171 comments found

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years
  • Italy
bigahc Purchased

Hello,

I’m asking your help to solve an issue. I would like to understand if is possible to create a collective under a single page / category, instead of having it as a list of posts (like usual), it would be very interesting to present articles like a Collective (with “read more” button sending to related article page), it could appear a sort of Pinterest wall to make it clearer. In some way it seem to me I should skip a Collective level and organize it directly with articles, but I don’t know how to. Does it make sense? Thank you for your support.

vennerconcept

Hi,

I was replied it directly to your e-mail.

Thank you.

  • Bought between 10 and 49 items
  • France
  • Has been a member for 1-2 years

Hello !

I use this theme for 1 year, and I am very satisfied! I wonder if the theme is compatible with Visual Composer plugin?

Thank you for your answer !

vennerconcept

Hi

thanks for using Magzimize Theme.

I hope we can update to visual composer compatible after we trough the busy weeks. Thanks.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years

I’ve been asked to remedy a problem with a sites URL’s that’s using this theme.

Very recently all of the sites pages have been showing the URL as http://www.***.com/#axzz2s4mKKyfg. The Hashtag and its following characters are being added somewhere and always with the same characters.

After doing some digging a number of comments were coming through with the AddThis plugin could be causing the problem, but this plugin isn’t installed. I’ve also disabled all other plugins to try and find the culprit but this had no effect. Someones also commented on it possibly being a Ajax issue.

I’ve been going round in circles trying to remedy this with no joy.

This is a purchased theme but not by me, I’m just the developer.

Any ideas?

vennerconcept

Please send this issue to vennerhelp@gmail.com

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Bonjour merci pour ce super thème ! tout fonctionne mais j’ai un problème avec le slideshow sur la page d’accueil qui ne s’affiche pas… pourriez vous m’aider ? Quand on arrive sur le site où j’ai installé le thème, il continue à rechercher quelques choses mais je ne sais pas quoi car tout est ouvert sauf le slideshow…

HELP PLEASE

vennerconcept

hi,

English please :)

Thanks

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi! Great theme! How can I remove the image placeholder when I dont want to use a featured image in a post (e.g. for short news)?

There has been a similar question here, but the provided link in the answer does not seem to work anymore: http://vennerlabs.com/support/discussion/21/disappear-image-vignette-when-there-is-no-featured-image

Thank you!

vennerconcept

Hi,

We are sorry, our old support forum is seriously broken. So we decide to create new support forum. May I know your website URL?

Best,
Venner

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

Hi Venner,

It seems since the latest update of WP 3.9 and the new TinyMCE the compatibility with WP3.9 is broken and the theme need an update.

(Insert link in the post edit interface is broken)

Thanks for your help Marius

vennerconcept

Thanks for your info.

We will update it asap.

Best,
Venner

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
coplan Purchased

I would just like to add that I am also having troubles similar to @MariusMez mentioned above. Except I’m only using the default interface. It seems to have broken the edit post interface almost entirely. Add Media is broken, tags are broken (can’t add, can’t save) and some of the panels are missing from other plugins (eg: WP SEO pluggin panel).

I’ve tested this on our test server with no plugins, and it’s clearly the theme causing the troubles. It’s only since the latest WP update.

While we wait for that update, is there a simple way to disable the Magzimize edit post features to go back to vanilla edit post interface? We’re on a production server and because of the latest security patches of WP, I can’t justify rolling back core version. Please advise.

Thanks.

vennerconcept

I need to send you an updated magzimize. Please send it to heyvenner@gmail.com

Best, Venner

Default-user
coplan Purchased

Version you sent was the same as what I had (v 1.3, though some files looked tweaked). Bottom line, it didn’t solve any of my problems. Within the post/page edit interface, Add Media, Tags, Add Link, etc…these buttons don’t work anymore. It’s very theme specific, because other themes are working flawlessly.

Default-user
coplan Purchased

FYI…Using Wordpress 3.9…updated because of security flaws.

vennerconcept

Still working on magzimize. Please wait. thank you.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years
coplan Purchased

Any update on revisions for compatibility with WP 3.9?

vennerconcept

Still working on magzimize. Please wait. thank you.

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 0-1 years

We are also encountering the same issues with WP 3.9, Magzimize 1.3. Any updates to the theme to allow for add media as well as all of the Shortcode buttons in the theme (list items, buttons, etc…). I can click on the buttons in the menu editor, but after inserting content in the pop-up window, the ‘Insert’ button at bottom of the pop-up doesn’t do anything.

vennerconcept

Still working on magzimize. Please wait. thank you.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 2-3 years
  • United States

We are also experiencing issues and waiting for an update.

Default-user

The conflict seems to affect the tags and other jQuery dependent UI functions on the wordpress backend. This is a pretty serious issue, so it’d be great to get it fixed soon.

vennerconcept

Still working on magzimize. Please wait. thank you.

Default-user

Still nothing?

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 1-2 years

Hi,

Themeforest currently indicates that the version number is 1.3 but the downloaded .zip indicates 1.4.

However this is different for a prior version I downloaded from here (also internally labelled v1.4)

The differences are http://pastebin.com/pJjaL2XU. There are a lot of white-space changes, hence the ‘-w’ to turn off things.

Could you: – release a v1.5 (even if not compatible with Wordpress 3.9 yet) – update themeforest with the right version number.

Thanks, Anand

vennerconcept

still on progress updating again. thanks.

by
by
by
by
by
by