theme)

Themeforest, are you okay? RandyM

bbjay456 Purchased

Hi,

Your Latest Tweets widget is not getting tweets because twitter has updated their API and old one is closed. Please update it to new one.

ThemeShaper

Hi, because the new twitter guidelines are very restrictive (on what you can do visually) Luxuos will probably not include the twitter widget in the next version (as it won’t fit with the intended use).

Hi. Great theme! Are planning on making a responsive version of this theme? Thanks!

ThemeShaper

Hi, not currently I am afraid :(

soulworks Purchased

Hi can someone please let me know what I’m doing wrong in trying to create a portfolio page that it displays this gobble-de-gook code… http://www.soulworks.co.za/?page_id=1889&preview=true

Please help! Thanks! Tracy

Default-user
soulworks Purchased

Where can I find ‘creating a portfolio page using Luxuos for dummies”?

ThemeShaper

Hi, it should be all explained in the documentation in the main download :)

mhgdesign Purchased

We have been attempting to update our client to the latest wordpress, and have applied some of the necessary patches to the version of luxuos we originally purchased, so that I can use an additional somewhat different responsive slider plugin in other areas of the site, but the ‘add slides’ button fails to work because something in luxuos itself is preventing the custom post type for the alternate slider from ‘sticking’ in the admin area. I’ve confirmed that it also occurs with the latest version of luxuos.

The plugin we are trying to add is http://wordpress.org/plugins/cyclone-slider-2/. (Additionally there are several deprecation warnings as provided by http://wordpress.org/plugins/log-deprecated-notices/ that should be addressed WRT WP 3.6)

I have attempted to trace the root of the problem using xdebug but have been unable to track down the cause. Please advise.

ThemeShaper

Unfortunately I can’t guarantee compatibility with other plugins, however, other users are reporting issues with the latest theme version so upon resolving these there may be an accidental fix (if it is the same issue). If you are using chrome or firebug can you let me know of any javascript error messages showing?

I assume the plugin is working with the latest default WP theme?

Default-user
mhgdesign Purchased

yeah, the plugin works fine with current WP + twentytwelve and/or twentythirteen themes.

The only JS error one gets is the bit that is looking for the skeleton html that it copies and appends to the insert area when you click the Add Slide button, so it’s less than helpful.

The problem appears to be that for some reason, the custom post-type gets reverted (it IS set by the plugin) by luxuos, and when the plugin gets to the part where it adds the slide-skeleton via the admin_footer hook so the js can find it, it is not injected because the plugin’s admin_footer hook checks to see if the $post_type is still ‘cycloneslider’, and since it no longer is, the skeleton is not inserted into the page for the js to use in adding new slides.

That’s about as much as I’ve been able to determine. Hope that helps in tracking it down

Default-user
mhgdesign Purchased

Any progress in determining what is causing the cyclone-slider plugin to fail?

have you at least been able to resolve the deprecation warnings (as reported above) in the currentrelease of the theme, under wordpress 3.6/3.6.1 ?

Is there anything we can do to assist in debugging ?

by
by
by
by
by
by