194 comments found

rfeagin Purchased

Thank you Tooniu for the great theme. I’m currently setting up a site and running into a few layout problems on mobile devices. When looking at the live preview on a mobile device (iPhone), it looks just like it does on the computer. However, when I look at my site, the width is much smaller (one columns worth) and the layout gets a bit messed up. The navigation turns into a single drop down and is on top of the responsive slider. Only a single picture shows at a time in the featured products. I have the mobile theme disabled.

http://www.backtoorganic.com/store

Any help is much appreciated

tooniu

hello

if you want to disable responsive design contact me via email form on my profile page and I will help you

best regards

can you tell me if the Additional Modules are included? or do i have to buy them from prestashop addons…. thank you so much

tooniu

Every module which you can see on demopage is included in theme. List of modules: - Featured products slider - New products slider - Newsletter with new products slider - Advertising module on homepage - Featured products in Big Slider - Advertising slider in sidebar - Manufacturers slider -Theme Configuration module

Best regards, Tooniu

Great theme, but where can I change the background picture of the site? In the CMS there is an option ‘my background’ Okay, but where can I upload or change the image?

Thanks in advance

Default-user

Thanks a million… it worked…

Default-user

Is a dutch translation available for the theme?

tooniu

Hello,

You can download it from http://www.prestashop.com/en/translations Then copy nl.php to themes/magari/lang

Best regards, Tooniu

Hello Tooniu.

Great theme but, do you have this template ready to be installed with the Prestashop Theme Installator module?

I am unable to get the same apperance of your demo store.

Regards.

tooniu

Please write me email.

Best regards, Tooniu

Default-user

Sent. Regards.

You should notify, or modifiar that images of the home, is its size (222 px 222 px home_default) Thanks by de Theme

The Theme has another bug When viewing the Theme with Safari, the image of exec.png or ”!” in home page, is deforms. Thanks by the Theme

tooniu

Hello,

Sorry for delay. Please send me Your shop URL so i can check. Best regards, Tooniu

danekm Purchased

just purchased, nice easy install, the way it should be.

tooniu

Hello,

Thanks! I’m glad!.

Best regards, Tooniu

hi tooniu,

purchased a week ago, nice theme..

however i was wondering if you could help with this issue: www.jiffyjaffy.com the featured products are sticking to the left border without any margin, i somehow could not figure out how to put 20px margin on the left of the photos from the left border.

do you have any clue on how to make a 20px margin?

thanks

Alwin

tooniu

Hello,

Thanks for purchase! Please send me email using my profile page and i will help you.

Best regards, Tooniu

I wanna know If I buy this theme, How to change the Featured products to show category product??? Example : Category Product (show as column) cat1, cat2, cat3, cat4 Do you could modify ???

tooniu

Hello,

Yes that module is possible but for extra charge. Best regards, Tooniu

I have set the image settings according to your settings. However, when I place a category image, it doesn’t match the width of the site (boxed 1038px). The category setting is 980×200px, when I change this to 1038×200, nothing happens, even when I render the images. What am I doing wrong?

tooniu

Hello,

Please send me Your shop URL and access to Backoffice on email.

Best regards, Tooniu

apvd Purchased

Hello, i have some issues with blocktopmenu. I insert the tag, link and i push on the “Add” button. Prestashop says “Link has been successfully added” but it doesn’t appear in the list of links. I need to insert some voice in the menu. Can you help me? Thank you

tooniu

Sure i will help you. Please contact me using my profile page.

Best regards, Tooniu

danekm Purchased

Hi, i contacted you about my site not showing in a browser, i have narrowed it down to the cache/smarty/compile folder, when i empty the tpl out of this folder and get rid of the blocktopmenu module folder everything works fine, there is no error log file coming back, only problem is i have no top menu. Any way of fixing this problem. Sorry for the hassle.

tooniu

I already respond you yesterday on Your email.

Best regards, Tooniu

Default-user
danekm Purchased

email sent

Hi I like your theme, and send you a list of questions direct to you but never got an answer – so now I try here and hope you would answer at least the 3 most importan questions I have - can your theme work with more frontends in different languages and different currencies and only one backend (multistore function) as I will sell in different eu contries? - I have a very simple product (coloured contact lenses) and only one brand and WILL NOT have an account / login for the costumer – is that possible? - I have free freight and will therefore and because of no account like to have a one-page-checkout – is that possible? Hope you will answer soon so I know if I should buy or not :-)

best regards Henrik

tooniu

Hello,

My theme is compatible with multistore functionality.

Best regards, Tooniu

Default-user

Hello again – I just send you a email via your profile :-) best regards

tooniu

Hi, I didn’t get it! Please send to biuro[at]bestudio.pl

MATHELIN Purchased

Bonjour,

Petit souci d’affichage sur template voir ci-dessous : http://www.boutique-alliance.com/PB-AFFICHAGE.jpg
tooniu

Hello,

Please contact me on email and i will help You.

Best regards, Tooniu

I have the same problème of Mathelin !

I contact you by mail !

gombau Purchased

HI Tooniu I’m Very happy with Magari theme and I trying customize some options But I’ve some problems to change parameters on the Big Banner Module, I’d like to change the color of typo and make a blur shadow, and I’m including this:

banerblock h1 {

   color: #FFFFFF !important;    text-shadow: 1px 1px 1px rgba(0,0,0,0.5); }

at the “Your CSS” section in the Theme Configurator but nothings happens…

can you help me?

Thanks in advance and sorry for the inconvenience

Alberto

tooniu

Hello,

Maybe try #banerblock h1 (you forgot #)

Best regards, Tooniu

Default-user
gombau Purchased

I’ve the ”#” character put in but in the message is dissapear

#banerblock h1 {    color: #FFFFFF !important;    text-shadow: 1px 1px 1px rgba(0,0,0,0.5); }
tooniu

Hello again.

Please send me access to Your Backoffice on my email.

Best regards, Tooniu

Hello, i would like to know where is the forum of support. I have to ask some questions about Magari theme, please. I know another themes have a forum but i don’t find magari’s forum.

For example: http://promokit.eu/forums/forum/support/

Thank you.

tooniu

Hello,

I don’t have forum yet. I’ve respond on Your email.

Best regards, Tooniu

Hello Tooniu, great theme, it´s possible use a megamenu or advanced menu with this theme?

Thanks, great support, nice supporter

tooniu

Hello,

I’m finishing megamenu development right now. Update will be uploaded in next week. You can use megamenu if you already have that module. I can help you with fitting this module to my theme.

Best regards, Tooniu

Default-user

Hi, ok, no problem, i´m waiting for you completed development, however if you want to upgrade my site I would be happy to use it as soon as possible

Best regards

chetcy Purchased

Hi, I have a problem when my clients are buying something by visa card, they don’t receive any email confirmation. What can I do ? Thank you for your good template !!!

tooniu

Hello,

I think this problem is not related to my theme. Please ask on prestashop.com forum.

Best regards, Tooniu

nydal Purchased

Hello really nice theme, however I have a problem when trying to use the bigslider module. The module worked fine when testing the first time, at the time I had both english and swedish active on the site.

I removed the slides and disabled the english version of the site. Now when im trying to upload and set pictures in the slider it doesnt work. The error message I get is “Image is not set” even though I have selected an image everytime. I tried deactivating the module deleting it and reinstalling it, still the same error message. Even tried to reanble the english version of the site and upload images for that language as well. With no luck. Any advice? Thanks in advance.

tooniu

Hello,

Please send me access to Your BackOffice on my email. You can use my profile page http://themeforest.net/user/tooniu

Best regards, Tooniu

by
by
by
by
by
by